Arkadaşlar acil yardım ne diyebilirim anneme bir yalan söyleyin lütfen acil acil :) abi çok kötü bir durum ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Buldum yalani dersin bir avmde saglik anketi yapiyolardi icerigin bu formatta oldunu bilmiyodum bende katilmis bulundum sorular sordular ve anket yapip tanitim ve bilgilendirme icin yapildigini soylediler virus ve dogum kontrol bilgilendirme amacliymis bende katildim verdiler evli arkadasim var ona verecem ne isim olur bunlarla annecigim dersin sonra ee anne kahve icelimmi gunu nasil gecti vs faln filan konuyu degistir kivrak zekanla hemen iste cozum sana ☺
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mont cebi mu pantolon cebi mi
05 Yorumla
Soran+1 yılPantolon abi tek bir tane sadece
Soran+1 yılBak bu mantıklı işte :) teşekkür ederim :)
Soran+1 yılTamam olucam :)
arkadas a aldim de
13 Yorumla
Soran+1 yılTek birtaneyi mi
Soran+1 yılNeyse mantıklı bir yalan söyleyen oldu teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
ben bunları balon yapıyom de ince şeffaf rengi var de görmesin annen de sen onların yatak odalarını görüyonmu belki annen realistik penis kullanıyo baban yetmiyo bazı şeyler özeldir
00 Yorumlabalon yapıp küçük çocuklara hedıye edıyor onların sevgilerini kaznıyordum anne gurur duy benımle der dalgayla konuyu kapatırım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene simdi ne dedin peki anne dur ben Ksde bir sorup geliyorum sana ona göre cevap vericem falan mı?😆
42 Yorumla
Soran+1 yılHayır akşam eve geldiğinde görüşcez dedi
evede 31 cekerken hep halılara attırdım ya da klavyeye pc bozuluyor onları korumak için aldım dersin...( troll soru)
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam güldük eğlendik
Yerde buldum balon yapmak için aldım de böyle çekildiğine göre zaten balon yaparsın :) evde kutu var gören görüyor çekincem yok soranda yok
01 Yorumla
Soran+1 yılİyimiş hacı sizin ev :)
neden yalan söyliceksin ki açık açık söyle erkek adamsın annen senin uçkurunun bekçisimi
00 Yorumla
+1 yılanne markette cıklett dagıtıyorlardı bende aldım ne oldu de :) yenı cıkmıs de :)
00 YorumlaSonucta erkeğim ve ihtiyaclarım var de acık ve net ol ne var bunda kaç yaşındasın ki
00 Yorumlabir mağazanın açılışında herkese dağıtıyolardı bende aldım dersin kardeş..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey deneyecektim deseydin.
00 Yorumla Anne balon bu söyle yanında şişir inansın ama :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ufak beynini böyle şeyler için yorma
+1 yılHic birsey deme annen de sormaz zaten
10 YorumlaAnnen ne yapacak prezervatifi?
00 Yorumlabişey demene gerek yok, o da konuyu açmayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşımın de 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha gerçekçi yalan olması lazım. Mesela sadece arkadaşımın demekle olmaz dolaylı bir şekilde söylemek lazım inanması için :)
- +1 yıl
A hay Allah bu nasıl benim cebime girdi ki bu bizim Mehmet de hiç rahat durmuyor canım :) koyacak yer bulamadı artık sürekli ala ala :D
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bişey olmaz anlatmıştır kadın siktiğini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş ın desen
12 Yorumla
Soran+1 yılSende ne işi var diyebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbalon sanıp aldim de knk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYolda buldum, ıslak mendil sandım de.
00 Yorumla
+1 yılyerde buldum de. d
13 Yorumla
Soran+1 yılAbi yerde bulduğunu neden aldın derse :D
- +1 yıl
merak ettim ilk defa böyle bişey gördüm de ç. d
Soran+1 yılMantıklı bir yalan lazım bana ya :) ona inanmaz ki
+1 yılBalon zannettim de.
00 YorumlaArkadaşım in de
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz