tiksinti oluyor mu bu kadınlara karşı?
Beyler, partneriniz sizden önce mi orgazm oluyor?
tiksinti oluyor mu bu kadınlara karşı?
ahaha utanmazlar siziii ne kandırıyonuz adamları demii. Yahu seviştik utanma olmadıda orgazm numarasımı ayıp oldu pes yani. Bak şimdi kadın orgazm olamayabilir . tatmin olmaz sadece tahrik olmanın verdiği zevkle ilşkiye devam eder. Erkek içinde problemdir kadının orgazm olamaması. Kendini yetersiz hisseder. Çoğu kadında bunu önlemek için bu yola başvurur.
tabi adam mutluysa dimi yoionna, devam eder
kabul ediyorsa sadece cinsel organ varlıgı erkege yetiyorsa orgazm olmayan kadınla da sürer
ama herkes kabul etmez
bence kadın evlenmeden once olup olamadıgını soylemelı
milletin ogullarını kandırmaya ne hakları var yahu !
olamıyorsa ve evliliğini tehlikeye götürmek istemiyorsa, empati yaparmısın biraz?
yetersizse---gitsin
nereye gitsin?
siz de biraz empati yapın, koca asla orgazm olamayan birini çekmek zorunda degil, kadın evliliğin cinsellikle ilintili oldugunu bilerek evleniyor, madem birsey sunamayacak o zaman neden evleniyor
ha oluyor olamıyor bu onun sorunu, kendi şansına küssün
bu sorununu başkalarını da mutsuz ederek mazlum rolunu ustlenmesin kadın
bu da şeye benzedi, iktidarsız ama yine de evlenen erkeğin yaptıgı zulum gibi
olan kadınlar var, bıraksın da onlar evlensin erkeğe mutluluk sunabilecek olanlar..
ama erkek eğer erken boşalıyorsa , sonuçta yatakda erkeğin rolu fazladır bu bir gerçek. Eğer kadınını mutlu edemiyorsa bunu kadın değil erkek sorgulamalı.
orgazm taklidi yapan kadınları nefret ediyorum bu numarayı da hiç yemedim zaten. genelde ilk seferde benden sonra orgazm olurlar ama diğer seferlerde hiç şansları yok :)
herzaman bayanlara öncelik vereceksin ki...memnuniyet oranı yüksek olsun...
Cevap
14Cevap
erkekte tiksinti demiyelimde ilgi bitmesi boşalmadan hemen sonra olur cinsel ilişkiyi basitleştirmiyelim lütfen iki insan arasındaki duygu alışverişidir elinle olan ilişkinden çok farklı
ama numara yapan biri sahtekar değil midir? bi de olamıyor yani
neyi çekici gelicek diye düşündüm
herzamn eşim benden önce orgazım olur ki zaten bana izin vermiyor..yoksa ben bi soğuyorum oda ateşli bi sewişme olmadan orgazım olamıyor ikinci postaya yine önce o sonra ben her yataga girişte iki kez yaparız usulüde bence bu olmalı yoksa kadın tadına varamaz.
cevap:evet
ve elbetteki benide mutlu ediyor o hali:)
peki önce orgazm olan kadınların yuzdesı nedır
yanı nadır mı bulunur bu tur kadınlar?
cunku bırcok kadının orgazm bıle olmadıgını bılıyoruz
bazı kadınların esıyle sevgılısıyle orgazm bıle olamadıgını ve ılıskı sonrası kendılerını elle tatmın ettıklerını duydum
başka bir kadını bilemem bunun için yüzde de veremem,haklısınız ülkemizde orgazm olan kadın sayısı bilimsel verilere göre neredeyse yok denecek kadar az ancak eşinizi yada partnerinizi çok iyi tanıyorsanız yada eşler birbirlerine olan saygı sevgi ve bağlılığı birbirlerini iyi tanımaları eşlerin orgazma ulaşmasını sağlar diye düşünüyorum.eşimin numara yaptığını elbetteki çok rahat anlarım ki nadirde olsa yaptığını bilyorum... onu anladığıdma zaten bu hali benide etkiliyor.
first ladies
önce onun işi hallolsun sonra ben rahaht rahat işimi halledeyim
güzel oluyor sıkıntıya düşmüyorum
partnerimi her zaman kendimden önce tutarım, iilk onu orgazma götürür sonra kendimi yada aynı anda, kontrol iyi olduğu için problem yok, bir kadının orgazm olmasını kendi orgazmımdan daha çok isterim,
erkek dediğin önce kadını mutlu edecek yoksa yemişim onun erkekliğini
he yaw hep benden önce geliyor:D dfghjmö
his:ben zevkime bakarım:D
penis büyükse kadın erkekten daha önce orgazm olur.
benim sevgilim benden önce oluyo genelde
demek işimi güzel yapmişim /*
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mutlu olurum yalnız ön sevişmenin tadı bence ayrı
hiç mala vurmadım daha :D
Evet, iyi hissettirir.
Partnerım benden once orgazm oluyor tabıkı
olanlar vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar