AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Ailene değil sana talip olanlara uygun bir dille söyle bence eminim aklıbaşında biri insanları geçmişiyle yargılamayacak kadar mantıklı çıkar
Ailem sorun olmasın benim için gerisi mühim değil sağolun
sadece evleneceğin adam bilsin. gerçekten seviyorsa zaten sorun etmez diye düşünüyorum
Bende böyle düşünüyorum. Teşekkür ederim.
rica ederim
geçmiş olsun karşim söylememen daha iyi seni öyle kabul edicek birini bul ve evlen;)
Öyleymiş en doğrusu. Sağolun :)
Eşini bul evleneceğin kişiyi o halinden anlayacağı için ailene demene gerek yok
Haklısınız öyle diyeceğim sağolun
Önemli değil bir ömür mutluluklar dilerim 😊
Çook teşekkürler :)
Önemli değil 😊
Damat adayını sen belirlersen durumuda olgunlukla karşılayacak biri olursa sorun olmaz bence.
Bencede öyle. Sağolun yorum için
bencede eğer karşına dürüst biri çıkrasa seni bırakmıyan ona söylemelisin
Teşekkür ederim haklısınız
yani öyle biriyle tanışki hayatın boyunca o sırrı mezera kadar seninle beraber saklasın
Zaten öyle biri olmali benim eşim. Hep öyle insanların açıklarını aramayan kusurlarını gece gibi örten bir eş istemistim her zaman. Hayırlısı. İnsallah bulurum.
bulursun ya neden olmasınki gerçi bende bulmadım dürüst birini ama neyse
bulursun Allah büyük
Insallah
Yazik olmus. Zamana birak once hayatina girecek insanla paylasirsin. Ailene luzum yok.
Haklısınız çok teşekkür ederim
Rica ederim. Umarim sorunsuz hallolur. İyi aksamlar.
evlenecegin kisiye diyeceksin tamam devam dicek. ailelik durum yok. gerek yok.
Haklısınız. Çok teşekkürler
Neden evlenmeden yapiyorsunuz be ablacim mutlu olsun diye demissin sen mutlu oldun mu boyle bak birakip gitti erkek sandigin yaratik.
Bilemem ki ilerde yapacaklarını keske bilme şansım olsaydı.
Ama bu oyle bisey degil ki biliyordun evlenmeden olmayacagini , birakip gitmis olmasaydi ve yine baska bisey olup ayrilsaydin yine kaybeden sen olurdun yani kosacasi her yonden
O an olan bişey geçmişi değiştiremem malesef
Orasi oyle degistiremeyiz bundan sonra dikkat edersin artik ders olsun veya kupe olsun kulagina ;)
Öyle olacak sağolun :)
Sende sağol , iyi bak kendine..
ya kendim boz<dum diyeceksin ya da hiç söylemeyeceksin
Söylemeyeceğim
e yani dogrusu
Sağolun
hayatında olucak adam bilsin sadece.
Aramızda sır olarak mı kalsın?
doğru olan bana göre bu.
Banada öyle geliyor artık
Ailene değil hayatına girecek kişiye karşı sorumlusun :) hakkında hayırlısı
Amin. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Teşekkür ederim
Ailene söylemene gerek yok sevdiğine söylemen yeterli düşünüyorum hayatını paylacağın insan bilsin yeter.
Haklısınız teşekkür ederim
söylemekten ziyade bekaretini alan kişi ile evlen derim...
Hayır öyle bir şey mümkün değil
neden değilmiş,?
Istemem çünkü. İyi bir insan değilmiş
Annene aç ozaman konuyu
Mecbur kalmadığım ana kadar söylememeye karar verdim. Sağolun yinede
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun...
Kör düşer topal yürür..
Gördüğüm ilk vaka değilsin. Kandırılmışlığın eserisin bazı kızlar da tanıdım şimdi terk etmek isteyenle evliler neden çünkü hayatı alan kişiye zehir edecek haldeler. Sen susmayı seçmişsin susmayacakdın sen ondan daha güçlü olacaktın gerekirse hamile kalcan mecbur evlenecek seninle öğle başı boş it gibi dolaşmayacak ortada. Alacan bir tane strapon yapcan ne yapcan adamı madam yapacan susmayacan
Evleneceğin adama söylemen yeterli kendi hayatın kendi düşüncen
Sağolun
rica ederim :) burada yazılanları boşverin herkes kendine baksın
Takılmıyorum zaten :)
:):)
olan olmuş artık geçmiş olsun burdan pek yardım alamazsın arkadaşların varsa onlarlan konuş
Gizliden rahat rahat konuşuyorsun, maden bu kadar öz güvenin yerinde burada da insanlara söyleyebilmeliydin, ailene söylemende ki rahatlığa hasta oldum gerçekten.
Değer yargını hiç tasvip etmedim maalesef. :(
Evlenecek arkadaşa da üzülüyorum. :(
Aileme söyleyemiyorum normalde kimseyle paylaşmıyorum. Bir kac arkadasım bilir o kadar.
Evlenceğin kişinin ve ailenin yerine koy kendini bir de öyle düşün?
Evleneceğim kişiyi dert edemem. Ben buyum sonuçta. Kabul ederse evlenelim der istemezse demez bu kadar net. Zaten yaşadığımdan da pisman değilim ama ailemin bu duruma üzülecek olması beni düşündükçe üzüyor açıkcası
Ne diyelim nasıl istiyorsan o şekilde yaşa..
Sağolun
Bence ailenle konuşmaya gerek yok. Bir daha evleneceğin biri girerse hayatına onunla paylaşırsın.
Aynı fikirdeyim teşekkur ederik
Ailene bir şey söyleme.
Söyleme. Söylemek zorunda değilsin
Baba beni birisi sickti diyebilirisin
Tabii
sorun olacaksa söylemen gerekmiyor ;)
sen dürüst olacaksan eğer seni seven adama dürüst ol ama bu dürüstlük ilk sevgilin olduğunda aşkım bakire değilim şeklinde olmasın böyle olunca seni kullanıp atar ;)
Is evlilik boyutuna geldiginde soykerim
evleneceğin insana söylemen yeterli
hayatına aldığın adama soyle.
Haklısınız.
Bizide hep böyle kandırdılar...
Ben ciddiyim ama. Sizi kandıranları bilemem ben kimseyi kandırmıyorum
yanlış anladınız beni.. '' Bir sevgilim oldu, bir ömür ayrılmayız dedi '' bu sözünüz için söledim
Anladim. Evet genelde böyle kandırılıyoruz :(
Malesef o anki 5dklık zevk neler yapıyor işte :/
:((
emin olun bunlarda geçicektir.
Umarım
Kimseye güvenim kalmadı
En güzeli
Ben yıllarca boşuna mı bakire bekliyorum
Bakirelik bir ölçüt değil malesef
Ailen sana koca adayımı bakıyor?
Espri yollu ama bekliyorlar benden bir adım
Bence bişey söyleme ama karar senin tabiki.
Söylememek daha doğruymuş
Aynen iyi ettin.
Ulan sizin gibi insanlar birde anne baba olacak sizin gibi insanların yetiştirdiği çocuklar ne halde olacak Allah bilir. Kınamıyorum yine de vallahi artık hiç bir kızın sağlam olduğuna güvenin kalmadı desek yeridir insan evlenmeye korkar oldu be yazık gerçekten çok yazık
Korkuyorsanız evlenmezsiniz olur biter. Evet anne olucam kendim gibi vicdanlı, insan ve hayvan sevgisi olan, duyarlı çocuklar yetiştiricem. Kimseye güvenmemesi konusunda da uyarıcam. Sağolun yorum için
Allah ıslah etsin
Sizide
amin.
Senin bedenin, senin kararın.
Orasi öyle muhakkak. Söylememeye karar verdim bende :)
söylemene gerek var mı
Gün gelir söylemek zorunda kalırım diye düşündüm
önemli olan senin kafanın rahat olması
ailene değil eş adayına söylemelisin.
Haklısınız teşekkür ederim çok
herkez hayatında birşeyler yaşamış olabilir.
önemli olan kafaların uyması. bence.
Soyleme senin hayatin degilmi
Rica ederim
Baban nasıl birisi...
Muhafazakar biraz
Mezarını kazmaya başla istersen. Haberi olmasin adamı yikarsin...
Biraz dedim. Çekip vuracak değil
Dene bakalim adamin yüzüne bakabilecek misin!!!
Bakamazsam kendi karakterimdendir. Utanacağım için. Babam silmez bunun için
Hahaha nerede yasiyorsun
Annene babana. neden soluyon onu amlamadim...
Evlilik öncesi anne kızıyla konuşma yaparmış gibi bir şey duydum da o yüzden söylemeli miyim acaba dedim
Solemezsen. iyi olur... evlencen kisiyede. nasil. solucen oda bir ayri dert..
Ben bakire değilim bunu bilmen gerekir diyeceğim o kadar.
Hayirlisi ne. diyelim..
Sağolun
Söyleyemezsin ailene saf rolü yaparsın belli
Malesef öyle yapmak zorundayım
Allah ıslah etsin
İslahlıkla ne alaka?
Saf rolü yapana bravo mu deseydim
Başka çözümü var mı sence?
Dürüst olmak
Dürüstlük her zaman iyi değil
Kısa vadede kotu gibi görünse de uzun vadede dürüstlük daima iyidir
annenle acık ol yeter
Ilerde belki
söyleme sende eşin olacakta aramaz zaten çalışıyon evin var varlıklısın.
Evet öyle durumum teşekkür ederim
boş ver takamana gerek seni begenen böyle begensin
Sen hala ozgur kiz havalarindasin ama hayat oyle deyil belliki ailen tutucu yoksa bu kadar takmazdin paketi actirdin pismansin hayatta bazi deyerler var ama bunu sen kavrayamazsin gunu gelince sana kavratacaklar
Vakti gelince nasıl söyleyebilirim acaba dedim Yaşça büyüğüm de neyin ne olduğunu biliyorum hatırlattığınız icin tesekkürler
Kusura bakma hayat senin sormasan fikrrimi soylemezdim ben gercekten bahsediyorum zaten sende farkindasin
Özgür kız olmakla da alakasi yok bazı seylerin. Bu düşüncelere hep sahiptim ben. Bakireyken de sonrasında da hep aynı şeyi savundum. Farkındayım tabiki ama aşırı anlam yüklemem. Görüşlere saygım var.
Sorun senin anlam yuklememen deyilki tanusip evlenmeye karar verdigin kusinin ne anlam yukleyecegi onemli deyilmi? Yani aklunda hep bizim kariyida biti... yapmis hep gececek iste
O onun sorunu. Evlenmek zorunda değil. Zaten aklı sürekli geçmisimde olacaksa evlenmesin umrumda olmaz benim. Bende evlenmeden biriyle beraber olmuş bir eş adayı bulacağım için dinin emrettiği sekilde, ben ona benim adam da biriyle yatmış vaktinde demeyecegime göre onun da konusmaya hakkı yoktur. Ama dediğim gibi paşa gönlü bilir. Bunun için kendimi üzecek değilim. Ben buyum, işine gelirse.
Ne diyeceksin ben biriyle oldum bunu bilmi? bak asik olursan birine inan soyleyemezsin pismanliktan kafayi yersin bence yanlis dusunuyorsun
Hayır söylerim kimseyi umursamam ben. Ben geçmişimle benim. Kusura bakmasın kimse
Bence sen bu soylediklerine ragmen ciddi sıkınti yapiyor vee pismansin
Hayır hiç pişman değilim aksine
Sen asmissin kizim
Olabilir. Niye pisman olayım. Sevdiğim adama dokundum sıradan birine değil
Yuru git ya
Peki :D
Bide peki diyor ya hey allahim
😉😉😉😉
Acayip kizdim sana simdi :))
Umrumda mı sizce? 😁
Masallah cok genissin deyildir ama yanlis
Herkes kendi doğrularıyla yaşar.
Dogri bir tane olduguna gore oda benimki bu durumda sen yanlissin
Kendi doğrularıyla diyorum dogru benim diyorsun. Mantık hatasını bul bakalim
Nasil gunes dogudan dogarsa buda ayni bu konuda dogru bir tane sen egolarini bir kenara koy bakalim yani sevdim verdim bu ne
Yargilamak Allaha mahsus bisey bunu biliyor muydunuz?
e tabi kimsenin basi secseye gitmez skisinca Allaha mahsus ben seni yargilamiyorum ama pismanlik duymaman tuhaf, hem Allaha mahsus diyorsun hem Allahin istwnedigini yapip pisman olmuyorsun bu mantiklimi? ben seni yargilamiyorum emin ol
Aşkla yaptığım şeylerden pişman olmam ben. Zevkimi düşündüğüm için yapsaydım ve pişman olmasaydım kabul ederdim söylediğini. Ben bahsettigin kalıplara uymuyorum.
Ne kalibi bu elbisemi dikiyorsun bence bu konudan kimseye bahsetme ve dik durus altinda kendine zarar verme
SoyLeme kanks bosver :D
Haklısınız teşekkürler
ailene değil seni sevene söylersin
Öyle yapacağım teşkkür ederim
bir defa mı oldu
Bir kişiyle oldu
düzenli uzun süreli mi
Bu detaylar özele girer ve beni ilgilendirir yalnızca. Teşekkürler yorum için
hımm
İnanıp kanmasaydın erkek aldıktan sonra bırakır.
Öyleymiş. Bilemezdim
Bilecektin tatlım.
Ilk sevgilimdi nerden bileyim
Yok genelde bel altı mesajlar alıyorum zaten sağolun. Yardım için teşekkürler
ailene degil evlenecene adama söyle
Bence ailene soyleme. Cok uzulurler
Haklısınız
Es adayina aciklarsin tabi guvendigin emin oldugun kisiye
şarkı söyleyerek söyle, heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin derken bekaretimi kaybetmişim de :D:D:D
Komik mi?
Bence komik :D
Peki
ne yapacağının farkındaysan ve eleştirilere kapalı olup özeleştini vermeyeceksen neden bu ınsanlardan fıkır beklıyorsun pekı?
üstelik üni öğrencisiyim diyorsun...
Sorum eleştiri icerikli bir soru degil şu bakımdan değil ben namus bekçiliğim yapılmasın ne yaptığımın farkındayım dedim sadece aileme nasıl söyleyebilirim bunu dedim anlatabildim mi?
sen bu kafayla nassadan ılk uzay turk uzay astronotu bıle secılırsın ınsanlar mutlaka yadırgar turkıye gıbı bı yerde hele bu tür durumlar yadırganıyor her ne kadar düşüncelerin masum olsada herkes bunu bilemez her türlü tepkiye açık olmalısın objektif olmadan olmaz bu işler hani akıl verir gibi oluyoruym tabiri caizse sana ama kusura bakma.
Ben bakire degilim hadi beni eleştirin tarzı bir soru sorsam eleştirsinler. Neyse cok önemli de değil isteyen istediğini soyler olumsuz seyleri de okuyup tesekkur ederim zaten
yazdıklarını aklı selim biri olarak algıladım ama en son yazdıgını görüncee tuhaf oldum açıkçası eğer ailenin senin bu yanlışını anlayışlı olarak karşılamasını bekliyorsan o zaman sende buradaki insanların doğal tepkisini anlayışla beklemelisin ;)
Siz soruyu anlamamıssınız tesekkurler yinede
öyle olsun
hata yapan cezasını ceker
Çektiğim bir ceza yok şu an için. İleride göreceğiz bakalim. Sağolun
ö. d
evet kızlar evlenmeden yapılmaması gereken şeylere bir kez daha şahit oldunuz dersimiz bitirmiştir kalın sağlıcakla.
Ego tatmini mi yapıyoruz bayım?
hayata dair tavsiyelerde bulunuyorum bayan sizlik bir durum yok zaten.
Okey.
Konuyla alakası yok fakat nasıl ev sahibi oldun?
Babam aldı
ailene bir şey söyleme bence şimdilik bekareti önemsemeyen biriyle evlenirsin belki
Öyle biriyle evlenirim illaki. Orası önemli değil
Ailen bu durumu bilseydi üzülürdü için rahat değil bu yüzden söylemek istiyorsun değil mi?
Aynen öyle
Evleneceğin insana söyle sadece..
Namus bekçiliği yapmak değil ki bu, herkes fikrini söyleyecek, yoksa neden sordun bu soruyu? Ailen seni okusun diye yolluyor, sen elin oğluyla her türlü haltı yiyorsun, bu nasıl bir zihniyet böyle
Nasıl yaparsın, zina, kasar vs tarzı içeriği olan cümleler kurmayın dedim. Aileme bunu nasıl anlatabilirim dedim sorumda. Anlayanlar zaten uygun cevap verdi.
kendini avutuyorsun, suçunu ört bas edenler hoşuma gidiyor, ama bence sadece kendini kandırıyorsun
Kimsenin tesellisine de avunmaya da ihtiyacım yok benim düşüncem bu. Bu kadar
Gizli üye bakire misin ona göre yargılayacağım? Değilim dersen inanmam
kimseye muhtaç olmasan ne olur , kutsal bir olgunu kaybettikten sonra :(
Yapabileceğim bir şey yok güvenmek suç oldu.
Direk söyle ben birilerinin altında inledim yapacak bir şey yok iyi eğitmemişsiniz beni de git zaten kimseye ihtiyacın yok
Bakir misin?
Hayırdır ne yapıcaksın?
Boyle konusmaya hakkın var mi diye merak ettim de? Senin ailen seni iyi eğitmiş mi acaba diye?
Evet iyi eğittiler merak etme
Eminim öyledir
Evet sen dediğimi yap ailenin ne haltlar yediğini bilmeleri gerekiyor
Gerek yok ben kararımı verdim teşekkürler
Aslında haklısın baban senin yüzünden kalp krizi filan geçirir yazık adama rica ederim iyi günler.
Sizin evladınız nasıl olucak merak icindeyim😉
:) Sizin gibi ya da sizden daha beter olmaz inş bayan
Bu konuşmalara devam edersen olur. Kul kınadığını yaşamadan ölmez. Tecrübeyle sabittir bayım. Aklınızda bulunsun
-_- allah korusun neyse dilerim her şey gönlünüzce olur iyi günler.
Sizinde öyle olur umarım iyi aksamlar
Sağolun iyi akşamlar.
UnhappyKing bakire misin ona göre yargılayacağım?
@alara00005 seni ne ilgilendiriyor onu anlamadım
Ona göre yargılayacağım seni dedim ya hadi söyle?
@Alara00005 05 alara sen beni yargılayamazsın
Bakire değilsen yargılarım sen o kızı yargılarken iyi
@Alara00005 hahaha ÇD
Söylesen de söylemesen de gün gelir o yediğin hurmalar gelir bir yerini tırmalar.
Evlendikten sonra söylerim sorun olmaz
Olmaz olmaz sorun olmaz
Sen saşı samanı karıştırmışsın bir dahada asla ifla olacağını sanmıyorum...
Derken?
Erken kızışıp erken verenlerin sonu hep hüsran olmuştur.. ne demişler sabır eden derviş muradına ermiş
22 yaşında beraber oldum bir yıldan fazla süredir de yalnızım sanırım iflah oluyorum?
bir g*vat bulup kendini kakalayabilirseeen ne ala yoksa bu vaziyette bekar bir erkek asla senle birlikte olmak istemeyecektir ya da evlenmiş boşanmış 2 çocuklu filan biriyle olur ancak senin işin
İlerde bulurum sizi ama görürsünüz kiminle evlenmişim
İşte dedimya g*vat bulursaaan olur
Peki sagolun
Çok mide bulandırıcısınız
Sebep?
Bakir olmayıp bakire kadın arayan veya bakire olmayan her kadina göz dikenlere g*vat denir bilesin. Neyse umrumda da değil. İyi aksamlar
Bunda kızılacak bişi göremiyorum
Ilerde bir g*vat alir anca seni demek hakarete girer kusura bakma. İğne çuvaldız hesabı yapıyor musunuz yorum yaparken?
Yaa ufak şeylere takıyosun çok evim var dedin tamam bizde ev 🏠 yazlık yat kat var kafalar çakışırsa aşk 💋 yaşarız dedik bunda kızacak gürleyecek ne var anlamadım...
Tesekkurler
Yani bu kadar istemezsen kibarca teşekkür edebilirsin..
Dediğini art niyetli algıladım doğal olarak. Neyse sağlık olsun tekrar teşekkürler
Sanada teşekkürler cao
gidib doktora bakireliyini tiktir
Gerek yok
neden >?
Oyle bir hainlik yapamam. Evlenecegim adamı aldatmak olur. Aileme soylememolur biter
Kendi tercihin
Biliyorum
söyleme
Söylemeyeceğim
söyleme.
Ana baba karıştırma
Haklısınız
Ben baban olsam, bir daha seninle asla konuşmazdım.
Olabilir teşekkürler
Niye cinsellik kötü bir şey mi? Çocuğunuzun cinsellik yaşamasını istemiyorsanız baştan yapmayacaktınız çocuğu
Diktir bence kizligini ;)
Vicdansizliktir o. Hic tasvip etmedigim bisey. Dürüst olurum evlâtlıktan reddedilirim evde kalırım daha iyi
Sen bilirsin yarin bigun bu yuzden sana karsi vicdansiz olacaklar. O.. muamelesi goreceksin hic hak etmedigin halde. Tabiki durust olmak onemli gercek namus budur zaten ama hayati hayatin kurallariyla oyna sen kazan ;)
Varsın o* desinler önemli değil. Allah görüyor o biliyor bu bana yeter.
Evet allah biliyor senin zina yaptigini :D
Evet kandırmaya gerek yok kimseyi. Allah yaptığımı da yaşadığımı da biliyor. Sağolun