Bu konuda birçok kişi duyguları ortaya çıkaramıyor. Sizce ne yapılmalı?
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konuda birçok kişi duyguları ortaya çıkaramıyor. Sizce ne yapılmalı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olgunlaştığında ya da büyüdüklerinde aşarlar utangaçlığı.
cinselliği ruhunla, duygunla yaşamaya çalışırsan utanırsın. ergenken yüzü kızaranlar, grup yaparken artık soğuk bir kahkaha atabiliyor, hatta arkasında bir zenci şeyi varken o utangaç çocuk dünyayı kurtardığını düşünüyor. yani her şey tamamen zihnin konumlandırması ile ilgili. peki utanmak iyimi, kaybedilmesi gereken bir şey mi? evt utanmak önemli birşeydi ve insanlık bunu kaybetti.
Şu bir gerçek ki, cinsel hazlar sevdiğin aşık olduğun kişiye karşı çok nadir dile getirilir. Sanırım bu yüzden sanal revaçta. Açıkça dile getirenlere helal olsun.
Helal olsun dayıoğlu 🤣🤣
Gayet mantıklı bir bakış açısı ;)
alıştıktan sonra ben utanmamm, biraz totoyla don gibi olmak lazim. ilk baslarda illaki bi utanma ve alisma sureci olur sonra asilir
Niyeyse güldüm ya 😁😁
birinizde kaale alin beniii yahuu sjsj
Eatağfurullah ya anlatış tarzına güldüm 😅😅
ahshs. totoyla don
Tam isabet. Eğlenebilmek güzel ben sevdim 😊
Bence özgüven olayı ve karşılıklı anlayış sabır alıştırma tenine kendine her anlamda yabancı olmamalı oldurmamslı bazısı çok aceleci ve ürkütücü gibi dış görünüşe bakıyor obje gibi görüyor beyin beden o zaman daha bi kapatıyor kendini herşeye çok büyük, çok küçük , ordanda o çıkmış bu var gibi sözler hep ters teper insan beyninde bence
At, sahibine göre kişner.
iki taraf ta utangaç veya bir taraf utangaç diğeri ise yeterli duygusal zeka ve tecrübeye sahip değilse, ise aşmak çok zor olur.
Bu zamanla aşılıyor. Özellikle sevdiğin biriyse karşılıklı duygular ile teslim oluyorsun.
O aşamaya gelene kadar ama bence fırtınalar kopuyor içerde. Son noktada ancak birşeyler yasaniliyor, sessizlik içinde :) kimse açıkça ifade edemiyor.
Yapanlar düşünsün bana ne
İnsan sevdiği birinden utanmaz bence
utangaç kezban kızlarla muhattap olmayarak
beim bir deneyimim oldu...
Aşılmaz
Neden utaniyorsun ki basla zaten gerisi akar.
Herkes yapıyo ben mi yapamıcam a.. de