6 aylık evliyim, eşimle iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız da gayet iyi gidiyor. Fakat son 1 aydır şöyle sorunlarımız var. Devamı detayda: ?

Ben 1.63 boyunda, 45 kilo bir kadınım, yani minyon tipliyim. Öyle aşırı gösterişli bir vücudum yok yani. Buna rağmen kocam çoğu zaman kıyafetime karışıyor, çok kıskanıyor beni herkesten. Cinsel anlamda çok aktifimdir, kocamı mutlu etmesini bilirim. Yani cinsel konularda açığımdır gayet. Ama bir arkadaş ve özeortamında çok usturuplu ve oturaklı olmamı istiyor. Ben de kısıtlanmaya göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi tam ifade edemedim sanırım. Dışarıdayken öyle çok abartılı davranmıyorum, ama en basitinden cinsel anlamda bir konu açıldığında ya da bir espri yapıldığı anda herkes kadar ben de konuşuyorum. Eşim o an bir şey deniyor ama akşam eve geldiğimizde niye öyle konuştum diyor. Ortamdaki erkekler senin hakkında bir şeyler düşünebilir diyor, en yakın arkadaşlarndan bile kıskanıyor
6 aylık evliyim, eşimle iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız da gayet iyi gidiyor. Fakat son 1 aydır şöyle sorunlarımız var. Devamı detayda: ?