pazartesi akşam sevgilimle parkta buluştuk. karanlıkdi rahattık ikimizde, öpüştük. beni boynumdan öpmeye başladı, bende onu boynundan öptüm. sonra o boynumu yine operken çıktı kulaklarıma, onları öptü. bende aynısını onda yaptım bir tuhaf oldu, nefesi değişti resmen belli ki etkilendi. sonra eve gidicekken vedalaştık o aşağa eğildi ve ayakkabısını bağlıyor gibi yaptı beni bekleme git sen dedi gittim. acaba önü mü kalktı? ve benim görme mi istemedi diye mi öyle yaptı? beyler lütfen yardım :) birdahakine ona göre davrancam çünkü..
Cevabın nedir?
dikkat et bu öpüşmelerin sonu hep ayrılık acısıyla örtüşür senden aldığını da aldığında artık ona köle gibi bakakalırsın seni bir güzel kullanır ondan sonra gebe mi olursun bilmem ne olursun ailene yansır ve sokakta mı kalırsın çocuk elinde mi kalır bunları düşünmeden gelip böyle ulu orta yerde anlatıyorsun sende edep ahlak hiç yok bunu unutma bunun adı sevgi değil sen sevdiğini mi zannediyorsun eğer bu sevgiyse bu sevginin adı sevgi değil yakinen bileceksin bunu nefsinin sana hoş gösterip ondan sonra iki taraf da umduğunu aldıklarından birbirine düşman kesilirler merak etme eğer sende ahlak karakter olsaydı gelip burda kendini ifa etmezdin senin sevgili dediğin kişi eğer seni kalben sevseydi kesinlikle yanaşmazdı bu durumlara çünkü senin eşin değil yani mahrem zaten kızların en büyük yanılgıları bu bu yanılgamalardan sonra en büyük dışlanmaları, en büyük saygısız ve hakaretlere maruz kalmaları, bu durumun veryansın etkisiyle oluşan ajitasyon durumunun içler acısının ulu orta yere serilmesinden kaynaklanan kendini dev aynasında sanıp da gelip akranlara bunu bir hoş eda ile gösterip onların gözünde sanki kraliçe sendromunun halünisasyonun göstergesinin eğrelti oluşundan kaynaklanıp bu kaynaklanan düşüncenin kendini garabet yoksunluğuna sürüklemesiyle ifşa olma durumudur çok acılar çekersin aklını başına alman dileğiyle
24 Yorumla
Soran+1 yılYorumun icin cok tesekkür ederim biliyorum sadece bana yardim etmek istiyorsun ama olayin hepsini bilmeden lütfen bana böyle deme. biz birbirimizi 2 senedir seviyoruz ve birtürlü bulusamadik, o utandi bende utandim benim ona ters cevap vermemden ve beni kaybetmekten korktugu icin bana cikma teklifi yapamadi en sonunda hastaneye yatti ve ilaclarin etkisiyle biraz degisti bana acildi. sonra 9 kere bulustuk 9. bulusmada elimi tuttu. öyle beni kullanacak biri degil biliyorum. sadece öpüstük bukadar.
- +1 yıl
bırak 2 yılı 10 yıl çıkıp da ayrılanlar var bak yine diyorum kim olursa olsun bir erkek eğer sizi kalben seviyorsa asla size dokunamaz kıyamaz eğer aksi yönde ise siz kullanılmış bir meta gibisiniz bir kere geldi mi gerisi gelir çünkü ar damarı yırtılır bu yırtılmayla utanma kalmaz kalmadığından dolayı karşı taraftan umduğunu aldığından sonra 180 derece çark etmeye başlar sonra ummadığınız bir kişi çıkar karşınıza bu kişilik yapısıyla nasıl oldu nasıl değişti veryansın edersiniz işte meselebu
Soran+1 yılama ben ona benden istedigini vermiyorum ki sadece onu öpüyorum. benim bildigim bir erkek bir kizla yatarsa alir istedigini benim sevgiliminde böyle bir istegi olmadgina göre beni seviyor demektir.
- +1 yıl
ancak ayağınız çukura battığınızda anlarsınız illa ki Allah bir çukura batıracak ki o zaman veryansın edeceksiniz kızlar çok çabuk kandırılıyor kendini ne kadar zeki sanan olursa olsun maneviyat yoksa akıl da yok çünkü her şeyi maddiyatta arayanların akılları gözlerindedir göz ise maneviyatta kördür
En İyi Cevaplar
Bir kere öpüşmeye başlayacağınızı hissettiği anda erekte olmaya başlar erkek :) Öyle boyna kulağa detaya gerek yok :) Sadece öpüştüyseniz, başka hiç bir temas yoksa boşalma ihtimali zayıftır. Ereksyon için de seni tek başına gönderip orada beklemez sanırım, ayakkabısı için eğilir, bir saniye arkasını döner düzeltir, öyle çok abartı belli olmaz zaten giyinikken dışarıdan.
10 Yorumla
biz kızlar da bi hoşuz ha şimdi burda böyle sorarız ayyy benle öpüşüp şeyi mi kalktı diye :D sonra da beni sadece böyle mi görüyor deriz :) yanlış anlama lafım sana değil de yazasım geldi ne biliyim başlarda böyleydim de :D ayrıca kalkmış olabilir bi keresinde ben sevgilimle öpüşürken titremişti bende şaşırmıştım taaa başlarda aynı durumlar işte
23 Yorumla
Soran+1 yılaaaa evet benimki de titredi yanu vücudu falan bir tuhaf oldu..
inan bana bende böyle kizlarda nefret ederdim simdi kendim ayni duruma düstüm su dünyaya bak ya :D
Soran+1 yılsana mesaj yazabilirmiyim ?
Birak beyleri ben sana yardimci oliyim evet kesinlikle sertlesme yasamis ve gormeni istememis benimkindede ayni sey oluyor :) ama biz asdik o sorunu sen ondan bekle mutlaka sana anlaticaktir boyle sorun yasadigini ve endiselenmemeni soylicektir..
12 Yorumla
Soran+1 yılhmmm cok sagol :) bir tuhaf oldu zaten yerinde duramadi, ben ereksiyon olunca bukadar oldugunu bilmiyordum ya :S ben saniyodum ki heycanlaniyorlar biraz, kizlardaki gibi sandim. ama o resmen titredi nefes alamadi, sadece sertlesince bile böyle oluyor mu erkeklerde?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
ben sizi gördüm :) senin elin onun boynunda onun elleri senin belinde bahsettiginiz öpmeleri yapıyordunuz yanıbaşınızda partneri ile bir çift daha olsada . etraafdakileri bile gözünüz görmüyordu? önünün kalkmasını . ancak sen bilebilirisin . boynunu öperken sende önünü ona dayabilridin sertlik dercesi ne kadar anlardın . unutma bir kez daha dene ve denilen tavsiye ve önerilere uy. aynı soruyu şimdi sevgilinde sorarsa arkadaşımın önü sulandımı ?:)) ne dicez peki şimdi bizleri lütfen hakem heyeti gibi hissettirmeyin . kendi yoklamanızı kendiniz yapın . :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılneeeey ben asla yapamam öyle bir sey tövbe tövbe dayayim diyorsun ben öperken bile utaniyorum. göremezsinki almanyada yasiyorum hahaha
- +1 yıl
haklısınız öpüşürken birşey göünmez . insanın gözleri kapanır:))) bende almanyadayım ... aslında sen tanıdın beni :)) ananan i babana söylemzsem : görürüsün sen gizli miş . kimse yokmuş . elin gavur memleketinde bizi rezil edecen sen ha :)) bizim oranın kızı öpüşmez tepişmez kadın kızdır . elin gavurundan nelerde ögrendiniz bak :))) türkiyedeki kızlar gibi ol terbiyeli uslu :)))
Soran+1 yılvallaha ben türkiyeye gelince her sene sasiriyorum bu kizlarin hali ne olmus diye hepsi kasar olmus affedersiniz. bende burdakileri pis ordakileri namuslu sanmisdim meger tam tersiymis türkiyedeki kizlar artik bitmis cogu rezillik ..
- +1 yıl
lütfen sözünüzü geri alın . kişilik haklarına hakaret oluyor . bizim kızlarımız . sandıgın gibi degil ben avrupayıda gördüm . sexle ilgili hiç sorun yok tanımadıgınla bile ilk olarak teklif et hoşlansın anında cıkarlar . bizim burada evet acık ve sosyal olabilirler ama . tabiri caizse kaşarı makbul şeffaf ambalajda olup, görebilirisn . ama asla kaşarı yiyemezsin . ancak bedelini ödersin alırsan :)) kaşarı tadarsın :))) bizde herşey dogal . bzim kızlarımızn . ne aklında nede klasında olmaz hiç bi
hayır parkta öpüşmekten rahatsız olmadın acaba biri gördü mü diye korkmuyosun da sevgilinin şeyini mi merak ediyosun?bence biri gördü mü babama söyler mi bir daha böyle birşey yapmasam mı gibi şeyler daha mantıklı olur
42 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda cok dikkatliyim sadece kimse görmesin diye hep karanlikda bulusabiliyoruz anca :( cünkü burda herkes birbirini taniyor biri görse yanarim. cok dikkat ediyoruz kimsenin olmadigi biryere gittik.
belki kalkmadan ötede olmuş olabilir... boşalmıştır... önüne baksaydın ıslaklıktan anlardın...güzel güzel sevişmişsiniz ve sevgilinin suyu ağzındaymış demekki? sende bişey olmadımı?
08 Yorumla
Soran+1 yılvallaha oraya bakmadim, bakamam da. bende cok etkilendim, aslinda bukadar ileriye hic gitmek istemiyorum ama onunlayken kendime hakim olamiyorum öpüyorum da öpüyorum :(
Soran+1 yılister istemez oldu evet
Soran+1 yılöpüstük simdiye kadar ama bu seferki kadar degildi. bu sefer bence cok ileriye gittim kendimi geri cekmem lazimdi benden bikmasini istemiyorum :( o benim ilk sevgilim olmasina ragmen şu an kendimi ucuz bir kiz gibi hissediyorum köselerde öpüsen felan.. birdahakina bukadarina izin vermemeliyim ama bunu nasil yapcam hic bilmiyorum :(
Soran+1 yılama ben böyle gercekten cok üzülüyorum :( bukadar ileriye gitmek istemiyorum resmen tahrik oluyorum dayanamiyorum kendimi kaptirdikca da daha kötü oluyor kulagimi öperken birde yaladi biraz acayip tahrik oldum böyle seylerden aslinda coook utanirim :( neyapayim bilmiyorum nasil söylerim ona bunun bana fazla oldugunu onu üzmeden offf :(
- +1 yıl
yapacağın senin ya öyle bir ortam oluşturmayacaksın.. tavsiyemde bu yönden.. ama bilemiyorum dersen... kusura bakmada o yalamaya, öpüşmeye kim dayanırki? sevgilinde bu işi iyi beceren türdenmiş.. zira kulak özellikle bayanları tahrik eden nadir bölgelerden.. tecrübesi fazla. :))
kesin kalkmis iyi numara da yapmis uyanik. kendimden biliyorum yani egilmek iyi numara buyuk ihtimal kalkmis
01 Yorumla
Soran+1 yıldemi ama :) bende eve gelince düsündüm kesin birsey oldu da böyle yapti dedim :) net cevabin icin sagol
+1 yılcoppy : git sen dedi gittim. acaba önü mü kalkti?
önü dedi yaaa :)
he ereksiyon olmuş daha çok op kı oldgu yerde bosalsın hatta uzernden dokun az bısı00 YorumlaVay be kız dedektif çıktı. Göz de kırptı seni yatağa atmaya çalışıyor olmasın? Ya nefes alması, aman allahım!
03 Yorumla
Soran+1 yılO biliyor benim evlenmeden asla öyle birsey yapmayacagimi. Ben herseyi görürümmmmm dedektifim tabi B-) :P haha
Bir daha ona göre davranaağım demişsin de eğer kalktı ise nasıl davranacaksın ?
11 Yorumla
Soran+1 yılbirdaha boynunu ve kulaklarini falan öpmem.
Evet, ereksiyon olmuş ve geçmesini beklemiş:) parkta yapmayın böyle şeyleri valla ya ne kadar iğrenç bir görüntü bir bilseniz.
10 YorumlaBelki boşalmıştır bile hıamna sana git dediğine göre de eve kadar dayanamamış parkta boşaltmıştır kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ben ayrildiktan hemen sonra arar hep eve varana kadar duydum arabaya binip eve gidiyordu.
Benimki okurken kalktı onun ki nasıl kalkmasın!
(Şaka şaka)21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparktaydık ve karanlıktı diyorsun, kalkmıştır kesinde karanlıkta belli olmazdı zaten, seni öperken bi eliyle de okşamıştır pipicanı kalkıncada boşalırken eğilmiştir bence :))
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir el tutusuyorduk iki eli de benim ellerimi tutuyordu :) ellemedi biryerini o
Cevap sahibi+1 yılo zaman seninle aldığı hazzı zirveye taşımak için yani zevki kaybolmadan boşalmak için seni göndermiş eğilmesi de bişey olmuş gibi bahanesi olsun diye :))
Soran+1 yılbeni göndermedi öpüstükten yarim saat daha beraberdik sonra ben gidelim deyince ayrildik.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevet çükü kalktı düzeltmek için seni sepetledi. sorarsan sana sebebini açıklayacaktır zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılbeni sepetlemedi :) bu olay ben gitmeden yarim saat önce oldu ben gec oldu artik gideyim dedim öyle ayrildik ;) o beni sepetlemez ne olursa olsun
- +1 yıl
espri manasında söyledim zaten. yani görmemeni istedi :)
+1 yılSevişirken elini oraya atıp okşasaydın. Eminim bu onun çok hoşuna gider. Hem böylelikle kalkıp kalkmadığını da kontrol etmiş olursun:-)
37 Yorumla
Soran+1 yıloha amac sevismek degil öpmek. okadarini da yapmam.
- +1 yıl
Çocuğunkini kaldırıp kaldırıp indirmiyosun! Yazık çocuğa acıdım şimdi:-(
Soran+1 yılindirmemi istiyorsa evlensin :D okadar..
- +1 yıl
Eve gidip senin hayalini kurarak mastürbasyon yapmıştır. Tabii ki hayalinde seni bi güzel becermiştir:-)
Soran+1 yılhahahahaha :D hayallerine karisamam ne düsüncekse düsünsün ne diyim yani :)
- +1 yıl
Sende işi biliyon valla, koklatıyosun ama vermiyorsun:-)
Soran+1 yılEn dogrusunu yapmiyormuyum sence? :) bir erkek olarak sana soruyorum bunu :)
penisi zaten öpüşme esnasında ereksiyon olmuştur, ayakkabı bağlama bahanesi ile öne eğilmesi için bir sebep yok. ki zaten bunu görmeni isteyecektir.
07 Yorumla
Soran+1 yılo daha cok utangac bir tipdir, bende öyle.. öpüsürken bile utanirim yani o da öyle. sizce ereksiyon olmusmudur? cünkü ben onu öperken kendinden gecti baya
Soran+1 yılhmm sagol :) onu saklamak icin yapmis olabilir mi o ayakkabi baglama numarasini? cünkü sen bekleme beni git dedi normalde böyle yapmaz
Soran+1 yılcok etkilendim. onu cok sevdigim icin hatta kendimden geciyordum ama belli etmemeye calistim kendimi hep geri cektim fazla ileriye gitmemek icin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet kalkmıştır pipisi ve o şekilde görünmekten utanmıştır :) ama bu yaptıklarınızdan sonra , yani boyun kulak öpme felan , eğer onda bi anormallik yoksa kesinlikle kalkmıştır pipisi :)
04 Yorumla- +1 yıl
pipi ? :D:D
Cevap sahibi+1 yılhe ya pipi :D çük büllük vs.. diye türetebiliriz de tabi ... :)))
- +1 yıl
git bi köşede kopar da gel :D
Cevap sahibi+1 yılneden ben koparacakmışım ? gelde sen al avcuna koparabiliyorsan buyur meydan senin .. ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ya öpüşmekten utanmıyo pipisinin kalkmasından mı utanacak
22 Yorumla
Soran+1 yılutaniyor öperken. ilk baslarda cok cekiniyor ama zamanla geciyor iste
Cevap sahibi+1 yılzamanla geçiyorsa pipisinin kalkmasından da utanmaz
+1 yılOnları yapıyorsunuz bir de utanıyor mu ? Kalkmazsa sorun var zaten.
10 Yorumlaoldu ve belki de boşaldı gizli kardeş :D
13 Yorumla
Soran+1 yılhadi beee öyle hic dokanmadan olur mu? :O
Soran+1 yılhahahahaha :D
kamil oğlum cd ye çektin mi?
00 Yorumlamalafatı düzeltmiştir
32 Yorumla
+1 yılkız adam çıkarmadan 3 lemiş haberin yok!:DDDDDDDD
10 Yorumla
+1 yılBu kadarcık şeyden mi kalkmış?Sanmam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılTahminin doğru bence.
00 Yorumla yine duja soktun bacım.
01 Yorumla
+1 yılohaa yaa :)
00 Yorumlamuhtemelen
00 YorumlaEvet
00 Yorumlaateşle oynamışsın
10 Yorumlatobee tobeee
01 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz