Her bakire olmayan kıza neden "orospu/kaşar" kelimesini yapıştırıyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılbakire olmayan var, bide bakire olmayan olmayan var. dikkatini çekerim bu ikisi ayrı şeyler.. ama tabi herkese kaşar muamelesi yapmak açıkcası bana göre büyük şerefsizliktir karaktersizliktir. nedenini açıklıyayım. mesela bir kız yapmıştır bir cahillik pişman olmuştur kendi kendini yemiştir ve aynı hatayı yapmamıştır buna kesinlikle lafım yok olabilir.. ama habire aynı boku yemek, nasıl olsa bozdurdum bundan sonra bişey olmaz deyip herkesin altına yatıyorsa işte o zaman ona kaşar denir :) umarım açıklayıcı olabilmişimdir
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
en azından istediklerini yapacak kadar saygı duyuyorlar kendilerine, diğer embesiller gibi "orospu/kaşar" kelimelerini kullanarak kendilerini ve hemcinslerini aşağılamıyorlar. bu kelimelerin kullanılmasının tek nedeni ataerkil toplumun kadınlara dayattığı şeyler.
74 Yorumla
+1 yılBakireliğin kızlık zarı ile alakası yoktur. Bakire/bakir olmak demek cinsel ilişki yaşamamak demektir
Kızlık zarı denilen zar ise bebeklikte oluşan bir zardır. Bu zar mikroplardan korunmak içindir. Bu yüzdendir ki ilk cinsel ilişki sonrası kadınların mikrop kapma olasılığı yüksektir. Çünkü bu zarın asıl amacı 'MİKROPLARDAN KORUMAKTIR'
Bazı hayvanlarda da bu zardan bulunur 😊
Bu zarın varlığını keşfeden fırsatçılar ise bunu daha sonra namus ile ilişkilendirmiştir ne yazık ki84 Yorumla- +1 yıl
Her mikropla yatıp kardeşim olup ben namuslayım diyenleri nasıl ayırıcağız , ayırmanın en basit yolu bu...
- +1 yıl
@denizyalçın eğer o namusluysa bunun sana yararı ne eğer o namussuzsa bunun sana zararı ne?
- +1 yıl
İnsanları ayırmamız lazım limi dışlayacağımızı bilelim bunlardan bitanesi sensin galiba
- +1 yıl
@denizyalçın neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin
Bakirelik ruhtadir. Bakıre olup ta neler neler yapanlar var
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
85Cevap
Bakmıyorum bacak arasına, önemli olan kalbi ve beyni, ben çok gördüm bacak arasında kızlık olan ama ne sevgisi var, ne aklı, millet her haltı yemeyi bilir ama ona buna kaşar demeyi bilir
144 Yorumla- +1 yıl
Siz kızlar da nerde dandik düşünceli erkek onu buluyorsunuz, bakire olmadığını bildiği halde yaklaşıyor senin ilgini çekiyor, seninle konuşuyor, karakterini belli ediyor sana ama sırf tipine rağmen zamanını ona harcıyor çok kız, bende bunu anlamıyorum işte, ömrünü verecek erkek varken nerde pç onunla zaman kaybı yaşıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek bakir degil ise ve istegi ile seks yaparsa bu normal, adamdir yapar mantigi cok yanlis. Hep kizlardan namuslu olmalari beklenir. Bakireligini kayip ettigindede "oruspu, Kasar" olur. Ama erkek bakir olmadiginda erkektir yapar, gözüyle bakilir. Sana katiliyorum bu kesinlikle cok yanlis. Kizlarin kizlik zari var diye hep kizlardan bakire olmalari beklenir. Bence her insan hata yapabilir. Bazilari hata olarak görmez bu herkesin kendi hayatidir. Ama bir erkek bakir degil ise bir bakire ile evlenme hakki yoktur bence. Aynisi kiz icin gecerli, bakire degil ise bakir bir erkekle evlenme hakki yoktur. Ama iki taraf razi ise kimse karisamaz. Herkes hürdür istedigini yapma hakkina sahiptir, herkes kendine baksin, ama tabiki hür demek baskasini rahatsiz etmek hakkini vermez.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi erkek kendisine bakmaz, kiz bakire degil ise hemen kötü gözle bakilir. Ama sen erkek olarakda yedin o naneyi, ozaman sende ayni o kiz gibisin. Iste bunlari görmediklerinden bakire olmayan kiz baska gözle bakilir. Erkek ve kiz esittir. NOKTA Bir erkek bakir degil ise kiz bakire degil diye kiza kötü gözle bakma hakki yoktur. Bakir olmayan erkekler cesitli kizla beraber olacak bu onlar icin normal ama esi olacak kiz temiz olmali, bakire olmali. Ah ozaman o beraber oldugun kizlar ne olacak, beraber olacaksin ama es olarak layik görmiyeceksin. Bu kesinlikle sacmaliktir.
Her istediğini yapmanın kendine saygı duymak olduğunu söyleyen var. Yuh. Olum, gerçekleri konuştuğunuz zaman konu kadına gelince eğilip bükülmeyin. Gerçeği söyleyin. Duruşunuz olsun biraz.
Bekaretin hem beyinle, hem de apış arasıyla pek ala alakası vardır. Gözlemlerin doğrultusunda (evlilik dışında) bekaretini kaybeden kızların beyinlerindeki bekaret de gidiyor. G. tü başı dağıtıyorlar.
Kısacası, biz erkekler neyin ne olduğunun gayet iyi farkındayız. Sizin de neyi normalleştirmeye çalıştığınızın.
00 Yorumlaolumsuz bir şey düşünmüyorum kendi tercihleri ve bu konuda yargılamak bana düşmez
Pişman olacağı bir şey yaşamamasından yanayım sadece insanların
Ama bu konuda bizim toplumda bu algı oluşturuluyor ve ironi olan ise öyle etiket yapanlar kendileri her b*ku yiyor10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnamus korumak uçkura sahip çıkmak bu kadar mı zor? kimisi istediğyle yatıyor kalkıyor sonra karşısına evlenecek adam çıkınca da yalanlarla dolanlarla temizim ayağına kandırıyor. bu mu doğru olan? kadının kutsallığını hala anlamadınız mı? bekaret namus önemsiz olsaydı bakire doğmazdınız
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliki taraf içinde eçerlidir sen tek taraflı sormuşsun
+1 yılAçıkçası namus aşağıda değil kafada bence yani Tüm kızlar saygım var
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSole anlatim. mesela senle iliskiye girdik bosaldik sonrasinda ben ister istemez dicem simdi bunun aklina ilk sevgilisi geldi derim. ya da onla yaptiginiz aklima gelir deliririm o yuzden bana gore kasar diyorum. Ha yanlis bir dusunce mi evt hak hukuga gore. Bana ters dusunceme inanclarima ters.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Acikcasi ben sahsim adina kizlar icin o tarz bir yakistirmada bulunmam herkes kendi hayatini yasar beni ilgilendirmez. Benim hayatim da baskalarini ilgilendirmez. Buradaki cinsel alanlarda yapilan sacma yorumlari kale almamalisin.
10 Yorumlabakire bir kız hakkında ne düşünüyorsam onu düşünürüm. bu kişinin kendi tercihidir. insanları tecrit etmek bize göre değil..
20 Yorumla
+1 yılTürk kızların bir huyu var hemen açıklayayım. Erkekler rus kızlarını hoş bulduğunda Türk kızları hemen tepki veriyor sonra veya rus kızlarının biraz açık dolaştıklarını düşünen Türk kızları onlara sorudaki terbiyesizlik ortaya çıkıyor.
00 YorumlaBeni ilgilendirmez kimin bakire olduğu ya da kimin bakire olmadığı.
Ben ilişki ya da evlilik düşünmüyorum, evlilik düşünsem de bakire olmayanla düşünmezdim.
Başka türlü ilgilenmiyorum.20 YorumlaBeni diğer kızlar bağlamaz abi ben bakirsem evleniceğim kadınıda oyle istemek hakkım..
Ha ben bakir değilsem oyle bisey istemem zaten.
Bi' sürü erkek var 70-80 kızla yatıyo sonra boyle istiyo asd Lan neyin kafası bu ak sjsj Erkeğin orrossuda daha kotu.00 YorumlaBakire değilse yanımda olmaz bu kadar basit! Gitsin kime verdiyse onun yanına. Madem zamanında yemiş bu bo... Haltı işlediğinin kadını olsun. Ben çekemem.
33 Yorumla- +1 yıl
@Bravesoul Peki sen bakirmisin?
ayıp bacakların arasındaki zara değil kafanın içindeki nöronların çalışıp çalışmamasına bağlıdır..
51 YorumlaBoyle cok tanıdıgım var yanı yasanmıslıklara baglı benım ıletısımımı etkılemez bu durum
30 Yorumla
+1 yılBakire olmayan kızlar hakkında kötü düşüncelerim yok. Ve son olarak herkes kendinden sorumlu.
30 Yorumla
+1 yılben sadece ruhu bakire değilse böyle ihtaplarda bulunurum
31 Yorumla- +1 yıl
beni eksileyen bayan selam olsun ruhuna
açıkcası umrumda degiller :D giren onlara girdi:D burdada girer ölüncede ben bozuk olan bir kıza kardeşim demem zina yapmış günahkar derim yargılamamda kabirde yargılarlar zaten :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim hiç öyle bir yaklaşımım olmadı olmaz da zira herkesin kendi hayatı sorgulamak bana düşmez bana değil kimseye düşmez ama gel gör ki bizim ülkemizde maalesef böyle.. Eskiler demiş ya önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı başkasına.. İnsan önce bir kendine bakmalı ne doğru bir hayatı var
00 Yorumla
+1 yılo kişiliksizlerin lafı bence :) çok cesur giyinenler var ya onlara diyolardır bide
30 Yorumla
+1 yılbenim için yatağa atması en kolay kız türüdür. Bakire olmayanlar biraz ugrastiriyor da.
10 Yorumla
+1 yılGereksiz bir mevzu peşinde koşuyorlar luzumsuzluk
10 Yorumla
+1 yılkardeşim kaşar , yolgeçen hanı vs. Olduğunu ve uzakdurulması gerektiğini fırsat bulursan sende çak kaç diye düşünürüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer bakire olmayana bu tür de yakıştırma yapanları kınıyorum.
10 Yorumla
+1 yıl2 bacak arası önemli değilciler full time piyasada dolaşıyor gene mılletin girp çıktığı yerden nekadar tatmın oluyorsunuz yaa hayret ediyorum nediyim allah akıl versin !
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes kendi bilir bir sey demem elaleme bakmak kimseye dusmez bence önce herkes kendine bakip yanlislarini düzeltsin
40 Yorumla
+1 yılKizlarda insan, onlarinda nefsi var... asla o. pu kasar kelimesini kullanmam
30 YorumlaBir kere belki hataya düşebilir ancak defalarca yapıyorsa dediğin sıfata tabii olur
10 Yorumla
+1 yılbakire olmayanın seksepalitesine saygı gösteririm ospu diye parayla verene derim kaşar diye gösterip gösterip vermeyene derim ikiside maddi menfaat için bedenini kullanmıştır ama normal bir cinsel hayatı varsa zevki için yaşamış derim
00 Yorumla
+1 yılsevilecek kız derim. engelleri aşmış güçlü kız derim
30 Yorumla
+1 yılHayattaki en buyuk zevki tatamamis kisilerdir bakireler
10 YorumlaBen cok bakire kardeşim gördüm canım öyle bişe yok yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır demem ama evlilik yoksa geçmişinde uygun bulmam
30 Yorumlatek bakire olmayanlarmi kasar oluyor ben niye kasarlar gördüm ki sorma :D
10 Yorumlaasla oyle bir yafta yapıstırmam herkesın kendı dunyası
30 Yorumla
+1 yılböyle denmesi hakaret edilmesi ya da yargılanması doğru değil ama bunu yapan da doğru değil. zinaya giriyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapıştırmıyorum. Bakire değilse muhafazakar değildir diye düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Genelde "evlenmeden yapmam" diyenler muhafazakar oluyo. Bakire olmayan bir kız da -evli değilse- muhafazakar değildir diye düşünürüm.
+1 yılYapıştıranların kişilikleri kaşar ondandır.
60 Yorumlahayatın zevkine varmış olgun kişiler bence hiç yadırgamam
20 Yorumla
+1 yılHerhangi bir cinsel ilişki yaşamış kız gözümde değersizdir
00 Yorumla
+1 yılİstediklerini yapabilirler. Sadece öyle bir kız istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılona vermedikleri için öyle kardeşim kaşar diyolar.. versin ondan prensesi yok :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece zevk için farklı erkeklerle sürekli ilişkiye giriyorsa bence bu kaşardır ama birine sevdalanıp o kişi ile ilişkiye girip o hıyar o kızı yarı yolda bırakıyorsa o kıza diyeceğim yok sence nasıl düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hoş düşünmüyorum açıkçası benden uzak olsunlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHele de bu kadar kaşar erkek varken..
60 Yorumla
+1 yılBen öyle etiketler koymam. Ayrıca bakire olup olmadığına da bakmam
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olanlardan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Biz erkekler olarak istediğimizle istediğimizi yapacaz ama kızlar en ufak birşey yapinca kardeşim olacak oyle bir dünya yok
10 YorumlaHic bakireyim diyenede inanmiyorum :D gonlu derdelik olan cok kiz var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. bakire olmayan gızları cok SEVERİM asdSA:DSA
61 Yorumla- +1 yıl
3 kiz begenmis bunu. yuh diyorum
+1 yılbakire olupta önüne gelen erkekle sevişen cok kız var kişilik önemlidir her zaman
00 YorumlaTecavüz uğradıysa demem ama gidip başkasıyla zevk yaşamışsa senin dediklerin denir.
00 YorumlaBakire olmayan kız olarak bakıyorum herkes hata yapabilir gözü ile bakıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bir olay yok ya. nerde yaşıosn. bakire kız kalmadı artık. kalsada işi bilmeyen tipler.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bişey yapmadım. @_cadaloz ben artık kız veya kadın hangisi olursa olsun giyimlerini beğenmiyorum.
00 Yorumlazevk için bozduranlar için olabilir hepsi olmaz olamaz
00 Yorumla
+1 yılhayır öyle bir tabir yapıştırmam. bakire olup olmaması hiç önemli değil
00 Yorumla
+1 yılBirakin bu ayakalari erkekler yapinca birsey yok kadinlar yapinca hemen yapistir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü bakire olmayan kız kaşardır evlenmeden önce namusunu satan kız kaşardır başka açıklaması olamaz !
00 Yorumlaher insan hata yapar da her önüne gelenle yapılmaz ya.
00 Yorumlanıcn bakıre degl ne ugruna vermıs bekaretını?
25 Yorumla- +1 yıl
hata yapmıssa bıraz dusunulur nedn? cınsellıgı cok sevdgnden sureklı farklı kısılerle deneyen bırı olup olmadgnı kestıremem tecavuze ugramıssa eger bılıosam bunu dusunmeden evlenırım onla baska sehırde yasamak kaydıyla hatayı tekrarlamıcagından dolayı guven veren bı ınsansa burada da dusuncelerım olumlu olabılır ama zman gerekıcekdır
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt