+1 yılçokmu güzeldi oku o zaman bunları..
Kadına arka organdan/anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
Kur'an'da cinsî münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının cinsel organından (vagina) olmak şartıyla, ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir.
“Ey Muhammed! Sana kadınların ay başı halinden de soruyorlar. De ki: O bir eziyettir Onun için ay başı halinde oldukları zaman kadınlardan çekilin ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın. İyice temizlendikleri zaman ise Allah’ın emrettiği yerden onlara varın, yaklaşın. Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever.” (Bakara, 2/222)
Devamındaki ayette de şöyle buyurulur:
“Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah’tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O’nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!” (Bakara, 2/223)
Buna göre cinsel ilişki, üreme organından olmak şartıyla her türlü ilişkinin helal olduğu bildirilmiştir. Öyleyse dışkı yerinden cinsel ilişki helal değildir.
Çeşitli hadislerde, karısına üreme organın dışından yaklaşanın, Allah'ın lanetine uğrayacağı ve bunun bir nevi livâta sayılacağı haber verilmiştir.
Peygamber Efendimiz buyuruyorlar:
"Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır."
"Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz." (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü'l-Mesâbih, II, 184).72 Yorumla- +1 yıl
Ahir zaman denilen dönemdeyiz zaten insanlar bunu çokk güzeldi diyerek buralara açık açık yazabiliyor halimize acıyorum.. Nerde duydum bilmiyorum ama ters ilşkiye girenin gözyaşlarının pişmanlığını bir kiremiti eritecek kadar göz yaşı dökmesi lazım deiliyordu.. Ama bildiğim tek bişey varsa ALLAH'a samimi tövbe etmesi lazım KARDEŞİM.. @AsiLaDym
En İyi Cevaplar
kimsenin hayatına herkes karışamaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu ile ilgili hadislere bakıldığında Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellemin de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizi, Radâ’, 12)
“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizi, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)
“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)
Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.
Eşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur. Kur’an’da cinsi münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının üreme organından olmak kaydıyla ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir. Allah Teala şöyle buyurmuştur:
“Sana kadınların adet halini soruyorlar. De ki, o bir eziyettir. Adet günleri onları rahat bırakın. Temizleninceye kadar kendilerine yaklaşmayın. Tertemiz oldular mı, onlara Allah‘ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, tertemiz olanları da sever.2911 Yorumla
Soran+1 yılKarısı değilim ve olmıcam
- +1 yıl
- +1 yıl
2 kat bonus :)
- +1 yıl
İşte bu adamlar kadar sığ düşünceli insanlar insanı deli eder ya!
- +1 yıl
@burcucakirr hayır ani anlayamadığım nokta adam evli onunla niye yapıyorsun onuda geçtim o kadar mı azdın be kadın bekleyemiyor musun evlenmeyi. belki karşına deliler gibi aşık olacağın biri çıkacak ve bunu söylediğinde seni terk edecek peki o zaman ne yapacaksın? bu tür olayları buara yazan çok gördüm ben artık sende yazarsın bayan anonim
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOzelden tartisir misiniz surekli bildirim geliyor :D
Hak yolu varken neden b*k yolu be güzelim?
Neyse ya, böyle kızlara ablalık yapıyoruz sonra namus bekçisi diyorlar. Ben söyliyim baştan orayı güzelce temizle. Şayet olur da ''Amaan yaparız biter'' dersen bu sefer sevgilin girip çıkarken penisine domates parçalarına benzer şeyler gelir. Sonra sevgilin soğur ve ilişki biter.
Süper ilişki bravo.164 Yorumla- +1 yıl
Keske benimde bole guzel bir ablam olsa :))
- +1 yıl
Bacı sitenin en güzel kızı sensin yazmadan duramadım
Soran+1 yılBu sabah kahvaltı yaptım bir daha bişey yemicem. Yarın sabah yapcaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yılNe kadar rezil insanlar var. Zina yapacaksın, yapacağın kişi hemde evliymiş, hemde utanmadan gelip buraya yazıyorsun. Sorulunca temiz olduğunu söyleyeceksin değil mi? Senin ruhun fahişe olduktan sonra temiz olduğunu söyleyemezsin. Yok öyle bir dava. Arkadan iliski buyuk günah ve sağlıksız. Daha önemlisi namuslu değilsin ve dinimizin yasağını çiğniyorsun. Allah ıslah etsin.
112 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kardeşim sağolasın. Bunun gibi namussuzlara iyi oluyor.
Kızım sen salak misin? Madem bir halt yiceksin adam gibi dibine kadar yaşa. Yarim yamalak o mutlu olcak sen zevk alamicaksin zaten korkuyosun. Bakireyim diye de gezersin ortalikta. Peh. Karsi degilim bakirelik bakirlik takintim da yok. Sadece sirf o zar gitmesin diye böyle seyler yapmaniz sinirlerimi bozuyor
212 Yorumla
Soran+1 yılNapıyım?
Kız ilerde başkası ile evlenmeyi düşünüyor.
Evli adam karısından ters ilişki görmediği için gencecik kızdan istiyor bunu. Kızda herifte zevk için ters ilişki. Biri evli biri 18...
Durun yazamıyorum. Kolonya getirin.200 Yorumlaneden yapacksınız bunu.. bu soruyu sorun kendınıze? her delık doldurulmalı dıye bır kuralmı var.. sızı sevse sıze deger verse emeın olun bunun adını dahı anmaz pıslıkten baska bırsey degıl ve sıze and olsun.. sıze olan saygısı o kadar azalacakki!!!
90 YorumlaBunu buraya sorarsan herkes günah canın çok yanacak sen de cehennemde yanacaksın gibi şeyler saçmalayacak ( özellikle erkeklerin büyük bir kısmı) Ama sorsan anal yapmayan kalmadı...
81 Yorumla
Soran+1 yılYani
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal gevsetici, kayganlastirici kremler var. On hazirligi dogru olarak yaparsan, sende zevk alirsin. Dogru sekilde yapmazsaniz sadece sen aci cekersin. Bu sitede anala karsi cikan erkeklerin buyuk cogunlugu anal yapacak birisini bulsa hemen yaparlar.
121 Yorumla
+1 yılSen daha çocuksun belliiii..
Ve evli adamla yaparak hem onun karisinin ne halde olabileceğini, nede sonrasinda nasil sağlik sorunlari yaşiyacağini bilmeden salak salak işlere kalkiyorsunn :(( ;) 😉
Veee utanmadan kendini o. rospu konumuna getiriyorsunn
YAZIK SANA YAAAA22 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
- +1 yıl
Rezilliğini anca milletin dediklerine
SANANE SANANE diye yazarak kapatmaya çalişirsin işe ezikkk
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcıtmıcam derler de, :):
galeri2.uludagsozluk.com/.../...%B1nlar_433560.gif46 Yorumla
Soran+1 yılÇok az acıdı.
- +1 yıl
O kadar ile kurtulduysan ikiniz de şanslısınız.
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Sıradan bir gif @yakamoz91 :):
+1 yılBıktım be sizin yuzunuzden her bakireye anal yapmis gozuyle bakiliyor bir ölün rica ediyorum
150 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılklasik bir ka*sar abidesi seziyorum sende:) Zira kendini bilen insan onu yapmaz zaten ortalıkta bakireyim diye dolaşıp elin serefli adamlarına bulasmayin yeter!
201 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleksi verenlerde anal yapıp bakire diye kendini yuttaranlar dır kesin!
+1 yılBen bir gay'im ve ne anal seks ne de oral seks yaptım. Anal ve oral olmadan güzel bir cinsellik yaşanabilir. (öpüşme ve tutkulu bir ön sevişmeyle) Bir de gay'lere hep anal ve oral yapıyor gözüyle bakılır. Gördüğünüz gibi bunun gay veya hettero olmakla alakası yok.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir adamın seks oyuncağısın. Bağırsakların dolansa sanki umrundasın, bu akılla bakirelik zarı konusunda da seni ikna eder. Aklını başına alıp ondan uzaklas.
81 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Sakin ole bisey yapma hem gunah ve saglijsiz aids olursin ayrica seven insan evlendikten sonra yapar o seninle evleniyor bak soyle yap sen yapma anal seks vazgectim de dene onu bir seni sevmedigini goruceksin sana karsi davranislari deisicek yani egleniyo sennle
13 Yorumla
Soran+1 yılDenemeye gerek yok vazgeçer benden biliyorum
+1 yılo* . nun namusu götüdür, o bile önden veriyor... Helal olsun sana bir oros. pu kadar olamamışsin... Dinen Haram kızım haram hiç mi kitap okumadın!!! Ar namus haya kalmamış, mahremiyeti bile ulu orta meydana döküyorsunuz...
42 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
- +1 yıl
Git ne b*k yersen ye, Allah'ın belası
+1 yılDaha önce yapmış biriyle yapmayı nasıl mideniz kaldırıyo anlamıyorum
2725 Yorumla- +1 yıl
Seni eksiledim liseli :D
Soran+1 yılAdam evli zaten.
- +1 yıl
- +1 yıl
@boksörünüz sen anlamazsın insanda beyin denen bir organ var sana göre neyin doğru neyin yanlış olduğunu o belirliyo
- +1 yıl
Sen direk failsin zaten bir şey demiyorum
- +1 yıl
Ohaaa ohaaa ohaaaa!!!
- +1 yıl
Kabul eden midesiz değil daha önce yapan midesiz öyle mi liseli seni feminist senii :D
@morbaşlıklı - +1 yıl
Erkekler de hep eksilemis :Dd
- +1 yıl
@boksörünüz senin cidden beynin yokmuş ya :D ben kıza dedim midesiz diye hem de evli bir adamla yapıcak
- +1 yıl
Yav sus neyin kafasını yaşıyor sen xd
- +1 yıl
Yaşıyorsun yazacaktım :D
- +1 yıl
Bunu kaba bir paylaşım olarak değerlendiriyorum. :*
- +1 yıl
Kaba yorumları sevmem. :D
- +1 yıl
@boksörünüz sen kendin kabasın
- +1 yıl
Kaba değilim çok iyi biriyim tanısan seversin ama ben tanısam sevmem seni 😎 bb canım 😚
- +1 yıl
@boksörünüz kes
- +1 yıl
Makas değilim üzgünüm 😉
- +1 yıl
@boksörünüz sus ya ilkokullu bildirim geliyo :D
- +1 yıl
Bildirim gelsin de mutlu ol istedim xd
Bakir veya bakire olmayanlar yapmasın mı yani tamam evli biriyle yaparak suçlu zaten ama yorumun yanlış :-* - +1 yıl
@boksörünüz hayır ama bakire olan bakir olanla yapsın benim midem kaldırmaz yani
- +1 yıl
Senin miden kaldırmazsa başkasının midesi de kaldıramaz diye bir şey yok yazıktır yapmayın biraz bakir olmayanların önünü açın bize de yazık 😂😂😂
- +1 yıl
@boksörünüz ama evleneceğini kız bakire olsun dimi :D
- +1 yıl
E bir zahmet bakire olursa iyi olur :D
Ne yani gerdek gecesi göbek ve kulak deliğini zorlayan erkek daha mı hoşunuza giderdi? :D
Erkeğinde kadınında fiziksel açıdan dezavantajları vardır böyle şeylere pek takılmamak gerek. :-)
@morbaşlıklı - +1 yıl
@boksörünüz ne kadar mantıksızsın :D
- +1 yıl
Mantıksızlık da bir mantıktır. :-) @morbaşlıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın bedeni bakire, ruhu o* .. al işte.
Acır emin ol. İlk başta üstelik.. Vaz geçersin hatta ama çocuk o haddeye gelince sana tecavüz bile eder ve daha önce yapmış biriyle hakketen neden yapıyorsun? Emin ol yaptıktan sonra kıçına tekmeyi basıcak.03 Yorumla
Soran+1 yılBasmaz o. Zaten evli. Karısından sıkılmış değişiklik arıyo
Cevap sahibi+1 yılHakikaten oha!
Adamın karısı var, sende bunu biliyorsun ve onunla yatmak istiyorsun.
Fakat bakiresin ve analdan vericeksin?
Sana bir şey demiyorum daha fazla, git ver hadi git :(
Soran+1 yılYarın sabah:)
vajinal seksten sonra yapılan anal seks acıtmaz o zevkin içinde anlamazsın. ama erkek direk ilişkiye girerse işin bozuk. tecrübe gerek anlayış gerek sevgi gerek kısaca..
22 Yorumla
Soran+1 yılO anşayışlı zaten. Ve tecrübeli
- +1 yıl
hayatımda hiç yapıcam diyerek seks yapmadım. duygu işidir bu. hadi gel seks yapalımı ben sevmiyorum ve yanlış geliyor. insanlar öpüşürken bir bakmışın elleşmeye ardından birlikteliğe belmişler ne acı olur nede sızı. yarın gel seks yapalım demek kadına hakaret gibi geliyor bana. sabah 9 da gel bir tadına bakıyım gibi. dolu dolu yaşamakm lazım. severek yaşamak lazım. şu saatte gel de bir yapayım güzel değil bence hem canını acıtır hemde yüreğini kadınlık bu kadar ucuz değil benim görüşümde...
Şu hayatta kimseye bakire kalabilmek için kıçını mariana çukuruna çeviren kadınlara üzüldüğüm kadar üzülmedim, kendinizi cinsel obje olarak kullandırmayı cok seviyorsunuz, bastan asagı rezalet.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim anal istediği için terk ettim anal yapsam kızlığımı veririm kimseyi kandırmanın alemi yok haa ayrıldığıma pişmanmıyım asla
:)102 Yorumla- +1 yıl
en iyi gorus
- +1 yıl
işte kız dediğin böyle olmalı erkeğin seks kölesi olmamı aşkından ölsede
+1 yılSonra bir de bakire niyetine beyaz gelinlik giyeceksin ha? Vay be..
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Helal
Evet ben bişi hissetmedim ama pozisyonu iyi ayarla ve kendini kasma artı krem ve prezervatif kullanın
54 Yorumla
Soran+1 yılYaptınız mı nası bir duygu. Sonradan saglik sorunu oldu mu?
Soran+1 yılHm. Teşekkür
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bakireyim die meydanda gezen kızlarımız... allahtan korkmaz kuldan utanmaz yazık sana...
231 Yorumla- +1 yıl
Helal 👏👏 bence bunlar dayı bile olabilirler abaza yaşlı adamlar
+1 yılAferin hakikatli kızmışsın. Namusunu koruyorsun ve önden girişlere izin vermiyorsun. Seni takdir ettim Küheylan!
20 YorumlaCinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. onun acısını sancısını sonra sen çekeceksin o çekmiycek niye izin veriyosun :S
29 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu acır? :((
- +1 yıl
@scorpion_29 bırak yapsın :) acısınıda sancısınıda o çekcek biz değil ben karışmıyorum.
- +1 yıl
Ne b*k yerse yesin @KuRSuN_06 böylelerinin yüzünden sonraerkeklerin adı çıkıyor ama, kendileri sütten cikmis ak kasiklar sanki... Bide evli adamla yapacakmış, gitmiş bulmuş bir gavatı kendini düzdürecek adamin elinde kalacak farkında değil mal değneği... Yarın bir gün evlenecek bu kız kocasına ben hiç bişey yaşamadım diye yalan söyleyecek ve çoluk çocuk sahibi olacak onlara analık yapacak... Yazıklar olsun
- +1 yıl
@scorpion_29 ayrıldığında adı götverene çıkcak haberi yok:)
Soran+1 yılAgzı sıkı. bir kere seviştik ama kimse bilmedi
- +1 yıl
Allah kimseyi düşürmesi @KuRSuN_06 bu cahil kız bilmiyor ki adam bundan ayrıldıktan sonra bunu daha neler yapacak neler ama şeytan gözlerini kapatmış göremiyor... yediği zaman aklı başına gelir ama iş işten geçmiş olur. ..
Hayır yapmadım. Acır hemde baya acıyın kendinize biraz
71 Yorumla- +1 yıl
bencede :))
+1 yılortaokul, lise zamanlarımda çok yaptım. erkekler belli durumlarda tiksinir.
tiksinecek bir durumla karşılaşırsa, o kızdan soğur05 Yorumla- +1 yıl
ben kendimi ve yaşadıklarımı bildikten sonra kimseye bir şey ıspatlamak zorunda değilim. sordun cevapladım
Soran+1 yılPüf noktası ne?
- +1 yıl
tiksinmezsen anlatayım.
sonuçta bağırsaklara bağlı bir organ. ilişki esnasında yediğin bazı maddeler erkeğin organına yapışabilir. (domates kabuğu gibi öğütülemeyen ince kabuksu besinler, bunun için bir gün öncesinde yediğin yemeklere dikkat et) bu gibi durumlarda erkeklerin çoğu tiksiniyor.
bilmediğin birşey kullanmak yerine kayganlaştırıcı jel alsın (senin açından daha sağlıklı olur)
ilk defa yapacağın için kendini biraz kasacaksın o da acı yapar. ama kendini sıkmazsan zevk alma olasılığın yüksek
Soran+1 yılBugün kahvaltı yaptım. bir daha bişey yemicem. Yarın sabah onun evine gidicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha 18 yasindasin deneme bile. Hele adam 30 yasinda ve evli. Yaptigina degmez. Sicasin geldiginde tutamazsin ayiptir soylemesi. Arti sen zevk bile almayacaksin sadece aci cekeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇoook güzeldi
Bakirelik sadece zarın sağlam olması mı? Bu hareketi yapacaksan zaten senin ruhunda bakirelik adına bir şey kalmamış.. Yapıyorsan sonuna kadar yap ya da hiç yapma..
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
- +1 yıl
Evet banane ama bir şeyi yapıyorsan kendi fikirlerinle çelişmeyeceksin.. Ya olduğun gibi görüneceksin ya da göründüğün gibi.. bir kere kendine dürüst davranmamış, kendini kandırmış olacaksın.. Ayrıca madem beni ilgilendirmiyor ki de öyle niye soruyorsun? Sen sorarsan beni muhatap alıyorsun demektir..
+1 yılValla hiç kimseye denemedim karşıyım anala zaten vajinalciyim ben.. Boş otobüste ayakta gidiyormuşsun ama duyduğum kadarıyla yaptıktan sorna..
31 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler..
Saglik yönünden diyim önce anus kaslari yirtilir ve büyük tuvaletini tutamaz duruma gelebilirsin sokakda yururken birden salar kaslar kendini hastalik riski çok yüksek dini acıdan da bakalım kim o işi yaparsa cennet in kapisini göremez
00 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. 00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaptım eğer hazırsan yaşayabilirsin ben iki taraflı yaşadım gayette olumlu sonuç oluştu 😊😊😊
00 Yorumla Var.. tecrubeliyse bilir o zaman.. once alistirmasi gerekir.. vajina suyu ike parmak yardimci olur alismasi icin
00 Yorumla
+1 yılOna sevgilin dur l*n bidakka sen yapcan ve sevigilin daha önce yapmış o krem sürmüş mü kuru kuru mu yaptırmış kendine. l*n ne malsınız ya dayı kaç yaşında adamsız karı kız profilleriyle milleti istismar etmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbundan sonra ben genel evdeki kadınlara or*spu demicem, onlar sizden daha namuslu...
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar günah işlemeye hevesliyiz neden acaba neden günah tatlı dimi önce anal yaparsın hevesi zevki alınca bakireliğini de verirsin ah bu günah işleme hevesi nedir bizde
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce vermem bakireliğimi
Cevap sahibi+1 yılG***nü veriyorsun bakireliğini de verirsin merak etme yeterki sen tadını al birkere günahın
Soran+1 yılSanane?
Soran+1 yılVermem
Cevap sahibi+1 yılDoğru banane günah işlemenizden vermemde sen zaman nasılsa beni haklı çıkarır hadi kolay versen
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok acır yalan atmış sana totonu parçalı çak kan bile gelebilir dikkat et bide hak deliği varken oradan yaptırma boşver 3 gün kıçının üstüne oturamazsın sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? :/((
Cevap sahibi+1 yılGerçekten canım benim kız arkadaşım istemişti yaptık ben geç boşaldığım için 45 50 dk yaptım ve bir hafta açımış kan gelmiş yırtmışım totosunu baya
Hayirli ugurlu olsun yarin bir celenk yaptirip gondeririz
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılSalak!
+1 yılaltını tutamazsın bagırsaları zedelersin sürterken sevgilisi daha önce yapmış bakireymiş ne rezil insanlarsınız hastanelik ol kıcını herkes görsünde sonra analınızı görim ben sizin
00 Yorumlayapıcağın zaman 2 veya 3 saat evvelinden yemek yememelisin. Tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra dene.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılNapak harikasın mı diyek yapmışsın işe daha burada niye yazıyon bir halt yapıyon bari gizli yap
30 YorumlaGüzel ce domalıcaksın kaygan bir kırem surun sana sokarken nefesini bosalt korkarsan canın yanar sokup cıkartırken sıcıyormus gibi hissettirecek sana falan filan iste
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yıl30 yasındakı evli barklı adam körpecik kızı bulmus harıkasın der tabi ne dyecek :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDemekki harkaymış
- +1 yıl
adam ordan yapmayı sevıyodur karısı izin vermıyodur onunda istedıgı bırsey yapmak hosuna gitmıstır ilk defa yapıyosn zaten muhtemelen hareketsız bır sekılde durdun yanı ne kadar harıka olabılırsnkı :)
+1 yılSenin tek sorunun lanet olası kıçının kafandan büyük olması :-)
12 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
- +1 yıl
Zorunamı gitti:-)
anal seks dinen çok büyük günahlar arasında tavsiye etmem
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu sen mi söylüyon @yeap54
Soran+1 yılBen bir kere seninle özelden yazıştım. Çok terbiyesiz birisin
+1 yılOtobüste giderken sıçkın gelir tutamazsın yavrum yalama olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi?
- +1 yıl
Bunu yaşamış birçok kadın vardır ve böyle olduğunu çok iyi bilirler başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek büyük salaklıktır
10 yıldan fazladır analdan veriyorum eşcinsel biriyim nasıl acıtmayacak Mış merak ettim...
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi?
Soran+1 yılOna demedim gerçekten mi diye. Acıcak mı?
Yuh birdr evli adama g. ttenmi vercen grrcekten yuhh ne mide ve karakter
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptıktan sonra ona aşık olacak bağlanacaksın ve seni, kullanmaya devam edecek burada soru soracaksın bende iyi olmuş kullanılmaya devam et diyeceğim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpüf noktayı falan geç yapma anal. Yapan biri olarak söylüyorum kalkışma
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Sonradan saglik sorunu oldu mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptıktan sonra bakire misiniz sorularına evet diyecek misin?
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Çünkü kızlıgım yerinde duracak.
Cevap sahibi+1 yılne diyelim "kız oğlan kızsın" öyleyse
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecrübeliyse bırak ona istediği kadar yapsın :) sen zevkine bak bir alıştın mı vajinandan daha çok anal yapmak isteyeceksin :) artık yapmadan duramazsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılYok artık!
Cevap sahibi+1 yılkız arkadaşım herseferinde vajinadan sonra analda yaptırıyor :D
Soran+1 yılBen hiç vajinal yapmadım. Bakireyim
Cevap sahibi+1 yılsevgilin analdan yaparken ucuyla girip girip çıksın. giriş kısmında daha çok sinir olduğundan hem sen hemde o daha fazla zevk alır. birde elinle vajinanı okşa sürekli. ikisinden aynı anda zevk alırsın ;)
Soran+1 yılO okşadı.
Cevap sahibi+1 yılbiliyor nasıl yapacağını ozaman herşeyi ona bırak. kaç dakika sürdü ilişkiniz
Soran+1 yıl1 saat 45 dakika falan o 3 kere boşaldı
Cevap sahibi+1 yıl1 saatten fazla içinde kaldıysa artık analdan alışmışsındır sanırım. bundan sonra pek acımayacağı için daha zevkli olur.
Soran+1 yılYok. Seviştik öpüştük
Cevap sahibi+1 yıltamam. keyfinize bakın.
- +1 yıl
Anal durumunuzu merak ettim de bir sorun oluştu mu yaparken ya da sonrasında
+1 yılAnal tamamen kadına zarar verir damarları Parçalar sinemde haramdır hanımefendi bence kesinlikle yapmayın
00 YorumlaYarın dan sin birde utanmadan pislik bakire diye gezersin bide sen.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Sanane?
- +1 yıl
İnsanlar nasıl bu kadar adı oldu anlamış değilim. Birde bakire yim ben namusluyum diye gezersein ortalıkta. K. bakma kızım ama senin ruhun o* desem o* ya hakaret etmiş olurum. Dicek bişey bulamıyorum senin gibi birine. Birde adam evliyimİş. Ulan sizin gibi adiler yüzünden kactane aileler boşanıyor. İt ya. Bida sanane diyo. Ogrenmişsiniz bir sanane sanane. Sikseler de banane dersiniz artık.
bir kac hafta sonra kicimin ustune oturamiyorum yardim edin diye yazarsin
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNapıcam? :/
Soran+1 yılTamam
Sen en iyisi yapma. Ha ilaki yapmak istiyorum gel sana puf noktalarini ogretim ozelde
02 Yorumla
Soran+1 yılburada anlat
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptım ama kızın canı yanmıştı :/ kremde kullandık bebek yağıda kullandık kendini kastı
04 Yorumla
Soran+1 yılSonradan bir saglik sorunu çıktı mı?
Cevap sahibi+1 yıl3-4 gün doğru düzgün oturup kalkamadı kendi zevkim için onun canını yaktığıma pişman oldum
Soran+1 yılHm.
Cevap sahibi+1 yılBen sana tavsiye etmem ama hayat senin hayatın karar senin kararın ;) erkek olarak ben pişman olduysam bundan ders çıkar
+1 yıll*n fake soru ya bide cevap verıyonuz vericek kızın burada ne işi var :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakiresindir de sen. Kulak deligini de deneyin
100 Yorumla
+1 yılÇook güzel diyen bir kız... analı sevdim diyor bir bize denk gelmez
110 Yorumla
Soran+1 yılDün sordum. Beni korkuttu herkes. Vazgeçirmeye çalıştılar. Ama vazgeçmedim. Bu sabah yaptık. Çook güzeldi acımadı diyecek kadar az acıdı
- +1 yıl
Penis küçüktür acımamıştır
Soran+1 yılBüyüktü
- +1 yıl
Kaç cm ydi
Soran+1 yıl17.
- +1 yıl
Rajat aldıysan incedir sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılRajat ne demek? 18 yaşındayım
- +1 yıl
Rahat yazacaktım.
Benim manita 21 yaşında bir kutu krem sürüyorum girmek için kafası mantar gibi girmiyo. Keşke girebilsem
Soran+1 yılbir kaç damla sürdü ben domalmıştım ne kadar sürdüğünü görmedim. El kremi sürdük dove nemlendirici
- +1 yıl
Ben domaltmıyorum yatırıp üzerine çıkıyorum tüm ağırlığımı vermezsem ileri doğru atıyo girerken
- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat