Sevgilimin ereksiyon problemi :(

Erkek arkadaşımla yeni sayılabilecek bir ilişkimiz var. Biribirimize erotik mesajlar attık, birbirimizi istedik. Herşey süper giderken, o ana gelince tam bir hayal kırıklığı yaşandı. Ereksiyon olamıyor.

En başta sesimi çıkarmadım heyecandandır vs diye. Ortam da yaz dolayısıylaa çooookk sıcaktı, resmen terler akıyordu, belki bunların etkisi var ama sevişirken 'birşey itiraf edeyim mi 3 senedir kimseyle beraber olmadım' dedi.

Neden dedim, bir ara aşırı alkol alıyormuş ve cinselliklle çok fazla ilgilendiği için bu durumdan sıkılmış ve ikisini de bırakmaya karar vermiş.

Bu arada kız arkadaşları da olmuş tabi ama hiçbiriyle beraber olmamış hatta biriyle sırf bu konu yüzünden ayrılmış. Ben de bunların üzerine o zamana beni beğenmiyorsun ya da vücudumu beğenmedin dedim. halbuki çok seksi ve güzel bir kızım. o da bana saçmalama seni çok beğeniyorum çok istiyorum sadece sıcaktan dolayı olmuyor falan dedi. sonra önsevişme falan harika çok istekli. klitorisime dokundu ve ben çok tahrik oluyorum çok zevk alıyorum inlemeye başladım. Sanırırm bundan çok etkilendi, biraz ereksiyon oldu ve içime girdi ama 2 dk bile sürmemiştir. Vajinamdan çıkardı üstüme boşaldı. tam bi kafa karışıklığı..

Sizce ne kadar doğru, sıcaktan mı, uzun zamandır cinsel ilşkiye girmediği için mi, ve biz ilk kez beraber olduk diye mi? Yardımınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
3 yıldır mastürbasyon yaparken hep beni hayal etmiş .. Erkekler hayallerinde yaşattığı bi kadınla beraber olunca erekte olamazmış ? var mı böyle birşey? sorun bu mu acaba ?
Güncellemeler
+1 yıl
mastürbasyon mu daha zevk verici ? cinsel ilişki mi ?
Güncellemeler
+1 yıl
not : ayrıldık.kendi isteği üzerine. tşkler.
Sevgilimin ereksiyon problemi :(
Cevapla