Asla cinsellik konuşmayız ve ben karşıyım konuşmaya. 2 yıllık birlikteliğimiz var. Birgün akşam ben onun evine gittim yemekler mumlar çok romantikti. Dizine yattım saçımı okşadı güzel sözler söyledi ruhumu okşadı resmen. Ama bir şey hissettim hemen kalktım yanlış anladın dedi sinirden çektim gittim. Şimdi de özür diliyor. Affedeyim mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi sağlıklı bir erkek zaman zaman sebepsiz yere dahi erekte olabilir ki birde temas durumunda böyle bir şey olmuş olabilir. Çocuk bu durumda sana bir şey dememiş, söylememiş ama saçma seviyede abartılı tepki vermişsin.
Bence özür dileyerek sadece kendisini küçük düşürmüş arkadaş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Hatalı olan sensin, senin gibi anlayış bozukluğu olan ve dikta rejimi kurmaya müsait ayrıca dünya bir sende kadın cinsel organı varmış gibi davranan bir kızdan, keşke uzak dursa da çocuğun 2 yıllık kaybı daha da uzamasa...
00 Yorumla
İşin aslı çocuk herhalde acayip sabırlı senin bu anlaşmaz tavrından sonra bile kendi özür diliyor kadın erkek arasındaki çekimin ne olduğunu daha bilmiyorsun çocuğa yazık gerçekten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen onun yerinde olsaydım seni siler engellerdim. Girdiği triplere Bak hele.
Ereksiyon olmuşsa kötü bir şey mi. Ruh hastası03 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın banane
- +1 yıl
Umarım çocuk sana sktri çeker. Egonda boğulursun. Kekoo seni
Soran+1 yılUmarım seninki de kopar
+1 yılVay kabahati özründen büyük vay 🤣 ne olmuş yani kırkyılın başında boynubükük bir kere başıdik durmuş çok mu yahu 🤣
00 Yorumla
+1 yılYok affetme çocuk kurtulur belki bir de çekip gitmiş polise de şikayet etseydin
10 Yorumla
+1 yılİstem dışı bişey o boşuna kızmışsın. Sonuçta insan sevdiğini sever
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı bir erkek sadece. Eşşeklik yapmışsın sen
00 YorumlaKızım benim kucağıma yatsan bende eriksyon olurum bunu kontrol edemeyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAffet o dugmeyle calisan bise degil. Beyni yok fikri var kendi kendine oluyor. Kafaya bak awk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkanka bunlar normal bir şey normal olmayan tek şey senin davranışın, bu onun elind olmayan bir şey istemsiz oluyor bu ve doğal bir şey
tepkin çok yersiz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun evine de gitme o zaman abaza olsa hadi neyse hak veririm de öyle şeye de kalkar normal
00 Yorumlaşakamısın 2 yıllık bırlıktelıgın olan sevgılınle hıcmı aranda yakınlasma olmuyo ayrıca erkek adam ısterde etkılenırde sevınmenlazımken sen kızıyosun adam normal enazından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olan kalkması zaten sana kasten istemediğin bir şey yapmadıysa problem yok belki sende ıslandın? Bilemeyiz
00 YorumlaYa olabilir böyle şeyler saçmalamışsın biraz
27 Yorumla- +1 yıl
Niye kızın hevesini kaçırdın sadece soru sormuştu 😂😂
- +1 yıl
Pardon o malligi dile getireceğini tahmin etmemiştim
Soran+1 yılÇok kötü bir histi. Korktum
- +1 yıl
boş ver kanka yorma beyincigini. Özür dilerim aklını bulandirdim 😂
+1 yılKalkmayanı sıkıntı kalkandan korkulur mu
10 YorumlaAhh türko ah. Her yaptığın hata
00 Yorumlaalsaydın azına
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. affetme koparsın atsın öyle barış
00 YorumlaDizine yatti diyemi yuh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adam etkilenmiş o an, ne var bunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya kalkmazsa zaten sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılBayağı abaxs
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam