Sevgilim varsa olmam. İzin vermem buna Ama yoksa bakışı bile tahrik edebilir eğer kadın kendinin farkındaysa. Bakışı, kokusu, gülüşü, giyimi vs. Bunları kullanmayı bilen kadın tahrik eder.
her boğa aynı değil ama farklı bir yanı var boğaların. boğa koç ve aslan biraz tutku ve şehvet doludur herkes bilmez ama benim denk geldiklerim öyleydi
Cilveli flörtöz konuşması. Biraz cesur oynaması. Bazen bi bakış bazen bi tavır. Bazı hareketler etkiliyor mesela. Ne biliyim saçla oynama gibi düşün en basitinden. Ya da bacak bacak üstüne atma falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Güzel fizikli birinin giydiği çekici bir kıyafetle birlikte bana karşı olan teması samimiyeti dokunuşu
Nasıl bir temas
Frikik yakalamak ya da basbasa iken anlik bir surtunme 😎
Nasıl bir sürtünme
anlık temas dize, kola veya göğse
Bunlar çok kısa sürmüyor mu ne hissettirir ki
ufak anlık ve tesadüfi şeyler bile bile yapılan şeylerden daha tahrik edici oluyor.
Nerede?
Bunun cevabı konuma göre değişebilir.
Mesela sevgilin olmayan arkadaşın olan bir kadın nasıl davranırsa tahrik olursun
Sevgilim varsa olmam. İzin vermem buna
Ama yoksa bakışı bile tahrik edebilir eğer kadın kendinin farkındaysa. Bakışı, kokusu, gülüşü, giyimi vs. Bunları kullanmayı bilen kadın tahrik eder.
Böyle seksi pijamalar Çamaşırlar falan giyip karşıma çıkması Sevişmeyi tutuklu yapması
karşımdaki kadının zevkten inlemesi tabiki de? burcun ne senin?
Boğa
hımmm boğalarında gizemli bir yanı var sanırım. seni ne çok etkiler peki soran?
Nereden biliyorsun boğaları
ilk sevgilim boğa burcuydu
her boğa aynı değil ama farklı bir yanı var boğaların. boğa koç ve aslan biraz tutku ve şehvet doludur herkes bilmez ama benim denk geldiklerim öyleydi
Karşı tarafın libidosu, arzusu
Mesela dış ortamda sevgilin olmayan arkadaşın olan bir kadında bunu nasıl anlarsin
Cilveli flörtöz konuşması. Biraz cesur oynaması. Bazen bi bakış bazen bi tavır. Bazı hareketler etkiliyor mesela. Ne biliyim saçla oynama gibi düşün en basitinden. Ya da bacak bacak üstüne atma falan
Bacak bacak üstüne herkes atmaz mi
Kadınların frikik vermesi
Nasıl mesela
Göğüsten olabilir bacak arasından olabilir
Dekolte mi
Aşırı dekoltede tahrik eder tayt giyen kadınların poposu güzelse oda tahrik eder
beni tül çorap en çok tahrik ediyor
Boyundan öpülmek
Off bu iptal eder ama. İsnanın için fena oluyor o an
Göğüs dekoltesi
Her erkeği etkiler mi etkilenmeyen de var müdür
Mıdır
Yani her erkek etkilenir bence ama herkesin begenisi farklıdır
Nasıldır
Yani fiziksel özellikler tahrik edicidir. Ama kimisi beyaz ten sever kimisi esmer, kimisi büyük göğüsler sever kimisi küçük bunlar gibi
ohoo
Evet?
yani bunları açık açık yazmak sıkıntı da. fiziksel temasla alakalı işte genelde. görsel olarak da vücudun belli bölegelerini görmek işte
Mesela dışarıda bi ortamda
göğüs dekoltesi en başında gelen işte, çizme ve ince siyah çorap kombini beni etkileyenlerden, güzel bakımlı eller olabilir mesela
Davranış olarak peki
şuh kadın davranışı dediğimiz şey var ya sürekli kahkaha atan fiziksel temas etmeye çalışan. basit gösterir ama karşı tarafı yükseltir.
Nasıl temas mesela
Kadınlar
poposu
Dans ederek soyunman
Koku
Kalça