Yapmak istemediğin birşeyi yapmak zorunda değilsin. İlişki sonrası en azından bunu anlatmalıydın. Ancak iş işten geçmiş. Yeni bir ilişki öncesi bunu konuşmanda fayda var.
Kararını açık ve net bir biçimde söylemelisin. İçinde şüphe kalmamalı karşı tarafın, senin kararını iyi bir şekilde anlamalı. Onu kırmak istemiyorum diye birşey yok. Bunca zaman katlandım, artık yapamıyorum diyeceksin.
Seni mutlu etmek istiyorum, anlayabiliyorum, ancak bende bunu '' istemiyorum '' diyeceksin. Kararlı ve net bir ifadeyle söylemelisin ki anlasın hatun kişi.
Sen sınırlarını belli etmelisin ona. Benim sınırım burası, daha öteye geçemezsin diyebilmelisin. Doggy style benim sınırlarımı ihlal ediyor diyeceksin. Sen, bir insana açık bir kapı, bir ipucu veya bir şüphe bırakırsan, o insan sınırlarını zorlamaya devam eder. Eğer hala zorluyorsa, orada farkedilemeyen bir cam olduğunu göster ona. Toslasın cama, karşı tarafa geçemesin. O zaman anlar, gerçektende burası sınırmış, daha öteye geçemiyorum der. Yoksa sen bunu belli etmediğin sürece, insanoğlu hep sınırlarını zorlar.
Altı üstü farklı bir poziyson, ne var ki bunda der, zorlamaya devam eder.
Yalnız bir erkeği bundan mahrum etmeni hiç önermiyorum. Tabi yinede karar senin.
Uuu beybi !
www.google.com.tr/.../And-have-a-lil-smack-fest&h=280&w=500&tbnid=8wtrmrIAFg49nM:&zoom=1&docid=4HjZxslrJkfXkM&ei=bjrbVP26JcXtaJfrgqAG&tbm=isch&ved=0CCMQMygIMAg&biw=1366&bih=665
https://i.hizliresim.com/vg5gpz.jpg42 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıllık ilişkim yeni ilişki söz konusu değil şu an düşünmüyorum mutluyum onda da sorun yok ama işte o istiyor bn reddedince üzülüyor yapınca da bn üzülüyrm
- +1 yıl
6 yıllık ilişki olması önemli değil. İki tarafta birbirini anlamalı.
O kendi zevki için seni üzüyor. Ve sen bunu yapmaya mecbur dahi değilsin, bunu anlamalı. Yapıyorsanda onu memnun etmek için bunu yapıyorsun, farkına varmalı. Ve kendine demeli ki; '' Bunca zamandır beni memnun etmek için kendisi rahatsız oldu. Bunu yapmak zorunda da değildi. Asıl benim anlayışlı olmam, benim bunu yapmamam gerek ''. Sende ara ara, ayda yılda bir onu memnun etmek için yine bunu yaparsın...
Yani hatun kişi; sen mecbur olmadığın birşey için kendini üzüyorsun. O ise kendi zevki için seni üzüyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılDoggy pozisyonu kadının ve erkeğin en çok zevk aldığı3 pozisyondan biridir Vajina daha darlaşır erkek daha çok zevk alır kadın da daha çok hisseder zevki sıkılaştığı için fakat kadın kendini bu pozisyonda köle gibi hissedebilir bu pozisyonda bunu düşüneceğine zevk almaya ve sevişmeye odaklan eğer durum hala değişmemişse erkeğe bunu sert ama güzel bir dille dile getir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte yapı meselesi sevmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoggy iyi pozisyondur ama sevmiyosan buna katlanmak zorunda değilsin :D moralini bozup canını sıkıp o pozisyonun gecmesini bekleyecegine ben doggy istemediğimi belirtmiştim diyip yarıda kalk. Onun canı sıkılsın. Dingillik yapan o.
14 Yorumla- +1 yıl
bence en mantıklı yol bu
Soran+1 yılYarıda bırakmak fena değilmiş
Cevap sahibi+1 yılAynen etkili yol. Ben zamanında az yapmadım. Yola geldi sonra. :D sen de dene.
Soran+1 yılDenicem bakalım düz duvara tırmanınca anlar heralde
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Açıkça istemediğini anlat sana saygısı varsa bir daha yapmaz ama sen şu olmasın bu olmasın dersen oda kafasına göre hareket eder
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dogyy pozisyonu tabiatta tüm hayvanların kullandığı seks pozisyonu ama onlar bunu sevişmek adına değil sadece dişiyi döllemek adına yapıyor.. Bir insan o pozisyondan ne zevk alırr anlamış değilim.
32 Yorumla- +1 yıl
Amca hayranlıkla takip ediyorum yorumlarını Heyy t beee :))
Soran+1 yılHahaha ikiniz de komiksiniz
Seninde hosuna giden onunda aklini basindan alacak yeni bir pozisyonu ona göstererek sorunu çözebilirsin. hem çocuğun kalbini kirmamis olursun hemde renklenir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma çoğunu denedik hiçbirine hayır demiyor ama her zaman olmasa da arada doggy e getiriyor
Direkt ve net olarak söyle sevmiyorum diyerek. Bu arada erkek için en rahat pozisyonlardan biridir, efor sarf etme konusunda daha uzun süre dayanabilir çünkü.
28 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyrm ddm ama istiyor bazen kendini kaptırınca o an durduramıyrm kırmamak için
Soran+1 yılSürekli değil sadece biraz uzatıyorum bn hemen izin vermiyrm boşalmasına falan çok kucakta falan başlasak da snra iyice kendinden geçince doggy de buluyrm kendimi
Soran+1 yılOlabilir aslında
Soran+1 yılteşekkür ;)
+1 yıldoggy pozisyonunda erkek gücünü gösterir kadına... halbuki çoğu kadın çok sever hele bir de adam iri yaplı kaslıysa bayılırlar:)))
ama sen sevmiyorsan saygı duymalı.. açıkça anlat eğer gene yapmaya devam ederse ilişkiyi bitir05 Yorumla
Soran+1 yılAçıkça anlattım belirgin şekilde yapmasa da istediğini belli ediyor arada bir kendini kaybedince doggy de bitiriyor
- +1 yıl
doggy de işte gücünü gösteriyor sana. o an kendini kaybetmesi aldığı zevkle orantılı. seni pek düşünmüyor
yerinde olsam alırdım strapon madem sen doggy seviyorsun o zaman bende sana aynısını yapıcam de:)))) o zaman bir daha istemez:)))
Soran+1 yılAnal istediğinde parmağımı sokmuştum
- +1 yıl
nasıl anal istediğinde!! senden mi anal istedi yoksa kendisine mi!
iyi yaptın ahhahaahahahahahhha:)) prostatı uyarmışsan hoşuna da gider daha çok ister yalnız unutma bunu
Soran+1 yılHyr ya analdan vermemi istedi bn de getir bn senin g*tüne bişey sokayım snra vercem ddim olmaz dedi kaçtı evin bir köşesinde sıkıştırdım parmağımı soktum bidaha anal istemedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer böyle devam ederse sende ona doggy yapacağını söyle :)
143 Yorumla
Soran+1 yılŞakayla karışık söylüyorum ilk başta anal istedi bir şartla bn de senin g*tüne bişeyler sokcam snra sn bnmkine sokarsın ddm vazgeçti arada bir şakasına istiyordu versen ne güzel olur die dön arkanı parmağımı sokcam ddm giyinik olmasına rağmen kaçtı evin içinde yakalamaç oynadık hafiften soktum yakalayınca snra bidaha konu açılmadı
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyi doggy pozisyonu içinde kullan. Şu kızların bellerine bağlayarak erkek işlevi görmeleri sağlayan bir oyuncak var onlardan al :)
Soran+1 yılHee dayak yiyim snra
Cevap sahibi+1 yılDüdüklenmekten iyidir :)
Soran+1 yılHahaha :D
Cevap sahibi+1 yılEn kötü acı biber sürerim ufaklığa de :) Belki korkar :)
Soran+1 yılSürdükten snra bna girerse?
Cevap sahibi+1 yılO acıdan sonra içine girecek ne mecaali nede şekli kalır :)
Soran+1 yılHahahaa :D
Cevap sahibi+1 yılSen genede arada bir arkadaşın gönlünü yap. Biliyorsun elinde bulunmaz nimet varken ufacık bir heves yüzünden hata yapan modelleriz biz :)
Soran+1 yılSon dediğini anlamadım ama denerim
Cevap sahibi+1 yılYani senin üzerinde herşeyi yapabiliyorken sadece doggy pozisyonunda yapamıyor diye başka bir kıza yönelebilir demek istedim
Soran+1 yılYapmasın öyle şeyler 😞
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne yapıyoruz :)
Soran+1 yılNe?
Cevap sahibi+1 yılBenmi söyliyeyim onu şimdi :)
Soran+1 yılNolcak ki
Cevap sahibi+1 yılKöpek sitili moduna geçtiğinde az dişini sıkacaksın ses çıkarmadan boşalmasını bekleyeceksin :) Yoksa kuş yuvadan uçabilir :/
Benim anlamadığım acı sancı tarzı birşey oluyor sanırım sende :/
Soran+1 yılYoo istemyrm rahatsz oluyrm sadece
Cevap sahibi+1 yılO zaman göz teması ya da sevgilinin mimiklerini hareketlerini görememen yüzünden oluyordur. Başka bir açıklaması yok diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBaya baya psikolokluk taslıyorum şu an sana :)
Soran+1 yılFarkettim ama cidden öyle
Cevap sahibi+1 yılDeneyimlerimden yola çıkarak sana bir kaç tavsiyede bulunayımmı?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılMadem doggy den vazgeçmiyor ve sen bundan rahatsız oluyorsun. Aynanın karşısında yapmayı deneyin. Yan tarafınızda olsun ayna. O girip çıkarken sen aynadan ikiniz arasındaki ahenki gör. Belki bu işe yarar
Soran+1 yılSanmıyrm kendimi öyle görmek istemem heralde
Cevap sahibi+1 yılAma diğer pozisyonlar neden seni rahatsız etmiyor birde onu düşün?
Soran+1 yılBilmiyrm ki
Cevap sahibi+1 yılÇok karmaşıksın yaa :) Psikolojinmi bozuluyor arkandaki başka biri gibimi hissediyorsun anlamadımki
Soran+1 yılBen de anlamadım ama olabilir yani bunlar da
Cevap sahibi+1 yılAma bak erkek arkadaşın haklı bu konuda. Sen elle tutulur bir gerekçe söylemediğin sürece o pozisyonda girmeye devam eder. Olayı ciddi bir boyuta taşı ki frenlesin kendini. Sadece istemiyorum dersen daha çok gaza gelir :)
Soran+1 yılİyi yapar. p
Cevap sahibi+1 yılBak yaa gaza gelsin istiyorsun yani :) burada istemem yan cebime koy durumu seziyorum :)
Soran+1 yılYok ya öyle değil
Cevap sahibi+1 yılNasıl peki desem cevap verebilecekmisin :)
Soran+1 yılVeremem sanırım :)
Cevap sahibi+1 yıl2 saattir sohbet ediyoruz farkındamısın :) Ama sorun hakkında daha bir arpa boyu ilerleyemedik :))
Soran+1 yılCanımız saolsun
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle de keşke çözüm bulabilsek.
Ayrıca ben halimden memnunum faydalı bir meşgalsin bana :)
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılŞimdi diyorumki yarın benim kız arkadaşımda aynı durumla benim karşıma gelirse. Ne yapabilirim :/
Soran+1 yılBilemiyrm orasını
Cevap sahibi+1 yılNeyse benim işim çıktı hadi görüşürüz. Menun oldum güzel muhabbetdi.
+1 yılIsteksiz zorla yapilzn pozisyonda olsa tecavuz sayilir, seni kullanmayi senin zevk aldigini saniyor ya da nasil olsa kullandigim kar deyip nasil olsa gunu gelince birakirim mantigi, aytilmanin yollarini ara bence, evlensende omur boyu seni ezecek
00 Yorumlasoylemen lazım bunu güreşir gibi bir yere varamazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyrm ama bu sefer de o üzülüyor
İstemiyorum diyeceksin yüzüne ve çekeceksin kendini. Hayvanlığın lüzumu yok.
Tecavüze girer eğer sen reddedip böyle yaparsa.02 Yorumla
Soran+1 yılOkdr da değil kırmak istemiyrm sadece tecavüz falan yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılhani derler ya sıke sıke seveceksin diye :) sevğilin hala sevdiremedi mi sana bunu :)
32 Yorumla
Soran+1 yılOff sevemiyrm ki ya
Cevap sahibi+1 yılseversin kız seversin sen zevk almaya bak :)
Bu durumdan zevk almadığını söyle ona. Seni de tatmin etmesi gerektiğini anlat.
Not: Doggy candır :)00 YorumlaDoggynin de senin de canın cehenneme dostum diyebilirsin..
11 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıllık ilişkim ve onu seviyrm ayrılık sebebi aramıyrm çözüm önerisi istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. uçak kalktıysa anlatamazsın
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oluyor bide çok iri ordan oraya savruluyorum
Dırek söyle Mk benım hatun hıc lafını edırgemıuır sevmedıgı bınposısyon olunca sevmıyorum dıyor dırek : )))
00 Yorumla
+1 yılbunun lamı cimi yok ki uygun bir dille söyleyeceksin o da sana senin fikirlerine saygı duyuyorsa eğer vazgeçecek.
00 YorumlaOna kopeklerden nefret ettigini soyle... srvgilin zekiyse anlar, anlamazsa ayrıl salakmış...
02 Yorumla
Soran+1 yılKöpekleri çok sevdiğimi bilir ayrıca ayrılık sebebi değil çözüm istiyorum onu kırmadan anlatabileceğim
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl bir pozisyon tam olarak? :( fotoğraf da ataydın merak ettim :DD
02 Yorumla
Soran+1 yılAç bak netten :D
- +1 yıl
Halk arasında domalma diyorlar doggy pozisyonuna :) Domalık yani :))))
+1 yılBaska sevecegi bisey bulmalisin
126 Yorumla
Soran+1 yılKucak ya da oral seviyor ama yine doggy istiyor snrasında
- +1 yıl
Oral sana keyif vermez ama kucak Seksi cesitlendirebilirsin
Soran+1 yılYoo bn seviyorum oral hoşuma gidiyr saatlerce yapabilirim ama doggy çok rahatsz ediyor
- +1 yıl
Kucak Seksi cesitlendir. Yatarak ters duz koltukta filan. Bu arada keske benim kizda oral sevse senin gibi
Soran+1 yılOral sevmiyor mu?
- +1 yıl
Yok hoslanmiyo. Oguruyor bide biraz damagina degerse
Soran+1 yılNormal bizim kızlar pek sevmez ikna etmek zordur ama bnce güzel bir tavsiye istersen nutella dene ;) her kız sever abartmadan sürün ama sen yönlendirme alışana kadar istediği gbi yapsın çnkü ilk başlarda bn de zorlandım sevdiğim halde o yönlendirince midem bulandı ama snra oyuncak gibi elime alıp istediğimi yapmaya başlayınca sevdim şimdi en sevdiğim oyuncağım oldu
- +1 yıl
Ah ahh iste su cinsellikte her istesigimiz olsa. Bende ona oyle dedim sen nasi istiyosan oyle yap diye ama disardan yaliyo tskari yaliyor ama agzina almiyor :) neyse dedigin gibi deneriz kabul ederse artik. Zorlamakta istemiyorum
Soran+1 yılYalıyorsa sen dokunmadan en azından başını alabilir ağzına tadı biraz kötü die nutella sürün sadece başıyla başlayın emmeye alışınca gerisi geliyor da bn de mesela hala ağzıma boşalmasına alışamadım yutabilenlere hayret ediyrm bir kere boşaldı onda da kustum çok kötüydü 😞
- +1 yıl
Benim en sevdigim sey ona oral yaparak bosalmasini saglamak. O bana ayni seyi yapmiyor :) ama sen o azimle bence doggy ye de alisirsin tadinada. Senin gibi kiz milyonda bir. Maksat karsi tarafi mutlu olmak olsun yalmayacagim sey yoktur yani. Keske banada aynisi denk gelse
Soran+1 yılAaa şurda duralım oral yaparım ama yaptırmam :D bilmiyrm çok gıdık alıyorum huylanıyrm utanıyorum yaptıramıyrm çok defa evde kovalamaca oynadık bu yüzden ama hala yaptıramıyrm doggy de çok sert geliyor bna kendimi sevgilisi gibi değil seks kölesi gibi hissediyrm o yüzden üstüme abandığında tuhaf oluyorum
- +1 yıl
Valla ben kafam bacaklarinin arasindayken bosalmasina bayiliyorum :) cok detay oldu. Ama oral yaptiracam bigun. Umarim yakinda
Soran+1 yılKendine yaptırıp yapmaması ilginç aslında
- +1 yıl
Ben ona daha neler neler yapiyorum izin veriyor da oral yapmiyor :)
Soran+1 yılO da çok denaymış ya
Soran+1 yıl**fena
- +1 yıl
hic bir turk kizinin yapmadigi seyleri denedik :) swn ne diyosun ama... Amaaan neyse sende dertli bende
Soran+1 yılNe gbi
- +1 yıl
En basta anal izin veriyor mesela
Soran+1 yılHee bak bn ona vermem ilerde hasta olmak istemiyrm erkek arkadasım da istedi g*tüne parmağımı soktum nasıl oluyormuş gördün mü die bidaha istemedi ztn :D
- +1 yıl
Ben saglikci birisiyim. Eczaciyim :) temiz ise sorun olmaz ve tekil bir iliski tek partnerli ise. her zaman yontemleri var temizlik icin ve tabi prezervatif. Arti ordan diger tarafa gecmeden prezervatif degismeli ve yikanmali.
Hem sadece bu degil. Aklina gelecek en garip pozisyonlar denendi. Ornegin gecen hafta ayakta kucakta seklinde denedik oldu yanlasik 3 dk kdr
Soran+1 yılOnlar deneneli çok oldu ya sıkıntı yok dakika tutamıcak kdr meşguldüm :D temizliğe dikkat etmen güzel de genişleyince ilerde tuvalet tutmada sıkıntı olabiliyormuş onu da geçtimbn ztn domalamıyom ne analı ya :D size iyi eğlenceler
- +1 yıl
Kucakta anal :) domalmaya gerek yok. Ama haklidin doggy bende sevmiyorum pek saminiyeti azaltiyor romantizmi bitiriyor
Soran+1 yılİşte ama arada kaçırıyr işte
- +1 yıl
O zaman peki :) sanirim bana mesaj atmicaksiniz baya sere serpe konustuk. :) gizlim kalmadi
Soran+1 yılAyy pardon cvbını gizler msn dha fazla açığa vurmayayım seni
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoggy de sevilmez mi be neyse sen başka bir zaman güzelce söyle ya da hangi pozisyon aha zevkli oylayalım falan de konuyu oraya getir
01 Yorumla
Soran+1 yılUff ya napiyim sevemiyrm
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılpozisyonu tam olarak alamadığınız için canınız yanıyor bence belini tam kırıyormusun.
04 Yorumla
Soran+1 yılcanım yanmıyr istemiyrm rahatsz oluyrm
- +1 yıl
anladım istemiyorsan yapacak bişey yok yapmayacaksın 1 kez sert çıkış yap rahat et bundan sonrasında nasıl olsa birşey demiyorsun diye evirip cevirip o pozisyona getiriyor seni.
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
bas azarı o zaman aklı başına gelsin senin sevdiğin pozisyonlara yönel onun için çokta farketmez olsunda nasıl olursa olsun :)
neden sevmiyorsun? valla adama anlat dinlerse dinler dinlemezse yapcak bisey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAl işte yine bir klasik türk öküzü vukuatı çok ariyormusunuz böyle adamlari
00 Yorumla
+1 yılDoggy pozisyonundayken o sekilde git cicek saksısınin dibine ayaklari kaldir anlar o zaman 😅😄
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım neden
- +1 yıl
Kopek miyim laan ben subliminal msji vermek icin.
Soran+1 yılBu da ilginç bir subliminal mesaj olurdu :D
- +1 yıl
Aynen dene. Belim agridi laaan de. Sonra yatir bacak arana birazda boyl3 takilalim de 😅😄
Soran+1 yılHaha :D
- +1 yıl
Taktiklerimi dinle sen canısı.
Soran+1 yılPeki :D
harika bir pozisyondur aslında fakat istemiyorsun ona banyo kültürünü öğret
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu pozisyonu sevmiyorum diyebilirsin.
30 Yorumla
+1 yılSevmiyorum acı çekiyorum anlamıyor musun?
de.23 Yorumla
Soran+1 yılAcı?
- +1 yıl
Psikolojik olarak, beynen. Acı sadece bedenen çekilmez.
Soran+1 yılHmm
+1 yılHer erkek sever doggy'i, işiniz zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😞
- +1 yıl
Konuyla lakası var mı bilmem, ama ben de severim.
+1 yılKontrolü sen ele al. Sen yönet yapamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni taktığımı var adam şeyinin derdinde seni cinsel obje olarak kullanıyor işte
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm ok
senden ne köy olur ne kasaba kezban :
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya
+1 yılEvlencen mi Kardes doggyci ile?
06 Yorumla
Soran+1 yılDoggy ci çok ağır oldu ya okdr bişi yapmıyr bilmiyrm ailelerimiz biliyr ama resmi bir tanışma olmadı henüz
- +1 yıl
Peki evlenmez isen kendini kullanılmış hissedecek misin?
Soran+1 yılSanmıyrm ben de istedim sonuçta
- +1 yıl
Sağlık olsun sonra da düzgün erkek kalmadı diye ortada kalmayın
Soran+1 yılFikir için teşekkürler
- +1 yıl
O. d
- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılgame of thrones daki hatunun taktigi uygula 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılNe o?
Vur kafasına bak nasil yola geliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Neden sevmiyorsun ki :S
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmyrm ki
+1 yılheceleyerek anlat
31 Yorumla
Soran+1 yılHahaa :D
+1 yılBacaklar omuzda deneyin
10 Yorumla
+1 yılSevdiği başka bir pozisyon bul ve ona yönelt.
05 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum ama yine doggye dönüyor
- +1 yıl
Demekki yeterince ilgisini çekememiş olabilirsin? hem sen neden bu kadar karşısın?
Soran+1 yılBilmiyrm ki onu görmediğimde rahatsz oluyrm bide kendimi tuhaf hissediyrm o an
- +1 yıl
Ne desem yalan valla şimdi :) Sıkılmasını beklemekten başka çaren yok sanırım
Soran+1 yılUff ya
+1 yılneden anlatamıyorsun türkçe bilmiyormu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHeee bilmiyor
- +1 yıl
o zaman sen de bir sorun var?
Mal senin kota uygula :)
00 Yorumla
+1 yılseni doyuran pozisyon nedir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılforever misyoner..
24 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
hava diyorum çok soğuk..
Soran+1 yılHee
- +1 yıl
hee yaa.. neyse.. dasvidaniya
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn çok sevdiğim pozisyon
06 Yorumla
Soran+1 yılBn sevemiyom işte
Cevap sahibi+1 yılNeden peki?
Soran+1 yılBilmyrm onu görmek hoşuma gidiyor o an bile sarıp sarmalasın bnmle olsun istiyorum sanırım
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım sen son noktada ona sarılmak istiyorsun
Soran+1 yılBelki de..
Cevap sahibi+1 yılBence gayet güzel. Hissetmek istiyorsunyz.
+1 yılDoggy sevilmez mi
21 Yorumla
Soran+1 yılSevilmeyebiliyormuş
Sende sorun var o zmn uyumsuzluk iliski bitirir
00 Yorumlasöyle ozaman
10 Yorumla
+1 yılDoggy candir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoggy yapa yapa birgün doğuracaksın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıç bence
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoggy candır.
03 Yorumla
Soran+1 yılBn sevmiyom napcaz?
- +1 yıl
pozisyondan pozisyona geçin
Soran+1 yılSorun da o ya nerde başlarsa başlasın doggy de bitiriyor çoğu zaman
Hırrrla veya kitle
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya
Soran+1 yılSaol sen köpeklerle baya tecrübe yaşamışın heralde
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sevmysn ki
01 Yorumla
Soran+1 yılSebebi yok sevmiyom işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılKodumun f@hisesi!!!
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat