Yatak benim özgürlük alanım
Banyonun verdiği keyif apayrı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Banyo her ne kadar cezbedici gelse de hiç de görüldüüğü gibi rahat bir ortam değil. Her an bir sakatlık olabilecek yer 😅
Yatak favorimdir. Geniş geniş takılıp istediğim pozisyonda sevişmek en ideali.
Yatak daha iyi bence tabii ki duşta cinsel ilişkinin yeri çok ayrı ama yatak en bilindik yer normalde insan Klasiklerden şaşmadı ama hani diyorlar ya öğrenci evindeki makarna aslında kimse sevmiyor ama herkes yine de bayılarak yiyor diye yatakta öyle bir şey işte aslında herkese sorsan yatakta ilişkiye girmek çok sıkıcıdır ama ilişkiye girdiği bildiğin en çok keyif vere girdiğinde En çok keyif alabileceğin yer en çok alanı olabileceği yerde yatak odasıdır.
#reda
Böyle sorularda hiç seçemiyorum. Yatakta konforlu ve özgürce seviştikten sonra finali banyoda yapıp birbirini yıkamak. Tabi mis gibi olduktan sonra yatakta hadi bir dahaa 😉
Oooo tekrar tekrar 😁
Yeas! Again and again 😉
Follow again again 🤣🤣
Yatak falan aramam banyoda ıslaklığın verdiği haz bambaşka ayak üstü ayrı bir zevkli
Benim için fanteziler sınırlı değil Mutfak tezgahı salonda halının üstü oturma odası deniz göl kampta çadırda gibi eşimin yanımda olduğu her yer her an benim için haz doludur
Yine evlenirsem Aynı duygularda biri olmasını çok istiyorum
Cevap
55Cevap
Selam gadası 🙃
Sıcak bir duş alanında başlayıp rahat bir yatak konforunda devam etmek harika olurdu gadası.
#gadası
O yatak illaki olacak lüksümden taviz veremem asla🤭
Yatak tercihim, banyoda su beni irrite ediyor ayrıca partnerimi hissedemiyorum
Banyoda sırılsıklam seviştikten sonra banyo faslını tamamlayıp sevişmeye yatakta devam etmek. Hatta öncesinde bir açık alan seksi ve eve kendini zor atma halini yaşamış olsak en keyiflisi olurdu.
Konfor alanı dışına çıkmak gerek.
Her alanın zevki ayrıdır. Yatakta başlayıp, kucağında partnerini banyoya taşıyıp ya da partner ile ufak çaplı kaç kovala oynayarak gidilen banyoda final yaptıktan sonra sıcak bir duş alıp, yatakta sarılarak bitiririm.
yatağın rahatlığı ayrı zevk banyonun ayrı bir yeri vardır ama ben mutfağı balkonu salonu koridoru havada karada yağmurda çamurda denizde ormanda dağda bayırda her yerde severim :)

şöyle şüşğo bir hatunun banyoda ıslak zeminde üstüme oturmasını ve o şekilde banyo yapmasını istiyorum. ben onun poposunun altında olacağım. o yıkanacak ben ezim ezim ezileceğim.
Yatağın konfor alanını hiç bir şeye değişmem ama insanız neticede ve illa ki arada bir değişiklik iyi gelir. 100'de 98 yatak yüzde 2 ıslaklık diyelim en iyisi :)
Banyoda sevişmekten hiç keyif alamadım,üzerine su akıyor, ağzıan gözüne giriyor, bazı ıslaklıkları ve tatları yok ediyor, o yğzden yatağın konforlu alanı tercihim
Konfor alanına düşkün olanlardanım. Banyoda başlayabilir ama yatakta bitmeli. Suyun etkisi ile eziyete dönüşüyor. Bir kere hevesi almalik denenir ama. :)
Kümeste merdiven altında arabada hiç fark etmez ateş le barut her yerde yanar
Banyoda seksin tadı çok farklı ama yatağın verdiği konforla kıyaslanamaz.
Banyo mu mutfak mı diye sor o zaman tartışılır 😂
Yatakta banyodaki ıslaklık yoksa. Banyoda yataktaki konforu hissettiremiyorsa ne banyoda olsun ne de yatakta ;)
Su biraz araya giriyor sanki... asdf yani araya giriyor derken :) tenin teri kokusu dokunma hissi, bunları tatmaya engel gibi.
İkiside guzel tabi banyonunda zevki ayrı guzel oluyor ama yatak tabi biraz daha fazla pozisyon icin daha iyi
En çok yapmak, yaşamak istediğim fantezilerden biridir duş fantezisi. O ıslak tenlerin birbirine değmesi vs ah ah harika olurdu.
Aşırı değişik ortamları deneyimlediğim için evin içinde her yerde olur
Bu işler yatakta başlar banyoda devam eder öyle bir kere ile olmaz ve hatta mutfakta salonda her yerde güzel olur yani
ikisinide yaşadım ikisi de farklı oluyor haz olarak banyoda dah çok çıldırıyor kişi :)
Ben kalbime sıcaklık katacak kişiyi hala arariken, millet tendeki hazzın seçeneklerini tartışıyor 🙂
Banyoda kaza olma ihtimali var çabuk çıkmak gerekir
Banyo sadece arada fantezi amaçlı yapılabilir ama benim için seksin yeri yataktır.
Banyoda başlayıp yatakta finali yapmayı seviyorum 💋
Yazın banyoda soğuk suyun altında kışında yatakta sevişin derim
İlkini yatakta, ikinci banyoda yapsak olmuyomu ikiside güzel
yatakta yeteri kadar vakit geçirdikten sonra banyoda bunu taçlandırmak :)
Banyoda rahat sevişmek zor. Islakken sevişmek zevkli olmaz. Yatak en konforlusu.
Düşerim falan banyoda😂
Banyoda partnerinin ıslak vücudunu avuçlayıp seks yaparken ıslak dudaklarını emmek gibisi yok
İkisininde yeri ayrı bence
İkisinden birini seçmek zorunda değiliz bence 😂
Banyo apayrı zevktir. Olsa hep banyoya girsem
İkiside olabilir ya da önce yatak sonra banyo :)
Banyonun verdiği keyif apayrı
Yatak ve sınır tanımamak harika.
Birde kapıyı bile zor kapatabilmek var...
Önce yatak sonra banyo derim
banyo güzel
nefret ediyorum erkeklerden ölün hepinizde kurutlalım artık
@stepbackk tav sinirden söyledim takma kardeş
o ölsün ama ülkeyi yönetemiyor
Önce yatak sonra duş 😍
Yatak iyidir ya
Yataktan başlayıp duşta ettirip bitirmk
Yatak benim özgürlük alanım
banyo rahat değil ama heyecanlı
Banyo
Banyo, ıslak ıslak