Cinsel Yaşam Duşta mı yoksa yatakta mı kendinizi daha özgür hissediyorsunuz? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 412 Güncellemeler10 ay 💦💦💦 Duşta mı yoksa yatakta mı kendinizi daha özgür hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı. hiç bir zaman özgür değilim. 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Yatakta devam eder kucakta duşa gider abdest alınır sonrada uyulur 😃 2 10 Yorumla r_engarenkyollar 10 ay Vuuuu 🙈🤣 Yorumla HakanUmraniye34 10 ay Abdest şart 🤣 Yorumla r_engarenkyollar 10 ay Tabiki 👍 Yorumla HakanUmraniye34 10 ay Bu arada uzun zaman oldu seninle denk düşmeyeli Yorumla r_engarenkyollar 10 ay Ben hep buralardayım aslında denk gelmemişsiniz demekki Yorumla HakanUmraniye34 10 ay Evet öyle oldu galiba bu arad baya bı ilerleme yapmışsınız Yorumla r_engarenkyollar 10 ay Hangi konuda 😂 Yorumla HakanUmraniye34 10 ay Her konuda 🤣 Yorumla HakanUmraniye34 10 ay Master olmuşsun o konuda ☺️ Yorumla r_engarenkyollar 10 ay Sadece master değil 4 etiket fenomeniyim Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. İkisinde de özgürüm duştaki gibiyim yatağımda da 4 0 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Duşta kendimi hiç özgür hissetmiyorum, ya sular giderse ya elektrik akımına kapılırsam falan 1 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Su ve doğalgaz faturasını düşünmekten duşta rahat hissedilmiyo ki 3 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 10 ay Duşta ayağım kayabilir ama yatakta yastığımla geniş ortam. Oh :) 1 0 Yorumla
_Cesurum_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duşta pozisyon zenginliği olmuyor doğruya doğru. Hareket alanı kısıtlı çünkü. Fakat ılık suyun altında su vücutlarımızdan kayıp giderken sevişmek paha biçilemez bir haz tavsiye ederim😊 1 0 Yorumla
Fuska61 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 101% 10 ay Negatif enerji bışalmasıdır DuşSonrada yatakta özgür olmaktırHer ikiside birbirini tamamlayandır 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Her ikisinde de ayrı bir özgürlük var benim için. Peki sen? 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. Duştayken terapi gibi geliyor her şey ruhum özgür kalıyor 0 1 Yorumla SeksDogaldir 10 ay ayrıca yankılanan seste guzel oluyor duşta Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. İkisinde de özgür hissedemeyeceksem niye yaşıyorum bu hayatı ve nefes alıyorum boş yere 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yatakta daha özgürüm 2 0 Yorumla
sivashakan58 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 10 ay duşta durmayı isterim sıcak oldu için 1 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Yatakta. Çünkü bitirmem gereken bir şey yok 1 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Değişiyor bazen duşta bazen yatakta 1 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Farketmez heryer özgür 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. Her iksisinde de özgürüm 1 0 Yorumla
SeksDogaldir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay her yerede rahat hıssederım ;) ama yazın duşta soguk suyun altında daha keyfılı serin serin vuruyorum güzel oluyor 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yatakta daha iyi 1 0 Yorumla
icecellyy01 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Alışveriş merkezinde 6 2 Yorumla Yomeyamo 10 ay Çok komik Yorumla 1Dehliz1Zirve 4 ay Neler yaşıyorsun orada 😊 Yorumla
kızılelma-1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Duş ile başlayıp yatakta biterse daha iyi 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. İkisi de özgürüm 3 0 Yorumla
Bmx_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 10 ay Duş alırken mastürbasyon.. Yatakta sürtünme 0 0 Yorumla
Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Yatakta 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. dusta 1 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yatakta 1 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duş ta 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yatakta 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yatakta 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Dusta çok özgürüm 4 2 Yorumla Yalnizb 10 ay Bende olsam Yorumla 1Dehliz1Zirve 4 ay Etkileyici Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her yerde 1 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 945 cevap paylaştı. yatakta 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Duştan sonra yatakta 7 1 Yorumla Daddy35_35 10 ay İşte bu ya.. burcun ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
hiç bir zaman özgür değilim.
Yatakta devam eder kucakta duşa gider abdest alınır sonrada uyulur 😃
Vuuuu 🙈🤣
Abdest şart 🤣
Tabiki 👍
Bu arada uzun zaman oldu seninle denk düşmeyeli
Ben hep buralardayım aslında denk gelmemişsiniz demekki
Evet öyle oldu galiba bu arad baya bı ilerleme yapmışsınız
Hangi konuda 😂
Her konuda 🤣
Master olmuşsun o konuda ☺️
Sadece master değil 4 etiket fenomeniyim
İkisinde de özgürüm duştaki gibiyim yatağımda da
Duşta kendimi hiç özgür hissetmiyorum, ya sular giderse ya elektrik akımına kapılırsam falan
Su ve doğalgaz faturasını düşünmekten duşta rahat hissedilmiyo ki
Duşta ayağım kayabilir ama yatakta yastığımla geniş ortam. Oh :)
Duşta pozisyon zenginliği olmuyor doğruya doğru. Hareket alanı kısıtlı çünkü. Fakat ılık suyun altında su vücutlarımızdan kayıp giderken sevişmek paha biçilemez bir haz tavsiye ederim😊
Negatif enerji bışalmasıdır Duş
Sonrada yatakta özgür olmaktır
Her ikiside birbirini tamamlayandır
Her ikisinde de ayrı bir özgürlük var benim için. Peki sen?
Duştayken terapi gibi geliyor her şey ruhum özgür kalıyor
ayrıca yankılanan seste guzel oluyor duşta
İkisinde de özgür hissedemeyeceksem niye yaşıyorum bu hayatı ve nefes alıyorum boş yere
Mezarlıkta. Herkes uyuyor...
Duşta daha çok rahatlıyorum
uzun süre duşta korkuyorum
Yatakta daha özgürüm
duşta durmayı isterim sıcak oldu için
ikisi de tam anlamıyla özgürlük :D
Yatakta. Çünkü bitirmem gereken bir şey yok
Değişiyor bazen duşta bazen yatakta
Farketmez heryer özgür
Her iksisinde de özgürüm
her yerede rahat hıssederım ;) ama yazın duşta soguk suyun altında daha keyfılı serin serin vuruyorum güzel oluyor
Yatakta daha iyi
Alışveriş merkezinde
Çok komik
Neler yaşıyorsun orada 😊
Dün ilk kez milli oldum yatakda oldu olay 😅
yatakta
Duş ile başlayıp yatakta biterse daha iyi
Her ikisinde de
Yatakta
Burcun. Ne
İkisi de özgürüm
Yazın 2 kere buz gibi suyla duş.