Güncellemeler
1 yıl
😄😄Çok gömdüm demi çocuğu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beni sadece kişi baştan çıkartabilir herhangi bir hareket kıyafet fantezi falan değil
Sadece kişi yani
Fiziği ve duruş tarzı estetikse yükseliyorum baştan
Vücut yapısı filan yani
Nasıl olmalı peki
Zevkler ve renkler farklıdır elbette ama ben uzun boyluyum ve uzun boylu tipleri beğeniyorum. Özellikle basketbolcu fizikleri olur o tarz fiziklerden çok hoşlanıyorum aşırı kas ve kaba olan protein tozundan bahsetmiyorum basketbolcu fiziği işte dnsmmss
Öyle deyip göbekli esmer erkeklerle evleniyorsunuz
Bana gönderme miydi bu 😅😅
😄Yeterli oldu evet cevap teşekkür ederim
Karakterini seversem bilemem ama şuanda uzun zamandır hoşlandığım çocuk tam olarak öyle. Bu tarz bir fizikten hoşlandığımı aslında ona olan yükselmemden vesaire fark ettim. O benim ideal tipim olduğu için hoşlandığım çocuk değil. Hoşlandığı çocuk olduğu için ideal tipim
Bulmuşsun adayı desene. 😇
Karakter olarak mükemmel ama ilişki konusunda biraz zor biri :/ deneyimsiz ve erkekler olgunlaşmadığı şeylerde çok acemi davranıyor
Yaşıt mi peki
Evet öyle birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama romantk anlamda çok acemi davranıyor biz kızlar netlik isteriz.
İşte tam oturmamış henüz demek ki kafası, oyunlarda erkek muhabbetlerinde veya basketbolda kafası demek
İkimiz çok uzun zamandır arkadaşız birlikte büyüdük bende çok çocuksuydum eskiden ama hayatımda olan bazı durumlar yüzünden ondan daha çabuk olgunlaştım. O böyle ortamcı sigara içkici erkeklerden değildir zaten basketbolcu aynı zamanda sanatın her dalına ilgisi olan tarzda erkeklerden. Ama bu konuda olgun değil evet
Biraz değil fazla entel anlaşılan. 😶
Ndbssmmss severiz
😄 anlayamıyorum siz kızları, kimi sahiplenen serseri kavgacı seviyor kimi entel. 😄 orta yolu bulmak neden zor azizim
Serseri kavgacı tipleri hiç sevmem dünyaya bir kere geliyorum huzurlu bir hayatı tercih ederim safız ama sa lak değiliz çok şükür dnwmsmsmw. Çokta entel değil ya normaliz işte
😄Ne bileyim öyle anlatınca vur ensesine lokmasını al tipi canlandı gözümde biraz
Bende sanata ilgiliyim ama müzik değil resim gibi. Resim çiziyorum heykel yapıyorum seramik vesaire bundan o çocuk bana çekici geliyor galiba.
NSNSNAMWMW yok bee
😊 yaaa önemli olan mutlu olman zaten seni tamamlayan bakışlarnla anlaştığın biriyse sorun yok
Bir tamamlansaydık. Ne zaman büyüyecek bu çocuk sbsmwmw
Çok gömdüm demi çocuğu 😄😄😄
😄 bi şarkı vardı büyüt istersen diye. Elif turan galiba söylüyordu o aklıma geldi
Hdnwbswkslwwkw dimi dnsmös
😇 sohbeti güzel birisin yaaa enerjini sevdim umarım bebe buyur çabucak akıllanr Üzmez seni
Biraz üzdü bu konu yüzünden :') ama ne onla oluyor ne onsuz.
Kabız olsun inşallah. 😐😐
İnşallah Ndnwnwma
😄😄 all yüz yüze konuş olgunlaşma vakti geldi artık de
😇 neyse karamsar olmuyoruz küçükhanım
Kelimeler hemen etki ediyor bakış dokunma falan uçurur.
Öpüşme ve dudak kaçırıp bir anda öpüşmeye başlama
yok ki
Hiç mi ama
hiç
İlla vardır yaaa amaa