Kaslı erkekler yatakta kötü diye bir şey duymuştum. Sebebi de sürekli antrenman ve kullandıkları takviyeler vs. imiş.
Sizce doğru mu?
Sizce doğru mu?
Alakası olacağını düşünmüyorum. olabilecek durumlar şunlar
Antrenman sonrası gelen adam hiçbirşey yapamaz o aksam yatıp uyuması lazım ve vücudun dınlenıp testosteron hormonu salgılayacak ki yaptığı bir işe yarasın. ve kaslarda ağrılara sebep olan laktik asit azalsın. Yeni güne agrısız sağlıklı güçlü kalksın
Iyimis
Belki kötü olanlar olabilir çeşitli nedenlerden dolayı ama kaslı olanlar fit oluyor genelde ben de kaslıyım orta ve ortanın üzerinde son aşamaya yakın en ağıra çok yakın kas çalışması yapıyorum böyle bir şikayetim yok gerçi benim aktif bir cinsel hayatım yok şu anda ama olduğu zaman kötü olduğumu sanmıyorum. Bazı vücut geliştirme sporunu yapan erkekler sabah akşam antreman yapıyorlar ve genelde çok ağır kilolarda çalışıp çok fazla tekrar yapıyorlar 100 kez tekrar edecek şekilde bir hareketi yapıyorlar dolayısıyla bir yorulma olabilir belki doğal olarak siz söyleyince aklıma geldi bu da cinsel hayatı etkileyebilir ama bilimsel açıdan kesin bilgim yok araştırma da var mı bu konuda onu da bilmiyorum. Saygılar.
kondüsyonu sebebiyle daha iyi olurlar antrenman adamı diri tutar, takviyeden kasıt hormon iğneleri değilse sıkıntı olacak bir durum yok
İşte ben de hormonlu kaslıları diyorum zaten
hormon durumu karışık kür sonrası tedavilerini düzgün yapmadıysa kısırlığa kadar yolu var
O da tehlikeli zaten uzak olsun :D
Cevap
25Cevap
Bunlar vücudunun her tarafini yağ bezesi kaplamiş, göbeğiyle şemşiye yapip altinda gölgelenen 30 cm kollariyla hamburger yiyen asosyallerin söylentileridir, senin kaslı ve body'ci diye söz ettiğin adamlar 70-80-100 kiloluk ağırlıkların altına giriyor beslenmesine dikkat ediyor erken yatiyor erken kalkiyor ve 7/24 dinç kalıyor böyle bir insan seni yatakta duvara tirmandirir, bu soruda ki kastın yorum almakti sanirim, mantikli bir birey asla kaslı bir erkeğe yatakta kötü demez
Kötü demedim zaten öyle midir dedim
https://i.hizliresim.com/qmp6V3.jpg
Buyurun benimi çağırdınız :/
Johnny Sins abimiz bu safsatayı çürütmeye yeter sanırım.
Johnny !!! hayranıyız :D ama adam şişme kas yapmıyor ki
Supplement kullanıyor fakat steroid almıyor. Supplement gıda takviyesidir steroid hormondur emin ol çoğu fitness çı ne alkol alır nede sigara kullanır hepsi sağlıklıdır hem vücut yağ oranları düşük kas kütlesi ideal olduğu için daha serilerdir birde gücün verdiği bir öz güvenle yatakta sertilikleri vardır. Çok açık konuştum :/
Johnny Sins gibi sevgilim olsun başka erkek ggormesem de olur ömür boyu
hormon kullanımı erkeğin performansını çok ciddi azaltır. doğal olarak kas yapanda ise tam tersi bir durum var.
Kaslar doğalsa, normal bodyciye göre biraz daha zayıf görünebilir, ama sağlamdır geç yorulur, doğaldır :D
Kim uyduruyor onları?
Adam sporla o kasları güçlü tutuyor. Ereksiyon sorunu yaşamıyorsa yer bitirir insanı.
steroid alıyorlarsa evet. hormonel dengeleri bozuluyor
yatakta gıybet ediyorlar, haram yiyorlar, kul hakkına giriyorlar. kötü onlar
kötümü güleyim bari benim tempoma ayak uydurabilecekmi hatunlar onlar düşünsün:))
Ölürler
Pek alakası yok eğer bir kaslı erkekle bırlıkte olduysan ve erken boşaldıysa seni keklemiş olabilir antremanlı olması gücününü yerınde olması demektir
Niye kötü olalım be çalışırken kalk in kalk in yapıyoruz o kadar asıl bizim belimize kuvvet :D
Boyle bir sifati gorunce direk. iktidarsiz olur adam.
Sen rahat ol pek çok kaslı trans shemale sitelerine üye bana da mesajlar yağıyor :D
bazıları dışarıdan protein takviyesi ile kas yapıyor proteinin içerisinde ostrojen olduğundan çekişi düşürüyor :)
hayatımda okuduğum en saçma yorumdu
yuhhh senin bilgine ben l*n hayatında ergenlik safhalarını hiç mi öğrenemedin nedir erkekler testesteron neler görülür kaslanma sesin kalınlaşması en son sakallar tuh sizin bilginize be
Saka yapmışlar abartmak doğru değil ama form tutmak spor yapmak her zaman bir adım önde demektir ;))
Katılmıyorm :) Kaslı erkek her zmn güçlüdr her yerde
önemli olan ne kas ne göbek önemli olan kondisyondur.
alkası yok. sevğilim bady ci. çok çok iyi..
Cok tehliklei olurlar hizlilik bakimindan dinc :)
Aksine kondisyonum yüksektir, iyi araştır.
Araştırmadım duduyduğumu söyledim:)
Denemeden yorum yapma; )
Ben kassız erkeğe erkek demiyorum zaten
vucut kaslıdır alette iş olmaz bellimi olur
Sanmam
sanmam alakasida yok
daha iyidir.
Etkisi yok
Saçmalık
Iyidir
daha iyi olurlar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?