Arkadaşlar biz yurt dışında yaşıyoruz ve arkadaşlarım yabancı çoğu. Genelde benim arabamda geziyoruz çünkü tek ehliyetli benim ve bugün en yakın kız arkadaşım kendine sigara prezervatif falan almışdi benzinlikten ve eve bırakdikdan sonra prezervatifi koltukda unutmuş gitmiş bende mecbur alıp saklamak için çantama attım sonra veririm diye. Tamda bendeki şans annem birşey ararken çantama bakmış bulmuş bana neler neler diyor çok kötü oldum yani suçsuz halde suçlu gibi hissediyorum çünkü görüştüğüm bi oğlan var onla yatıyoruz sanıyo ama ben kendimi anlatsamda inanmıyo gibi bi hali var ve ben bu halde çok mutsuzum ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Bos bos yalan falan yazmayin zaten sizi tanimam etmem kendim de anonimim gelip buraya annem kondomu buldu napmaliyim diye sorarim sizden mi utancagim ki arkadasimin olan birseyi buldu diyim
Kendini ispat et öyle bişey olmadığına ama keşke çantana koymak yerine tekrar gidip verseydin kendisine bu saatten sonra değişen bişey olmaz zaten inanmazlar
Aynen oralarda ucuz olur öyIe şeyler sürekli rağbet gördüğü için bide doğal bişey olduğu için sıkıntı yok ama artık yakaşanmışsın yapacak pek bişey yok artık inanmıyolsrsa sen kullan 🤔😊
Ben neden kullaniyim zaten herseyini unutuyo sigarasini saklarim cakmagini saklarim bu seferde sigara iciyon diye sucluyo beni ama en agiri bu oldu onlarin yaninda bu cok agir
O zman o arkadaşınla görüşme bi daha bence bilerek yapıyor kendisine ayak uydurman için beraber yapmanız için bazı şeyleri sen pek oralı olmadığjn için böyle yollar deniyor kansk
Kanks prezervatif unutulmaz koltuk kenarında önemli bşey onun için önemli olmasa taşımaz zaten kalbi temiz olduğu için senide yönlendiriyor işte arabada 1 kutu prezervatif buldum düşürmüşsün gel şunları kullanalım desen gelir yanına hayır benim onlar vermem demez yani
Sen ona bakma kanka bana lazım ywrı yarıya bölüşelim bana lazım de al kanka der hemen hatta bana da ayarla birini bende yapım der sen onla biraz araya mesafe koy senide heveslendiriyor işte bunlara normalmiş gibi sende yap demek istiyor
Öyle işte gezdiğin arkadaşlarına bak der onlarla Gezen onların yaptığını yapar der ben olsam bende şüphelenirim yani aklıma gelir herkesin gelir biraz uzak dur hevesin yoksa böyle şeylere
Ama napiyim bulundugum bolgede turk yok kiminle arkadaslik edeyim yabancilarda boyle seyler normal bizde ki gibi ayip degil ki onlara kizma hakkimiz yok maalesef
Kızma hakkımız yok tabikide onlar için gayet doğal ve normal şeyler onlar yapamazsa sıkıntı olur çünkü erkek ve kız ayni odada yalnız sabaha kadar kalabiliyor ben erkek arkadaşımla kalamıyorum mesela 😀😀
Onlarin hayatlari boyle oyuzden alabilirler unutulabilir ama bir anne kizini bilmeli bence boyle bi ulkede bu tarz seyler insanin basina istemen gelebilir kizim yapmaz diyebilir
Demekki seninde yapabileceğine inanıyor ya da bilmiyorum yani ne desem boş şimdi ya arkadaşlarına uyup sende yapacaksın en azından onlara uymuş olacaksın ya da ailene uyup kimseyle konuşmayıp mesafe koyacaksın başka türlü olmaz maalesef
Knk cek arkadasinin kulagindan getir annenin karsisina anlatsin olayi yahu olan sana olacak😅
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendi kizina inanmayan elin kizina mi inanir
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne bilim hic mi fisi olsun banka hesabi olsun odedigine dair bilgi kanit yok. Bende yurtdisindayim bizde var cunku oyle telefon uzeri odeme direkt banka hesabinda fis olarak gorulmesi falan, yani fiziksel olarak bi fis degilde telefondan uygulama uzeri gene yaziyor yani her turlu bir kanit olur eger nakit alip fisini de istemediyse ya da attiysa. Ustelik arkadasin illa elinden geleni yapar her turlu gene inandirmaya calisir bence...
Soran
+1 yıl
Knk sorun orada zaten nakit parayla odenen birseyin en fazla fisi olur gidip fisi versem aha almissin odemissin der bu sefer 😕
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne bilim knk biraz zor ve kotu bi durum olmus. Yasin kac ki, yeni mi gorusuyon o cocukla
Soran
+1 yıl
24 olucak kasimda ve cocukla yazin temmuzdan beri
Cevap sahibi
+1 yıl
evlenme dusuncesi falan da varmiydi yoksa oyle rasgele kizim biriyle gorusuyor kafasindamiydi. Cocuk turk mu...
Soran
+1 yıl
Cocuk turk degil maalesef ondan supheye dustu belki de
Cevap sahibi
+1 yıl
O da olabilir tabi. Ailen izin verir mi ki boyle yabanci biriyle evlenmeyi falan, gavur mu kendisi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kabullendirmek zor biraz. O arkadaşını götür annene anlatsın kendisi
Bana inanmio onami inancak
O zaman yapacak bir şey yok yani
Ben olsam bende inanmazdim kanka ya dusunsene çocuğunun çantasında prezervatif buluyorsun
Keske cope atabilmek aklima gelseydi
Yanlış anlama ama ölene dek annenin gözünde o prezervatif gelicek
O değilde çok sağlam devrik cümle kurdum ya 😂😂
Off
Yapacak bişey yok yapmasanda yaptı derler o yüzden fazla üzme kendini arkadaşını çağırmıyon o söylesin annene
Arkadasim dese nolur onun gozunde yalanci sahidi siraci olcak
Kendini ispat et öyle bişey olmadığına ama keşke çantana koymak yerine tekrar gidip verseydin kendisine bu saatten sonra değişen bişey olmaz zaten inanmazlar
Aksam aksam ta oraya tekrar benzin yakmak sacma olurdu ama keske cope atsaydim ucuz biseydir zaten burada
Aynen oralarda ucuz olur öyIe şeyler sürekli rağbet gördüğü için bide doğal bişey olduğu için sıkıntı yok ama artık yakaşanmışsın yapacak pek bişey yok artık inanmıyolsrsa sen kullan 🤔😊
Ben neden kullaniyim zaten herseyini unutuyo sigarasini saklarim cakmagini saklarim bu seferde sigara iciyon diye sucluyo beni ama en agiri bu oldu onlarin yaninda bu cok agir
O zman o arkadaşınla görüşme bi daha bence bilerek yapıyor kendisine ayak uydurman için beraber yapmanız için bazı şeyleri sen pek oralı olmadığjn için böyle yollar deniyor kansk
Ya yok ole kotu kalpli degil saf biraz unutup gidiyo koltugun kenarinda
Kanks prezervatif unutulmaz koltuk kenarında önemli bşey onun için önemli olmasa taşımaz zaten kalbi temiz olduğu için senide yönlendiriyor işte arabada 1 kutu prezervatif buldum düşürmüşsün gel şunları kullanalım desen gelir yanına hayır benim onlar vermem demez yani
Prezervatifi koltuk kenarinda unutmamis koltugun ustundeydi sey diyo cuzdanini falan hallederken koymus iki saniyeline koltuga sonra tabi poposunun altinda kalinca aklindan cikmis orada kaldigini bilsem almazmiyim diyo
Sen ona bakma kanka bana lazım ywrı yarıya bölüşelim bana lazım de al kanka der hemen hatta bana da ayarla birini bende yapım der sen onla biraz araya mesafe koy senide heveslendiriyor işte bunlara normalmiş gibi sende yap demek istiyor
Ya ben kendim bildikce problem yok heveslencek degilim sigaraya kondoma ama ben annemin gozunde pislik oldum durduk yere
Öyle işte gezdiğin arkadaşlarına bak der onlarla Gezen onların yaptığını yapar der ben olsam bende şüphelenirim yani aklıma gelir herkesin gelir biraz uzak dur hevesin yoksa böyle şeylere
Ama napiyim bulundugum bolgede turk yok kiminle arkadaslik edeyim yabancilarda boyle seyler normal bizde ki gibi ayip degil ki onlara kizma hakkimiz yok maalesef
Kızma hakkımız yok tabikide onlar için gayet doğal ve normal şeyler onlar yapamazsa sıkıntı olur çünkü erkek ve kız ayni odada yalnız sabaha kadar kalabiliyor ben erkek arkadaşımla kalamıyorum mesela 😀😀
Onlarin hayatlari boyle oyuzden alabilirler unutulabilir ama bir anne kizini bilmeli bence boyle bi ulkede bu tarz seyler insanin basina istemen gelebilir kizim yapmaz diyebilir
Demekki seninde yapabileceğine inanıyor ya da bilmiyorum yani ne desem boş şimdi ya arkadaşlarına uyup sende yapacaksın en azından onlara uymuş olacaksın ya da ailene uyup kimseyle konuşmayıp mesafe koyacaksın başka türlü olmaz maalesef
Yalnizlikdan kafayi yerim 24 yasinda insanim
Can alıcı noktadan yakalamış inandırması çok zor annen sürekli şüpheyle yaklaşacak sana
Ya valla arabada dursa bu sefer babam gorur diye aldim cantaya koydum keske cope atsam daha iyimisdi
Hayatınn hatasını çöpe atmayarak yapmışsın
Of
Seni hala o kucucuk masum kızı olarak bildiği için skstiğiniii ogrenmek hayal kırıklığı yaşatmıştır. Meger buyumus te sksmiss o kız.
birgun sende basina bole birsey gelirde anlarsin umarim nasi bi duygu
Kullanmamışsın işte bir şey demesi için bir sebeb yok ortada 😜
Keske cope atsaydim nerden bileyim bole olcani
Knk cek arkadasinin kulagindan getir annenin karsisina anlatsin olayi yahu olan sana olacak😅
Kendi kizina inanmayan elin kizina mi inanir
Ne bilim hic mi fisi olsun banka hesabi olsun odedigine dair bilgi kanit yok. Bende yurtdisindayim bizde var cunku oyle telefon uzeri odeme direkt banka hesabinda fis olarak gorulmesi falan, yani fiziksel olarak bi fis degilde telefondan uygulama uzeri gene yaziyor yani her turlu bir kanit olur eger nakit alip fisini de istemediyse ya da attiysa. Ustelik arkadasin illa elinden geleni yapar her turlu gene inandirmaya calisir bence...
Knk sorun orada zaten nakit parayla odenen birseyin en fazla fisi olur gidip fisi versem aha almissin odemissin der bu sefer 😕
Ne bilim knk biraz zor ve kotu bi durum olmus. Yasin kac ki, yeni mi gorusuyon o cocukla
24 olucak kasimda ve cocukla yazin temmuzdan beri
evlenme dusuncesi falan da varmiydi yoksa oyle rasgele kizim biriyle gorusuyor kafasindamiydi. Cocuk turk mu...
Cocuk turk degil maalesef ondan supheye dustu belki de
O da olabilir tabi. Ailen izin verir mi ki boyle yabanci biriyle evlenmeyi falan, gavur mu kendisi...
Oha trajikomik olay valla
Sorma ya
:) aç göster hala bakireyim de
Annem doktor degil
Sende olan annende de var anlar bence ben bile anlarım o nasıl anlamasın :)
Oyle gozle bakip anlasilsa millet jinekologa gitmez bakdirtmaya
Zaten insan anliyor ya ben anlarım :) ben anlarsam annen her türlü anlar :)
Arkadaşın ne yapiyo onu
Arkadasim yabanci onlarla normal degil mi? Soruyosun bana
Anlsfim
Yalan
Tanimadim insanlarsiniz size de mi yalan aticam?
Hıhı
Oldugu gibi olayi anlattim arkadasim 18 yasindan beri iliskiye giriyor zaten ve Şu an 24 yasindayiz
Ok
https://youtu.be/sdfTnVpUfxI
Kabullen
Yapmadim birseyimi kabullenim
Annene anlat birde bak be dicek
Anlatiom inanmiyo ki
Lazım de 😂
Sevisiyorum de
Benim arkadaslarim hepsi yabanci onlar yapiyo ben yapmiyorum
Yandın kız
Ama ben sucsuzum