Kizlar ve erkekler hepinizden cevap bekliyorum. Bekaretin bozulmaması için anal seks yaptıysanız memnun kaldınız mı? Seks yaptıginiz kisiyle şu an sevgili degilseniz pisman mısınız? Kızlar nasıl olsa bekaretim yerinde diye suanki esinize ya da sevgilinize karsı vicdanınız rahat mı? Bir de kimler bu seksi iyiki de yapmışım diyor?
Cevabın nedir?
Zari korumam lazim arkadan vermek istiyorum icime almak istiyorum kararsiz kaldim diyosun. Anal neredeyse butun yattigim hatunlarla yaptm. Kan gelen yirtilanda oldu. Gaz cikarip, gevseyip sicanda oldu. Analla beraber onunu oksarken zevkten yere yigilanda oldu. Anali sadece dusun altinda kopukler icinde isteyende var guzelde oluyor Oyle koku pislik vs sorunu olmuyor. Ilk defa anal yapicak erkek hayata kusturebilir seni. Pismanmiyim degilim. Zevk aliyorumda. Icine almis yalamis surtmus fark etmez zihin bakire olmadiktan sonra. Ilkine esinde dokunup gormediktenden sonra zarin cok onemi yok.
721 Yorumla- +1 yıl
Illa yapicam diyorsan krem vs tuhaf arayislarag girme. Lazim olan Tek sey bebek yagi hem masajlik hemde kayganlastirmalik. Ama zar bozulmasin diye anal yaptiktan sonra sevgilin degismeye basliycak, sen bunu bir elde tutma yolu oda fayda gibi gormeye baslayabilirsiniz. Yazarsan her konuda sorularini yanitlayabilirim.
Soran+1 yılYapinca birbirine daha fazla baglanmaz mi sevgililer? Bir de sokmasi zor olur meselesini de anlamiyorum. penisten daha kalin dışkı cikariyor insanlar penisi almakta niye zorlansinlar ki?
Soran+1 yılGaliba benim dişkım bana kalın geliyor.
Soran+1 yılO kadar kalın mi penis?
Soran+1 yılGordum ama sönük halini gördüm 2-3 defa. Ereksiyon halinde cıplak olarak reelde hic görmedim.
Soran+1 yılYapanlar nete yaziyorlar onlari okudum. sonuk penisi de stajerken bir kac erkek hastada görmüştüm.
Soran+1 yılBilemiyorum. hevesim var ama fiyaskoyla sonuclanmasindan korkuyorum.
Soran+1 yılSen kac yasindasin? Dogruyu söyle ama.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tür sorular sıkça geliyor karşıma, yinede cevap vereyim, bazı istisnalar hariç, kızlar her ne kadar olmaz, yapmam, günah deselerde yapanlar çok, benim bir kız arkadaşım vardı 3 sene önce, batı karadenizin bir ilinden ist a gelirdi sdadece anal zevk için. bende hakkını verirdim ama:)
39 Yorumla
Soran+1 yılSimdi sevgili degil misiniz? Gorusmuyor musunuz? Kac yasindaydiniz yaparken?
Cevap sahibi+1 yılHiç sevgili olmadık, sadece arkadaşlık. Görüşmüyoruz valla. numarasını bile sildim.
Soran+1 yılLavman yaptiniz mi seksten once? Alirken zorlandi mi hic?
Cevap sahibi+1 yılZorlandı tabiki, ama çok zevk aldığını söyledi. sonra yine geldi yine yaptık
Soran+1 yılSevgili degildiniz ve yaptınız. Hangi akla hizmetti peki bu yaptiginiz?
Cevap sahibi+1 yılSekse hizmet gülüm
Soran+1 yılşu an evli mi peki o kiz?
Cevap sahibi+1 yılHiç bir bilgim yok.
Cevap sahibi+1 yıleic için teşekkür ler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eski sevgilimle yaptım. Hala da onu çok seviyorum 5yıllık bir beraberliğimiz vardı. Herturlu şeyi yaşadık. Anala karşıyım kesinlikle bırakın onu yapacağınıza bekaretinin bozulsun ha oranız ha oranız bişey giriyor mu giriyor işte. Ordan oluncada bekaretin bozuluyorda sen farkında olmuyorsun ey gidi ey
132 Yorumla
Soran+1 yılSen yapmışsın ama. Zevk aldin mi? Alirken zorlandin mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal yaparsan boşaltma sistemin hasar görür. Tuvaletini tutamazsın yani bir süre. Ayrıca dinen eşler arasında dahi yasak. En önemlisi anal yapınca yapıldığı belli olur yani bakınca ilerde eşin eğer salak değilse zaten anlar bunu.
2110 Yorumla- +1 yıl
Sonunda bir kız anladı anlaşıldıgını
Soran+1 yılAma 1 ay yapilmayinca anus eski halini aliyormus diye duydum.
Cevap sahibi+1 yılEğer zorlama olursa ki genelde öyle olur anüs dışarı doğru çıkıyor. Bakınca rahatlıkla anlaşılır. Ayrıca askere giderken muayene sırasında anüs incelenir ve yapıp yapmadığına göre çürük raporu veriliyor. Şekli değişiyor deliğin anlarsınız yani bakınca.
- +1 yıl
sen galiba askerlik muayenesinde milleti domaltıp deliğine baktıklarını sanıyosun :)))
Cevap sahibi+1 yılAskerlik muayenesi sadece örnekti. Eşcinsel erkekler çürük raporu alma amaçlı bu yolu kullanıyorlar. Gerçi şimdi video kaset vs. isteniyor. Herneyse arkadaşım kısaca anlaşılır evet herkes anlayamaz ama zeki veya tecrübeli birine denk gelirsen anlar.
Cevap sahibi+1 yılSaygılı ol arkadaşım. Yukarıda açıkladım eşcinseller çürük raporu almak için muayene oluyor diye. Okuma özürlümüsün pat diye atlamışsın okumadan etmeden
- +1 yıl
Eşini niye salak yaptın ki belki herif hiç anal nedir bilmiyor veya playboy değil nerden anlasın olay yeri inceleme ekibi mi her erkek katılmıyorum bu söylediğine onun dışındakilere evet diyorum inanmıyorum tanımadığım birisinin gelecekteki eşi için tanımadığım birine karşı Avukatlık yapıyorum (20 tl yeterli)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
+1 yılAnüs çevresinde yoğun miktarda sinir ucu bulunur. Burada bulunan meisener cisimciği dokunma hissinin taşır. Bu sebeple ciddi zevk verir
Usulune uygun yapılan anal seks, her iki tarafa zevk verir.
Ve doğru bir şekilde yapıldığında sanılanın aksine bir zararı yoktur.
Bu konuda çok fazla yalan yanlış bilgiler dolaşıyor. Bu konuda doktorlar , işin uzmanları bile olaya yanlı yaklşıyor.
Özellikle dini hassasiyetleri olan ya da geleneklere bağlı meslektaşlarımız bu konuya çok karşı ve bilimsellik adı altında bilimsellikten uzak şeyler uyduruyorlar...
Bu konuyla özellikle ilgilenen ve bu konuda veri toplamış bir hekimim.
Eğer her iki partner istediği zaman, bir zorlama ya da anatomik bir bozukluk yoksa anal seksin bilinen ciddi bir zararı yok.
Bu konuda ortaya atılmış en büyük iddialara bakalım.
1. Anal seks dışkı kaçırmaya neden oluyor söylentisi: bu konuda tek bir bilimsel kaynak ve veri yoktur. Eğer kadın da istekli ise bir zorlama olmadan uygun şekilde yapılmışsa sfinkter seks sonrası eski haline döner. Ve bu işlem bir kaç gün arayla devamlı tekrarlarsa bile kalıcı bir açıklık oluşmuyor. Eğer öyle olsaydı pasif geylerin ve travestilerin hepsinde bu sorun olmalıydı. İlk hekimlik dönemimde gördüğüm 20 küsür travestide böyle bir durum görmedim.
Yine kadın hastalarımdan da aldığım geri bildirimler bu konuda böyle bir durumun olmadığı yönünde.
2. Makat çatlağı meselesi: anüs cinsel ilişkiye hazır değilse zorlama ile yırtık oluşabilir. Bunu bazı insanlarda sert dışkı ve ya kabızlıkta da görebiliyoruz. Aynı durum anal seks için de geçerli. Eğer anüs buna hazır değilken kayganlaştırıcı bir jel ya da sıvı kullanılmamışsa zorlamaya bağlı çatlak yırtık oluşabilir. Bu da acemi partnerlerde görülen bir şey.
3. Dini boyutu:
Konuyla ilgili İslam kaynaklarındada ihtilaflı tartışmalar olup işin ehli olmadığım için bir şey söyleyemeceğim.
4. Varsa sorunuz alabilirim
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPişmanlığım yok. Çok da zevk aldım.:):
www.kizlarsoruyor.com/.../a11067-anal-seksin-hayatimizdaki-yeri-yontemleri-dogru-adimlarla-anal-seks00 Yorumla Bakirelik için yapacaksan o seksi hiç yapma. Bakirelik namına bir halt kalmayacak çünkü...
Zar yırtılsa ne olur yırtılmasa ne olur bu durumda.
Ve bazı kızlar dicek ki acı oluyor. Deneyimli birisi karşısındakini zevkten kıvrandırır bile...42 Yorumla
Soran+1 yılAma nefsine hakim olamiyorsa kiz? bir de erkek cok ustulerse yapmak zorunda kalabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılbekaretim bozulmasın diye anal seks yapanıda anlamak güç.. kendinizi kandırmayın.. sırf bir kız bakire diye anal seks yapmam bekaretini isterim verirse verir vermezsede teklif var ısrar yok.. *_*
00 Yorumla
+1 yılsen alttaki salaklara bakma hiç birinin anla seksin A sından bile anladığı yok. ciddi ciddi anal seks ile ilgili bir şeyler öğrenmek istiyorsan yardımcı olabilrim.
00 Yorumla
+1 yılNeyin kafasini yasiyorsun sen... Altta dinle...
https://m.youtube.com/watch?v=UL9D6YBSYpI#00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPismanim
Vicdanim hic rahat değil
Üstelik 6 yil geçti 6 yildr zorluk cekyrm vicdanen
Yasim 24 tu
Yazik...49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAcimadi hic
Hic
Zevk aldm çok.
Cevap sahibi+1 yılÜstelik kremsiz yaptik
Soran+1 yılşu an sevgilin var mi? Neden pismansin?
Cevap sahibi+1 yılşu an nisanliyim da vicdanim hic rahat değil
Bilemiyorum bilemediğim bir huzursuzluk koydu Allah içime..
Ben terk ettm ben sogudum kendisinden filan ayrildik diye bir uzuntum pismanligim yk.. tamamen cinsel birleşme yasamis oluşuma isyanim
Cevap sahibi+1 yılBlmyrm :((
Soran+1 yılAma o aldigin zevke degmez miydi sence? Kac yasindaydiniz yaptiginizda?
Cevap sahibi+1 yılDegmezdi
Yukarda yazdim 24 tu
Çok zevk aldim ama ilerde yasadigim vicdan azabini tadinca sende. beni daha iyi anlarsin.
Ki. umarm yapmazsin :((
şu an 30 um
+1 yılEski kız arkadaşımla sadece anal yapıyorduk, her seferinde de zevk alıyordu kendi geliyordu yapmak için bana. Hatta ayrıldıktan sonra bile geldi defalarca ;)
019 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Peki o kiz evli mi simdi ya da sevgilisi var mi?
- +1 yıl
Ya kime sorsan seks yapmam anal seks yapmam diyor ama buyuk çogunlu bir sure sonra seks istiyor yok bakireyim olmaz deyip anal istiyor bunu yapanlarda çok sayıda ben çok denk geldim, sevgilisi vardı ayrıdı galiba bu arada !!!
Soran+1 yılBende kimse itiraf etmese de uzun süredir sevgili olanlarin yaptiklarini düşünüyorum.
- +1 yıl
Çoğu sevgililerin seks hayatı oluyor ve bakirelik olayından dolayı anal ve oral olarak devam ediyor çok fazla görüp duyuyoruz.
Peki senin durum ne?
Soran+1 yılşu an sevgilim yok ama olsa oral yapardik once. sonra belki de anal.
- +1 yıl
Hiç denedin mi bu zamana kadar oral ya da anal?
Soran+1 yılHayır. Merak ediyorum ama.
- +1 yıl
Bu zamana kadar neden denemedin peki !!!
Soran+1 yılDenemeye degecek kişiyi bekliyorum.
- +1 yıl
İnsanın en iyisini de bulsan içi boş çıkabiliyor, bence değecek kişiyi değilde hakkını verebilecek kişiyi ara istersen ;)
- +1 yıl
Senin istediğin kişi kriterin ne peki!!!
Soran+1 yılBir kisi var aklımda. O olursa olur ancak.
- +1 yıl
Sadece anal mı düşünüyorsun peki !
Soran+1 yılYok canım vajinal da düşünüyorum. Ama vajinal riskli anal risli degil.
- +1 yıl
Bu kişi erkek arkadaşın mı yok fuckboddy mi!
Soran+1 yılTam arkadasim da degil aslında. Tanıdığım.
- +1 yıl
Buna nasıl karar verdin ki! Uzak bir tanıdığına!
Bakiremisin bu arada?
Soran+1 yılEvet bakireyim o yüzden istiyorum. cocuga aşığım çünkü.
- +1 yıl
O zaman saygı duyarım işte insanın sevdiği kişiyle birlikte olması kadar zevkli bir duygu yok ya ;)
+1 yılbakire kizlara bile guvenmiyeceksin iste :D cok gorduk analdan iliski yapan kiz neymis bakireymis cok guzel cidden
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEski sevgilime giriyordum rahat rahat ama buna giremiyorum. Hic yapmamis simdiye kadar... Cok zorlayinca da üstteki derim yirtiliyor. Parmagimla genisletmeye calisiyorum o da fayda etmiyor. Özel yaglardan alip denemek lazim
00 YorumlaSen bana gel anal vajinala gerek kalmadan butun arzularini iliskiden daha zevkli gideririm😐
00 Yorumla
+1 yılÖn varken arkası iğrenç tamam izlemesi güzel ancak şey yapması makul değil.
Kuralsiz!20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO düşünce ile yatan kızla erkek evlenmez kullanır atar kız da zevk almadığına göre pişmanlığı ile kalır
12 Yorumla
Soran+1 yılZevk alanlar varmış.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi evlilik öncesi böyle şeylere yeltenen kızlar beraber olduğu gibi kalır erkek bencil bşr yapıya sahip öyle bişi yapan bir kızla beraber olur ama sahiplenmez anlık zevkini düşünür yeterince dürüstlükle söylüyorum.
Şu eksiyi verenin de köküne kibrit suyu emi :D
Yapamadik cunku girmedi kayganlastiricida yoktu orala devam ettik;)
00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/hyqgG7nLhiI
Anal ilişki uzun vadede kadınlara zararlı
00 Yorumla
+1 yıl2 dkklık zevk için eşlere bile helal olmayan bişeyi yapmayın hatta hiç yapmayın burada ilişkiden sonra terkedilen çok kız var onlara bakta feyz al.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbelli ki bunu denemek istiyorsun. benim önerim yapma !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpişman değilim ama öyle aman aman bir zevkte almadım açıkcası
28 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinle mi yaptin? Kac yasindaydin yaptiginda? Hala sevgili misiniz yaptigin cocukla?
Cevap sahibi+1 yılhayır sevgilim değildi ben 18 dim o da 20 falan
Cevap sahibi+1 yılevet canım çok yandı en başta ama sonra geçti
Cevap sahibi+1 yılkızın konuya yaklaşımından ya da genişliğinden falan
Soran+1 yılOnerir misin peki? O mu teklif etmisti yapmayi? Icine boşaldı mi hic?
Cevap sahibi+1 yılönermiyorum. o teklif etti ama ne fark eder denemekten zarar gelmez bu konuyu da gözünde büyütme tatlım yap dene kendin karar ver bişey kaybetmessin :)
+1 yılBu düşünce saçma yani analdan Yapınca bakire mi kalıyor yani hala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıl oldu devamlı kız arkadaşımla yapıyoruz :) birsüre yapmayınca ilk ilişkiler zor oluyor ama alışınca ikimizde zevk alıyoruz.
05 Yorumla
Soran+1 yılLavman yapiyor musunuz seksten önce? bir de yaslariniz kac?
Cevap sahibi+1 yılevet. 21-21
Soran+1 yılseviyor musunuz birbirinizi. birbirini seven iki insanın yapması ne kadar güzel bir duygu.
Cevap sahibi+1 yılevet. hem ilk sevgilim ona çok alıştım. zaten başka hatuna bakacak istek bırakmıyor masturbasyon yaptığımı duysa bana küsen biri:D bir erkeğin karnını doyur birde yatakta itatkar ol o kişi karakterli biriyse ömür boyu senden sıkılmaz. biz aynı evdeyiz en kötü 2 günde bir ve yaptığımda da gecede 2-3 defa 1 saat civarı analdn yapıyorum:)
büyük popoluysan şanslı kızlardansın hem yumuşacık hemde daha esnek oluyor. yapınca kolay alışırsın ve düzenli bir ilişkiniz olduğunda 3 5 defadan sonra hem erkek sert yapabilir hemde sen keyfini sürersin :) eğer zor olacağını düşünüyorsan evde öncesinde biraz alıştırma yapıp öğren ;) benim hatuna kremi sürünce rahatça giriyor içide yumuşacık ve sıcacık mahvediyor :D boşalacağım zaman kucağımda dibine kadar alıp kendini sıkıp gevşeterek boşaltıyor. bunu yapmanızı tavsiye ederim çok fena birşey :) bir bu birde ucunu aynanın önünde gözlerine bakıp sert sert sokup sokup çıkarmak en büyük haz :) başlarda zor ve içeri hava girdiğinden gaz yapabilir =)
Soran+1 yılAnal sekse cemkirenler cok ama zevk alip tadını cikaranlarda var mesela sizin gibi. birgun ben de sevdigim cocukla anal ya da vajinal yapicam cok istiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptik. Bekaret sorunumuz yoktu, zevk icin yaptik. Zevk aldim ama partnerim almadi sanirim. Aci cekti. Dogru duzgun hazirlanmak gerek. Deforme falan oyle bir iki kereyle olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılİyiki yaptım dıyen orspudur
50 YorumlaAsla yapmadım. Bazen istek duydum ama engelledim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Pişman olan çok genelde aldatma yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyeceğim tek şey yapmayın.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYapma kardesim yapma pisman olursun
00 Yorumla
+1 yılİlk 3 sefer zor oluyor sonra rahat ve zevkli
20 Yorumla
+1 yılBen yapmadım öyle şeyler. :D
10 Yorumlabu soyledklern ıcn degl zevk ıcın yapılıo o.
00 YorumlaNormal sexin yerini tutmuyor !
00 YorumlaGüzel şeyler bunlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin de öyle bir düşüncen mi var?
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an sevgilim yok ama olursa belki yapabilirim.
Cevap sahibi+1 yılBenden sana nasihat sevgilin olsada böyle şeylere girme tabi senin seçimin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenedim ama girmedi sonra da iğrendim zaten 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil girmedi? Sokan sokuyor sen niye sokamadin?
Cevap sahibi+1 yılKrem falan yoktu genişletemedim galiba 😕 gitmeyince bir daha da denemedim
Soran+1 yılKremsiz olacak is mi yani? bir alemsin.
Cevap sahibi+1 yılAnlık gelişmişti 😄 mecburiyet diyelim 😊
Senin yaş kaç
00 Yorumla
+1 yılo değil de tersi olursa.. :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarada yapmak zevkli
52 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinle mi yapiyosun?
Cevap sahibi+1 yılevet
+1 yılEdep Yahuuu!!
30 Yorumla
+1 yılDikkat domates kabuğu yapışır :))