AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
bakirelik olmayan eş almak kimse istemez canım o yüzden bakirelik bozmam ben ;)
Bekaret bozmayınca ne değişiyor merak ettim? Yine aynı ikiyüzlülük?
kendileri kaşınyo :) nepalım
zarın pek önemi yok kadınları bu kadar metalaştırmayın
bakire olmayanlar daha iyi sevişmeyi biliyor en azından * :)
İsteyen istediğini yapar
bişey düşünmem kendi seçimleri sonuçta
Yoo uzak durabilirler
Bekaret zar demek degil bunu dusunuyorum
saygı duyarım ama evlılık dusunmem
evlenip dul kalcaksınız. çok yazık. ben erkeğim napacamı kızlara sormam,
he bu arada, hayatımda bakire bozmadım, bozmamda,
"ben erkeğim" cümlesi kadar gerzekçe bir cümle olamaz
Orta çağ hihi
Bekaret konusunda eşit olmadığınızı neye göre savunuyorsun acaba? Etik kurallara göre de dini kurallara göre de saçma çünkü?
atatürkün sevmediğim tek yönü, kadınlarafazla yüz vermiş, eğer erkeklerin geçerlilik haklarında siz olaydınız,, neslimiz çoktan kurumuştu
Soruma cevap veremedin :D
eşit görmediğim içindir :D
Ben alayınızdan namuslu çağdaş aydın ama sen yobaz :(
doğruları söylüyorum ben, ne yobazı, kadın erkek eşitmi sizce bunu gördünüzmü hiç. eşittir diye diye kendinizi avutun. 2. kardeşim neden anlamıyosunki, düşün evlisin iyisin bakire değilsin, ve günü birinde kocanla kavga ettinizi düşünün , sence kocan sen zaten bakire değildin demezmi, % 90 erkek bunu der emin ol
Bana dini veya etik bir gerekçe sun zira senin görünüş bu dünya için pek önem teşkil etmiyor.
ben yaşananı söyledim, dinde ne yazdığını kim uyguluyoki sen ülkemizde kadın erkek eşit yürüyor diyosan , ggözlerinde sorun var demektir
Bir 3. dünya ülkesinin zihniyetini doğru kabul ediyorsan beyninde sorun var demektir. Hatta ülkenin de değil, tamamen kırsal kesimin zihniyeti. Pipi sendromu çok yaygın sizin orada tabi.
tbh türkiyenin 3. dünya ülkesi olduğunu bilmeyecek kadar cahil biriyle bu konuşmayı sürdürmeyeceğim
sanlda gezineceğine trt 3 aç meclisi izle, yuhh yuhhh yuhhh,
dasgjkhfklsdşfKasfldghjdgnl ya lütfen 3. dünya ülkesi kavramını bir araştır oku sıralama falan değil bu hdksfogjş ak cahili akpli demiş bir de jhfglhşg güldürdün sabah sabah
3. dünya he , ayrımcılık var mı var, hırsızlık var mı var, her türlü hile var mı var, ya allah aşkına yazma bana yazma kafamı duvara vurdum inan, arkadaş git düşman say yazma git.
Cehaletini gidermen adına; eksisozluk.com/ucuncu-dunya-ulkeleri--254427
sen harbiden kafanda problem var, o türkiyeyi 3 dünya da gösterin, bide halkının fikrini amalı, zenginlerin değil,
Bak cahilistanın başbakanı falan mısın? Yoksul, eğitimsiz, gerikafalı zihniyete sahip insanların yaşadığı ülkelere 3. Dünya ülkesi denir. İngiltere, Rusya, Almanya, ABD gibi ülkeler de 1. dünya ülkesi oluyor yani anladın mı? Anlayabiliyor musun bunu? Bu bir sıralama değil, ben en başından beri Türkiye'ye hakaret ediyorum burada bak iyi oku tamam mı? Okumayı biliyorsundur umarım? 27 yaşına kadar bu kadar cahil kalabilmene şaşırdım doğrusu..
Bir 3. dünya ülkesinin zihniyetini doğru kabul ediyorsan beyninde sorun var demektir. Hatta ülkenin de değil, tamamen kırsal kesimin zihniyeti. Pipi sendromu çok yaygın sizin orada tabi., bu yorum senin, bak 3. demişsin.. sıra olarak göstermişsin, 3. sınıf deseydin olurdu,, hakaret etmedende yazsaydın yine anlardım. dahada karalamaya devam ediyorsun !!!
Şu konuşmayı tekrar okusana? Ben sana ve yaşadığın ülkeye hakaret ediyorum 1 saattir. 3 Dünya ülkesi kavramını ben uydurmadım, bu bir siyaset kavramıdır. "Ben erkeğim" saçmalığını bırakıp biraz siyaset kitabı falan okursan bir dahaki sefer bu kadar rezil olmazsın.
Sıra da değil anlamazsın diye belirtiyorum "3. Dünya Ülkesi" bütün bir kavram, ben sıra falan belirtmedim. Böyle kavramlar var anlatabildim mi? İlkokul mezunları bile anlar bunu?
ne konuşuyon sen be, sen yaşanana bak, netten kitaptan yazılanlara değil, sesini kes ok
3. dünya demeseydin , 3. dünya ülkeleri listesinde deseydin,
feminist sesini kes , ok
ne aptal bişeysin sen ya 50 yıldır var olan kavramı değiştirdin
feminist sus
ben kızlık zarına önem vermem diyen arkadaşlar, evlendiğinizde karınızı başkalarıda mik... se onunda önemi yoktur diyebilirmisiniz, dersiniz sizden korkulur valla, hani namus bacak arasında değildi?
Peki sen bakire bayanla evlendin diyelim sana evlendikten sonra boynuz takmayacağı ne malum? Bana bunun garantisini verebilir misin? =) Namus beyin ve iradededir.
vay boynuzlu vay :)
sen namusu beyinde ve iradede gördüğün için her önüne gelenin altına yatıyorsan mesele yok, demekki sizin aile çok iradeli ve beyinli. anlayan anladı:))
ulan puta şimdi burada benim hayatımı bilmeden boş beleş konuşuyorsun
senden daha şerefliyim namusluyum, ama sen boynuzu bile göze almış bir kişiliksin
Alırsın arka cantı dağılmış yolunda bir yosmayı, yakarsın sigaranı zar kafa,
Kadının zardan ibaret görülmemesi gerektiğine değindim, bakire olmadığımı sandı cehalet mağduru
Az öte de boynuzlarını törpüle hade ;) Uza
hadi ben göze almışım, sen her gün boynuzluyorsun aileni, ama ne önemi var sen ufku geniş insansın, arkayı değilde önü zwaten dağıtmışsın, bizim mahelle kedileri bile senden daha nmsludur, haaa pardon sen beyinli kişsin, git babana sor diyecem ama adamada yazık, senin gibi bir kızı olduğu için utanıyor olmalı
Beynini bir an önce yakala, beyin kaldıramamış cehaletle bağdaşmış bünyeni terk etmiş senin,
Hala bakire olmadığımı iddia ediyor saf, yaş 25 29 aralığı beyin yaşı 5 yaşındaki çocukla eşdeğer
Ailem benimle gurur duyuyor, senin gibilerine de ne yemek düşüyor hı? Masal yaşım geçti benim
Baban tohumu salmış sana da susmak düşer, ben göze almışım diyorsun, daha konuşma allesen ;)
Namus yoksunları namus kavramına değinmeyecek, en son ahkam kesecek kişilik bile olamazsın
Allah bilir senin ailende senin gibi y*baz zihniyettedir, namusu kızlıktan ibaret görecek kadar
Acınası, bir de erkeklere evlendiğinizde karınızı başkaları düzse demiş ezik, ederin ne ki
Gülüyorum sana, bir tekmeyle arabistandasın hade
Bakire olmayan kız candır :)
Samimiyetine gerçekten inanılası insanlardır..
Severim. Bakire nazı çekilmez.
Ya yapmısşa yapmışda hani biraz utanması lazım
Niye? zihniyetimizi mi fikicen?
Kiz değil karı diyorum ona ben. ;)
Nerden biliyorsun bakir olmadığımızı?
bakirsem bakire benim hakkım değil mi?
kendi kararı birşey düşünmüyorum
Bakire bakiredir ruhu bozulmamış olsun
Harbi kizlar vermis kurtulmuslar
hızlı olan takmış yol vermiş
Kendi zarları dS:FsD karısan yok.
Cilgin oldugunu ve konusmayi dusunurum
Cahillik derim.
Net.
Beklediğiniz cevap şuydu değil mi?
- Onunda hakkıdır, olumlu karşılarım, ben yaptıysam o da yapabilir vs vs...
Uląn yeri geldi mi Allah-Muhammed-Kitap dersiniz ama böyle konulara gelince dünyadan hızlı dönüyorsunuz. Hayatınız seks olmuş be.. yazık ak size.. Şu sitenin %80 ı spastik değilse bende hiç birşey bilmiyorum. Boş tayfa sizi..
Acıyorum sana. Muhataba almıyım diyorum ortaya düşmüşsün. Din din diye diye totonuzu yırtıyorsunuz sen beni zina yapmadığına inandıramazsın? Deistim ben. Ama senin gibi riyakar değilim. Hayatım seks falan da değil. Ön yargılarını kendine sakla. Bir soru açtım cıvıtma. Uza sorumdan hadi
Ruhu bakire olsun
Acik kapi benim icin herturlu gider
hiç bir şey düşünmem
veriyorsa iyidir
Benim için onemli