Bana da at falan demeyin. Vicdanen huzursuz hissediyorum sonrasında. Reelde bir deneyimim de yok bu arada. Sanırım ilk önce buradan uzaklaşmam gerekiyor 🥹
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin seni kullandığını düşün en basitinden Türk erkekleri nude atan kıza k.. aşar gözüyle bakar gider cinselliğin c sinden haberi olmayan kızla sevgili olur sonra da ağlarlar yani bu yaptığın tamamen onların uçkuruna hizmet etmek beğenilmek istiyorsan aynanın karşısına geç kendini izle git annene teşekkür et ne güzel seni doğurmuş çok şanslısın ama lütfen bunları erkeklerin ağzından duymak için yapma çoğu kandırır daha fazla nude almak için överde över ayrıca nude larını bir çok kişi görmüş olabilir malum erkek ortamında karı kız baya konuşulduğu için bi hava atma olayları oluyor işte bu kız bana nude attı bunu s.. ktim bunu inlettim gibisinden o yüzden ben seni düşünüyorum lütfen kalbini kırmalarına izin verme geleceğini düşün iş hayatını düşün şantajları düşün vs
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Ama yüzüm gözükmüyo
Cevap sahibi+1 yılOlsun Google da kendini görsen rahatsızlık duymaz mısın?
Soran+1 yılEvet haklısın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar iyi insanlar var yaw 😬Vazgeçilmez çünkü güzel şeyler seni etkiler tabiki hoşuna gider etkilenirsin anı yaşa eğlenmene bak burdan veya attığın yerden irtibatı koparsan bile illaki yine bi şekilde başka yerlere yöneleceksin en azından kendini tatmin et çok yükseksin heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılYüksek sayılırım
- +1 yıl
Eğlenmene bak kafaya çok takma böyle şeyleri yükseksen senin mutlu olman daha önemli sonuçta seni kimse görmüyor rahat olabilirsin anlık şeyler güzel olur
Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Kusura bakma ama sanırım ben diycem o zaman bana da at 😅😁 heycan verdiği şeyleri yapıyor insan ilk önce heyecanını başka yere yoneltmen lazım ne kadsr uzaklasirsan uzaklaş o heyecan seni buraya olmasa bile başka bir yere illaki götürür
013 Yorumla
Soran+1 yılNereye yöneltebilirim
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılAslında boş değilim. Çalışıyorum mesela. Ama öğle arasında bile yapabiliyorum bunu. Yani her libidom yükseldiğimde aklıma düşüyo.
Soran+1 yılBurada çekmiyorum sjsjs çektiklerimden atıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. burada kalmaya devam edersen, nude isteyen çok olacaktır...
Burası cinsellik açısından insanların birbirini tatmin ettiği bi site haline dönüştü yani... Onun için senin öncelikle burdan uzaklaşman en mantıklısı olacaktır...
00 Yorumla
+1 yılYapma, burada olsun internette olsun kızların mahkemelerle uğraştığı kötü durumları düşün. Hiç ya benim başıma da gelirse diye korkmuyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm yok asla. Ama yine de kötü tabii ki haklısın
- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılNude olayları keşke sevgili ya da eşler arasında kalsa , ama yüzün gözükmüyorsa sorun olacağını sanmıyorum zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bana göndermeden vaz geçemezsin dermişim. yüzün görünmezse sorun olmaz. Ama güven icin gönderme. Şahsen gonderende iyi olur
00 Yorumla
+1 yılirade ile yapacaksın rel yapabilrisn güvenlı skeılde ama nude atarkende dikkat et istersn yaz öernı veırm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Birilerinin yorum yapması seni motive ediyor
00 YorumlaBende seviyorum atmayi penisimm temiz ve ilgi cekicii 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılNick adıma bak ve gosteremediklerin olarak sonek kullan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O zaman uzaklaş buradan git kendine başka uğraşlar bul kitap oku hobiler edin
00 Yorumla
+1 yılErkeklere çıplak kadın olsun yeterli çirkin de olsanız isterler buradan git bencede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. istenebilme olasılığı olan uygulamalardan uzak dur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bıktığın zaman vazgeçersin. At demiyorum ama 🫠🫠
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Bu kötü bir durum derhal terk etmen gereken bir huy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynisi bende de var maalesef bir ara vazgecmistim bu senin elinde yavas yavas bırakmak en iyisi bazen yorumlanmak istiyor insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Niye huzursuz oluyorsun ki? Zevk aliyorsan soeun olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılnasıl nudelar ve kime atıyorsun. bence bu keşfedilme arzusu. ben de karsi cinsin benim cinsel organını görmesinden çok azıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbeğenilmek ve arzulanmak hoşuna gidiyor, aslında herkesin içinde bu istek var...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgöze hitap ediyor ise yüzün hariç atabilirsin bence sorun yok
00 YorumlaSoyle ki nude atmak birine tabi ki senin isteğin dogrultusunda olacak sekilde kotu bisey degil yani atmayan kimsede pek yoktur zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirilerini tahrik etmek mi hoşuna gidiyor yoksa güzel olduğunu hissetmek mi? Bir de merak ediyorum kaç kişiye atmışsındır mesela :D
05 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de. Tamamen çıplak bir kişiye attım. Öbür türlü de 10 kişi vardır
Cevap sahibi+1 yılGünlük hayatta teşhiri seviyor musun? Yani bazı insanlar bundan mutlu oluyor da yoksa baskıladığın bir duygu sanal ortamda açığa mı çıkıyor? :) Bir de bu senin açından mastürbasyon malzemesi mi? Netice de cinsel tatmin önce zihin ve ruhtan başlıyor.
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBeni takip eder misin? Kim olduğunu göremiyorum gizlisin malum.
Cevap sahibi+1 yılMerhaba, hala bekliyorum :( :(
+1 yılSesimi dinlerken kadınların kendini alıkoyamadığı alışkanlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde var. Beğenilmek hoşumuza gidiyor
48 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılOlumsuz yorum alman lazım.
Soran+1 yılDürüstler mi bilmiyorum ki. Hiç olumsuz yorum almadım
Cevap sahibi+1 yılİstersen çok açık olmamak kaydı ile yorumlaşalım. Doğruları öğreniriz
Soran+1 yılSana mı atayım hshshshs bir o kaldı :D
Cevap sahibi+1 yılObjektij yoruma ihtiyaç var
Soran+1 yılZayıf da değilim kilolu da değilim. Normal
Cevap sahibi+1 yılNe diyosun?
Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Kaç tane nude atmışsındır?
06 Yorumla
Soran+1 yılTamamen çıplak 1 kişiye attım. Öbür türlü 10 civarıdır
Soran+1 yıl10 kişi diyorum ya
Soran+1 yılEvet
Tavsiye veririm veya sorunu bulmanda yardim ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılsnapin varsa ver ekliyim
00 Yorumla
+1 yılHayat senin karar senin sen şekillendir hayatını
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyayadan uzaklaş knka ilk önce
00 Yorumla
+1 yılKeşke atsan da uykumuz açılsa sabah sabah 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzaklaşsan sonra gene geliyorsun zaten 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum uzaklaşmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiyim atiyorum foto falan sonra pişman olup gidiyorum ama dayanamıyorum geri geliyorum
Cevap sahibi+1 yılResim atmadan duramıyorum
Vücuduna kötü yorum alırsan bırakırsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç almadım. Bence bu konuda gerçekçi yorum yapmıyor erkekler
- +1 yıl
Cunki birdaha almak için yapıyorlar
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Özele gelir misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltüh be tam da onu diyecektim :( :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atsana bence çok güzel bir kızsın dkdkdjf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Burdan vazgeçmen lazım hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. He he he
02 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yıllibidon yuksek mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
akrep burcu tanıdınmı hıc
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sana atayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlsun banada at🤣
00 Yorumla
+1 yılsana terapi yapayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok nute atma :)
00 Yorumla
+1 yılBana atma ben atarım😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm be ♥️
00 Yorumlavazgeçemezsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi