Bir erkek/kadın yatak odasında mutlu değilse, dışarıda ne kadar sadık kalabilir?
✨ Sadakatsizliğin arkasındaki tensel yıpranmayı dürüstçe konuşalım.

Bir erkek/kadın yatak odasında mutlu değilse, dışarıda ne kadar sadık kalabilir?
✨ Sadakatsizliğin arkasındaki tensel yıpranmayı dürüstçe konuşalım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
karakteri olan sadık kalır
Dışarıda sadık kalmamak bir yana yatak odasında mutlu değilse o evlilik yürümez. Belki taraflardan birinin sağlık sorunu da olabilir. Eğer öyleyse bu sağlık sorununu çözmeleri gerekir. Her şey normal ama çiftler yatak odasında mutsuzsa en mantıklı çözüm boşanmaktır. Onlar çözüm istemiyorlardır, onlar birbirlerini istemiyorlardır. Bu durumda dışarıda sadık kalsa ne olur kalmasa ne olur karı koca değiller ve arkadaşı statüsüne evrilmişler. Benzer durumlardan sıkça gördüm yıllarca sadakatle eşinin düzelmesini ve bir gün her şeyin düzeleceğini umut ederek sadık kalanlar da var.
Karakter yoksunu insanların harcı değil sadık kalabilmek, ayrıca cesur bi insan mutlu değilse ayrılmasını da bilir. Bahanelerin ardına sığınıp yaptığı pisliği örtmeye çalışmaz diye düşünüyorum.
buradan da gördüğüm kadariyla sadik kalamiyorlar, ama bosanmak diye bir secenek de var haberleri yok sanirim
Mutlu değilse ayrılacak arkadan iş çevirmeye gerek yok
Her bir muhafazakar ev kadını var eşlerini aldatan elin oğlu neler neler yapıyor onlara 😂😂😂
Karaktere bağlı ben yatakta mutlu olmasam da aldatmazdim şahsen erkeğiz sonuçta kolayca tatmin olabiliyoruz
Çok da fazla kalamaz maalesef ama çözüm hiç bir zaman aldatmak değil ayrılmak..
Orgazm olamayan insanlar mutsuz insanlardır, bundan dolayı sadık kalmazlar
Kalamaz. Iste ten uyumu bu yüzden önemli mutlu olmazsam mutlu edemem sonuç ayrılıkla sonuçlanır.
Mutlu değilse boşansın
Zor kalamaz
Zor be