+1 yıl29 yaşımdayım benim de hiç sevgilim olmadı ve bâkirim. Yaşıtım olan kızların sevgili geçmişi üç haneli vardır.
034 Yorumla
Soran+1 yılRazı gelicez o zaman :(
- +1 yıl
Bilmiyorum valla ne yapacağız. Senin yaş kaç peki?
Soran+1 yıl26 olacağım. Başka çaremiz yok gibi. Ya da ömür boyu yalnız kalacağız bunun başka yolu yok ki.
- +1 yıl
Birkaç ay sonra 30 olacağım ben. Ne cinsel tecrübem var ne de ilişki tecrübesi. Tam bir fiyasko. Bir kız arkadaşım olsa ve bunu bilse ne düşünür acaba...
Soran+1 yılBen sevinirim valla. Sence benim için ne düşünürler? İnan bilmiyorum belki onlar bize eksik söyler biz de onlara fazla söyleriz biter gider bu işkence
- +1 yıl
Kızlar genelde çok eşli ve tecrübeli erkek sevmez mi?
Soran+1 yılOnu diyenler genelde kendilerinin de bir yaşanmışlığı oluyor bozulmasa bile çok erkek tanıyorlar o yüzden istiyorlar ki o adam da aynı şekil olsun tanısın bilsin. Ama mesela ben öyle değilim benim gözümün önüne gelir adamın yaşadıkları, başkasıyla aldığı zevk, dokunuşu bilmem ne. Bana koyar yani. Sen?
- +1 yıl
Evet, bana da koyar geçmişindeki yaşanmışlıkları. Bende de bâkire takıntısı var.
Soran+1 yılNapicaz bulamazsak? Diyelim ki birini çok sevdik ve değil bu yüzden bırakacak mıyız? Ondan sonra ya öyle birini bulamazsak? Hadi diyelim bulduk es kaza. Onu da sevmezsek. Bilmiyorum çok karışık içim. Bulamazsam biliyorum içim içimi yiyecek sevsem de: bulsam da ya o kişiyi sevmezsem ( sayıca çok az olduklarından çok az karşımıza çıkacak zaten) ne yapabilirim İnan bilmiyorum. Benim takıntım ben yapmadım o da yapmamalı değil elbette herkesin hayatı farklı kimsenin benim gibi bir hayat yaşamasını dileyecek değilim keza çekingen olmak güzel bir şey değil. Ama gene de biliyorum ki kendim yaşamadığım için beni rahatsız edecek çok zor bir durum.
- +1 yıl
Bir de yaş geçti ve kendi akranlarımızın segmentinde birilerinin olması gerektiği için bekaret şansı gittikçe azalıyor. Anca 19 veya 20 yaşında biri çıkar bâkir/bâkire. Onun haricinde işimiz zor.
Bir başkasının "Aaa bak nasıl geçirmiştim, aa bak nasıl çakmıştım" dediği birisinin sevgilim ya da eşim olması gibi bir şey çok korkunç geliyor insana. Tecavüze uğrasa ondan beter değil sanki.
Soran+1 yılHiç öyle deme tecavüz falan Allah korusun. Hiç bir şeyle karşılaştırılacak bir şey değil lütfen karşılaştırma bile. Ya işte şöyle düşüneceksin kız gidip herkesle yatmadıktan sonra ciddi ilişkisi olmuştur iki tarafında birbirine saygılı ve sevgi içinde olduğu o ilişkiden sonra o adam onu konuşmaz. Ama gidip tek gecelik yaşarsa o zaman o adam bunu diyebilir. Eğerki kadın seçiciyse zaten bunu yaşamaz ve duymazsın. İşte lisede ilişkileri olup onunla beraber evlenenler var onlar birbirlerinin ilki ve sonu olabiliyor. Onun dışında zor yani. Ya da üniversite başı. Ya benim yaşanmışlığım olsa kimseye laf etme hakkım yok zaten sorun benim böyle olmam. Bir de illa bakir bakirelik değil sorsan öyleyim diyip olmayandan daha beter olan var. Ben mesela kendim için diyebilirim ben çünkü her anlamda sıfırım. Ama bazıları her şeyi yapıp diyor aynı şey değil ona tabi koymaz bakirmiş değilmiş. Artık bakir/bakire isteğini bırakıp en azindan az partneri olmuş olsun dicez başka çare yok.
- +1 yıl
Üniversite falan okudun mu?
Soran+1 yılEvet okudum sen?
- +1 yıl
Hayır. 6 ay falan yurt dışında okudum ama bıraktım. Üniversitede genelde sevgililik işleri daha çok oluyor.
Soran+1 yılBenim orada da olmadı 😂 ne güzel devam etseydin keşke. Şimdi burada da girebilirsin istersen açık öğretim bile olabilir.
- +1 yıl
Bosna-Hersek'teydim. Oranın kızları çok güzel olur ama orada maalesef bekaret oranı düşük. İnsanları müslüman olmasına rağmen bekaret işini pek umursamıyor. Avrupaileşmişler. Üniversiteye hem hastalık hem de maddi yetersizlik nedeniyle devam edemedim. Devam etsem de bu kafayla bitirirmiydim o da meçhul. Bazen o kadar bunalıma giriyorum ki, takıntıdan kafayı yiyecek hale geliyorum. Kimi zaman sıkıntıdan ağlıyorum, geçen cinnete girecektim neredeyse. Bir kız arkadaş bile yok ki konuşsam. Çevremde arkadaş da sıfır. Şu an iş arıyorum bir türlü bulamadım. Eve hapsolmuş vaziyetteyim.
Soran+1 yılÖyle diyorsun ama bizde de sadece kadınlarda önemsiyorlar sence ne kadar etik? Bir şey varsa ya tümüyle olmalı ya da tamamiyle olmamalı. Ben de senin gibiyim iş arıyorum ve evde durdukça benim de takıntılarım artıyor ve bu soruda onlardan sadece biri. İnan çok yoruluyorum düşünmekten. İnsanlar yaşarken sadece düşünmek o kadar yoruyor ki. Gün boyu bazen fiziksel olarak yorulmasam da zihnen yorgun olduğum için çok yorgun hissediyorum. Anlıyorum seni İnan ben de okurken çok zorluk çektim okulum uzadı anksiyetem vardı o beni çok zorladı. Şimdi de iş arama durumu ayrı stres yaratıyor. Yaş arttıkça görüyorsun geriye baktığında bazı şeylerin eksik olduğunu. Ne iş arıyorsun bilmiyorum ama inşallah bulursun ve bulursan bence ne olursa olsun oku. Elinde bulunsun. Bir şeylere başladıkça motivasyon gelir başlamadan gelmiyor oturduğun yerde. Eminim senin için daha iyi olacak. Kıssadan hisse benim de senden bir farkım yok. Sürekli bir şeylerin eksikliğini hissediyorum.
- +1 yıl
Geçen gün ağlama krizine girdim, cinnet geçirdim. Hiç ağzıma sürmememe rağmen sigara içtim. Aklıma intihar düşünceleri geldi. Bipolar hastasıyım. 2016'dan beri tedavi oluyorum. Bir dönem şiddetli rahatsızlığım olduğundan bir işte çalışamadım. Ancak devamlı evde ruhum kararmış bir vaziyette oturdukça içim daralıyor, internette herhangi bir yerde yorumlar olsun, haberler olsun nereye baksam insanlar birbirini yiyor, nefret kusuyorlar. Ben dilerim ki mütevazı bir ortam ve insaniyet olsun. Dilerim ki sevgi hakim olsun her yere. Ben tarih okumaya epey meraklıyım. Kitap çok okurum. İnsanlığın geçmişte birbirine ettiği zulümler, katliamlar ve savaşlar iyice psikolojimi bozdu. Valla kitap okumayı bıraktım artık bu yüzden, artık yeter dedim. İnternetten dünyanın sonu acaba ne zaman gelecek diye araştırmaya başladım. Daha 1 milyar yıl var deyince çok var dedim moralim bozuldu. Bir teselli olarak seveceğim biri de yok. Evet bekaret sadece kadınlarda aranıyor, bu da ikiyüzlülük. Ben istediğim bir kadın bâkire olmalı diye düşlüyorsam ben de bâkir olmalıyım ve bu yüzden kimseye yanaşmadım hayatım boyunca.
Soran+1 yılKusura bakma yorumunun bildirimi bana gelmedi, şimdi girip bakınca görüyorum ondan geç cevap yaziyorum. Bende de ara sıra oluyor ben genelde bastırıyorum uzun süre sonra birden bire duygu boşalması yaşıyorum. Bende de okb, yaygın ve sosyal anksiyete var dolayısıyla anlıyorum seni. Zaten yeterince ruhsal olarak yıpratıcı bir dünyada ruhsal olarak dalgalanmalar yaşamak daha zor, hassas olmak hele gerçekten dünyayı bizim için cehennem haline getiriyor. Benim de rahatsızlığım arttı ve bu sebeple okulu dondurmak zorunda kaldım okula gidemedim takıntılarım arttı görünüşte kimse bilmez ama içimde çok kötü günler yaşadım. Bende senin gibi haberlere bakınca, başaklarının dertlerini okudukça, insanların acı çektiğini görünce kahroluyorum. İnan şurda bile kendi derdimle alakası olmamasına rağmen, gerçek olup olmadığını bilmememe rağmen empati yapıp üzüldüğüm oldu elimde değil. Ben de isterdim insanların sadece ‘’gerektiği yerde’’ sesini yükseltmesini, tartışabilmesini ama insanlar artık bunu günlük bir davranış haline getirdiler. Kendi içlerindeki nefreti dünyaya kusuyorlar sanki sebebi diğer insanlarmış gibi. Ben de okuyorum kitap kendime yardım etmek için psikoloji kitapları okuyorum işe de yarıyor bir miktar. Mesela ‘’Psikonet’ yayınlarının kitaplarını sana da tavsiye ederim. Bilimsel terapi yöntemleri var, gerçek terapinin pahalandıkça pahalandığı bu dönemde yardım bile alamıyorum ne yazık ki. Halbuki o kadar ihtiyacım var ki. Ama ben de senin gibi bazı kitapları okudukça dizileri izledikçe kötü etkileniyorum. İnsanların eğlenip zaman geçirmek için izledikleri şeyler bile ağır gelebiliyor. Dünyanın suçu yok, insanlık bitti onun sonu geldi en başta. Hiçbirimiz mükemmel değiliz eminim senin de benim de hatalarımız olmuştur şu hayatta. Ama bazıları gerçekten vahşet.
Soran+1 yılBirini sevsek onu iyi hissettirebilir miyiz sence? Kendimi o kadar iyi hissetmiyorum ki başkasına iyi gelebilir miyim inan bilmiyorum. Herkes senin gibi düşünmüyor bu sebeple hiç bir şey yaşamamış kadınlar nerde ne halt yediği belli olmayan adamların geçmişlerini hazmetmek zorunda kalıyor hatta o kadar erkekte bekaret önemsenmiyor ki sorulmadığı için kadına bir sürü cinsel hastalık geçiren adam var. Adamın yattığı kişilerle kadın da bir nevi yatmış gibi oluyor. Her şey ona geçiyor zaten. Bu kadar da ayrımcılık olmaz olmamalı. Sevdiğim adamı öyle düşünmek midemi bulandıryor hasta ediyor ben böyleyken. Bilmiyorum İnan.
- +1 yıl
Hiç hayatında aşık oldun mu?
Soran+1 yılEvet uzaktan ne kadar aşk denirse işte o kadar. Sen?
- +1 yıl
Üç defa aşık oldum, üçü de başarısızdı. Ama en kötüsü üçüncüsü oldu.
Soran+1 yılSen açıldın o zaman. Benimkiler de bir garipti sorma karşı taraf biliyordu muhtemelen ama ne açıldım ne de konuşabildim. Geçti gitti. Senin nasıldı özel değilse?
- +1 yıl
Ben sadece ikincisine açılabildim, onda da reddedildim. Geriye kalan hep platonikti. İlk ortaokulda bir kıza aşık oldum. Sevimli bir kızdı, ilk aşkımdı ama ona hiç açılamadım. Onun dersleri iyiydi, benimki kötüydü. Benden zekiydi, ben ise canım. Bu yüzden onun karşısında ezik durumdaydım. Bir de tam ona aşık olmuştum ki şansıma sınıflarımız ayrıldı, sınıfı yan taraftı derken hepten uzak sınıfa düştü. Öyle uzaklaştı işte. Onu görünce içim kıpır kıpır olurdu bir yaşama sevinci gelirdi. Sonra lisedeyken bir kıza aşık oldum, resim kursunda görürdüm onu. Benle konuşuyordu falan, eve giderken bana eşlik etmişti. Tam ona açılacağım derken sevgilisinin olduğunu öğrendim. Sevgilisi de dünya karete şampiyonu çıktı okuldan. Öteki gün de sevgilisinin koluna girmiş sevgilisi onu öperken gördüm, içim bi kötü olmuştu. Aradan yıllar geçince Facebook'tan açıldım ona, beni tersledi ve reddetti. Aradan yine yıllar geçti, 23 Ocak 2016'da Ankara 'ya gittim, orada metroda bir kız gördüm, minyon ve aşırı güzel bir şeydi, göz göze geldik, ona aşık olduğumun farkına varamadım, onu kaybedince keşke konuşsaydım dedim ama olmadı. En kötü etkileyen de bu oldu beni tüm aşklarımda. İnanılmaz depresyona girmiştim.
Soran+1 yılİlk ikisinde çok hoşlanmışsın ama az çok tanıyorsun bu kişileri şansına birinin sevgilisi varmış onda yapacak bir şey yok yani diğeri de uzağa düşmüş. Ama üçüncüsü aşk değil ya, sadece beğenmişsin kızı görüp. Aşk bir insanla zaman geçirip negatif/pozitif tüm yönlerini sevebilmektir bence. Yoksa herkes herkesi beğenir en güzel en yakışıklı haline aşık oldum der. Gün gelir o kişiyi paspal görürsün mesela eğer ki sevmiyorsan o gün soğursun. Ama aşk daha farklı bence. O yüzden bence o dediğin aşk değil sadece ulaşamadın diye aklına takılmış belki tanısan sevmeyecektin kızı. İlk ikisinde zaten küçükmüşsün onlarda da aslında uzaktan beğenmişsin hoşuna gitmiş bir kıpırdanma heyecan olmuş. Bende de hep böyle uzaktan oldu senin gibi dış faktörleri beğendim hayal ettim hep. Biri ilköğretimden bir çocuktu senelerce sevdim açılamadım ama öğrenmişti canım bir kız yüzünden ama zaten olmazdı sonra üst sınıflardan bir çocuktu ona açılmadım ama zaten onun da sevgilisi vardı olmazdı. Lisede birini sevdim gene üst sınıflardan çok tatlı popüler bir çocuktu ona da açılamadım ama hep merak ederdim takip ederdim sosyal medyadan falan kimle beraber kimleri beğeniyor diye. Hep hayal ederdim keşke beraber olabilsem diye. Çocukla öyle bir mıhabbetim yoktu ama bakıp bakıp gülünce anlamıştır muhtemelen 😂 sonuncusu ünideydi onla az çok muhabbetim vardı. Ama öyle ileri boyutta değil. Çok hoşlandım senin dediğin gibi ilk görüşte sevdim istedim hani sonra o da anladi sanırım konuşmaya çalıştı falan ama o kadar utandım ki konuşamadım bile çocukla. Çocuk zaten aşırı girişken herkese yürüyen bir tipti şimdi düşünüyorum olsa bile olmazdı.
Soran+1 yılGene de açılabilmek isterdim olmasa bile cesaret gösterebilmek çok istedim sen yapabilmiştim ben onu bile yapamadım. Sen reddedilsen bile bunu göze almışsın ben o kadar cesaretsizim ki onu bile alamadım. Belki konuşacaktı ama yapamadım. Onun için bile çok kızdım kendime. Artık ne umudum ne isteğim var aslında. Bilmiyorum
- +1 yıl
Üçüncüsünü diğerlerinden daha çok sevdim, aşırı bir beğeniye sahiptim. Üçüncüyü çok daha kısa sürede görmeme rağmen diğerlerine nazaran daha çok sevmeme neden ne olmuş olabilir ki?
Soran+1 yılDaha az tanımak. İnan davulun sesi uzaktan hoş gelir diye bir laf var ya. Uzaktan beğenmişsin kızı sadece. Daha yakınında olsaydı bu kadar olmazdı. Bir de sanki konuşabilirmişsin ama konuşamamışsın hissi sen de elde edememe hissi yaratmış o kadar. İnan sevgi bu değil. Sadece kafanda daha iyi olacakmış her şey gibi resmetmişsin ona üzülmüşsün. Gerçekler genelde hayallerden çok uzak. Anlam yüklediğimiz insanlar da çok daha farklı olabiliyor.
- +1 yıl
Evet, haklısın. Geç cevap için kusura bakma, dışarı çıkmak zorunda kaldım.
Bu olaydan sonra aşırı duygusallaştım, içime kapandım, çok fazla rüyalarıma girdi. Bu olaydan sonra psikoza girdim. EMDR terapisi bile gördüm unutmak için. Elimi cama vurup elime beş dikiş atmışlardı. Bayağı psikolojimi bozmuştu bu olay.
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir. Olayın nedenini anlarsan daha az acıtır
- +1 yıl
Hala o dönemle ilgili zihnimde bir yanık gibi bir duygu var. Aklıma gelince kötü oluyorum.
Soran+1 yılFazla anlam yüklediğin için öyle bunun olaydan değil senin yüklediğin anlamdan dolayı olduğunu anlarsan bu duyguyu hissetmezsin.
- +1 yıl
Evet yüklediğim bu anlamdan dolayı acı çekiyorum, aklımda bambaşka duygular yükleniyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılEn iyisi sen de bakire olma jsjs
016 Yorumla
Soran+1 yılDimi? Tek çözüm bu gibi.
- +1 yıl
Hem ileride "başka biriyle nasıl olur acaba" diye düşünce de girmez kafana
Soran+1 yılAynen biliyorum o yüzden biraz denemem lazım illaki bir şeyler.
- +1 yıl
Dene bakalım. Sevgini ver ona hsjsjjs
Soran+1 yılHahahah. Benim durumum garip aslinda yani bu yaşa kadar en ufak bile bir şey yaşamamam. Bu durumda karşına gelecek insanin elbette tecrübeleri olabilir sorun bu değil zaten ben o kadar tecrübesizim ki her konuda bu beni yetersiz hissettirecek o yüzden bir şeyler yaşamak istiyorum. Yani hayatıma giren ilk kişi hayatımda her şeyi ilki olsun istemiyorum ben kim bilir kaçıncıyken.
- +1 yıl
Hayat senin hayatın, dilediğin gibi yaşamakta özgürsün :)
Mantığına yatıyorsa kim diyebilir
Bu hayatta her şey deneyimdir.
Ve eklemek isterim ki insanlar yapmadığı şeyler dah çok pişman olur
Soran+1 yılYok yok haklısın. Zaten hep ihtiyaç hissediyorum ve istiyorum bu sadece karşı taraf için değil yani 😂 çekingen bir insan olmasaydım eminim güvendiğim bir sevgilim olduğunda ben de yapmıştım yargıladığım bu değil o sebeple. Sadece ilk hayatıma giren kişiyi eğer ki seversem kendi hayatımın tümü haline getirirken, benim onun hayatının bir parçası olmam koyacak onu biliyorum. O yüzden dediğin gibi hem aklım kalmaz hem de karşı cinsi tanımak adına da en azindan bir kaç kişi tanımak tecrübe edinmek daha faydalı.
- +1 yıl
Ama şöyle bir çelişki var şimdi 😂
İlk hayatıma giren kişi diyorsun, hem de öncesindeki denemiş olmak istiyorsun.
Denemek için de hayatına biri girmiş olması gerekiyor mu 😂
Soran+1 yılYani sevgilim olsun isterim tek seferlik bir şey değil.
- +1 yıl
Yani öyle olmalı, aşık olunca takılmazsın zaten bunlara ')
Soran+1 yılTakılırım zaten o zaman takılırım. Normal biri olsa banane sevdiğin insan olunca takıyorsun. Bilmiyorum belki de öylesine çokta hoşlanmadığım biriyle deneyim olsun diye bile deneyebilirim sevgili olurum.
- +1 yıl
Sen bilirsin :)
Karşı tarafa umut verip üzme, niyetini belli et
Soran+1 yılÖyle yapicam teşekkür ederim ileride en azindan sevdiğim biri oldu mu daha rahat kabul edebilirim ve o kadar kafada büyütmem.
- +1 yıl
Hadi bol şanslar ne diyim 😂
Soran+1 yılHahahaha Allah razı olsun 😂😂 bu saatte dinledin fikir verdin 😂
- +1 yıl
İnsanız en nihayetinde ^^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılUlan şu soruyu ben sorsam bu kadar olurdu. Sen bensin lan resmen.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kim bilir bir adamın kaçıncısı olacağız o bizim tamamiyle ilkimiz olacak bunu düşününce insan kendini enayi gibi hissediyor
- +1 yıl
Kesinlikle doğru
Soran+1 yılAynı oranda bakir bir erkek bakire birini istediğinde bulursun denmesine rağmen bize geldiğinde mümkün değil bulamazsına gelince insan kendini daha da kötü hissediyor. Bilmiyorum karışık işler. Bu yaşa kadar benim de sevgilim olmaması belki gariptir: ama bilmiyorum özellikle cinsel şeyleri çok takıyorum
+1 yılO bende de var maalesef bana da koydu ama napim
18 Yorumla
Soran+1 yılBen çok takıryoeum sevdiğim adamı o şekilde düşünmek çık koyuyor hasta ediyor beni. Görüntüleri gelir gözümün önüne. Nasıl atlattın? Gerçekten çok zor.
- +1 yıl
Atlatamadım ki hala aklıma takılıyor sindirmeye çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum
Soran+1 yılBiz yaşamadık diye mi takıyoruz acaba (seni bilmiyorum da) yaşayanlar daha mı rahat sindiriyor acaba? Yani benim olursa terapiste bile gitmem gerekebilir o kadar rahatsız eder beni çünkü
- +1 yıl
Bende hiç kimseyle hiç bişey yaşamadım. Belki yaşamış olsak bu kadar koymazdı haklısın. O benim ilkim olacak ama ben onun olmicam baya koyuyor be hatta gözümün önüne o anı getirince kin duyduğum bile oluyor
- +1 yıl
Bu anlattıklarınızın hepsi benim için de geçerli. Ben de böyleyim
Soran+1 yılBunu erkekler çok takıyor ve yetersiz hissedebiliyor bu konuları çok okuyorum ve görüyorum hatta bu sebebten yani karşı taraf daha fazla diye terkeden bile var. Kadınlar da takmayanlar da var ama ben takıyorum hatta bu durumdan acaba ben mi garibim dedim. Ama varmış benim gibi insanlar da.
- +1 yıl
Garip değilsin aslında erkeklerin bakir olmadıkları halde daha önce farklı partnerleri olan kadınlarla ciddi düşünmemeleri tuhaf bunu evlilikte bir sorun görmeleri tuhaf
Soran+1 yıl@CevapVerin518 haklısın tabi ki. Öyle erkeklerle aslında en baştan evlenmemek şans vermemek lazım. Bu sahiplenmek değil bildiğin eşya alıyor sanki. Kendi her şeyi yapiyor ama. Bilmiyorum ben en ufak bir şey bile yaşamadım o yüzden en korktuğum hayatımdaki ilk kişiye aşık olmak sürekli geçmişi aklıma gelecek çok zor. Kendi geçmişim olsa eminim daha kolay olurdu.
+1 yılsen çokk takıntılısın amaa
01 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan sen de takardın
+1 yılBen bakirim bakire de kız takıntım vaer
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sen illaki bulursun diye düşünüyorum ama bakir erkek bulmak kolay değil
- +1 yıl
Sen bakire misin
+1 yılNiye takiliyosunki
06 Yorumla
Soran+1 yılYazdım açıklamada
- +1 yıl
Bunu asla bilemezsin yapanda yapmadim der o yuzden bu sacma kuruntudan biran once kurtul
Soran+1 yılKurtul demekle kurtulunmuyor ki? Kaç sene önceyi düşün sen bakir olsan sen de kendin gibi birisini isterdin. Belki de benim de bir şeyler yaşamam lazım ki kaldırmam kolay olsun.
- +1 yıl
Belkide yasamalisin onu bilemem ama ben bakir olsaydim bile bakire istemezdim o kafada degil sonucta birlikte oldugum kisi benden once biseyler yasamis olabilir hayat devam ediyor ben olmasam bir baskasi
Soran+1 yılGerçekten inanarak mı söylüyorsun bunu? Kaç tane erkek kendi yaşamasına rağmen diyebiliyor isterim diye ki ben yaşamadım. Evet yaşamam lazım bunu biliyorum. Ama mesela diyelim ki o kişiyi çok sevdin evlenmeye karar verdin bu kişinin sen bilmem kaçıncısı olacakken senin ilk olacak bu ihtimal kötü. Yoksa öyle sevgilin olmuş geçmiş gitmiş o önemli değil. En azindan ben öyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Evt inanarak soyluyorum cunku ben cinselligi farkli bir perspektiften goruyorum detayli konusmak istersen yazabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kurtulma devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakirim ben :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım