Çoğu zaman internet sitelerinde ve forumlarda şu tarz sorular görüyorum: “Evli olmamıza rağmen mastürbasyondan (31 çekmekten) eşimizle birlikte olmaktan daha fazla zevk alıyoruz.” Bu durumdan nasıl kurtulunabilir? Bu konuda sizin görüşleriniz ve önerileriniz nelerdir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Zor hepimiz için üretim olduğu sürece vücutta
O ne demek
Bir daha bşr kadının yorumuna yorum atma insanda az haysiyet olur
@istanboli Sakin olun arkadaşlar
Ben çok sakinim özelden küfür ediyor birde bu yüzden sizlere salça olmasını istemedim çünkü belli böyleleri
Aferin bilimsel bir açıklama
Bu gerçekten bir hastalık hele ki evli adamların bunu yapması yuva yıkılmasına bile sebep olur.. Kurtulmak için dua ya başvuranlar olumlu sonuç almıştır yoksa şeytan beyini kontrol ettiği sürece o pislik adamı bambaşka adam yapar
Aslında doğal kadında erkekte vücudunu daha iyi tanıdığı için çareyi kendisi yapmakta buluyor en temel sorun bence iletişimsizlik.
Bir çok sebebi var saymaya kalkarsak hepimiz elimizde gezeriz şimdi eşlerin iletişimsizligi tabi en büyük neden evli kişilerde zor bir durum bazıları da piclikten bu duruma düşüyor aklında sürekli cinsellik sonra evde kadına dokunur dokunmaz olay bitiyor kadın hep yarım kalmaktan şikayet ediyor falan da falan bı kendimize bakalım çok şükür sağlığımiz iyi.. Önce beyini temiLersen gerisi kolay ama ergenlik ten beri aklı orada olan birisinin beynide kolay temizlenmez
Bu sadece alışkanlık. Önceden böyle şeyler duyunca bana tuhaf gelirdi ama artık normal karşılıyorum. Bazen çok kasmamak lazım nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yapsın insanlar.
Aslında tamamen iletişimsizlik
Daha zevkli diyen eliyle evlenseydi o zaman karıları boşayında onlarda erkek gibi erkek görsünler
Erkekkkk nasıl olur ki hergün yatağa atan mı 😂
mastürbasyon hem kadinlar hemde erkekler icin seksten daha zevkli olabilir. Bu normal birsey. Evli iken veya duzenli iliskisi oldugu halde mastürbasyon yapmaya devam eden insanlar var. Bende yapmayi seviyorum. Fakat bu hastalik derecesinde ise ve partnerin ile cinsel hayatini etkiliyor ise, ozaman bence tek care psikologa danismak.
Tamamen bırakma diye bir şey yok bence. Ha evlenince nadir de olsa yapsın.
uğraş bulup bi zahmet her gun mastürbasyon yapmasınlar, bagimlilik yapiyodur haliyle. sıklık azalınca sorunda azalır
Bilmiyorum gunde kac kere yapiyon
12
Ergenlik çağıyla bitmiş bir şey olması gerek , devamı hastalık
Sosyal medyayı azaltmaktan geçiyor bu.
Kafasına taşla vurarak dgfg
Ona erkek denmez bence
Çavuşu tokatlamakla 31 aynımı abi ben çavuşu tokatladım az önce
Çirkin erkege kiz bakmaz
Olay kafada bitiyor
Saçma bence kadının yerini tutar mı hiç:)
Kurtulamaz
Ne alakası var
Eşi yaptırsın mastı
Abartma be evliyken yapmak ne