Arkadaşlar merhaba neden bilmiyorum ama şu an da kendimi sapık gibi hıssedıyorum 😂 erkek arkadaşımın ayaklarını yalamak istiyorum ve bunu ona söyliyemem ne yapmam lazım hiç cinsel ilişki yaşamadık çünkü bakireyim ama içime böyle bir istek var nedense sadece onun ayağını ama?
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız ne derdiniz?
Erkek arkadaşımın ayağını yalamak istiyorum ama bunu ona söyleyemem?
Direk olur, ama o da senden birşeyler isterse ortalık karışır 😄😀 ben olsam aşkım ayaklarını yalamak istiyorum derdim vs falan filan 😄😀 dobrayım ondan 😄😀
Seni yalamayı, seks ister işte, ne istesin çocuk daha 😄😏 keşke benim de olsa da yanımda dursa 😄 ne yalarım ne seks yaparım önce kendi istemeli vede karar vermeli, önlem almalı ve yaşamalıyız ilk seks kurallara dayanmalı, evlenince de bunlar oluyor ya da çiftler korunmuyor 😏 gebelik oluyor hap vs kullanıyor kadın olan kadına oluyor aylık iki hak mevcut bu da sana ek bilgi. Her şeyi biliyoruz da sevdiğim yok ya 😏☹️🤔😄😀
Şöyle söyliyim cinsellik 4,5 yıl önce çok karşı olduğum bir şeydi ama şu an 20 yasındayım hala bakireyim her nekadar bundan gurur duysamda oyle zamanlar oluyoki yapmak istiyorum istekl biriyim ama bakireliğimi koruyorum erkeklerde o durum yok cinsel ilişkiy girseler de sonradan ortaya çıkmayan bir şey ama biz kızlar da öyle değiliz geleceğimi düşünmek zorundayım keşke böyle bir imkanım olsa yapsam sadece onla yapardm zaten insanın sevdıgıyle birlikte olması çok güzeldir bence
Ben yaşasam kimse bilemez ama ruhen farklı hissederim diye yapmıyorum benimde dayanamadigim zamanlar oluyor ben 22 yaşımdayim mast ile idare ediyorum iste peki sen yapiyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim okuldan kız arkadaşım var popomu yalıyor hep ısırıyor bende tokat atıyorum
Oha😂 neden
Salak Canımı Acıtıyo Yapma Diyorum Hiç Duymuyor Bile
Cinsel ilişki olarak mı anlamadım😂😂😂😂
Ben sevmem öyle şeyler aslında çok sert yapıyorum gökyüzüne çıkıyor benden öyle şey isteyince kırmıyorum
17,5 cm Penisi Alınca Uçuyor Havalara😁😁
Ne güzel😂😂😂
Ahahahaha ya söyle gitsin erkekler kadınlardan daha açık böyle şeylere zaten 😂
Aynrn
Ben çok utanırım ya beni sapık sanarsa😂😂😂
Ya sevdiğin kişiyle utanmak da güzel gülersiniz beraber söylee gitsin😂
Hihi güzel olabilir de çocuk bunu ister mi her insanın duyguları var 😀😊😀
İşte nasıl söyleyebiliyorum bunu sordum bende ajjsjsjsjsk
Söyleyebilirim
Direk olur, ama o da senden birşeyler isterse ortalık karışır 😄😀 ben olsam aşkım ayaklarını yalamak istiyorum derdim vs falan filan 😄😀 dobrayım ondan 😄😀
Ne isteyebilir ki skskksksksjkjsjjsjsjsj
Seni yalamayı, seks ister işte, ne istesin çocuk daha 😄😏 keşke benim de olsa da yanımda dursa 😄 ne yalarım ne seks yaparım önce kendi istemeli vede karar vermeli, önlem almalı ve yaşamalıyız ilk seks kurallara dayanmalı, evlenince de bunlar oluyor ya da çiftler korunmuyor 😏 gebelik oluyor hap vs kullanıyor kadın olan kadına oluyor aylık iki hak mevcut bu da sana ek bilgi. Her şeyi biliyoruz da sevdiğim yok ya 😏☹️🤔😄😀
Ben bakireyim ama 😂😂😂😂
O sizin bileceğiniz bir iş, güncellemeye gelirsek başa gelen çekilir. 😄
başka yer bulamadın hemi.
Çok tahrik edici ya skksksksksk
midem sağlam allahtan
bence izin verir ben olsam izin verirdim
Vallamı 😂
evet cidden vücudumda yalatmayacağım hiçbir yer yok
dünde sormamış mıydın bu soruyu?
Spanlandı ondan tekrar sordum :(
İçeriğim kaldırıldı
oha :D kızlar da ayak fetişi oluyor muydu
Benim ayrıyeten daha değişik fantezilerimde var da bu yanında masum kalır
😂😂😂
midemi bulandırıyorsunuz
Elimde değill :(
hesabın duruyor mu hala
Bence mide bulandırıcı
Bencede bunu hep içimde sakladım :(
Peki bu cinsel bir istek mi yoksa tadını falan mi merak ediyorsun
Yok tadını merak etmıyorum ona karşı duymuş olduğum bir his fantezi gibi bir şey
Ama izin verse yapabilirmiyim onuda bilmiyorum skksksks
Ama insan sevıyosa her şeyi yapar cinsellik konusunda ksjsjs
Bence direkt söyleme senden uzaklasabilir önce ağzını yokla öyle söyle araştırdim ve bunu yapan cok fazla kisi varmış
Seviyorsa yapar mi bilemem o kadarını
Aynen ama ben çok utanırım ya keşke her şey burda gizliden sormak kadar kolay olsa nsjjsjs
Keşke öyle olsa peki genelde istekli biri misin
Şöyle söyliyim cinsellik 4,5 yıl önce çok karşı olduğum bir şeydi ama şu an 20 yasındayım hala bakireyim her nekadar bundan gurur duysamda oyle zamanlar oluyoki yapmak istiyorum istekl biriyim ama bakireliğimi koruyorum erkeklerde o durum yok cinsel ilişkiy girseler de sonradan ortaya çıkmayan bir şey ama biz kızlar da öyle değiliz geleceğimi düşünmek zorundayım keşke böyle bir imkanım olsa yapsam sadece onla yapardm zaten insanın sevdıgıyle birlikte olması çok güzeldir bence
Ben yaşasam kimse bilemez ama ruhen farklı hissederim diye yapmıyorum benimde dayanamadigim zamanlar oluyor ben 22 yaşımdayim mast ile idare ediyorum iste peki sen yapiyor musun
Zaten erkeklerde zar falan yok ki her bokluk bizde afedersin skksksk artık mast da yetmiyo vallaha
Eskisi gibi tatmin etmiyo yani
Beni de etmiyor artık ya hic seksting yaptin mi
Erkek arkadasımla arada yapıyoruz skjsj
Bence seksting güzel oluyor
Yaşınız erken ama evlilik düşünüyor musunuz
Yok düşünmüyorum okuyorum
Müsiat misin Şu an
Neden
Soru sormak istiyorum soru cevap
Yok teşekkürler
Neden ki
Allaaaamm bizde nasip et amin
Böyle hatunlar da mı var
İnsan sevdiğinin heryerini yalamalı bence😂😂😂😂😂
Sus azdırma yaaa
Hahhahahah😂😂
Ayağımı yalatmadım hiç
Aslında iğrenç bir şey ama aşıksam iğrenmem
Herhalde aşk lazım aynen
penisini yala
Onuda merak ediyorum jsjsjsk
Çocuk karşı koymaz bence bi söyle :D
Ona hiçbir erkek karşı koymaz da ayağa bilemem snnskskskksk
Denettirmedim hiç :D
Erkek arkadaşım aşırı cinsel ilişkiye düşkün bir insan aklı fikri orda zaten ama buna ne derdi acaba 😂😂
İzin verirdi bence
Sen olsan ne derdin😂
Yalattırırdım :D
Yala sende
Söyleyemiyorum bunu ona yapsam sapık der skksjjs
Ben olsam hoşuma gider
şu an soruyu sordum ya cevapları okurken bile utanıyorum bunu hep içimde sakladım çünkü
Rahat ol