Yaa bence biz kadınlar daha çok zevk alıyoruz. Erkolarin çok aldığını düşünmüyorum. Cinsellikte kadınlar daha çok yararlanıyor. Erkekler ise nefslerinden kaynaklı daha düşkünler sadece.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılAnatomik açıdan bakarsak kadının daha çok zevk aldığını düşünebiliriz. Hem rahim içi hem rahim dışından zevk almamızı sağlayacak bir yapıya sahibiz. Erkeklerde biraz farklı işliyor sanırım. Ayrıca kadın yapısı gereği cinsellik konusunda daha özgür. Klitorisi yuvarlasan yetiyor resmen. Yok şu poza gireyim yok şöyle domalayım derdi bulunmuyor aslında.
41 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
1 yılOlabilir emin değilim ben de çok keyif alıyorum ama kadınlar sanki daha çok keyif alıyor gibi geliyor bana da. 10 üst sınır olsa 10 üzerinden kaç keyif alıyorsun sen cinsellikten mesela?
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kadınların vajinasına yaklaşık 8.000 bin sinir uç noktası var. Erkeklerin penis kafasın da 4.000 tane. Zevk alman normal. Önemli olan bu noktaları uzman bir erkeğin keşfetmesi. ☺️
03 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle eğer kadın zevk almasını biliyorsa ve buna keşfeden erkek çıkarsa tadından yenmez
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Öyle zaten. Genital organlardaki sinir hücresi sayısı bile kadınlarda iki kat fazla
02 Yorumla
Soran1 yılKadınlar da v*jinal orgzm ve klitoris orgzm vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılaksine erkekler daha çok alır çünkü erkekler daha çok kendi zevkine odaklanır. bu yüzden kadınlar o kadar da zevk alamaz
05 Yorumla
Soran1 yılZevk alan kadın varsa erkekten daha fazla alır. Cinsellikte iki cinste kendi zevkine odaklanır üzgünüm
- 1 yıl
zevk alan kadın az zaten mesele bu
Soran1 yılOrgzm kadının kendi sorumluluğudur. Ama zevk almıyosa üzgünüm bu durum erkekten kaynaklı
- 1 yıl
ben de onu dedim zaten başta. erkekler daha çok kendi zevkine odaklanır bu yüzden kadın yarım kalır ilişkiden zevk alamaz.
Soran1 yılAma bu olay farklı yani öyle erkekler çöptur iktidar problemi yaşar ve genelde 2 dakika da gelir o yüzden tabi kadın zevk alamaz
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÖlçmek mümkün olsa, kadın 100 birim zevk alıyorsa erkeğin aldığı zevk 50-70 birim olur... Kadın vücudu bu konuda daha cömert.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet kadınlar daha çok alır onlar 4-5 kere pes pese boşalır erkekler birkere bosalir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılCinsellikteki beklentinin fazla sini karşilanirsa otaraf en çok zevk lir.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle katılıyorum birde benimki çok iri daha çok zevk alıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılbilimsel olarak kadnalrın daha çok zevk aldığı ispatlandı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılBence de öyle. Ama tabi ki kadının zevk alması erkeğe bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnun için kadınların %90 kadarı orgazm taklidi yapıyor, seks yapıp boşalmayan erkek yoktur ama kadınlar her sekste orgazm olmuyor
05 Yorumla
Soran1 yılErkeklerde sper çıkışı olmak zorunda size de rüyalanma da bile sper çıkıyor ki. Kadınlar da baskıdan kaynaklı bilmiyor ya da ögrenemedi. Eğer bir erkek kadına zevk veremiyosa bu kadının suçu değil ki. Hem her ilişkide orgazm olmak zorunda değil kadınlar. Haz ve zevk bile kadını tatmin eder.
Cevap sahibi1 yılBen suç kadında demedim
Orgazm demek rahatlama ve tatmin demek, kadın zirveye ulaşamadan erkek boşalırsa yarım kalan kadın tatmin olamaz, sevişmenin verdiği zevk yetmez
Cevap sahibi1 yılHer iki tarafında orgazm olduğu sekste kadın daha fazla zevk alır, orası doğru ama kadınların çoğu erken boşalan erkekler yüzünden orgazm olamıyor
Haliyle zevk de yarıda kalıyor
Soran1 yılOrgzm sadece promosyon gibi bişey.. zevk ve haz almak ondan ileri gelir.
Cevap sahibi1 yılPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir ama kadınlarda güvenden dolayı bir korku tedirginlik hep olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana da öyle geliyor erkeğin işi yorucu bi kere
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılVajinadaki özellikle klitoristeki sinir uçları çok fazla penise göre. Kadınlar daha çok zevk alır klitoris iyi uyarlırsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet. Partnerimi zevke doyurmakdan da ben aşırı zevk alıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlar daha çok zevk alıyor bencede kendinden geçtikleri oluyor 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılhayır bence eişttir 2 tarafta o olmazasa erkek nasıl sperm yapsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılN niyemiş 🙄😀neyimiz eksık
02 Yorumla
Soran1 yılSiz almıyorsunuz demiyorum bizler daha çok alıyoruz diyorum 😁
- 1 yıl
Bizim alacak bi'şeyimiz yok ondandır belki :))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNe zaman yaşadın en son
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİşimiz gücümüz size mutlu etmek zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBence iki tutku ile karşılıklı çekim ile
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılaynen tamda dediğin gibi :)
01 Yorumla- 1 yıl
bu mantıklı kadınla tanışabilirmiyim?
Gizli Üye(30-35)1 yılO olay tamamen yalan yaa ;)
013 Yorumla
Soran1 yılAslaaa değil aslaaaaaa
Cevap sahibi1 yılYalan yalan inan o olay kişiye bağlı löarak değişiyor
Cevap sahibi1 yılVe bunu etkileyen bir çok faktör var
Soran1 yılBak kadınlar da bütün vücutlarin da sinir uclari vardır. Ve kadın düşünce de orgazm olan varlıktır psikolojikman ise kadın zevk odakli erkek ise ihtiyaç odaklıdır. Bir kadın kolay kolay biriyle beraber olmaz ihtiyaç duymaz. Lakin sadece haz ve zevk almak için bile beraber olabilir 😁 veee kadının performans kaygısı yoktur zihni rahattır. Erken boşalma geç boşalma derdi asla yok. Bir kadın sınırsız bir ilişki yaşayan bir varlıktır erkekler de öyle değil. Cinsellikte meyvesini kadın yer kabuğu da size düşer. Sizler zevk aldığınız sanıyorsunuz sadece
Cevap sahibi1 yılAhahaah bence güzel özetlemişsin ama bu kadar basit değil evli misin?
Soran1 yılEvliyim
Cevap sahibi1 yılEşinle olaylar bu şekilde mi gelişiyor anlattığın gibi mi peki? Bende evliyim hiç. böyle değil ahhaha :)
Cevap sahibi1 yılSustun :)
Soran1 yılAllah Allah eşin zevk almıyor mu
Cevap sahibi1 yılAlıyor ama farklı durumlar yani çok istekli değil nasıl anlatsam bilemedim ki :(
Cevap sahibi1 yılNe oldu?
Soran1 yılBak işte istek ayrı evet kadınlar çok istekli varlık değil zaten. Kadınlar çok zevk alan ve sınırsız ilişki yaşayan varlık. Bunun üstüne aşırı istekli biri olsalar sence dünya nasıl bir dünya olur. Allah ölçülü yaratmıştır. Mesela sizde nefsten kaynaklı aşırı istekli varlıklarsiniz ama bir limitiniz var orta düzey zevk alıyorsunuz çünkü spermin dışari çıkması lazım. Buda ihtiyaç duygusuna sebep veriyor. Ve sizin zevk alma duyunuz penisin ucudur. Kadınlar çok istekli değil olsa bile nefsine hakim olan varlıktır. Lakin eğer bir kadın cinsellikte zevk alıyorsa her yerden alır bacak göbek göğüs kalça her yerde sinir uclari vardır. Ve kadınlar hem klitoris hemde vajinal orgzm vardır. Yani iki yerden de zevk alabilen varlıktır.
Cevap sahibi1 yılÇok değişiksin yaa çok sağol bu bilgiler için seninle konuşmak isterim ama yanlış anlamazsan
1 yılYanlış dusunuyorsun
08 Yorumla
Soran1 yılAslaaa yanlış bir durum yok bilimsel açıklamaya bile var sizler cinsellikte köle gibi çalışan varlıklarsiniz sadece 😁😁 ( ironi yaptım ama gerçekte olabilir)
- 1 yıl
Yanlış düşünüyorsun 😂
Soran1 yılDeğil yaw değil sen sus 😁
- 1 yıl
Eee yani yanlış o yüzden ne diyeyim. Eksik söylüyorsun suEltmeyeyim mi
Soran1 yılKadın daha çok zevk alıyor
- 1 yıl
Evet burası kısmen doğru😂
- 1 yıl
Senle bu konuyu tartışalım diyeceğim sen yanlış anlayacaksın. Tamam sen haklısın 😂 diyeyim ozaman nediyeyim
- 1 yıl
Ama istersen gel tartışalım
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen
00 Yorumla
1 yılKarşıdakine bağlı olarak değişir bu
Sence00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. 1 1 1
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnlemeler yetmezmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılkadın alıyo
00 Yorumla
1 yılalır tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılBu doğru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım