Eşiniz sizi doyuramıyorsa, çözümü yoksa başkasını arzular mıydınız, ayrılmak bir seçenek değil.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşiniz sizi doyuramıyorsa, çözümü yoksa başkasını arzular mıydınız, ayrılmak bir seçenek değil.
Elbette cinsellik olarak doymamak, yalnızlık yaşamak, yetersiz hissetmek, mutsuz olmak ilişkinizi, huzurunuzu, bütünlüğünüzü, aşk sevgi ve saygınızı azaltacak, yok edecektir ama bu da demek değildir ki hemen gidin başkasında demlenin. Çünkü her gittiğiniz kapnın bir sonrası, bir aması bir lakini olacaktır. Aşk yok, sevgi yok, tutku yok, sadakat yok, ciddiyet yok, emek ve çaba yok. Anı yaşamak, bir oldu bitti ile bir şeyleri atlatmak ne kadar sürdürülebilir olacakVe beraberin de gelen suçluluk, pişmanlık. Ayrılmak ta bir seçenek aslında. Ama ısrarla o seçeneği atlamışsınız. Bu da düşündürücü...
İnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra, çünkü tek taraflı mücadele ile olmadigini anlıyor insan,
Ee boşanmakta öyle kolay değil
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatı etkiler
Başkasını arzulamakta çok normal böyle birini aldatmakta çok normal
normal? evet, doğru? hayır, her normal olan şey doğru olmuyor maalesef canısı ayrılmak da gayet seçenek sen saçma sapan durumların yüzünden işine gelmediğinden değil diyorsun gayet seçenek kendi korkaklığın nesnel gerçeği değiştirmez.
Arzulamak normal. Ayrılmak seçenek değilse, bu isteğini gizli saklı gerçekleştirmek yerine eşinle konuş. Kocasını aldatan bir kadının vicdan azabı yerine, kocasına karşı dürüst olabilmiş kadının iç huzurunu taşırsın.
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu sıkışmışlık hissi ve çaresizlik gerçekten çok yorucu, seni çok iyi anlıyoruz 😔💭 İnsan arzularıyla sorumlulukları arasında kaldığında zihni bu tarz kaçış yolları arayabilir, bu oldukça insani bir tepki 🧠✨ Ancak çözümsüz gördüğün bu düğüm zamanla seni daha çok yıpratabilir ☕ Derinlemesine dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, birlikte konuşalım 🎙️✨
Cevap
47Cevap
Ben gidiyordun maalesef 24 yaşında partnerim vardı hiç evlenmemiş çok prenses ayda 2 kez görüşüyorduk harçlığını cebine koyyordum ama okulu bitti maalesef artık görüşemiyoruz
Ayrılmak seçenek değilse sınırlarını koruyarak kendini tatmin edeceksin başkası ile ilişkiye girmek senin hayatınla kumar oynamak demektir ona göre.
Çözüm ayrılmak
O uygun değilse
Kendini rahatlatmak
Gene de olmuyorsa önermem ama başkasıyla uzaktan seksting konuşma kamera vs rahatlaması da yetmiyorsa yuzyuze görüşme ama çok riskli
İnsan bazen eksik kaldığı yerde başka birini arzulayabilir. Ama doğru kişiyle karşılıklı istek varsa işler biraz daha farklı olabilir 😉
Ayrılmak neden seçenek değil, o zaman düzeltmeye bakmak lazım. Neden düzelmeyecek olduğuna inanıyorsun
Yani İnsan bunları yaşamak için evleniyor eşinle yaşayamıyorsun gerçekten evliliğin de bir anlamı kalmıyor
arzulamak normal, aldatma ise bambaşka mevzu.
Kocan ile çözüm bul buna doyurmuyorsa çözüm bulun farklı yollar çoğu çift bunu yapıyor artık
Benim kadin versiyonum musun nesin elimde olmadan artik düşünmeye başladım son bir kaç aydır sen ne zamandır düşünüyorsun bunu
Kararini verebildin mi
Kişilerin , Başka birilerini arzulamak her türlü normal. Ama bunu icraata dökmek biraz anormal.
Başkasıyla olman bile normal , hatta hakkın. Sağlık sorunu yoksa her ihtiyacınızı karşılıklı gidermek zorundasınız.
Sağlık sorunu yok kendi tatmin olunca bırakıyor kendi istediği gibi oluyor hep defalarca uyarmama rağmen aynı…
mecburen güvenilir birini bulup işini görmek gerek
Güvenebileceğin birisi var mı buyuk ihtimalle bencil kendi düşünüyor dimi
Elinde olmadan aklina geliyor seninde istemsizce degil mi
Çözüm ara, Tatmin olamama sebebin boyut mu performans mı?
Ne olacak bu evli kadınların doyumsuzlugu. Bide bize derler doyumsuz.
İster istemez aklın kayar seninde vardır illaki gözüne kesitrdigin kac yıllık evlisin ne sıklıkta sevişiyosunuz
gerçekten mi ya öyle evli oslam gerekirse sabaha uyutmam ki ben?
Yani arzulamaya engel olamazsın ama kendini tutuyorsan bence sorun değil istediğini arzula
Ayrılmak niye bir seçenek değil eşinle konuş
boşanın. aldatmak sizi kirletir
Brnde sen gibiyim doyurmuyor ayrılıkta çözüm değil kaç yıllık evlisin
Normal değil. Boşan ondan sonra yap ne yapacaksan.
Kimi arzuladığını bağlı
Yapma yolundasın sanki?
Yanlış yollara girmeni tavsiye etmem
Normal değil. ama başka çarende vardır belki
Aynı durumu yaşıyoruz ne zamandır böyle
Evet daha önce denedım
Olacağı o canım
Yaşlar kaç konuşmayı denediniz mi?
Neden çözümü yok
Uyardin mi eşini
Normal
Ayrıl sende