Sevgilinizle seks yaparken terlese ve koksa ona koktuğunu bir şeyler yapmasını önlem almasını söyler miydiniz yoksa normal karşılayıp seks hayatınıza devam mı ederdiniz veya başka bir fikriniz var mı?
Sevgiliniz seks yaparken terlese ve koksa söyler misiniz?
İnsanın terş terlediği anda kokmaz. Ter özellike koltuk altı, bacak arası gibi yerlerde ter sıvısının ölü deri yüzeyindeki bakterilerle uzun süre bir arada kalmasına bağlı olarak fermante olması sonucu ortaya çıkar. Taze ter asla kokmaz partnerin daha önceden pis değilse.
Hiç seks yapmamış da değilim, arabada seks yapmamış da değilim. Tecrübe ve bilimsel bilgşye göre konuşuyırum. Sen illa ter koksun istiyorsun galiba. Zevkler ve renkler deyip susuyorum.
Yapmayın böyle şeyler ayıp ya. Bütün erkekleri benzin döküp yakacaksın resmen. Kötü deneyimlerin olmuş bunu anlayabiliyorum ama herkesin aynı olamayacağı gerçeğini de bildiğine eminim. Sakin şekilde düşünmek ve hareket etmek gerek diye düşünüyorum.
severken bunlar göze batmıyor ki tiksiniyorsun ama benim diyorsun sonuç olarak ama sende bi hata görsün ay tiksindim sonra böyle kapının önüne koyarlar adamı dkfk
Terlediğin anda kokmaya başlamazsın, o yüzden yataktaki hareketin yarattığı ter kokuya dönüşmez zaten. Kokan birisiyle yatağa girilmez o ayrı bir konu.
Bazı şeylere takıyoruz da çok saçma bence bu taktigimiz şeyler ya.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilim maalesef bu durumu dile getirdi ve hijyen konusuna takintili bir insanim asla koktugumu dusunmuyorum ama ona kokuyorum koksam bile dile getirilecek bir olay olmadigini dusunuyorum moralim bozuldu..