Kaslara dokunmak mi haz veriyor. Yalamak falan mi? Hangi kasla daha çok ilgileniyosunuz.
Biceps mi baklava mi
Biceps mi baklava mi
Bir farki yok bence sadece psikolojik bir sey guclu olmasi onu en iyi olan olarak algiliyoruz ee haliyle herkeste en iyisine sahip olmak iste bunun icin daha cok tercih ediliyor ilgi cekiyor
Bizim formda bir bayani tercih etmemizle ayni sebep olsa gerek
Gibi
Ya aslında kasın kendisi değil bence hoşa giden. Kaslı erkeğin güçlü olduğunu düşünürsün, bir erkeğin de güclü kuvvetli olması hoş olur
Bence kas daha yakisikli yapiyo bir erkegi
Adonis diye atlarlar şimdi:)
Aha gülebiliyo
Hayatlarında adonis görmüşler mi sormak. lazim :D
Cevap
0Cevap
Kaslı erkek pozisyonda iyi gidiyor da ondan. Daha çok şey deneniyor.
O sizi evirip cevirebiliyo yani öyle mi? Görsel ya da dokunsal haz yok mu? Güç mu sadece
Yani kol kası dokununca baya zevk veriyor bana şahsen
Ben baya yagli bir tiptim. 2 yildir body calisiyorum. Kiz da hic bir tepki değişmesi yok ona sordum. bir ov bir onura et hic bisinyok. Yat bekle oh
Kas yüzünden değil de zevk alamadığı için olmasın?
Cabasiz zevk mi olur :)
Vücudumuzu değiştirdik yeniden inşa ettik daha ne yapcaz
bir kere alsa çabalar :)
İkimiz sevisiyo olsak kaslar hoşuna bir görsel gider bir temas edersin sevisirsin vs. Hadi sonra girerken zevk almiosan yatarsn o ayri. Bu ilişki sörf seks de değil. Normalde de böyle
Bilemiyorum
seks den ıgreniyorum sayende kuscam galiba😱
Niye igreniyosun? Evlilik dişi seksten dersen hak veririmde esinle de tiksinme be
Sayenizde bu sayfa sayesinde sekse karsiyim artık insanlar neden bu kadar ıgrenclesti anlamakta güçlük çekiyorum gercekten😕
Çivisi cikti memleketin. Takip etme sende. Merakli olmadigin konuları bence
Zaten etmiyorum artık 😐
Güçlü erkekleri seviyoruz
Gorselle alakasi yok diyon yani?
Hayır var mesela kaslısın ya o seni güçlü gibi gösteriyor yani başka birşeyle alakası yok
Gibi değil güçlü oluyosun zaten ;) Peki en çok bakinca kollar mi göğüs mu baklavalar mi neresi dikkatinizi cekiyo yatakta
Valla yatmadım kimseyle :D
Helal bacim :) Üniversiteye falan gidersen sapitip yatma orda
Yok yok
Ortam ortam değil de ona ddm
Türkiye'de değilim :)
Daha pis desene ortam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar