1 ay önceki konu üstlere gelmiş yanıtlayalım madem :D
kendi adıma konuşurum genelde, başkaları beni bağlamaz çünkü, ben insanı eig'in dediği gibi zar üzerinden puanlamıyorum. eğer zarı yoksa insan değil, zarı varsa insandır değil, onlar sadece buna sığınarak insanları yargılayan ve hata olarak devamlı dideleyip karıştırıp ortaya atarak zor durumda bırakanların yaptığı şeylerdir. hiç bir bayan bakire, veya değil, benim gözümde insandır, piercing taksın, jole sürsün, dövme yaptırsın, punk olsun, ateist olsun, deist olsun, satanist olsun, gotik olsun, emo olsun, isterse başka milletten başka yerden, fark etmez sonuçta insandır. neden böyle zar üzerinden muhabbet döner 22 yaşına geldim hala anlamadım. belki daha önceden hata etti ve sonra vazgeçti nerden bilecez? insanlar böyle işte, herşeye ön yargı, az saygı diyorum ben , böyle insanların hatalarını arayıp ordan vurmak hiç kimseye yakışmaz, evet ben bakirim, belki bana bakire kız yakışır, belki ben bakire istemiyorum? nerden bilecekler benim ne istediğimi. belki sevdiğim kız bakire değil? belki tecavüze uğradı, belki kazara oldu, belki hata etti , bunlar hiç mi düşünülmüyor? aslında evet düşünülmüyor , sadece var mı yok mu ona bakılıyor. işte bu yüzden ne kaybediyoruz, anlamadım ben insanları, herşeye bir ön yargı...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadın zar üzerinden değerlendirilicekse, o kişi erkekliği ile övünmesin.
424 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Patlaklar diye tabir ettiğiniz kadınları tavlamak için taklalar atar ağlarsınız, fakat söz konusu züppe erkeklik kavramı olduğunda kadınları hor görürsünüz.
Diyecek söz yok, benim yorumumu kirletmeyin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla bakire olmayan birini istemeyiz diyen bir aileyi biberkegi hala pesimde kosturuyorum
Mesele karakter
Mesele ne sekilde yasandigi
Mesele herbturlu zinayi edip zara dokundurmamak degil
Ne bakireler taniyorum dot deligi olmus damacana agzi kadar
Ben sevdigimle yasamisim ilrrde birini de sevebilirim
Ki o da beni severse gercek anlamda evet keske brn ilk olsaydim der. Ama hayatimda olmadigi seneleri sorgulayamaz. Kaldigi yerden degil geldigi yerden sevmeye devam eder.
Pismanmiyim? Evet trk bir konuda. O da birilerine ne diyecegim ya da ne diyecekleri degil Allaha ne hesap verecegimdir41 Yorumla
Soran+1 yılBekaret beyindedir ya. Beyin yaptırmıyor mu o icraatı? Yobaz kişilikler kendilerini keklesin. Şurada bakire kadın diye ağlayan kaypak erkek müsveddelerinin önüne çıplak kadın atsam nefesiz sevişirler. Tribünlere oynuyorlar. Double anal doble oralı deneyen hemcinsim olacak boş beleş tiplemeler de bekaretin önemini vurguluyor. Sesli gülüyorum.
- 120 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılYa günümüzdeki erkekler bakire kızla evlenirim diyor ama gençken kactane kızla yattiklarini saymiyorlar ya da yatarken bu kiz evlenir mi bakireligini aldım demiyorlar Türk erkeklerindeki tek sıkıntı başkasının yapıp ona verilmesi koyuyor ama bence bakirelik o kadar önemli değil yani önemli olan sevmek sevilmek
97 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı düşünüyorsun. Aydın ve çağdaş bir zihniyete sahipsin. Takdir ettim.
- +1 yıl
Nedemek olmasi gereken Türkiyede bu
- +1 yıl
o iş öyle olmuyor kardeş evlendiğinde o işi yapacağın zaman sonra düşünürsün acaba hangi pozisyonda verdi bakireliğini diye. Bu kadar genişlik neyden acaba. sevelim sevilelim bitti. hayır da yaparsınız artık. ya bizim arkadaşa kimse vermiyor bir veriver canım dersiniz. tabi bu herkesle yatıp bakire kız arayan erkekler ayrı
- +1 yıl
Kardeşim şimdi sana şöyle söyliyim bir kızı delicesine seviyorsun asiksin kıza dokunmaya kiyamiyorsun sonra evleniyorsunuz kız bakire değil naparsin ayrılırmısın?
- +1 yıl
Kimseyi yobaz diye ayırmaya gerek yok herkesin kendi dusuncesi saygı duyulmali
Soran+1 yılKadın erkek eşit değil diyorsa ben yaparım ama bakire ile evlenirim diyorsa o kişilik = yobaz
- +1 yıl
Profilime bak ne okuduğumu görürsün at ögrenci Kimliğini göreyim hadi
Beden bir ettir... yaslanir kirisir curur..
Toprakta kaybolur gider...
Etin hicbir anlami bu noktada olamaz.
Olasiliklari genelleme yapmadan ifade edim
Bakire bir bayanla evlenildiginde 'aldatmama garantisini kim verebilir?'
Bakire olmayan bir kadinin da verilmez.
Bu noktada ikiside esit degil mi?
Sanki bir urunun bir malin ambalajini acmaktan bahsediyorsunuZ bucok ayip.
Herkes kendisine verilen hayati yasar bunu ne cinsler ne aile ne toplum ne de din hatta Tanri bile yonetemez.
Dindrn bahsediyorsunuZ absurt bir benzetme olacak bu... bir fahisenin cebbete girmeyecegini de soyleyin tam olsun bir eger siz bir kadinin beyninde ruhunda kalbinde Tanri olamiyorsaniz, hic erkegim diye dolasmayin cunku asla bakir bir kadina erkek olamazsiniz ki bakir olmayan bir kadindan da red cevabi alirsiniz. Cunku kadinin bedenine dokunmak yuregin Tanrisi olmak ile bagdir. Bedene bakmadan yuregini ilk sirada onemsemeniz dilegiyle... bakire olan olmayan 'kadin guzel seviyor ' siz bunu dusunun...50 YorumlaBen bekaretini kaybetmesinin doğru birşey olduğunu düşünmüyorum. Zihniyetime gelince yorumlamaya kalkma sakın ben herkesin görüşüne saygı duyarım görüşümede saygı duyulmasını isterim. Evet son olarak türk erkekleri hakkında yaptığın genellemeyle gelince ben doğru bulmuyorum yine bakir olmayıp bakire bir kız istemek şahsen çok büyük bir adaletsizlik burada kadınlarımıza çok haksızlık ediliyor ve son olarak ta bence arada gerçekten ask varsa deliler gibi seve bilecegin birisi çıkmışsa karşına bekâretin pek bir önemi yok derim ben.
30 Yorumla
+1 yılDini inancı gereği bakir kalıp, bakire kızı tercih edenlere saygım var ama Türkiye'de bekarete önem verilmesinin sebebi din falan değil. İnsanlar kızlık zarını etiket olarak kullanıyor, evlenir evlenmez kocasını aldatmaya başlayan çok fazla "temiz" kızımız var.
Aynı şekilde bu kuralların erkekler için pek geçerli olmaması ve dullara kötü gözle bakılmasından da anlayacağımız üzere o ülkede kimse bekaret ve din adını aynı cümlede kullanamaz.52 Yorumla- +1 yıl
Bekarken önem veren kiz var mı ki :) kaldımi merak ediyrum
+1 yıleig seçilmiş gizli kullanıcı; zaten yürek olsa açık veya legal birşey yazsan böbürlenerek yazarsın biliyorsun ki sende yazdıkların beyninin ve ruhunun zarı çoktan bozulmuş olduğunun bir gösergesidir.. iki bacağınınn arasındaki kızlık zarın dursa ne durmasa ne !!!
hata yaptım deyip bunu kabullenen kız arkadaşlar sizlere saygılar. fütursuzca burada erkeklere hakaret edip başkalarının kucaklarında olmayı normalleştirip hiç yapmıyacak kız arkadaşlar sizin yazılarınızı okuyup, etkilenip kafasında amann nasıl olsa herkez yapıyor deyip yaparsaa bunu savunan kız seni kucağıma bekliyorum,,,,,00 Yorumlabakire olmayan hatunla ileriye dönük bişeyleş düşünebilmem için ciddi bir zaman geçmesi lazım. bakirmiyim değilim ama bir bakire ıher zaman iyidir. tam anlamıyla bir bakireden bahsediyorum.
ama böyle bakire olan olmayan diye ayırmakta saçma madden bakire zihnen ırıspının ırıspısı olmuş çok hatun gördüm. bekaretinden önce o güveni verebilmeli bir kız bana ait olduğunu hissetirebilmeli.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ben bakşreyşm nede sevgilim bakir ikimşzde bu durumdan memnunuz inşallah seneye sonbaharda düğünümüz olucak 😊
52 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu size ;))
Ulan ne cok konusulmius yazilmis seyler var ya kizlik zarinin bir onemi yoktur ama bakirelkigin dinde bir oneni vardir eger evlenmeden bu haltlari yersen cok buyuk bir gunaha girmis oluyorsun bunun da hesabini nasil verirsin bilemeyiz kimse kimsenin ne yaptigi ilgilendirmez zaten ne halt yerseniz yiyin obur taraf sizi bekliyor nasil olsa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılTek derdi zarsa adam degildir o. Hala zarin namusla bir alakasi olmadigini, saglik icin orda olan bisey oldugunu anlamadilar gitti.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirlikten sadece bedenen bakirlik değildir bana göre.
İnsanın hayatı boyunca cinsel anlamda, duygusal olarak her şey bakirliktir.
Yaşanmışsa bakirlik gitmiştir.
Et parçası, 2 damla kan mevzusu değil olay.
Ha bu noktada bakirlik iki taraf için de geçerlidir.
Bakir olmayan erkek ya da kadın, bakirlik hakkında en ufak ahkam kesemez.20 Yorumla
+1 yılbence entel geniş takılmanın anlamı yok bakire olmayan kızla asla işim olmaz dielim sevdim bana bakireyim dedi ve anladım değil direk anasının evine gider yanlış anlamayın yani kötü kız muamelesi değil bu ama ben onun 1 veya 100 kez yapıp yapmadıgını kafamda sorgulamam bakireyse zaten ömür boyu prensesimdir
20 YorumlaDürüst olursa ve bir iki kere gibi az ilişki ise olabilir. 4-5 yıl haftada 2 kere ilişkiye girmiş birisi ise gerek yok kalsın. Bizim de bir gururumuz var.
21 Yorumlabakirelik benim icin onemlidir nedeni sevdiyimiz insanin kisinin yalnizca bize aid oldugunun bir kaniti olmasidir e dolayisiyla guvende onemli bu durmda artik baska yalnis yapmadigina inanman icin bakir erkek ise zaten sorun olamaz kim vermisse onu becermisdir kadinlarda kendine guven namus ne kadar onemli olursa bakir erkek sayisida bir o kadar cok olur umarim anlayan anlar
10 Yorumlabekareti sadece sınırlandırmak çok yanlış,
elbette önemlidir ama namus kavramı sadece 2 bacak arasına sıkışabilecek bir kavram değildir.
bundan sonraki maneviyattır, yani kafada biter
erkek içinde kadın içinde beyin o* olmuşsa gerisi zaten teferruat olmuştur. Sorgulamaya gerek yoktur. net00 Yorumla
+1 yılSadece bekaretini vermeden hertürlü şeyi yapan var ne bilcekki zaten onla evlenen adam kızoğlan kız aldığını sanıyor. zaten bakire olsada olmasada o kızın kendi tercihi kimse yargılayamaz
34 Yorumla
Soran+1 yılKalıbımı basarım ki ruhu bile duymaz.
- +1 yıl
Yani duymaz bencede
+1 yılKimle yaşadıysa ilk ona aittir ben limanlardan biri olmakla mükellefim aşkı yaşamaya layık bile görmem o kişiyi ışık hızıyla sogur yoluma bakarım..
Kısacası onda bunda yaşamaktan dogruyu bulurmu bilinmez.
Çekecegi çile var derim yazık şimdi bu yorumlarla alınan kızlarda olacak ama üzgünüm dönüş yolu tıkandı geçmiş olsun
Bu zar olayından degerlendirmeye gelince..
Önce kişilik karakter sonra o noktaya geldigimizde hepsini silerim..
Nettir.00 YorumlaPrensip olarak insanlar hakkında düşünmeye inanmıyorum
70 Yorumlaılk ı ben olucaksam sonu da ben olurum aama ılk ı ben degılsem sonu da ben olamam, kısaca bu kadar acık erkeklerın hepsı boyle dusunur bakırelık durumunu
235 Yorumla- +1 yıl
vermeselermiş nilatan...
+1 yılHer erkegin kafasinda bir whore siniri vardir.
Bu benim icin 5'tir. 5 erkekten fazlasiyla beraber olan bir kizla ciddi dusunmem, amacim sadece seks olur.
Ama 1-5 arasi erkekle yatmis bir kizla ciddi dusunup, evlenebilirim.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl51 Yorumla
+1 yılBakirim,
Bakire olmayanlar zerre umrumda değil, bana uzak dursun.
https://i.hizliresim.com/ZLaPGk.png43 Yorumla- +1 yıl
bir Esdeath gordum sanki😄
- +1 yıl
@systemofadown08 bu söze en uygun esdeath gider diye şey ettiydim :DD
+1 yılbakire olmadığını öğrendiğim an move bir tc h get out the way, get out the way b itch get out the way
https://www.youtube.com/watch?v=8iOpUdsMeqM20 Yorumlabekaretin mcıkta değil beyinde olduğuna inanırım
buna çok kızanlar var ama konu uzun görüşüm uzun istiyosan bunu özelde uzunca anlatayım51 Yorumla
+1 yılBakirelik zarda degil her halti yemis gelcegine bikere iliskiye girmis olmasi daha iyi bakir olmayan bakirelerle evleniyo ama kiz bile bile
60 Yorumla
+1 yılBakre olmuş olmamış, benim için hiç önemli değil. Benim için önemli olan; Benle olacaksa geçmişine çizgi çekmeyi becerebilen birisi olmalı.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. “Onlara kocalarından önce hiç bir insan ve cin dokunmamıştır.” (Rahmân, 55/56),
“Biz o cennet kadınlarını ashab-ı yeminden olan kocalarına düşkün bakireler kıldık.” (Vâkıa, 56/36-38)
Somdi gereksiz, seyler soylemeyi birakin.. bakire kizlarin tirnagi olamazsiniz.. el degmemis, bakire kizlar var.. onlara saygisizlik etmeyin ve susun.. komik oluyorsunuz..35 Yorumla
Soran+1 yılHa ya ha. Havai konuş. Ben bakireyim ama sizin gibi yobaz zihniyetlilerden hiç haz etmiyorum. Sana ne yemek düşüyor bu durumda?
- +1 yıl
Senin bekaretin beni germiyor arkadasim , yobazlik degil bu , sadece her taraf motor dolu.. cocugimuzun annesinin motor olmasini istemiuorsak , size vaska, bir sey yemek duser.. keyif bizim ,, nikahi kiyacak olan yine biziz.. yani isimize gelmezse kapinin onune koyacak olan yine erkek.. elin motoruna mi bajacagim nikahima alip :)))
Soran+1 yılDiyorum ya onu sen yiyorsun işte =) 33 yaşına gelmişsin bakire zor bulursun canım amcam yaşındasın. Erkek de kadın da eşittir ayrıca. Kimse beni kapının önüne koyamaz şahsen zaten senin gibilerine tenezzül etmem. Aydın ve medeni olacak benim evleneceğim kişi.
- +1 yıl
Benim bulacagimdan sanane? 25-30 yasinda bir cok bakire evlenmemis kiz, var.. sana mi kaldi bunun muhasebesini yapmak? Haddini asma kendine gel.
Bir sen bakiresin de herkes, kadin olmus, sanki.. sende bu mantalite varken asil sen bakire olsan seni alacak adama yazik.. terbiyesiz.
+1 yılınsanın bole bırseyı evlenegı ınsana saklması lazım ben kımseyle bı munasebetım olmadı evlendıgım kadınında olmasını ıstemem ama bı suru kızla yatıp kalkan bırı kalkıp sutten cıkmıs ak kasık ıstemesın.
10 YorumlaZarını koruyup herşeyi yapıp bakireyim diyendense böyle böyle yaşadım diyen arasında çok fark var. Biri sahtekar biri dürüst bence bu daha önemli bir yargı.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları hem kendileri haramdan ayrılmıyorlar hemde bakire kız istiyorlar... eşiniz sormasa zebaniler soracak kim bu gözlerindeki yabancı diye...
11 Yorumla
Soran+1 yılCehalet ürünleri.
Bakirelik elbette önemli kadın dediğin namusuna helaline sahip çıkıcak erkekte aynı şekilde aralarında kesinlikle fark yok her kızla birlikte olan erkeğin bakire kız istemesi saçmalık olur.
10 Yorumla
+1 yılBenim gorusum kız tecavuz edilmisse eger veya genclik doneminde iliskiye girip cok pisman olduysa skntı yok ama ruhu ørospuysa kesinlikle sevmem tiksinirim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirelik iki bacak arasında değildir kafadadır. Bakireyim canım arkadan yap diyen birisi sizce bakire midir?
30 Yorumla
+1 yılBakire isterse yobaz gerici bakire olmayan isterse modern zihniyet bu mudur? Avrupanın bir
62 Yorumla- +1 yıl
avrupanın bizde dayattı bu basit şeyin bu kadar üstüne atalamanız bu kadar benimsemeniz komik ha yapmak isiteyen yapar buna bir şey demiyorum ama bizim geleneğimizde kültürümüz de bu yok olmaması da lazım çünkü sizin modern görüş dediğiniz şey bilmeden ilişkiye giren sonra gelip burada şu şöyle oldu bu böyle oldu sorular soran ya da 10-12 yaşaında hamile kalan kızlar getiriyor bu modernlik değil bir toplumun çöküşü bnce
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. zar o kadar da öenmli değil, sevince pek takan olmaz bekarete
20 Yorumla
+1 yılbakıre aramam gerek yok bakıre olmaması daha ıyı ısler yolunda gıder bu saaten sonra bakıreler bızı kasar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ne yaşamışsam evleneceğim kız da aynı şeyleri yaşamış olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hic ypamdiysam karsimdakininde ole olmasini bakir isterim yaptiysam anormal karsilamam oda yapmis der sewdiysem gecmis gecmiste kaldi derim
20 Yorumla
+1 yılŞimdi diyceksiniz nasıl miden var bende bakirim çıkacağım kız bakire olmak zorunda değil ama aklındada kalbindede ben olmalıyım bir b*k yenicekse tamam beraber yiyelim ama benim olmalı
10 Yorumla
+1 yılbakirelik bukadar onemli olmasa idi kizlik zari diye birsey olmazdi... Benim icin cok onemli... Istedigi kadar diktirsin isterse makatni diktrsin evlenecegm kadin ilk benim olmadysa bir anlami yok evliligin...
10 YorumlaKim patlattı bu kadar kızı bize gelince hiç yapmadım ayağı çekiyorlar. bizde şans yok demekki nerde bu seks düşkünü hatunlar...
20 Yorumla
+1 yılBoşuna dememişler Tanrı size güvenseydi deliğinize bir zar koymazdı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü birşey düşünmem, inşallah hayatlarında herşey yolunda gider derim.
Ama bakire olmayan bir bayanlada evlenmem40 Yorumlanefret ediyorum oyle insanlardan
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen
bu ergen arkadaşımızın sorusuna söyle cevap vereyim kadın mal değil diye giriyorum lafa ama belki kötü bir benzetme evleneceksem ikinci el almam kucaktan kucağa gezmiş kadını ne evimin kadını yaparım neden çocuklarımın anası bu kadar basit.
10 Yorumlaamma çok bakirelik muhabbeti dönüyor bu sitede. az biraz gerçek sevgi neydi? fedakarlık nedir diye düşünsek daha yararlı olmamı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bekarete bu denli önem verilen başka bir platform görmedim. Tüm taş devri tiplemeleri buraya akın etmiş.
- +1 yıl
bende başkalarının kucaklarında olmayı suçluluk psikolojisiyle bukadar normalleştirmeye çalışan bir zihniyett neyin kafasını yaşadığını merak ediyorum..
+1 yılruhunun zarı yırtılmadıysa sıkıntı yok, herkes hata yapabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılher ne kadar diktirsenizde ilk ilşkide kızın daha önce yapıp yapmadığını anlarız biz siz merak etmeyin anca kendinizi kandırırsınız. Ben bakir olmadığım için karşımdakinden de beklemem ama herkesin altına yattıysa da tabiki de evlenmem onla
05 Yorumla
Soran+1 yılhahahah zar kafa. Sizin gibiler 'Bedensel bekaret'e ' bakıyor tek. Ruhsal nerde , çöpe at gitsin :/ Herkesin altına yattığı ile evlenmen
Soran+1 yıldoğru olmaz tabi
- +1 yıl
bence ilk yorumu bana boş yere atmışsın günahımı alıyorsun şuan:) ben karşıyım demedim sadece yalan söylemesinler dedim:)
Soran+1 yılŞu sorumdan hemcinslerime gidin kendinizi miktirin sizlere de yolunda kızla evlenin dediğimi algılamayın. Zarı hayati meselesi olarak görmeleri garibime gidiyor :/ Bakir olmayıp da bakire arayışına giren yobaz zihniyetli erkek müsveddelerine sen orada dur derim.
- +1 yıl
o konuda haklısın zaten aynı şeyi savunuyoruz :)
+1 yılMutlaka kansız bir orospusu çocuğunun evlenicemm vaadiyle kandırıp sora ortada bıraktıklarını düşünüyorum ama hicbizaman hor görüp ters bişey dusunmedim
00 Yorumla
+1 yıleğlencelik kız, saf, salak, kendine sahip çıamamış, edepsiz...
30 Yorumla
+1 yılne dyim ellam garışık bir durum herkeze göre değişir :)
00 YorumlaKız dediğin bakiredir kalani kadın olur ama ikisinin birbirinden farkı yoktur
20 Yorumla
+1 yılna yapalım yani bakire değilse değil. sevmeyelim mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yapmadım oda yapmasın Allaha yakın bana uzak olsunlarda ne b*k yerse yesinler ben böyle deidkçede karşıma hep bakire olmayanlar çıkıyor kalbimi birine kaptırırım diye korkuyorum :/
30 YorumlaBakirelik önemli değil diyen erkek ya da kız ikiside vurduryodur açık ve net.
20 YorumlaNemi dusunurumm hic birseyy cunkuu o kizlaa isim olmazkii bos islerle aklimi doldurayim
00 Yorumlaherkeze saygım var eger sevgilim olsaydı benden önce birisiyle yattıgını duysaydım ilk önce cok kızardım ama herkezde melek değil dimi:D
00 Yorumla
+1 yılBakire olmayan kızla ciddi düşünmem flört amaçlı bakarım eğlenirim mutluda olurum ve ederim, ama asla evlenmem ve aşıkta olmam
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey düşünmüyorum, onun bedeni, onun kararı, pnun hayatı... Yargılamak kimseye düşmez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona buna ver bide smdi vicdan rahatlatmaya calis patlaksin iste kizim
10 Yorumla
+1 yılBakire olmadıklarını düşünüyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
"Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah'a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu mü'minlere haram kılınmıştır. " Nur süresi 3. Ayet.
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat