Cinsel iliski ya da on sevisme esnasinda ne yapilmasi asiri hosunuza gider? Hatta, sadece opusurken bir anda sevisme istegi uyandirir? Ne yapilmasi ya da ne soylenmesi sizi en cok tahrik Eder? Partnerinizin nasil bir rol oynamasini istersiniz? Size kendini nasil daha azgin ve istekli gorunurler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öpüşme olayından giriyorum olaya, öpüşme sırasında boynuma kayarsa o öpücükler veya elleri aşağıda gezerse o zaman işte libido tavan moduna girer. Pantolunun üstünden hafif dokunması bile yetiyor. Güzel bir sevişme üzerine muazzam bir oral gibisi yoktur. Ama karşılıklı yapılanı olacak ki ikimizde deliler gibi zevk alalım. Sonra zaten mükemmel bir seks çıkacaktır ortaya.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa hep aynı cevabı vermek durumundayım kesinlikle ama kesinlikle alttan alttan kaçamak ahlaksız bakışları, saçlarıyla oynaması birde Fransız öpücüğü👍👍👍🙏🙏👍
11 Yorumla- +1 yıl
Yine teşekkür ederim çok naifsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli olduğunu belli etmesi, adeta kendini sana teslim etmesi ve tabi ki dokunuşlar. Ben nasıl ona dokunmayı istiyor ve arzuluyor isem o da bana dokunmalı.
10 Yorumla
+1 yılPartnerimin sevişme esnasında birden önümde diz çöküp bana deliler gibi oral yapmaya başlayıp sonradan domalıp haydi ne duruyorsun derse çok azdırıcı olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
Çokta olmasada sadist sayılırm cinsel ilişki sırasında boynumun çok acıtmayacak şekilde sıkılması mükemmel
30 YorumlaOral yapması ve içine girdiğimde inlemesi derin derin nefes alışı ritim yükseldikçe tırnaklarını sırtıma geçirmesi dudaklarımı ısırırcasına öpmesi
10 YorumlaBüyük bir istekle dokunması ve sarılması.
İçindeyken de inlemesi tabiki. Hiçbir şey inleme ile kıyaslanamaz.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoynumun emilmesi, bir yandan da göğüslerimin okşanması
61 Yorumla- +1 yıl
Sertce yogurulmasi
Gizli Üye(25-29)+1 yılpartnerimin göğüsleriyle oynamayı onları öpmek okşamak ve İlişki esnasında konuşması daha çok var
12 Yorumla
Soran+1 yılSorum ne yapman degil, partnerinin ne yapmasi
Cevap sahibi+1 yılboynumun öpülmesi o sırada sevişir iken hafif dil darbelerini his ettirmesi yatak da bana biraz sert davranması hoşuma gider çok ve alevlendirecek sözler de söyleye bilir
+1 yılKarşımda ki kadının tahrik olduğunu, zevk aldığını görmek... seks dışında dersen de... Tayt.
20 Yorumla
+1 yılhm biraz fantezi katılması dudakalrın okşanması bakışlar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla ön sevişme. Cinsellik şart degil. Ön sevilmede bile zaten boşalıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yavaş yavaş koklaya koklaya öpe öpe soymak en büyük ateşleyici ve zevk verici durum... Hele külotunu yavaş yavaş çıkarmak dahada ateşleyici bir durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyaşamadım ama hayalarımın avuçlanıp sıkılması çok hoşuma giderdi kesin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerim dominant karakterli olmalı. En çok beni yatağa bağlaması, kelepçelemesi etkiler...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoynumun emilmesi popomun ısırılması
82 Yorumla- +1 yıl
Boynunun emilmesi.. tamam da.. poponun isilrmasi mi? Dur düşünüyorum daha önce kimseyey yaptimmi belki birnkez.. ilginc
- +1 yıl
seni dişlek seni :) sen neyi seversin karşındakine yaparken. ısırmak var mı sende de :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEscınselım ve dominant bir kadının boynumu emmesi.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. beni partnerimin cesareti benden geçirmeye yetiyor
10 Yorumla
+1 yılKilotu
12 Yorumla
Soran+1 yılKülot*
Sadece bu mu? Bir hareket ya da bir sekilde kendini istekli gostermesi seni etkliemez mi? Eninde sonunda ich camasiri cikacak zaten, bu kadar onemli mi senin icin?- +1 yıl
Bu konuyu başbaşa görüşelim
+1 yıltatlı tepkiler
52 Yorumla- +1 yıl
😍😍😍
+1 yılNefes alsan yeter kanka
00 Yorumla
+1 yılKulağıma hadi gel artık fisildanmasi
00 Yorumla
+1 yılKalçalarımın sıkılması coşturabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boyundan öperse 🙃☺️
20 Yorumla
+1 yılŞeyinin kıllı olması acayip azdırıyor 😉😍
11 Yorumla- +1 yıl
Seni?
+1 yılTestİşleri yalarsa
10 YorumlaOral yapılması tabikide
10 YorumlaEl atıp okşaması
10 YorumlaKadının isteği
10 YorumlaBakış.
10 YorumlaLibidoooo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadının şehveti.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılÇilek sürmek 😉
00 Yorumla
+1 yılYasak ve günahlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOral ve çamaşırlar
10 Yorumla
+1 yılKafasını emmesi
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem