Selams
erkeklerin işi şipşak, kadınların biraz dahasına ihtiyacı var. Erkek ne kadar dayanmalı?

Selams
erkeklerin işi şipşak, kadınların biraz dahasına ihtiyacı var. Erkek ne kadar dayanmalı?

Kime göre, neye göre diye karşı soru sorarım o zaman. Bunun bir zamanı yok ki. Kadın vardır kısa zaman ister kadın vardır uzun zaman kadar ister. İdeali ise zamana göre değil kadına göre dayanması , kendini tutmasını öğrenmesi ve kadın boşalmadan asla bosalmamasidir. Kadinina önem veren erkek zamanı kendine göre değil kadınına göre ayarlar. Ve kadınina değer veren erkek kadınını iyi tanır, neye ne zaman, ne kadar tepki vereceğini bilir. Ona göre davranır. Kendini bilen erkek için temel taşı kadındır.
Bence bunun için herkesin belirlediği süre farklıdır. ama ben kendim için konuşursam benim için kendimi değil partnerimi memnun etmek daha önceliklidir yani ben zaten zevk alırım. ama partnerimin zevk alması burada çok daha fazla önemlidir. bu yüzden de süre olarak bakacaksak bence en az 1 saat dayanmalıdır ya da 30 dakika dayanmalıdır.
Çünkü maalesef erken şey yapmak çoğu kadının istemeyeceği bir durumdur çünkü kadın genel olarak gerçekten tatmin olana kadar zevk almaz ama erkek öyle değildir zaten genelde hızlı tahrik olur ve her şey o bitiş anına kadardır bu yüzden de bence bir erkeğin en az yarım saat dayanabilmesi gerekiyor diye düşünüyorum ben daha çok.
Cevap
48Cevap
Bunun dakikası olduğunu sanmıyorum ama önemli kriterler var. Tüm vucudun uyarılması, vucudun her bir yeriyle ilgilenip hazır hale getirmeli. Sonrası kesintisiz sert ve ıslak 20 dakika yeter
Ön sevişme uzun olursa süre ona göre değişebilir.
yaklaşık 15 dakikalık öpüşme sarılma okşama dokunma başlangıcından sonra 20 dk kadınına etkili bir oral seks yapan erkek sertlik ve hızını kademeli arttırarak ve tüm sevişme anlarında öpüşerek okşayarak emerek 30-60 dk arası cowgirl doggy misyoner ve pronebone sonrasında kadınını doyuma ulaştırır. bunda tutkunun payı da önemlidir, erkeğin fiziği ve kalınlığı da.. kadının orgazmına yakın hızlanmak ve klitorisine doğru baskıyı artırmak da güzeldir. orgazm sırasında içinde kalıp, sonra ikinciyi beraber yaşamak için tekrar hızlanmak daha da güzeldir.
Bu talebe göre değişir bana göre. Bazı kadınların performansı birkaç dakikada tükenebilirken. Bazıları saatlerce dayanabilir. Kesinlikle oldu bitti taraftarı değilim. Öncelikle olarak çok uzun bir süre ön sevişme olmalı. Buda sadece oral ile olacak bir şey değil.
Öpüşme, küçük dokunuşlar, ellerin kullanımı gibi. Daha sonra ise birleşme bana göre en az 45 dakika olmalı. Küçük aralar verilerek süre uzatılabilir. Fakat ilk sefer her zaman en keyifli olduğu için bunu tutabildiğimiz kadar uzun tutmalıyız.
Ben sınırsız dayanabilirim 😄
Bu durumda sadece kadın değil erkekte memnun kalmalıdır iki kişi de birbirlerinin sevdiği pozisyonları söyleyip yapabilirler ve herkes memnun kalır 🤷♂️
Şimdi bunu kadından kadına değişir diye yorumlayıp kendime göre yorumlicam. Benim tatmin olabilmem için minimum 45 dakika 1 saat aralığında ön sevişme ardından da minimum 3-5 dakikalık birleşme gerekiyor..
Bosalma konusunda sorun yoksa uzun sure dayanabilir tabi kadinlar erkeklerden daha fazla orgazm olabiliyorlar erkekler bir kere orgazm olur ikincisi icin beklemesi gerekiyor ama kadinlarda oyle degil yapabilen varsa erkeklerden bosalip devam edebilir
Sabaha kadar...
Yorumada kapattım kimse bulaşmaz şimdi. : )
Haha ben bulaşırım 😛
Ne demek sabaha kadaaar 🤤 sjks
Sen bulaş sorun yok jfkfkf
Ya işte sabaha kadar olsa iyi olur demek istedim 😅
Detayları konuşalım mı yavrum sjsj
Oha 😂
Adımız sapığa çıkacak şimdi.
Ben konuşmasam da sen anlarsın işte benim ne demek istediğimi 😂
Ama şimdi sen yorumlara kapatınca böyle salça olunmuyor mu ya :D bunu da başaramadım desene hsdjsk Abaza olamadım 🤧
Yok yavrum yazınca hissettim ben o abazalığı merak etme o yüzden oha dedim😂
Yoruma kapattım çünkü ortalık karışıyor biliyorsun birkez bunu tecrübe ettik.😂
Ah evet, takılayım dedim balım 😘
Bana bir tek sen böyle takilabilirsin zaten takıl bakalım 😂
Neden hep kadınları memnun etme ihtiyacı duyuyoruz 🤨 yatakta memnun olmayacak ne varki 🤷🏻♂️
Çünkü erkekleri memnun etmek baby oyuncağı sjks
😂 kadınlar bu yüzden bizi kullanıyor 😳
Kadının performansına bağlı birazda, ateşleyici olursa kadın erkekte sağlık sorunu yoksa zaten kadına doyumluk saatler yaşatabilir. Ateşi iyi harlamak gerekir, çünkü seks tek kişilik değildir bilindiği üzere.
Kadını memnun edemezsin 😁 kadınlar memnuniyetsiz
Siz memnun etmeyi bilmiyorsunuz 🙄
Buna Lenny Kravitz ile cevap vermek istiyorum
https://www.youtube.com/embed/_2aQpcrU4DQDakikası yok dayanmak da gerekmiyor boşaliyorsa boşalmalı önemli olan boşalma sonrasi devam mi ediyor yoksa benden bukadar diyip bitiriyor mu en önemli kısım:)
bunun bir süresi yok bence ya da bunu bir süreye bağlamak bana göre saçma geliyor ön sevişme uzun sürerse tadında yenmez:)
yani bu olayı sadece birleşmeye odaklanmamak lazım
Min 40 dk ama ortam ve heyecan seviyesine göre değişir
İyi bir önsevişmeden sonra 10-15 dakika penetrasyon ve ereksiyon sürekliliği çoğu kadın için yeterli olur.
Aslinda ön sevismede memnun kalmalisiniz yoksa saatlerce üstünüzde de kalsak bişey olmaz, ön sevişme kadını hazırlamak memnuniyetin başıdır.
ben genelde kadın " yeter artık hadi içime gir " diyene kadar sevişiyorum. benim için kadının aldığı zevk daha önemli
On sevişme kesinlikle uzun olmalı ve oral seks yapmadan bırakmamalı. O benim
Süre kadınını maksimum derecede zevke getirene kadar olmalı
Soru hatalı mesele uzun süre dayanmak değil zamanında doğru müdahale
Herkes mutlu olmalı en az 30 ama 30dk dan sonra da yanma oluyor kadınlarda anlamadım gitti :)
bu kadına da bağlı süresi yok bu işin karşılıklı olacak
Bence 1 saat yeterlidir. Kadın hamur gibi olur sonunda ve rahat bırakır.
Bir birazcık saat ve en az kadın 4 kere bosalma saglanmalidir
Aklıma.. köyden indim şehire filmi geldi. Kayseri ih ih dayan 🤭
Bugünlerde yüksek uçuyorsun ahahaha
2 yetmez 3 tane.. Toplamda 2 saat yeterli
20 dakikayı, ortalama alırsak herkes bu işten memnun ayrılır.😃👍
Eşim orgazm olmadan asla boşalmam ben rahatlamak onun da hakkı 😊
Sabaha kadar ya da en az bi 4-5 saat seks olmalı bence
Gerektiği kadar. Hatta kadın dayanmalı erkek değil..
Kadını en az 2-3 defa boşaltana kadar dayanabilmeli
en az 1 saat canım
30-35 ön sevişme 1 saat de yatakta
Bunun bir süresi yok
Yatağa dayanabilmemeli kadına dayanabilmeli
valla gece boyunca dayancak kadın olmalı
Süremi ayarlayabiliyorum
Ön sevişmesiz en az 20 dk bilimsel olarak
Cevaplari merak ettim
Beklentiniz ne
Duracell yutan erkekler daha uzun çalışıyor
1 saatten az sa hiç başlamayalım
on sevisme dahil 20 dk yeter
İdeal seks 5 dk. 5 dakikadan sonrası gereksiz insan s.. kmeye girer.
Son nefesini verene kadar
Üccccc besssjjj
Beş üüüçç
🤣🤣🤣
1 saatten az sürecekse üstümü soyunmam.
30-40 dk.
5 dk
1 2 saat
Zaman sınırım yok
Zabaha gadar 😂😂
10 dakika
En az 30 dk