Bir erkek/kadın yatak odasında mutlu değilse, dışarıda ne kadar sadık kalabilir?
✨ Sadakatsizliğin arkasındaki tensel yıpranmayı dürüstçe konuşalım.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir erkek/kadın yatak odasında mutlu değilse, dışarıda ne kadar sadık kalabilir?
✨ Sadakatsizliğin arkasındaki tensel yıpranmayı dürüstçe konuşalım.
Inancı eksik zina diye bir kavrama inanmayan kadın ya da erkek isterse elinin altında dünyanın en güzel kadını ya da erkeği olsun fark etmez yapacağını yine yapar Bu bir inanç meselesidir Bu bir karakter meselesidir benim Yaşım 45 oldu evli değilim bekarım fakat hiç zina yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çünkü inancım izin vermiyor inancım olmasaydı her haltı yerdim her boku yerdim Yani kısacası Bu bir inanç ve karakter meselesidir Yatak Odasında mutlu olmak mutsuz olmak meselesi değildir.
Dışarıda sadık kalmamak bir yana yatak odasında mutlu değilse o evlilik yürümez. Belki taraflardan birinin sağlık sorunu da olabilir. Eğer öyleyse bu sağlık sorununu çözmeleri gerekir. Her şey normal ama çiftler yatak odasında mutsuzsa en mantıklı çözüm boşanmaktır. Onlar çözüm istemiyorlardır, onlar birbirlerini istemiyorlardır. Bu durumda dışarıda sadık kalsa ne olur kalmasa ne olur karı koca değiller ve arkadaşı statüsüne evrilmişler. Benzer durumlardan sıkça gördüm yıllarca sadakatle eşinin düzelmesini ve bir gün her şeyin düzeleceğini umut ederek sadık kalanlar da var.
O iliski bir gün bir çıkmaza girer. Aldatmak çözüm müdür? Bence değildir. Mutlu değilse çiftlerden biri , Ayrılmayı başarabilmeleri gerek.
ya da birbirlerini seviyorlarsa, bunu sorun etmemeleri gerek.
Bazen, yanındaki iyi biri ise, sırf bu sebepten dolayı onurunu kırmamak gerek.
Karakter yoksunu insanların harcı değil sadık kalabilmek, ayrıca cesur bi insan mutlu değilse ayrılmasını da bilir. Bahanelerin ardına sığınıp yaptığı pisliği örtmeye çalışmaz diye düşünüyorum.
Cevap
9Cevap
karakteri olan sadık kalır
Ben şahsen yatakta eşimin beni sertçe kullanmasını
Ben şahsen yatakta eşimin beni sertçe kullanmasını çok istiyorum
Beni kollarımı, bacaklarımı, gözümü, belimi bağlayıp domaltıp ben yüz üstüyken arkamdan deli gibi becermesini, yırtılana acıdan bayılana kadar * istiyorum
ben domalmış o arkada deli gibi vururken göğüslerimin o sarsıntıyla hızla sallanmalarını istiyorum.
Siki içimdeyken kalçamı sıkıştırmasını tokatlamasını istiyorum.
Önden sokarken anala parmağını takmasını istiyorum
seks kemeri ile bağlaması , tamamen kendi zevk pozisyonuna izne gerek duymadan aniden geçmesi , birden ağzıma vermesi hiç bir şey için beklemeden sanki senelerdir sevişmemiş gibi sokması bana zevk verirdi
eşimden yatakta agresif olmasını istiyorum
benim sahibim gibi olmasını bana emir vermesi
doggy pozisyonunda kafamı ensemden yatağa bastırıp aynı anda belime bağlı kemerle kalçamı kaldırıp yapmasını bekliyorum
Ben acıdan bağırırken bir saniye bile durmamasını
ama kocam çok sıkıcı sadece misyonerde düz ve yavaşça skiyor
kaç kere böyle istediğimi anlattım ama yapmıyor anlamıyorum neden
İçimden çıkartırken bile dönüp bana soruyor çıkartayım mı diye gıdım gıdım yavaşça çıkarıyor hiç zevk almıyorum
Oral yapmak ağzıma almak istiyorum vermiyor
Bir erkek neden böyle yapar anlayamıyorum
bu yüzden aklım başka kişilere gidiyor
Bence sadakat mutsuz değilse dahi bozulabilecen bir şey olmamalı. Yatakta mutlu olmayan bir partner var ise o ilişki o an bitirilmeli. Hiçbir sorun sadakatsizligi haklı cikartamaz
buradan da gördüğüm kadariyla sadik kalamiyorlar, ama bosanmak diye bir secenek de var haberleri yok sanirim
Orgazm olamayan insanlar mutsuz insanlardır, bundan dolayı sadık kalmazlar
Karaktere bağlı ben yatakta mutlu olmasam da aldatmazdim şahsen erkeğiz sonuçta kolayca tatmin olabiliyoruz
Çok da fazla kalamaz maalesef ama çözüm hiç bir zaman aldatmak değil ayrılmak..
Genel olarak erkek bu sadakati önce erkek bozar, kadın ise uzun süreçte bozar.
Mutlu değilse ayrılacak arkadan iş çevirmeye gerek yok
Her bir muhafazakar ev kadını var eşlerini aldatan elin oğlu neler neler yapıyor onlara 😂😂😂
Zor bayağı zor hem de
Kalamaz. Iste ten uyumu bu yüzden önemli mutlu olmazsam mutlu edemem sonuç ayrılıkla sonuçlanır.
Zaman gösterir ancak amasyada
Mutlu değilse boşansın
Zor kalamaz
Zor be
Kalmaya bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?