Cinsel Yaşam Cinsellikten haz ve zevk alan kadınlar var mı? L_ibra_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben bu işi anlamadım gitti Cinsellikten haz ve zevk alan kadınlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Cahillik seviyem su olsa o kadar rahat yasarim ki su hayati 0 7 Yorumla L_ibra_ 1 yıl Mal mısın canım mi canımsın bilemedim. Düzenli seks hayatım var ama bir kez bile orgazm olmadım kaldı ki tahrik bile olamıyorum. Bunu sordum normal olarak. Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Kisiye ozgu problemler olabilir gulum sorunu biraz kendimizde ya da partnerimizde mi arasak. Yorumla L_ibra_ 1 yıl Asıl sen ne kastın be çiçeğim sana giripte çıkmaya ne Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Biraz kiroyuz herhalde. Seni duzecek insanin ezikligi kimi duzdugunden belli hadi eyyvallaaa Yorumla L_ibra_ 1 yıl Sen bu dilden anlarsın anca seni düşündüğümden yorma kendini Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Bhane bulma canim benim kirolugumu omrun boyunca goremeyeceksin. Oyle bir sey yok Yorumla L_ibra_ 1 yıl Evet çok beli Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kanka zevk almasalar niye yapsınlar deli misin divane mi sordugun soruya bak 0 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yorgan altı seks yapiyorsan 0 2 Yorumla L_ibra_ 1 yıl Utanmam hiç yok olmadı da gayet ışık altında da çeşitli pozisyonlarda da yaptım yaptık. Yorumla 7densonra 1 yıl Ben inek gibi demek istedim ama neyse. o dediklerinde giriyor ama Yorumla
cv_bbcn_abdullah71 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kadınlar diyor erkekler yorum yapıyor şaka gibi 😂 0 2 Yorumla L_ibra_ 1 yıl Hiç sorma on7 Yorumla cv_bbcn_abdullah71 1 yıl Vallaha slk erkek çok burada Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal olan zevk almak değil mi zaten? 🤔 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Var tabi ki sen yaşamadın mi 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. o nasıl soru ya tabi ki var. 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni beceren becerememiş 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Alan çok almayan daha da çok 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz olur mu çok fazla 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var tabiiki olmaz mı? senin sorun psikolojik. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Partnerine göre alır. 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. nadir 0 1 Yorumla L_ibra_ 1 yıl Bende o bile olmuyor ya hiç tık yok çok canım sıkılıyor bu duruma 😒 Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Almayan var mı 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç duymadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cahillik seviyem su olsa o kadar rahat yasarim ki su hayati
Mal mısın canım mi canımsın bilemedim. Düzenli seks hayatım var ama bir kez bile orgazm olmadım kaldı ki tahrik bile olamıyorum. Bunu sordum normal olarak.
Kisiye ozgu problemler olabilir gulum sorunu biraz kendimizde ya da partnerimizde mi arasak.
Asıl sen ne kastın be çiçeğim sana giripte çıkmaya ne
Biraz kiroyuz herhalde. Seni duzecek insanin ezikligi kimi duzdugunden belli hadi eyyvallaaa
Sen bu dilden anlarsın anca seni düşündüğümden yorma kendini
Bhane bulma canim benim kirolugumu omrun boyunca goremeyeceksin. Oyle bir sey yok
Evet çok beli
kanka zevk almasalar niye yapsınlar deli misin divane mi sordugun soruya bak
Yorgan altı seks yapiyorsan
Utanmam hiç yok olmadı da gayet ışık altında da çeşitli pozisyonlarda da yaptım yaptık.
Ben inek gibi demek istedim ama neyse. o dediklerinde giriyor ama
Kadınlar diyor erkekler yorum yapıyor şaka gibi 😂
Hiç sorma on7
Vallaha slk erkek çok burada
Normal olan zevk almak değil mi zaten? 🤔
Var tabi ki sen yaşamadın mi
o nasıl soru ya tabi ki var.
Almasa neden yapsın?
Seni beceren becerememiş
Alan çok almayan daha da çok
Sorun yaptığın kişide
Olmaz olur mu çok fazla
Niye almadıklarını düşünüyorsun?
Var tabiiki olmaz mı? senin sorun psikolojik.
Partnerine göre alır.
Gayet alıyorum problem yok benim İcin
nadir
Bende o bile olmuyor ya hiç tık yok çok canım sıkılıyor bu duruma 😒
Almayan var mı
Fazlasıyla
Hiç duymadım
Evet var
Evet hemen hepsi