Sünnet derisinin pipi başına yapışık ve dar olması durumunda, idrar yapmada zorluk ve bazen idrar yolu enfeksiyonu görülebilmektedir. Ayrıca, sünnet olmamış erkeklerde cinsel yolla bulaşan hastalıkların ve penis kanseri riskinin arttığı bilinmektedir.
bazen o. hasta olursan aldırırsın zaten ama allah oraya boşuna sünnet derisi koymadı o sünnet derisi kayganlaştırıcı görevi görüyor. sünnet olmuş erkekler mastürbasyon yaparken sabun, yağ vs. gibi kayganlaştırıcılara ihtiyaç duyarken sünnetsiz erkekler hiçbir kayganlaştırıcı olmadan rahatlıkla mastürbasyon yapabiliyor. ayrıca sünnet olmak hassasiyeti de arttırdığından erken boşalmaya sebebiyet veriyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bayağı bir bakteri var onlarda, kadın olsam tercih etmem
ahahaah dünyanın en aleni yalanı
Sünnet derisinin pipi başına yapışık ve dar olması durumunda, idrar yapmada zorluk ve bazen idrar yolu enfeksiyonu görülebilmektedir. Ayrıca, sünnet olmamış erkeklerde cinsel yolla bulaşan hastalıkların ve penis kanseri riskinin arttığı bilinmektedir.
Son 30 yılda giderek yaygınlaşması da cabası
bazen o. hasta olursan aldırırsın zaten ama allah oraya boşuna sünnet derisi koymadı o sünnet derisi kayganlaştırıcı görevi görüyor. sünnet olmuş erkekler mastürbasyon yaparken sabun, yağ vs. gibi kayganlaştırıcılara ihtiyaç duyarken sünnetsiz erkekler hiçbir kayganlaştırıcı olmadan rahatlıkla mastürbasyon yapabiliyor. ayrıca sünnet olmak hassasiyeti de arttırdığından erken boşalmaya sebebiyet veriyor.
İnşallah sana bir şey bulaşmaz ne diyeyim
bulaşmaz canım bak batılı kadınlara bizden bin kat daha fazla seks yapıyorlar ama gayet sağlıklılar bizden uzun yaşıyolar
Yanlış yapmışız desene
gerçekleri duymak zor ama durum bu. zaten sünnet yaptırmak kuranda yazmıyor hiçbir ayet yok onunla ilgili adı üstünde sünnet.
Eyvallah teşekkür ederim
rica ederim
uncut neymiş bide bumu çıktı yeni bi ırk mı
hee yeni ırk mülteci gelceklermiş ülkeye
valla bilmediğim bi kelime bu
Zevkler ve renkler… Tercih meselesi tabii ki
tercih meselesi değil bilimsel bir gerçek uncutlar daha iyi seks yapıyor
Bilimsel sonucu bu diye insanlar bunu yapmak zorunda mı ne saçmalıyorsun
İnsanlar canı ne istiyorsa onu yapar
yok canım öyle demek istememiştim
haklısınız tabii ki
Farklı bir bakış açısı 🧐
Kac sunnetsizle yaptin
0 maalesef
napcan la boş boş sorular sorma 31ci
Tamam kanka by
Uncut ne la
seni pis cahil
New miş
İngilizce söyleyince Kendini Kültürlü sanıyor zavallım , Sünnetsiz demek istiyor
Hee mantıklı kesilmemiş teşekkür ederim dostum
@Bana1caykoy hee şu an çok kültürlü oldum bak
onlar kim