- 1 ay
Bence teşhir seven sayısı gün geçtikçe artıyor. maalesef kadın reyonlarını gezdiğiniz zaman bu apaçık ortada zaten. Orta açıklıkta bir kıyafet bulmak çok zor bir hal aldı. Ya kapalı hanımlar için birkaç parça eşya ya da tamamen her yerimizi teşhir edeceğimiz kıyafetlerle dolu reyonlar.
Özgürlük adı altında kendimizi açmaya bayılır hale geldik ancak bence estetik durmuyor. Normalde partnerimizi etkilemek için evde giydiğimiz croplar braletler sokağa taşındı resmen. Asla kimsenin tercihini yargılamak istemem ama ister istemez bir dönüp sorguluyorum. Sen böyle giyindin diye özgür mü oldun şimdi? Estetik görünmüyor da.
Çekicilik adına yapılıyor desen, bana göre çekici de değil. Sen zaten her yerini teşhir etmişsin ve karşındakinde ne merak bırakıyorsun ne başka bir şey. Buna karşın belirli sınırlar içinde dekolte güzeldir mesela. Hem estetiktir hem devamını merak ettirir seni çekici kılar. Bilemiyorum belki de ben yanlışım 🙃311 Yorumla- 1 ay
Hmm teşekkür ederim ağzına sağlık bence çok doğru açılardan ifade ettin
- 1 ay
Rica ederim sadece düşüncelerimi paylaştım 🙃
- 1 ay
Böyle kaliteli kadınları görmek topluma olan inancımı pekiştiriyor doğrusu
- 1 ay
Teşekkür ediyorum güzel düşünceniz için 🙃
- 1 ay
Rica ederim
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
Harikasınız kızlar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendini teşhir eden kadının ne olduğu malum dememe gerek yok. Anlayan anladı. Edep, mahrem diye bir değerimiz var. Vs Vs Vs
Kendimi sadece sevdiğim adama gösterirsem haz alırım. Buda tarif edilemez. Ayrıca aldığım haz da bizim mahremimiz olduğunu düşünüyorum. Anlatılmaz. Özeldir...21 Yorumla- 1 ay
Peki anlıyorum..
- 1 ay
Bu kişiden kişiye değişir ben çok açık giyinen biri değilim zaten ülkemizde sapık çok var katil olamam 🔪
30 Yorumla - 1 ay
Hayır. Çok zavallı geliyor öyle insanlar.
12 Yorumla- 1 ay
Anlıyorum bende bazen anlamsız olarak değerlendirsem de bundan haz alan kadınlar var
- 1 ay
Bilmem. Değişik kafa
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Abouuu fenomenlerimiz iyicene azıtmış gı bu nee
21 Yorumla- 1 ay
Arkadaşım bir soru bir sual soruyoruz bunu azıtmaya nasıl bağlıyorsunuz hayret
Abartı olmayacak şekilde açık giyinmeyi seviyorum
20 YorumlaCinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. Hayir bana ucuz geliyor
10 Yorumla- u1 ay
kadına göre değişir
10 Yorumla Cinsellik konusunda 394 cevap paylaştı. Evet çok güzeldir kesin
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. kişiye göre değişir