Cinsellik konusunda cok iyiyim diyenlere test yapsam kendinize guvenip katilirmisiniz?

Bu test i neye dayanarak yapiyorum cunku hem kadin olarak kendimi taniyorum ve cinsellik konusunda basariliyim hemde erkeklerin tum bedenlerinin ve ruhlarinin seks sirasinda ne istedigini cok iyi biliyorum.. evet buna dayanarak soruma iyiyim cunku... boslugu doldurarak katilabilirsiniz.. nekadar iyisin?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu anlamadiniz cogunuz.. secenekli bir soru sormadim siz secenek bekliyorsunuz bana once nedenini anlatin ki ona gore testlik olup olmadiginiz belli olsun ki coguna gore uzun surdurebilmek sekste yeterli gibi bir durum var ki bu tek basina yetmez devam edin yazin cevap verecem hepinize
Güncellemeler
+1 yıl
Cikmadan sunu da soyeyip cikayim burada cogunuz cinsellik konusunda bugune kadarki sorularimdan cok sey ogrendiniz ya da duydunuz... sunu da kesinlikle soyleyeyim ben cinsellik konusunda esine rastlanamayacak ozelliklere sahibim.. sitede gerek erkekler gerekse kadinlarin hicbirinin benim yaptiklarimi yapmadiklarindan %99.9 eminim..
Cinsellik konusunda cok iyiyim diyenlere test yapsam kendinize guvenip katilirmisiniz?