sorum kesinlikle kimseyi aşağılamak veya hakaret etme amaçlı değildir sadece insanların fikrini merak ettiğim içindir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
sorum kesinlikle kimseyi aşağılamak veya hakaret etme amaçlı değildir sadece insanların fikrini merak ettiğim içindir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Deneyimlemek isterim. Xte bi sayfa var, bacağı ampute olanlarla ilişki paylaşıyor. Hep merak etmişimdir ama insanın başına ne geleceği bilinmez
Büyük konusmak istemem
Fiziksel engeline bağlı
İyice sapıtmayın aq
Hayırdır birader sapıtan kim
Cinsellik soru sorcam diye bari engelli insanlarla uğraşma kendi dertleri kendilerine yeter
La ne alaka adaö gayet iyi soru sormuş fiziksel engelli insanların cinsel isteği yok mu sanıyorsun?
Arkadaşım üç beş kişiye duyar kasacan diye mantıksız yorum yapmayın ayağı sakat birinin cinsellik yaşamaya hakkı yok mu?
Duyar kasmayın benim sorularımda varsa cevabınız verin yoksa lütfen boş yorum yapmayın.
@ateslialper06 o insanların cinsellik yapıp yapmayacagını merak edene kadar sosyal hayatta nasıl yardımcı oluruz gibi düşüncelwr ya da fikir alsak hep birlikte iyi olmaz mı
Ben bu konuda duyar kasmam söz konusu özürlü ve sakat insanlsr bebim duyarlılığım bu
Bilader bunu almadığını ne biliyorsun arkadaşın da direkt yaftaşıyprsun düzgünce sormuş gelip küfür mü etmiş bu arkadaşları dışlayın mı demiş?
@ateslialper06 dostum atmadı demiyprum öyle cümlede kurmadım böyle soru sprda daha iyi olur dedim gtünüzden lale yetiştirmeyin
En yakınımdaki kişinin fiziksel engeli var ve bunu merak ettiğim için sordum merak etme sorunun altında zaten kessinlikle halaret veya kötü niyetle sormadığımı belirttim tek insan olan düşüncesi olan siz değilsiniz.
Muhtemelen çoğumuzjn çevresinde vardır öyle insanlar pnun cinselliğini merak etme edeceksen ona ne yaparsam mutlu olur düşüncelwei olsun sonuçta hepimiz insanoz kimin başına ne gelecegi belli değil bugün ben sakatlanırkm yarın sen veya bir başkası
La kardeşim adam basit soru sordu ne boş duyar kastın adam bunu düşünüyordur buraya soru sormuyordur ne kıt anlayışlısın
@ateslialper06 ben kıt insansam benim muhattabım sprumun sahibidir sende kıt insanlsrla tartışma
Canım kardeşim cinsellik her insanın ihtiyacıdır degil mi şimdi sana soru soruyorum bak sadece soruma cevap ver allah korusun dediğin gibi ilerde basına bir şey geldi bir engelin oldu sen artık seks yapmayacak mısın?
Benim aklıma gelmez
Nereye kadar
Ölene kadar nere kadar olacak
Tamam dostum euvallah haklı çıkma çabasındasın
Zor durum