Benim bu konuda hiç tecrübem yok, sevgilim falan da olmadı cinsel ilişkiye girmedim. Zaten evlenmeden de yapmam öyle bir şey. Evlendiğim adamı mutlu etmek için her türlü fanteziyi uygularım , onun dediklerini yaparım ama (bu sorum özellikle bayanlara) analdan zevk alıyor mu kadınlar?
Cevabın nedir?
+1 yılKadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. h
11 Yorumla- +1 yıl
Haydar dümen kadınmı haydar dümen bile kadınmı vajinadan daha çok zevk alır erkekmi bilmezken bunu bilmesinin imkanı yok sadece tahmin ediyor ya da bir kaç umutsuz ev kadınından bunları öğreniyor. Ordaki sinirler çok yoğun erkektede kadında asıl o sinirler zevk alınmasını sağlar. Bunu büyük abdestini yaparkende görebilirsin o zevki verir. burdada bir kızın bundan nasıl zevk aldığını görebilirsin www.kizlarsoruyor.com/.../q2468708-diskinin-bosaltilacagi-andaki-hosnutluk-durumu-biyolojik-olarak-nasil Düzgün bir erkekle yapmadan bu karar varmayın sert yapmamalı ve ilk denemede çoğu kişi almaz ilk deneme alıştırma amaçlı olmalı
En İyi Cevaplar
+1 yılAnal, vajinalden daha çok zevk verir fakat eşine saklamak en iyisi.
103 Yorumla
Soran+1 yılTecrüben var mı peki
+1 yılAnal ilişki tıbbi yönden sakıncalı olduğu gibi dinen de bildiğim kadarıyla haram, sen madem eşin olacak insanla herşeyini paylaşmanın derdindesin, ve o kişi de zaten sana değer veren biri ise böyle bir teklifte bulunmayacağını da düşünüyorum. zevk meselesine gelince kötü bir benzetme olacak ama kabız hali bence soruna cevap olur kabızken büyük tuvaletini yapmak gibi geliyor aklıma afedersin ama o koca boktan dolayı kıçın yırtılıyor :) sanırım yanlış delik tercihinde de böyle olur sanırım :))) fazla sansürsüz oldu idare et.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ben... Zaten gerçekten seven biri öyle aşağılayacı bir şey teklif etmez...
+1 yılDene canım dene 1 hafta götünün üzerine oturamadığın zaman anlarsın ne kadar zevkli olduğunu zevk aldığını anlatanların %99u rüzgar çünkü orada zevk alınacak bir nokta yok bir klitoris bir g noktası azınca ıslanma gibi şeyler yok b*k deliği orası başka bişey değil !
41 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sakin ol...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayiiirrr analdan kocam istedi bir kere denedik korkunç bisey kadina acidan başka bir şey yasatmiyo seven erkeklerde sadist aci çekmemiz hoslarina gidiyo
53 Yorumla
Soran+1 yılNasıl zevk alınabilir ki zaten? Çok iğrenç ve pis bir alan orası
- +1 yıl
Alışması lazım önce
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevk alıyorum diyen erkek zevk alıyo ancak sevk alıyorum diyen kadın tamamen psikolojik olarak seviyor. çok büyük acı duyarsın. dini olarak haramdır da ama haramdır kısmını da geç sağlığın çok büyük zarar görür. tuvaletini tutamaz hale gelirsin ömür boyu. bağırsakta yırtılmalar oluşur ve kanama olur. ayrıca hijyen sıfır olur ilişkide.
33 Yorumla
Soran+1 yılYani anal ilişkiye hayır diyoruz... Zaten bende yaptırmam. Karşımdaki kişi ne isterse yaparım o anal hariç... Çok iğrenç ya ıyy
Cevap sahibi+1 yıleşin seni seviyorsa zaten böyle bişey istemez, isterse şüphelen :D
Soran+1 yılİsterse boşarım :D (Kolaydı sanki...) istemez umarım...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlendiğinde o yatak odasından duman çıkar kesinlikle. :):
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevki geçtim anal yapmak vajinadan girmesinden daha günah
52 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok günah hemde
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç zevk almıyorum bende nefret ederdim ama sevince onun zevki için ses etmiyorum çok acı verici ve iğrenç yaa
45 Yorumla
Soran+1 yılErkekler çok bencil bu konuda..
- +1 yıl
:-(
- +1 yıl
hepsi değil
Soran+1 yılAma çoğu öyle.. Aralarında anlayışlı olanlar var tabi ama herkes kendini düşünüyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnden zevk alacağın için arkayi düşünmezsin bile. Hem arka cinsellikte doyuma ulasmis kadinlarin işidir. Once onden bir halledin de.
72 Yorumla- +1 yıl
Haha
Bana göre zevkli ama karşılıklı olmalı.
Ama bir kızımız çok güzel açıklama yapıyor onu davet edelim yorumlasın:
@__Angelicious__30 YorumlaEvlenecegin adamla anal yapma nikah düşüyor bide haram
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptırmam zaten hayatta... Ne iğrenç bişeydir o
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. hic denemedim itici geliyor.
52 Yorumla
Soran+1 yılBence de iğrenç
bazen seks yaparken gaza gelip yapılabiliyor ama bence de olmamalı..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli bilinçli anlayışlı birnpattnerle tahmin bile edemeyecek kadar fazla haz alırsınız şimdi burada kızlar hayır falan diyecek ama kulaktan dolma konusuyorlar
20 Yorumla Bu aciya dayanabilecegini zannediyosun
50 li yaslarini dusun
O yastaki kadinlar
idrarini tutmakta zorlaniyo
kaldiki s...02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bişey zannetmedim. Deneyenleri merak ettim ve kadınlardan çok erkekler cevap verdi. Erkekler her türlü zevk alır zaten. Acı çeken kişi kadınlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yapacağını bilen erkekle yaşarsan tadına doyamazsın. Diğer kızlar gibi acemi mal erkeklerle yaparsan sende acıdan kıvranırsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Evleneceğim kişinin tecrübeli olmasını isterim zaten ve tek bir kişiyle yaparim her şeyi
Cevap sahibi+1 yılŞansın bol olsun umarım deneyimli birini bulursun
+1 yılher erkege lazim. ne diyeyim zaten sekste sinirda neymis ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndeki kadar degil ama kayganastirici kullaniliyosa arkadanda zevk aliniyor :)
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka simdi neyse.
+1 yılTam sorunu gördm açkcası kaycaktm ama evlenince yazmşsn bişey demicem :)
10 YorumlaAnal yaparsa eger kocan senin yedigin mısırları tek tek sayar. Heveslenme boktan birşey
10 Yorumla
+1 yılHee ewlendigim adama saklıyorum Guzel Goruncem dıyosun..
Ama analdan yaparım nasıl olmaz dıyosun demi13 Yorumla
Soran+1 yılDediğinden hiçbir şey anlamadım..
- +1 yıl
İşine gelmedi anlamassın tabi.
Soran+1 yılNe işime gelmemesi insan gibi açıklayacak mısın ne demek istediğini?
Karım bana bu teklif etse boşarım onu beni böyle mutlu edecekse hiç etmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerek yok zamanı gelince hak yolu var durup dururken b*k yoluna girmenin mantığı yok
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBenimle evleir misin? Eğer erkek işini bilirse alır.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum 4-5 yıl
- +1 yıl
4-5 yıl beklerim gerekirse :)
Soran+1 yılBeni bekleyene kadar başkasını bulursun :)
- +1 yıl
Hayır ya bunu yaşayabilen cesaretli kadın sayısı çok az.. Emin ol ondaki zevki bir tadarsan.. vajinan aklına dahi gelmez arrtık :)(
+1 yılTarlanıza arkadan yaklaşmayın.
Pisliğin tam dibidir01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok iğrenç. Ama merak ettim zevk alınıyor mu alınmıyor mu diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptım ama bir daha yapmam partnerime yazık o kadar acı çekeceğini düşünmemiştim
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok acıtıyor yani..
Cevap sahibi+1 yılbende acı yoktu ama kızın canını baya yakmıştı bir dahada yapmadım zaten
Soran+1 yılTabi ki de sizin canınız acımaz :) Ve umarım bana öyle bir teklifle gelmez karşımdaki kişi
Cevap sahibi+1 yılben akıllandım valla dahada yapmam kendi zevkim için asla başkasının canını yakmam
Soran+1 yılKeşke herkes senin gibi düşünse
Cevap sahibi+1 yılkendi zevkinin başkasının acı çekmesinden önde olmadığını anlatmak lazım böyle düşünenlere
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Zaten artık çoğu insan sevmediği ya da hoşlandığı biriyle ilişkiye girdiği için acı çekip çekmemesi umurunda olmuyor
Cevap sahibi+1 yılbu durumdada suçun büyüğü size ait ;) terk edilmemek için her haltı yiyen kızlar var, sonrada bakireyim diye ortada dolanırlar zevki için yapıyosa sıkıntı yok ama herif bırakıp gitmesin diye yapıyosa her şey müstehak
Soran+1 yılYa gidecekse gitsin bana ne :D Beni zevki için kullacak birini zaten hayatımda tutmam bazı kızlar cidden çok salak..
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :) sonra bize sapık diyolar potansiyel olmazsa neden sapıtalım ki biz :)
Soran+1 yılAynen. Benden iki yaş büyük bir kız vardı lisedeyken aynı servisteydik, bir kız hakkında demişti ki " bir erkek bir kıza 'bana vermeni istiyorum' diyosa o kızda potansiyel görmüştür" ki bence karşıdaki kişi abaza olmadığı sürece düzgün bir kıza öyle bir teklifte bulunulmaz sevgili olunca...
Cevap sahibi+1 yılben 3 yıl sevgili olarak kaldım o 3 sene içerisinde 1 kere yaptım yaptım ilerisi için ciddi düşünüyorduk ama olmadı
Bu sitede Galiba bugun Abazalar Günü varda biz bizmiyorum bu nedr arkadas ya
10 Yorumla
+1 yılBen çok yaklaştım yapicaktm tam arkadan son anda vazgectimmm
08 Yorumla
Soran+1 yılYapma da zaten çok can acıtıyo diyolar... Acı çektirme karşındakine
- +1 yıl
Ya ben istiyorum aslında bir bakıma da
Soran+1 yılKarşındaki kişiye acı çektirmek hoşuna mı gider yani? Sen zevk alacaksın o da acı çekecek. Haksızlık ki bu...
- +1 yıl
Tam olarak öyle değil ya bu isin nasıl yapılacağını biliyorum ben yani
Soran+1 yılYani acıyı minimum düzeye indirebilir misin
- +1 yıl
Evet tam olarak bunu diyorum anatomik yapıyı bildiğim için. İstersen yaz ozelden bahsedim biraz nasıl olacaginaa
- +1 yıl
Duymak ister misin?
- +1 yıl
Erkek arkadaşım yapmış (sevgilim değil) penisini çıkardığı zaman domates kabuğu gelmiş penisine iğrenç bisey bence bunu duyduktan sonra vazgecmelisin :D @berkeecann
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç zevk alinmiyorrrrrrrrr !! Sadece onunu oksarsa hosuna gider o kadar baska yolu yok hicbir sey hissetmiyorsun zevk falan yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıfır zevk. Dubble acı..
24 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle bişey teklif etmez...
Cevap sahibi+1 yılAma cok ilginc en son yaptgmzda zevk almstm. Cunku kontrol bendeydi. O uzandi bnde ustunde oyle yaptk. Ordan vajinaya baski olusuyodu zevkliydi
Cevap sahibi+1 yılBunun disindaki her pozisyon iskence
siteyi yeni açtm ve karşıma çıkan ilk soru :'(
44 Yorumla
Soran+1 yıl:( Keşke çıkmasaymışş
Soran+1 yılAnladıım.. Ya ben öyle abaza bir insan değilim sadece cinselikle ilgili şeyleri merak ediyorum o kadar
+1 yılEğer istanbuldan isen bana ulaş bir çaresine bakalım :-P
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılyapmadım yapmam ve yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki istese bile yapmam şu yorumları gördükten sonra...
- +1 yıl
iğrenç, çirkin ve çok günah
- +1 yıl
bunu isteyecek bir erkek olursa ilişkini gözden geçir derim
Soran+1 yılUmarım istemez. İstediği anda soğurum ve eskisi gibi de olamayız.
Ben bu konuda çok deneyimli birisiyim eğer düşünürsen bu konuda sana yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru yaptığınızda vajinadan daha fazla zevk verir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem Yaptım Hem Yapmadım cok acayip birşey benimkı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok zorladım ama sokamadim
16 Yorumla
Soran+1 yılDaha da deneme acı çekmesin karşındaki
Cevap sahibi+1 yılKayganlastirici bile ise yaramadi
artık yapmiyorum
Soran+1 yılZaten orası pis bir bölge ve zevk alınacak bir kısmı yok ki..
Cevap sahibi+1 yılDar olduğu için erkek keyif aliyor
Soran+1 yılEvet ama kadın acı çekiyor ayrıca sağlık açısından kadın için çook zararlı...
Cevap sahibi+1 yılZaten vazgeçtim. beceremiyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Bu sorum özellikle bayanlara" mı demiştin:D
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama erkekler daha çok cevap verdi *-*
Cevap sahibi+1 yıl34/5 ezici çoğunlukta:) ama olsun biraz cevaplara göz attım, senin için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Soran+1 yılAynen ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmadım. Zaten hiç seks yapmadım.
30 YorumlaPatlicani felan alet etmeyin de işinize
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki kişi istemezse teklif bile etmem ama bazı arkadaşlarım denemiş çok zevk veriyor diyolar bazıları da canım yandı diyolar bilemiyorum yani şimdi..
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yapmadım yapmamda Günah
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bu yaşıma kadar yapmadım hiç sadece öpüştüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılElle yapılan hangisiydi yaa..
03 Yorumla- +1 yıl
Handjob
- +1 yıl
@siyahatlıprenss kendi elinle olani diom haci :)
- +1 yıl
Mastürbasyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin olacak kişi cok sans li
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet Ben yaptm Çok güzel Ama aciyo Bastan
21 Yorumla- +1 yıl
Hmm İstanbuldan olaydın iyiydi :-)
+1 yılÖzellikle isteyen kadınlar var.
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekmek hoşlarına mı gidiyo acaba çoğu kişi acıtıyor diyo
- +1 yıl
Bilmem acıyor ama hoşma da gidiyor diyo
+1 yılKız arkadaşıma yaptım tuhaf ya. Acı çekiyordu.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü orada zevk alacak bişey yok ama bazıları zevkli oluyor diyo diye sordum ben de. bir daha yapma acı çektirme karşındakine
- +1 yıl
Yok o istedi. ? Sonra anladı heralde yapmadık.
Soran+1 yılDenemek istemiştir daha da istemez heralde
- +1 yıl
Vajina candır mis gibi rahat rahat giriyor :)
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Aklıma geldi işte buyur ıslak ıslak :)
+1 yılAnal, vajinalden daha çok zevk verir
10 YorumlaKadın acıyla karışık zevk alır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılB. ok çıkan yere ya-rock sokan bir zihniyet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. yapmadım pekte yapmak istemem
00 Yorumlaçok istiyorum ama hiç yapmadım
00 YorumlaHayır yapmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParfüm dene anlarsın 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPatinaja sarma yavas kalkis yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet zevkli ama acele yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapmadim yapmamda
10 Yorumla
+1 yılyardımcı oluruz
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi