Bağımlı değilim ayda yılda bir bakıyorum. Ama iğrenç bir şey hiç izlemeyen var mı. Bir anlık istek sonrası pişmanlık
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
42Cevap
Bir kereden bir şey olmaz gadası
Ben de çok bağımlıydim sonra bunu kendi kendime sorguladım. Çok boş vaktim vardı gerçekten tek sebep buydu. Asla cinselliğimi baskilamadim veya pişmanlık duymadim yoksa bağımlılık geri başlıyor. sadece boş kalmamaya çalıştım işim yoksa bile yatıp şınav çektim titreyene kadar. Uzun bir süredir de izlemiyorum çok mutluyum ve gerçekten iğrenç geliyor
Ben uzun süredir izlemiyorum. Onun yerine ya birini düşlerim ya da biri ile konuşurum. Daha etkili olduğunu düşünüyorum. p*rno sektörü çok yapay hissettiriyor. Eskisi gibi değil. Nasıl kurtulacağın sana kalmış. Mastürbasyon için istekliysen eğer sorun olmazsa güvendiğin ya da anonim olduğun şekilde bi seksting düşünebilirsin.
Ayda yılda bir izlemek bağımlılık değildir. İzlemek de iğrenç değil. Neden iğrenç olsun ki. Çok çeşidi var. Daha soft, konulu olanlardan izlersin. Cinsel hayatına da renk katar.
Senin ki çok iyi. Bence bu şekilde ise izlemeye devam et. İğrenç bir şey değil. Hayal dünyası genişletiyor insanın.
Gerçekten iğrenç ve sevişmekle alakası olmayan pata küte sokuş olan videolar. Bu pron cular hiç bilmiyor bu film işini
yoo izlerim pismanda olmam o pismanlık eskiden bendede olurdu ama cinsellıgı sadece istek gelınce diye düsünme ihtiyac diye düsün
İster istemez izlersin nefsin önüne geçiyorsa canım .. Nefsini engellersen izlemezsin
Pişman olacak bir durum yok kesinlikle bu da bir ihtiyaç.
İstek olunca yardımı ondan alıyorsun başka türlü nasıl olacak ayda bir de normal takma kafana
Ben ilk izlettirildigim gün dün gibi aklimda iğrençti
Bağımlılık yapacak bişey değil abartmayın bu kadar her şeyi
Bazen meraktan bazen heyecandan bakıyor insan. Fazla abartmamak lazım.
Ayda yılda bir olan şey bağımlılık değil.
Pişmanlık duygusu bu sadece.
Önce bağımlılık diye soruyu sormuşsunuz sorunun içeriğinde bağımlılık olmadığını söylemişsiniz sonra ayda yılda bir demişsiniz biraz ısrar etsek o neymiş demeye kadar gidecek bu konu
Neden izliyorsun tatmin olurken mi yoksa can sıkıntısından mi
yok gerçekten çok izliyorum hatta şu ara seksting sitelerine bile sardım :D
Kendini rahatlatmak için başka yöntemler Çar onu dene
bence düşünce yapını değiştir. iğrenç bir şey olarak görme ama izleme. yine ayda yılda bir izlersin ama keyfine vara vara o an gerektiğinin bilinciyle sonraki düşüncelerini besle
izlemediğim gün yok desem yeridir
@saatlikgecelik O kadar zorda mısın? 😀
Sosyalleş. Hobi edin.
Bağımlı değilsin
Neden iğrenç olsun ki
Evli değilsen izle normal
Sexting yap sitede real seks yap
İzlemeyen vardır ama hiç izlememiş yoktur
o kadarı problem değil. bişey olmaz :)
İlla ki vardır ben de öyle çok bakmıyorum
İzlemiyorum sevmem pek ne zamandır izliyorsun
Hormonla bir durum maalesef
Arzuların dışa vurmuş hali. Normalsin 👍👍
Neyine pişman oluyorsun boş ver seyret geç
Normal şeyler değilki
Oldukça da normal böyle yaşayan milyarlarca insan var bu şekilde ilişkiye giren ya da daha farklı bunlar gerçek olmasa bu sektör de olmaz sen görsel olarak seyret
zevkini al
Bir kaç yoku var cidden ama denemen lazım
Nasıl
En son yarım saat önce izledim 🤭
Seviyoruz biz😂
Ben de izliyorum arada
ne ki o
İzle ya ne olacak ki
Bazı yöntemler sayesinde zor değil
Nasıl söylermisin
Aynen öyle sonrası pişmanlık...
Düzenli izliyorum
hala pişmanlık duyuyorsan geç değil
Olabilir insan merak ediyor
Abla sen utanmadan nasıl profilin açık yazıyorsun bu sorunun altına gerçekten utanma kalmamış
Banane zatende burdan bakınca farklı gözüküyorsun eleştirmek istedim
Iyyysınnnn
Neden iğrenç?
Bilmiyorum iğrenç geliyor. Acizlik giv
Sonradan gelen pişmanlık duygusu oluyor o zaman bu durumda
Evet pişman oluyorum
Ne kadar sıklıkla izliyorsun
Ayda bir olabilir
Ben varım
Nasıl başarıyorsun
Kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum ve bakmadan hayal ederek mastürbasyon yapıyo.
Mmmm
Konu hangisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorYalnız değilsin, bu durum pek çok kişinin yaşadığı bir vicdan azabı ve dijital alışkanlık döngüsü. Zihnimizi o anlık tetikleyen şey genellikle merak veya anlık dopamin arayışı oluyor. Bu isteğin geldiği anlarda hemen telefonunu veya bilgisayarını başka bir odaya bırakıp yürüyüşe çıkmak veya fiziksel bir şeyle uğraşmak harika bir yöntem. Zihnini dijital alanda meşgul edecek yeni hobilere, kodlamaya veya spora yönlendirerek bu tetikleyicileri tamamen hayatından çıkarabilirsin. Sen bu anlık isteği engellemek için telefonunda ekran süresi sınırları veya içerik filtreleri kullanmayı denedin mi hiç? 📱⚡