Nasıl kendisini zevke getirip yapa bilirim? Yani taktik verin. Penisini elime alıp boşaltıyorum, öpüşrürken falan ama bayaa oral yapmak isityorum... daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapa bilirimmmb
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ters bir tepki verirse diye korkuyorummm yaniii nebiliym
Erkek arkadaşıma oral yapmak istiyorum ama söylemeye de, yapmaya da utanıyorum çekiniyorum?
Yatağa yatır, gözlerini bağlayarak basla... ilkinde utanmana engel olur... ilerde alışınca gözlerinin içine bakarak yap... öğrenmek için de google aramaya ‘how to give a blow job’ yaz ara... muz ile deneme yapabilirsin...
Ters tepki vermez hem senin cinsel isteklerinde var istedigini yap cekinme hayalinda nasil oral yapmak varsa yap ama zevk alsin istiyorsan g noktasini yala ve em
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Dişlerine dikkat et yaparken acemi olduğun için canını acıtabilirsin ayrıca bunu yapmak için izin istemene gerek yok
Yatağa yatır, gözlerini bağlayarak basla... ilkinde utanmana engel olur... ilerde alışınca gözlerinin içine bakarak yap... öğrenmek için de google aramaya ‘how to give a blow job’ yaz ara... muz ile deneme yapabilirsin...
Ters tepki vermez hem senin cinsel isteklerinde var istedigini yap cekinme hayalinda nasil oral yapmak varsa yap ama zevk alsin istiyorsan g noktasini yala ve em
bunu bi kız neden ister ki erkek arkadaşı yap demiyorsa?
Yapmak istiyorum çünkü zevk vericii bence
erkeğe öyle de kadına da zevk veriyor mu ki
Erkek arkadaşınla nasıl tanıştın?
Yaşı kaç iş güç hakkında bilgin var mı kıskandım ondan soruyorum yanlış anlama
Niye kıskandım
Ben kıskandım sevgilim yok böyle şeyler yasamıyorum istesem dekimse yok işte
Tam tersi hoşuna gider
elinle okşarken bi anda eğilip ağzına almaya başlayacaksın. el ile desteklemeye devam
Eline aldın oynarken çaktırmadan eğil bişey söylemeden ağzına al emmeye başla bişey söylemen gerekmiyor ki
Dediğimi yap kafandan bastırırken gırtlağına diplemeye çalışırken bulacaksın kendini
Zevklimi?
Kursu yok bunun
Erkek arkadaşının derecesini yükselttikten sonra zaten olağan gelişebilen bir durum.
Gözlerini bağla.. sana sürprizim var de.. adamın aklı gidecektir 😁
Gözlerinin içine bakarak ilerle
p*rno izlersen yeterince detay öğrenirsin...
Hafif dokun yeter konu oraya kadar gelır
Keşke herkes senin gibi olsa
önce bi bizde yap prova sonra onda denersin :D
Bir anda hamle yap. Karşı koyamaz zaten
Bir ağzına al gerisi doğaçlama gelir
Şansa bak bee
Çok basit
sen biliyosun bu isi
@gizliuyejdjmym heralde biliyorum
Benide zevke getir