1. madde oral olur. Diğer yönden seksi iç çamaşırları giymesi veya kostümleri giymesi. Sonra karşıma geçip beni hayal ederek mastürbasyon yapması beni tahrik eder. Bunun yanında şöyle beni tuttuğu gibi ellerimi kalçalarına göğüslerine götürmesi vs tahrik eder çok.
Açıkçası bu soruyu belli bir kalıba sığdırmak istemiyorum sadece googleden veya daha önce ilişki yaşamış samimi kankalarindan bir erkeği nasıl mutlu edeceğini öğrensin daha yatagimizda doğal davransin hicbirseyden igrenmesin ve benim gibi cinsellikte sınırsız olmayı savunan bir kadın olsun her mekanda seks yapmayı seven biri olsun yeterlidir.
Tahrik aşaması önemlidir, bakışlar, giysiler, jest ve mimikler önemlidir,, bazı kıyafetler pek birşey yapmasina gerek kalmadan tahrik eder,,
Seks sırasında, aldığı hazzı göstermesi ineleyerek ya da çığlık atarak,,, kendi isteklerini dile getirmesi, senkronize olabilmesi yani pozisyonlara hem değişirken hem uygularken uyumlu olması,
Kalcalarimi elleyerek ayni esnada oral yaparsa hoşuma gider tahrik olurum, ayrica sekse hazirlik diye birsey yoktur karsilikli aniden gelişen seks zevkli ve heyecanli olur
Önümde mast yapmasını ve karşısında sigara içip izlemeyi severim, ayrıca seks sırasında sınırsız olması.😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1 istekli olmalı ve isteğini hissettirmesi 2 pozisyonu kendi almalı 3 oral yapma ya da yaptırma gibi durumlar için ille erkeğin saçından tutup kaafasini bastırması mi beklemeden kendisi işlemini yapmalı