+1 yıl:) İyi de bunlar evlenmeden önce düşünülüp, tartılması gereken şeylerdi. Bu konuda en baştan anlaşacaktınız. Şimdiyi mi buldu bunlar...
Hani şimdi üsturup veya oturaklı olma anlayışınız farklıysa ya biriniz alttan alacak, ya da o çatışma sürüp gidecek. Eşin alttan alamaz, çünkü o bu düşüncede değil. Sen alttan alamazsın, kısıtlanmaya gelemiyorsun.
Uzlaşacaksınız, artık bu nasıl olur bilemem, ama bir ortak noktada birleşmeniz gerekiyor. Sen isteğini ifade et, o da isteğini ifade etsin, uzun uzun konuşun, inatlaşmadan, hırçınlaşmadan, sakince.
cut.11 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
şahsen ben acık konusuyum bir ortamda iken yanımda eşim veya kız arkadasım olsun farketmez kıcı başı ayrı oynuyan birisini istemem.. ev ortamı farklı dışarısı farklı. dikkatli oturaklı olucaksın dedigi gibi. bunu her erkek ister zaten. evdeki gibi cıvık olucak halin yok?
03 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemede yazdım.
- +1 yıl
aynı şey... dışarıda bir yerde otururken insanların oldugu bir ortamda.. nasıl cinsellik konusu konusucaksın? bu normal birşeymi? helede erkeklerin oldugu bir ortamda.. ne diyiceksiniz yok kocamız beni böyle şöylemi beceriyor. sacmalık bende kızardım. böyle bir konuyu konusmana.
Soran+1 yılYa bu sadece bir örnekti,, sürekli olan bir şey değil
+1 yılBence çok gereksiz bir kıskançlık var eşin sana güvenmeli her konuda
Şahsen ben şanslıyım Benim eşim bu konuda gerçekten iyi bana
Sordunmu eşine neden bu kadar gereksiz kıskançlık yaptığını?03 Yorumla
Soran+1 yılOna göre bu kıskançlık gereksiz değil ki
- +1 yıl
Ya canım erkeklere her herkezi değil ama bu bir sorun aslında ileride sorun olur bize kaçar
Bir arkdasım bıua benzer bir olay yaşadı dikkat etmek lazım
Bende çok aktifim cinsellik açılınca ortamda konuşurum ama ortam neyi gerektirirse tabi ona göre. Kız kıza kalınca o zaman herşy serbest
+1 yılsende eşinde dışarda ve toplum içinde daha uslüplu konuşmayla birlikte tavırların dengeli olmalı... yani sadece sen değil.. oda dikkat etmeli..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gözünü Seveyim yapma yenge bir daha öyle konuşma erkekler basit yaratiklariz bende içinde ortamda ufak bir cinsel icerikli espri yi erkek yapsa tamam normal ama bir bayan yapsa bunu ( aha malzeme çıktı ) derler bu yollu falan gibisinden yanlış anlama özür diliyorum evlenmissin belli bir yasa gelmiş yetişkin birisin sana akil verecek deyilim ama esin boyle şeyler ve ortamda ki olaya ve kişilere karşı daha başka şeyler düşünebilir esinle evde konuş ama dışarda kabuğundan cikma
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki kocanın beni en yakın arkadaşından bile kıskanması normal mi?
Soran+1 yılCiddi misin? Kardeşten bile niye kıskanır ki bir erkek?
Soran+1 yılBence çok abartı kardeşten bile kıskanmak
Soran+1 yılAnlıyorum evet
bir yere haklı kim cinsellikse erkek kadın ortamında senin espiri yapman ya da o konu hakkında yorum yapman pek hos olmaz. Dikkat et biraz adam secmiyorsa yapma çoklu zor bu
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki şimdiden her dediğini kabul edersem ileride daha da abartmaz mı?
Soran+1 yılBuna sevindim :)
Soran+1 yılBakalım, göreceğiz :)
+1 yılBence karsi gelme. Nasil siz kizlari taniyorsaniz Biz de erkekleri iyi taniyoruz. Zaten ben anlamiyorum sevdigi birinin itegini kisitlama olarak gorenleri ama her insan bir dunya tabi. Son tahlilde bu isin bencesi budur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
kocan haklı bnce bir ortamda usturuplu ol 2-3 saat o ortamda durucaksın bence 3 saat lik bir ortamda arkadaşlarla vakit geçirceksiniz ve kocanı dinkemen faydalı olur ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki şimdiden ipleri eline verirsem ileride daha çok karışmaz mı?
Soran+1 yılPeki dışarıda başka nelere dikkat etmeliyim sizce?
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan seni kıskanıyor işte ona özel olmanı istiyor. Edepli oturmayacaksın da nasıl oturacaksın anlamadım sen evli bir kadınsın evli bile olmasan konuşmana davranışlarına dikkat etmen gerekir.
20 Yorumla
+1 yılYha sessiz ol konuşma eşinin sözünü dinle sen kazan
03 Yorumla
Soran+1 yılHer söylediğini kabul mü edeyim yani?
- +1 yıl
Et nolcak kocan degilmi *
Soran+1 yılPek bana göre değil
Yanlış anlama ama kocan haklı. ben kocanın kafasında değilim ama benimde kadınım bu tarz muhabbete girerse kızarım
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce bu kadar değildi sanırım o yüzden bocalıyorum
Soran+1 yılAnladım
+1 yılSözlerine dikkat edecekdin agırlık dılde de olur da siz ortamlarda cinsel içerikli sohbet ediyorsanız ve esinde boyle bır ortsmda bulunuyorve senıde sokuyorsa burada bı yanlışlıkvar
02 Yorumla
Soran+1 yılYok çok nadir konuşuluyor
- +1 yıl
Konu buraya kdr tasındıysa nadır falan deıl bnce ve çok içerlenmışssın. Bu kdr genıs olmayın bayan
+1 yılAdam haklı ablacım ne olur ne olmaz erkek bu 6 nefsi var hangi birine sahip çıksın yani arkadaşları yapacağından değil ama adam tedbir alıyor ve seni çok seviyor
05 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini biliyorum ama kaç senelik en yakın arkadaşından bile kıskanması normal gelmiyor bana açıkçası
- +1 yıl
Kıskanır abla kıskanır konu sevdiğin ise herkesten kıskanırsın neler olmuyor bu hayatta sana güvenmediğinden değildir ama insanların aklından bile geçmeni istemez
Soran+1 yılAma insanların aklına hükmedemezsin ki, düşünecek adam ortada bir şey yokken de beni aklından geçirebilir
- +1 yıl
Öyle ama adam senin yaptığın bişeyden dolayı geçsin istemiyor
Soran+1 yılPeki anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin düşüncesinde haklı.. benim arkadaşım öyle yapsa yorum yaparım yani eşiyle kim bilir neler yapıyodur diye..
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu bizim milletimizde öyle yani.. senle ilgili bir durum değil
Soran+1 yılMaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılValla kocan hakli kendine ceki duzen ver yatakta istedigin kadar coş
00 Yorumla ne yani başkalarının yanında da mı faalsin ya da olmak istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemede yazdım
+1 yılyatak odası farklı bir ortamda takılmak farklı. Adamın istediği şey gayet normal ve haklı bişey..
00 Yorumlahaklı dikkatli olmalısın eşin geniş karınlı değil ya ikna et yad kendine dikkat et boşanırsınız söyleyeyim
06 Yorumla
Soran+1 yılYok artık, bu sebepten boşanılır mı?
Soran+1 yılUmarım o raddeye gelmeyiz
Soran+1 yılDeneyeceğim
+1 yılEsinin dedigini yapsan iyi olur.. sewen erkek boledir iste herseyi kisitlar we sadece kendine ozel olmasini ister...
00 Yorumla
+1 yılTadını cıkar aslında dert ettiğin Şeyler seni mutlu etmesi gereken seyler
03 Yorumla
Soran+1 yılBundan nasıl mutlu olabilirim ki?
- +1 yıl
Bak sitedeki kızların ÇOĞU senin yaşadığın hayatın hayalini bile kuramıyo önemsemeyen insan kıskanmaz demekki seni nasıl seviyoki bu derece kıskanıyor bunu. Tadını al
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkürler
Kocanı dinle yoksa bu sorun büyür.. Gereksiz kavgalar çıkar
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı, bekar olmak ve evli olmak başka şeyler. kısıtlamaya gelemiyordun madem neden evlendin?
010 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kıskanacağını tahmin etmemiştim açıkçası
- +1 yıl
Yatakta iyi olmanla doğru orantılı kıskanması biliyor musun? :) sen biraz daha dikkatli ol, o biraz daha ölçülü olsun sorun çözülür.
Soran+1 yılYatakta iyi olmayla alakası olduğunu düşünmemiştim açıkçası
- +1 yıl
Direkt alakalı ;)
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yazacağım pc ye geçince, tlfdayım.
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Erkekler kadınlardan farklıdır. Biz seks odaklı çalışırız. Seks bizde olumlu ya da olumsuz etkiler yaratır. Yatakta iyi seks yapıyor olman eşini bir yandan mutlu ediyorken bir yandan da güven sorunlarına itiyor olmalı ve yatakta iyi olduğunu bildiği için ister istemez kıskançlık dürtüleri devreye girmektedir.
Bu nedenle sorunlar yaşıyorsunuz.
Ha birde şu var; evli kadın ulu orta lambur lumbur seksten söz etmemeli ;)
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek derdin bu olsun kocan doğrusunu yapıyo her erkek yanında ağır başlı kız ister
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen üzümü yeyip bağını soranlardan sın galiba, kocan tabi karışacak ! sana ihanet veya sorumsuz davranmadığı sürece sende lafından çıkmayacaksın..
02 Yorumla
Soran+1 yılHer dediğini kabul mü edicem yani?
Cevap sahibi+1 yılSen onu elinden kaçır o zaman ben seni görürüm yaka kendi kendini sen görürsün
Sen esini. sekste mutlu ediyorsun cok guzelde peki esin seni mutlu ediyormu sekste
03 Yorumla
Soran+1 yılEdiyor tabii ki
Soran+1 yılKonu bu değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılo konulara yorum yapman hafif kadın gibi göstermiyor mu seni?
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmem belki de
Cevap sahibi+1 yılkıskanacak hareketler yapma be canım eşin üzülmesin.
Soran+1 yılTamam sağol canım
Cevap sahibi+1 yılbende evliyim öyle konular açıldığında konuşsam eşim ciddi uyarır, kızar hatta.
yani kocanın kızması çok normal canım. sonuçta mahrem.
Soran+1 yılKaç yıllık evlisiniz?
Cevap sahibi+1 yılbenim sana göre çok oldu canım.
sen nasıl bu kadar kısa zamanda alıştın cinselliğe ki aktifim yazmışsın:)
Soran+1 yılBilmiyorum ben de anlamadım ama çok çabuk alıştım
Cevap sahibi+1 yılçok çabuk derken ne kadar sürede bacım?
Soran+1 yılİlk 1 haftadan sonra alıştım diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılçok hızlıymışsın.
hemen profosyonel gibi olunmaz bu kadar sürede.
Soran+1 yılEvet bu kadarını ben de beklemiyordum açıkması
Soran+1 yıl*açıkçası
Cevap sahibi+1 yılokunuyoruz açalım mı gizliliği mesaj atarız özelden.
Soran+1 yılOlur, açarsan yazarım sana
Cevap sahibi+1 yılçıkmıştım burada mısın?
Soran+1 yılEvet açarsan yazarım hemen
Cevap sahibi+1 yılaçtım.
Sen elinden geleni yapmışsın, sorun sende değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistedigi sey normal bence :) sen biraz sensakrak davranıyorsun sanırım arkadas ortamında ondan mı kıskanıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemede yazdım
Cevap sahibi+1 yılaslında bilmiyorki herkes bir yorum yapıpta sen suskun kaldıgında daha cok üstüne gelinicegini arkadasların tarafından
Soran+1 yılSusam onu da kıskanır eminim :)
Cevap sahibi+1 yılacaba icinden ne geciyorda sessiz kaldı diye dimi :)
Soran+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılsimdide kıskanmasın yazıstıgımızı ;)
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılbilmiyor dimi ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence izin vermeli biraz her kadin begenilmeyi biraz dekolteyi sever oyle degil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, biraz
Cevap sahibi+1 yılBende onu diyorum:))) ama zamanla arta da bilir?:))
+1 yılNe gidiyorsunuz da kızıyor o kadar☺
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok abartılı değil, en basitinden göğüs dekolteme falan çok karışıyor, biraz bile görünse sorun yapıyor
- +1 yıl
Kizarlaaar
Sorunu anlamadim desem?
00 Yorumlaenişte görmesin burada yazıştığını
00 Yorumlaeşin burada soru sordugunu bilse seni keser
02 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadar da değil. :)
+1 yılBunu eşinizle konuşacaksınız başka çözümü yok.
00 Yorumla
+1 yılkocanı dinle delikanlı adammış.
14 Yorumla
Soran+1 yılBunun delikanlılıkla nasıl bir alakası var?
- +1 yıl
sizinde ne istediğiniz belli olmuyor anasını satayım boncuk aramanın luzumu yok seviyor işte adam senı bes belli evinin kadını çocuklarının anası ol.
Soran+1 yılTamam sakin ol :)
- +1 yıl
tamam
+1 yılYani biraz dikkat et ama oda çok sıkmasın seni
02 Yorumla
Soran+1 yılDikkat et derken, ne yapayım mesela?
- +1 yıl
Yani eşinin istediği gibi ol demek istedim
+1 yılAdam haklı minyonsun bide ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Ya minyonlar hem Seksi hemde cinsellikle ilgili biraz girişkense olunca vuhuuuu kıskançlık tavan yapar
Soran+1 yılBen de tam tersini düşünmüştüm özellikle kıyafet konusunda. Hani zaten çok gösterişli bir vücudum yok böyle 1.75 boy falan. Niye bu kadar kıskanıyor diyordum
- +1 yıl
Ya devede de boy var ama maharet bu işte sebep kıskançlık için :) artık adama ne yapıyorsan :)
Soran+1 yılBilmem artık
- +1 yıl
Anladım ben onu :)
Sende aynen davran ne yaptığını anlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin hala karışıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesin hakli sende az motorluk olabilir :/
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocanı dinlemelisin. sevdiği için kıskanıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiği için yaptığın ı biliyorum ama şimdiden ipleri eline verirsem ileride bana daha çok karışır diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılkarısı olduğun için karışmak hakkı, sende ona karışmakta haklısın. birbirinize anlayış gösterip ortak kararlar almalısınız.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Eşin haklı.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi böyle söyledi evet
Soran+1 yılTamam kabul ediyorum ama o da biraz fazla abartmıyor mu?
+1 yılAdam hakli
02 Yorumla
Soran+1 yılOff off :(
- +1 yıl
Oyle
+1 yılAdam haklı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılAdam haklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Enişte haklı yenge
00 Yorumla
+1 yılkocan haklı kanka