bunun için ev terk etmek mantıklı gelmedi bana. annen sana her dışarı çıktığında prezervatif veriyorsa ses çıkartma al ve annene "merak etme anne" de ki onun da gönlü ferah olsun. sonuç olarak annen kötü bir şey istemiyor, sadece bir hata ile başına büyük işler açmanı önlemek için sana "tembih" de bulunuyor. o yüzden bunu kötü anlamda düşünme.
senin cinsel yaşımın, bugüne kadar cinsel ilişkin olmamış olması kötü bir durum değil. bir gün mutlaka olacak, evlenince ya da öncesinde. o yüzden sen şimdilik sadece anneni kırmadan onun bu önerisine saygı ile yaklaş ve içini rahat tut.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevden kaçmak konusunda eminmisin? bidaha düşün istersen öyle en ufak şeyde evden kaçılmaz
www.turkhaberler.net/.../fahise51.jpg
=)01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsonun bu kadınlara benzeyebilir =)
yurtdışında böyle şeyler çok normal annen yurtdışında büyümüş biriyse seni hamilelikten korumak istiyodur ya da çok avupai biridir tadını çıkar bence gayet hoş bir durum
911 Yorumla- +1 yıl
en adam gibi mantıklı yorumu sen yapmışsın bravo +1
- +1 yıl
Ne farkeder para olsada olmasada sonuç ayni kucaktan kucaga arkadas dgru tespit etmis :)) bedava malinda alicisi cok olur hem
- +1 yıl
sadece yazılanları okudum ve hemcinslerimin yazdıkları doğrultusunda söylemek istediklerimi yazma gereği hissettim. her insan kendi bedeninden sorumludur ve özgürlüğü de sınırsızdır. dileyen cinsel ilişki yaşar, dileyen teşhir yapar, dileyen vücudunu herkesten sakınır, dileyen tek bir kişi için saklar...
önemli olan hepsine aynı saygı ile yaklaşabilmektedir.
para karşılığı seks yapan ile istediği için seks yapan arasında bir ayrım yapmadan saygı ile konuşulmalıdır. sonuç olarak para için seks yapan kadınların büyük bir kısmı isteyerek bu işi yapmamaktadır. kendi isteği ile yapanlar ise yine kendilerini ilgilendiren bu durumdan sorumlu olduklarından her 2. kişi saygı duymakla yükümlüdür.
unutulmamalıdır ki, para ile seks yapan bir çok erkek ve partneri istemediği halde bin bir türlü yalan ile onu kandıran erkekler burada namus bekçiliği yapmaktadır ve aynı kişilerin çok büyük bir kısmı evlenecekleri hatunun bakire olması şartını aramaktadır. - +1 yıl
Para karşılığında sevişenler daha namuslu sizin gibilerin yanında.
- +1 yıl
Tamam desen ölmezdin.
+1 yıl40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
img.pandawhale.com/...w-RUN-gif-Imgur-Joh-5LBu.gif
Şaka mısın la sen?20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhahahaha dejavu oldum şu anda, benim yaşıtım ve beden küçük bir kuzenime sürekli verir annem biz 3 kuzende turizmciyiz yüzden şehir ya da yurt dışına gidecek olursak iş için hep çantaya koyar :)))))))
00 Yorumla
+1 yılne alaka daha ne istiyorsun böyle anneyi bulmuşsun öp de başına koy türkiyedeki çoğu hatun seninki gibi bir anneleri olması için neler vermezdi bilemezsin.
00 YorumlaRahat ol, annen açık görüşlü biri. Baskı yapması doğru değil ama senin birey olarak kabul etmesi iyi. Bence çok da dert etme, şakayla karışık iğnele sen de onu. Verdiklerini çöpe atman çok kolay nasıl olsa.
00 Yorumla
+1 yılHangi p*rno sitesinden çaldın
Troll dandik çünkü işinizi düzgün yapın biraz yahu uçarım size.60 Yorumlaoyle ana basa bela:-)
normaldir siz de arada kaliyrsunuz iste. babadan gelme turk gelenegi anadan gelme avrupai yasam tarzi.
bence bulun birini direkt evlenin rahat birakir sizi:-)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılseni evlilik dışı bir yolla cocuk dunyaya getirmekten koruyor ayrıca hiç birliktelik yoksa evlenene kadarda yapma canısı :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılSen doğrusunu yapıyorsun. Bakire olduğunu ve yapmayacağını anlat ona.
00 Yorumla anne bana bir tane yeter mi aklın alıyormu senin de
00 Yorumla
+1 yılHamile kalan daha mı iyi. erkek arkadasin yok ama olmucagini nerden biliyosun. annen belliki sosyo kültürel acidan farklı yetişmiş. bu tarz şeyleri yasaman normal. olgunlukla karsila.
00 YorumlaAhahahahahah allah sabir versin :D en azindan annen seninle oturup konusuyo bence salak sacmaa konusma ailen senin kotulugunu istemedigi icin oyle davrsniyodur bence sende uzulme
00 YorumlaCevaplara baktimda hepsi trol demisler vs... bende avusturyada yasiyorum, Burdaki kulturun nasil oldugunu bilirim hicte sasirmadim :)
00 YorumlaO nasıl bir anne ya Allah eline dusurmesin hic bir kızı pazarlamak tan farkı yok zorla git dil s... ler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannenin sakın evlenmeden böyle şeyler yapma diyeceğine birde yanında kondom mu taşı diyor. böle annenin azına yüzüne sçyım.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılher önünle gelenle yap ama korun bu nasıl bir mantık. birde anneyi savunanlar olmuş.
+1 yılannende zamanında çok kullanmış heralde sana yardımcı oluyor.
00 Yorumlaçüüüüüüüüüüüüüüül 7 sülalene çüş bu doğru olamaz anan senin pezo mu olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bak sana şunu söyleyeyim. Evlenmeden önce öyle bir şeyi yapma.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılsırf cinsellik için evlenecek değilim. ideallerim var
Soran+1 yılanladım kendimi kullandırtmam bilinçliyim bu konuda annem sağolsun :)
+1 yılErkeklerden uzak tutan biri prezervatif koymaz kadin sana git seks yap demek istiyo o zaman ya da seks yapma ihtamalin yuksek diyo
00 Yorumla
+1 yılYurtdisinda bu olay dogal karsilandigi icin annen icin. normal. sen anlat ona durumunu
00 Yorumla:) kültür çatışması diyoruz biz buna bilim dünyasında
00 Yorumla
+1 yılAnnen ver Kurtul diyor ya da babanla birlikte olduklarında yanında prezervatif olmadığı için sen oldun. Sen Bu hatayi yapma diyor
00 Yorumla
+1 yılHella olsn sanaa annemle kavga et babama soylucem artik de rahat Birak de
00 Yorumlatakılma cok fazla durumu ızah et benım cınsel hayatım yok anne de
00 Yorumla
+1 yılannen ne helal olsun.. kaliteli o... bu yollardan geçmen usta demek ki
00 Yorumla
+1 yılAnanı bakirköye yatir
40 YorumlaHahahha ne komiksin sen öyle :Dd
11 Yorumla- +1 yıl
@sare16 :) gercekten komik
Gizli Üye(25-29)+1 yılönlem almak adına yapmış, seni rahatsız etmek için değil. o öyle sansın boşver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen korumak istiyor seni ama fazla açık. yatmadım kimseyle de geç
00 Yorumla
+1 yılBoyle anne mi olur. İlginç
20 Yorumlabu nasıl bir annedir, vay başımıza gelenler
00 YorumlaKoşarak uzaklaşıyor. Hangi ülkede yaşıyor siz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYooookkk artiiiikkk !!!
10 YorumlaAnnende yolluymuş : D
00 Yorumla
+1 yılHayal ürünü ahdnandns
00 Yorumla
+1 yılAnasına bak kızını al bu oluyor heralde...
10 Yorumla
+1 yılBu gercek olamaz :(
50 Yorumlaoha anneye bak be yazıklar olsun :)
00 YorumlaOha anaya bak ya şok oldum :/
01 YorumlaBeyler kameraya el sallayın
00 Yorumla
+1 yılhahah bilinçli ebeveyn bir başka oluyor tabi
00 Yorumla
+1 yılGerçek değil herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle kaynanaya can kurban :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene anlat bakireyim olmayacak falan diye
10 Yorumla
+1 yılTrol
40 YorumlaHe gülüm he çantanada vibratör koyuyormu
00 Yorumla
+1 yılAnnenin ellerinden öperim
00 Yorumlane anneymiş elinden öpüyorum
00 Yorumla
+1 yılYaw hee he
10 Yorumlaolmanı istiyo demekki :D
00 Yorumla