İlşki sırasında sizi baştan çıkartan görüntü ya da sözler nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hadı aşkım oh daha sert ye beni bitiriyosun beni hele ki o saclar savruluyor ya sağa sola dudak ıstırma sevişmeye başlarken zıplayarak bacak kitleme göguse kafayı gömüp kemirme yalama uçlarıni vakum gibi çekme seks başlarken ittirip yatağa atma fısıldama aklını başından alır ayriyeten hafif ılık çikolataya boyamak yalamak vücüdü ayrıca meme uçlarına çilek kondurma kafayı vajinaya gömüp yalama vakumlama dil atma meme sıktırma beyine hızlı kan pompalar ve beyıne en hızlı mesajın gittiği orgazmı da tetikleyen en büyük etkenlerden biridir daha sayayım yoruldum valla ♡♥♡♥♡♥ #aşkdoktorukaya003
02 Yorumla
Soran+1 yılİki dakka da seviştin şurda varya
En İyi Cevaplar
Doggy poziyonunda geniş açıdan bakarken, kalça ve aradan gözüken göğüslerin görüntüsü :)
234 Yorumla
Soran+1 yılBacaklar açık domalma görüntüsü seviyorsun yani, kapalıyken kaporta daha Seksi durmuyormu sencede
Soran+1 yılPeki küçük göğüs görüntüsümü yoksa iri göğüsmü etkiler erkekleri, kendi yorumun nedir bu konuda?
Soran+1 yılTüm erkekler büyük mememi sever peki, büyük kalça severler ona eminim
Soran+1 yılPeki kadının sana hangi sözleri ateşler? Hani küfür olarak sormuyorum, ama özellikle seni terikleyen bir kelime varmı?
Soran+1 yılSen konuşurmusun peki seks sırasında
Soran+1 yılDoğru, gerçekten hoşumuza gider. Ama fazla değil, zirve kelimeleri yeterince kullanmak etkilidir:) küfür edermisn peki o esnada?
Soran+1 yılUvvvvv yatakların beklenen adamı:)))) kesin senin sabit ilşkinde yoktur:)))
Soran+1 yılNe demek;)
Soran+1 yılBişeydaha sorabilirmiyim sana aşağıda bir çocuk demiş?
Soran+1 yılOral seks sırasında erkek neden kadının kafasına bastırır?
- +1 yıl
O esnada aldığı/alacağı hazzı artırmak için. oral sekste kadın bu gibi hareketlere hazırlıklı olmalı:)
misal arada sırada tükürünmeli, bu kadını ne kaşar yapar ne de adamı rocco, tabi hersey dozunda.
alt kattaki "2 yetimi" de unutmamali :P
bir dili olduğunu unutmayınmali hatun sadece dudaklarıyla olmaz.
adam başını bastırabilir, saçını çekebilir, canım yandı diye hırsınızı "ondan" çıkarmamali vs..
hee bide "bitse de gitsek" havası vermemeli. elinden bıraktığı an başka bir kadın kapacakmış gibi hırslı olmali :P
Soran+1 yılBu yazdıklarını içeren yazıyı okudum:p biliyorum yani işin inceliklerini;) benim merak ettiğim o an kafa bastorma güdüsünün nedeni? Yani hani daha ileriye sokmaya çalışmak mı, sıkışınca dahamı fazla haz alıyorsunuz yoksa aşağıdaki çocuğun dediği gibi bunun nedeni kadına hükmetmeden mi kaynaklanıyor
Soran+1 yılAaaa bende daha ileri sokmaya çalışıyosunuz sanıyorum onu varya:)))))
Soran+1 yılGerçekten şaşırdım. Çünkü ben sanıyodum ki daha çok bastrınca hoşunuza gidiyor, yani haz artıyor falan gibi. Olay tamamen psikolojik çıktı:)))))
Soran+1 yılSenden öğrendiğim ikinci önemli bilgi:)))
Soran+1 yılOrgazm kalget kombinesiydi:))
Soran+1 yıl:)))) iyi bir öğreticisin:)))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
Seksi bir tanga ile doggy pozisyonu ve o sekilde yavas yavas tangayi cıkarması. Bacaklar iyice açık olacak ama. İlişki sırasında argo veya kufurlu konusmayı severim, karşı tarafında kobusmasi cok hosuma gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılBacaklar iyice açılırsa o tanga çıkmaz saçmlma:)))
söz kısmı değişirde görüntü herkes için aynıdır :D haha
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam, bazısı çıplak seviyor, bazısı fantazi kıyafet bazısı dekolte firilik falan. Sen ne seversin
ilişki sırasında! bastan cıkarılmak..
bır gezıp gelın ıstersenız camı falan acın yada:))04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilşki demedim, ihtiyarlara kapalı soru, sen kendi kulvarında takıl
Soran+1 yılDiyorum ki işine bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöğüs tabiki.. hele ucunun emilmesi.. birde göbek kısmı dilin dolaşması şimdi sırasımı kız :)
42 Yorumla
Soran+1 yılUçlarının sıkılması da hoşuna gidermi
Cevap sahibi+1 yılovv gitmemii :)
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. la zati ilişki sırasında diosun :D düşün ki hatunu hop hop hoplatıyorum, daha ne söylesin ah uh ohh hadi hadi den başka :D
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilşkimi dedik armut
Soran+1 yılHıhı
- 02 Yorumla
Soran+1 yılResmi kim çekti acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnlemelerin üzerine, bir kaç da argo söz iyice ateşler adamı. Bana oral yaparken de göz göze gelmek hoş olur. :P
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden göz göze gelmek bu kadar etkilidir?
Cevap sahibi+1 yılHiç bir fikrim yok açıkçası; ama dizlerinin üzerinde bana oral yaparken, saçlarını kavrayıp yavaşça onun git geline yardım edicem o sırada ara ara göz göze gelicez. Şu sahnenin düşüncesi bile delirtiyor beni.
Soran+1 yılPeki neden o sırada kafayı bastırırsınız
Cevap sahibi+1 yılHem dokunma isteği hem de sonuçta erkeğiz, az da olsa hükmetmek istiyoruz. Rahatsız edici mi yoksa?
Soran+1 yılHayır sadece o an neden yapıldığını merak ettim, bastrınca hoşunuzamı gidiyor diye
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi hükmetme isteği yüzünden tamamen. Böyle bir sürü olay daha var, sırf hükmetme isteğini doyurabilmek için.
Soran+1 yılMesela
Cevap sahibi+1 yılMesela kadının bol bol inlemesini isteriz ya da doggy'de şaplak atıp canını yakarız. İplerin bizim elimizde olduğu anlaşılsın. :)
Soran+1 yılSaçma o halde kadın üstte pozisyonları da sevmemeniz gerek, bu teorin yanlış
Cevap sahibi+1 yılYukarıdaki yorumlara bakarsan 'az da olsa hükmetmek istiyoruz' dediğimi görürsün. Karanlık çağda yaşamıyoruz, sosyal hayat cinsel hayatı da etkiliyor. Bahsettiğim sadece belki de doğuştan gelen iç güdüsel şeyler.
Soran+1 yılAma çok şaşırdım ben:/ çünkü ciddi anlamda kafaya bastrma olayında daha çok haz aldığınız için hani daha ileri sokmaya çalışma çabasından kaynaklı olduğunu düşünüyodum. Olay tamamen psikolojik çıktı şoktayım:))
Cevap sahibi+1 yılKesin doğru olduğunu söyleyemem, sadece tahminim. Sana da mantıklı geldi ama sanırım? :D
Ve bence bu tarz şeyler mutlaka kadınlarda da vardır, düşünsen seni sırf psikolojik açıdan etkileyen bir sürü şey bulabilirsin bence. :P
Şımarık konuşma şekilleri :) ee birazda bana övgüler yagdirirsa bende onun için neler yapmamki:)
02 Yorumla
Soran+1 yılIyyy bebek gibi konuşan kadınları severim deme
+1 yılBence yarı çıplaklık, diğer bir tabirle frikik, teşhir diyebiliriz.
Bu tabiki sadece partnere yapılan..
Sözleri söyleyemiyorum üzgünüm :)02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa dimi çıplaklık bence Seksi değildir.
- +1 yıl
Zevk renk olayı..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana beklemediğim bir anda dokunması elbisemin üzerinden
29 Yorumla
Soran+1 yılEn çok nerene dokunması peki
Cevap sahibi+1 yılboynum ve göğüs
Soran+1 yılSırtında elini gezdirmesinden?
Cevap sahibi+1 yıloda var tabi siz peki
Soran+1 yılBana mastrbasyon yapmasından
Cevap sahibi+1 yılevlimisiniz
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNeden sordun
Cevap sahibi+1 yılöyle aklıma geldi sadece
+1 yılayaklar havada iken :S saçlarından çekme pozisyonu harika :D
04 Yorumla
Soran+1 yılOoooooooo o nasıl bişey be:))))
- +1 yıl
sırt üstü ayak havada erkek üstü bacak arasına erkek giriyor :S
Soran+1 yılBende öyle tahmin ettim zaten ama acaba daha orjinal bir pozisyonmu buldu dedim:))))
- +1 yıl
değişik yok elin adamlar her şekilde yapıyor zaten :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılseksi bir iç çamaşırla sptriz yapması çok hoşuma gider.:)
02 Yorumla
Soran+1 yılStriptiz borun var mı peki evde:)))
- +1 yıl
olmazmı yeterki hatun dans ederek kullanmasını bilsin.:)))
+1 yılkot pantolonun üstünde çıkan tanga beyaz ipli ve seksi bir bakış
00 YorumlaKarsimda sirt ustu yatarken bacaklarin kapali durmasi vajinanin cizgi gibi gorunmesine hastayim:)
00 Yorumla
+1 yılArgo komusmasi ve domaldigi andaki o görüntü
.. peki senin?00 YorumlaFantazi kıyafetleri giyinmiş ve poposu dönük pozisyon
07 Yorumla
Soran+1 yılArka görüntüye önem veriyorsunuz yani. Peki başka?
Soran+1 yılBana mastrbasyon yapması olabilir. kucağında yüzü sana dönük mü etkileyici yoksa arkası dönük oturmasımı
Soran+1 yılElle de olur dillede yapmayı bilsin yeter
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha nasik bastan cikarticaksin iliski sirasinda :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHer ilşki tam doyuma ulaşırmı sanıyorsun, baştan çıkmak yeterince tahrik olmak önemlidir
Cevap sahibi+1 yılO zaman tahrik de göğüs uçlarıni isir canini yak biraz daha fazla ses çıkar ne diyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkizlerinin takkeleri düştüğü an.
01 Yorumla
Soran+1 yılMemekolikmisin:)))
+1 yılAraya kacmis bir tanga 😍
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki nerenk
- +1 yıl
Esmer tende beyaz 😉
hadi bebeğim ah oh uh desin yeterli.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmlma bu kadar basit olmamalı:/
+1 yılİliklerime kadar hissettir beni..
06 Yorumla
Soran+1 yılHıh geldi:)) penisinde kalın biliyoruz:)))
- +1 yıl
tesekkurler :) ama ben seni biliyo muyum? tanıyo muyum acaba?
Soran+1 yılCık
- +1 yıl
artık görsem mi :)
Soran+1 yılHayır:))))
- +1 yıl
yapma :)
göğüsün sütyenden çıkması ve bana sunulması
00 Yorumlaİnlesin yeter XD
11 Yorumla
Soran+1 yılSana nefes alsa yeter
hoş inlemeler
13 Yorumla
Soran+1 yılDerinden ve kısık kısık gibi mi yoksa ciyak ciyak şeklinde mi:p
Soran+1 yılUuuuuuuuuuuuuuvvvvv okey anlaşıldı;)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnun her hali
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma , onunlayken sürekli erektemi geziyosun
- +1 yıl
Yanında olmayı bırak sesini duyunca aklıma gelince bile
+1 yılsöz yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden:)))
+1 yılNasil iliski bu
02 Yorumla
Soran+1 yılkız arkadaşınla yanlız kaldığınız bir anı düşünerek cevapla
- +1 yıl
Bastan kolay kolay cikmam
o ankı duruma baglı
00 Yorumla
+1 yıldomalmış bir kalça
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar cezbediyor domalmış görüntü?
- +1 yıl
ben kalça hastasıyım bilmiyorum bir yiyesim geliyor o kalçayı öpüp koklaayışım vjina bu kadar haz vermiyor bana
Soran+1 yılErkeklerin genelinde var popo merakı sanırım. Halbuki kadınlara has bir organ bile değil kalça:)))
- +1 yıl
geneli değil popo sevmek var popoya aşık olmak var :)
Soran+1 yılSuratı iğrenç olsa bile poposu güzelse yatarım diyormusun peki?
- +1 yıl
sekste yatakda kimse baslagıdında surata bakmıyor ama devir öyle devirki o çirkin deidkleriniz öyle bir makyaj yabıyorki dudak ucuklatırsın
Soran+1 yılYaladıkça mayblne kokusunu almalıyım diyosun, siz bence ne istediğimizi bilmiyosunuz:)))
- +1 yıl
maybline :) ne ben kalçayı öper yalarım her noktasını
Soran+1 yılAferim
- +1 yıl
teşekkür birde bunu yapmayan öküz olanlar var yatakda :)
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlşki sırasında sizi baştan çıkartan görüntü ya da sözler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım