Allahtan korkuyorum ve zina büyük günahlardan olduğu için yapamıyorum. Acaba bir erkekle imam nikahı yapıpta sadece cinsel birleşme için beraber olsam olurmu? Yoksa odamı günah
Cevabın nedir?
+1 yılKardesim, caiz degildir. Nikah aleniyet gerektiren, beraberinde ise karsilikli sorumluluk almayi icap ettiren bir akiddir. Bahsettiginiz nikah muta nikahi olarak adlandiran bir nikah cesididir ve sia adetidir. Dinin dogrulari ile bir topluma mahsus dogrular uyusmaya bilir. Bu onu caiz yapmaz. Bu sadece kendinizi kandirmak olacaktir. Evlilik dogru insani bulursaniz gzel birseydir bence. Bu yollara basvurmayin zararli cikan siz olursunuz.. Sevgiler..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neyle neyi kandırıyosun?
Ah benim IQ su yüksek toplumum..30 Yorumla
+1 yılDini nikah etrafa ese dosta biz artik evliyiz demektir. Haliyle sizin yapacaginiz nikah aranizda kalacagindan bu sart hukmu olmadigindan nikahda olmaz buda ancak kendinizi kandirmaktan oteye gitmez caldiginiz camiye kilif olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Caldiginiz minare diluzelteyim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl81 Yorumla
Soran+1 yılHahah
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
41Cevap
+1 yılAllah'ı mı kandırıyosun. Gafil... Sen ne yaptığının farkında mısın? İyi o zaman herkes senin gibi yapsın? Tecavüz niye var bu ülkede herkes imam nikahu yaptırırdı.. İmam nikahı Allah katındaki daha mı önemsiz ki yaptırıp ayrılacaksın... Aklını başına devşir zira böyle birşey yaparsan açıkça söylüyorum dinen öldürülmen mübahtır, caizdir bu kadarını diyim sana düşün.
112 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya seni öldüresim geldi
- +1 yıl
Doğruları söylüyorum kötü bir cümle yok yukarıda.. Allah saf mı sence? Haşa senin niyetini anlamayacak mı? Ateşle oyun oynuyosun.. Acı söylüyorum ki işin ciddiyetini farket yoksa yaşamışsın ölmüşsün bizleri ilgilendirmez seni bir yanlıştan kurtarmaktır bu yazdıklarım yoksa kime ne yaparsın beni ilgilendirir mi? "hayır.."
Soran+1 yılBelki günah değildir diye sordum işte aa
- +1 yıl
Ya bir kere düşün amacın ne cinsellik? Evleniceksin tamam Allah bunlar evli günah yok diyecek.. Yapacaksın tertemiz ayrılacaksın.. Canım benim ateşle oyun oynuyosun git bir Kuranı aç mealine bak.. Aklını kaybedebileceğin bir kudrete böyle küçük şeylerle yakınlaşma bilmyirosan da öğrenmiş oldun.. Zinanın günahı ölümle sonuçlanıyor zaten.. Uçkuruna sahip çıkamayacak kadar acizsen bir gün o günaha batarsın.. İradeli ol azcık.
Soran+1 yılTamamda ama erkek istiyorum artık ben sırg bu yuzden evlenirsem mutlu ola bilrmiyim
- +1 yıl
Demekki dediğim gibi uçkuruna sahip çıkamama sorunu var bu kafayı değiştiremezsen çamura sağlanırsın daha da çıkamazsın damgayı yer ömür boyu dolanırsın
Soran+1 yılOffff
- +1 yıl
Söyleyebileceğim başka birşey yok
Soran+1 yılTuh sana
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılOyle
- +1 yıl
Senin sonun herkes hakettiği gibi yasar
+1 yılSenin dediğin Muta nikahı böyle bir şey İslamda yoktur zina yapmış olursun. Ve böyle İslamın arkasına hayvani şehvet arzunuzu karıştırmayın.
Ve zinaya yaklaşmayın ! Çünkü o , fuhuş (hayasızlık) ve kötü bir yoldur. 17/İSRÂ55 Yorumla
Soran+1 yılBende insanım benimde canım istiyo
- +1 yıl
Kardeşim ben sana insan değilsin demedim. Cenab-ı Hak helal yolu göstermiş Ailen ile konuşursun hayırlı biri ile evlenir yuvanı kurarsın İslamda yol budur.
Soran+1 yılZaten bende bana insan değilsin dediğini söylemedim.
Evlenmek istemiyorum başlıkta yazdığı gibi- +1 yıl
İslam da evlilikten başka her yol zinadır. Kılıf aramaya gerek yok.
- +1 yıl
Hem evlenmek istemiyosun hem cinsel iliski istiyosun hem de zinadan korkuyosun. Kusura bakma da canim hayallerden cıkıp gercek dunyaya dönmelisin
Asıl soru, burada kimi kandırmaya çalışıyorsun?
Kendini ise evet yapabilirsin. Sonuçta kafan rahat olacak değilmi.
Dinen mi? Nikahın amacı herkesin bilmesi. Ailene ve çevre bu nikahdan bahsedeceksen olur.00 Yorumla
+1 yılNerde abuk sabukluk var ordasiniz
Yaşın kaç acaba ergen misin nesin20 Yorumlaımam nıkahının sartları vardır anne baba onayı!! es dosta ilan!! allahı kandıramazsın ayrıca:))
00 Yorumla
+1 yılAkrabalarının ve ailenin bilmedigi dini nikah caiz degil gecersizdir. EvlendiginlzEvlendiginizi herkesin bilmesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılimam nikahınada gerek yok iğrenç emelinize dini bari karıştırmayın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenme olmasada herkesin bilmesi lazım senin kocanın o oldugunu yoksa imam nikahı bir anlam taşımaz diye biliyorum
11 Yorumla
+1 yılImam nikahi die bir sey yok Allah katinda resmi nikah gecerli imam nikahi yaparsan zina yapmis olursun oda gunah
356 Yorumla- +1 yıl
Dini nikah nasıl yok kardeşim? Bunu ne ye dayanarak söylüyorsun? Resmi nikah İslami ölçüye göre kılınmaz ise Cenab-ı Hak katında geçerliliği yoktur İslami ölçülere göre kılınırsa Resmi nikah geçerli olur.
- +1 yıl
Yokk insanlar uyduruyor bunu lutfen sacma sapan yorum yapacaklar yok var bilmem ne diyenler cahil cahil konusup beni sinirlendirmesin gidip bir arastirsinlar ondan sonra konussunlar..
- +1 yıl
Namaz farkliii imam nikahi farklii bu nikah islemlerinin cok oldu zamanlar evlilikle ugrasan kisiler gorevlerini imama vermisler bir sure imamlar yapmis bu yuzden imam nikahi var diyip durmayin bunu neye dayanara soyluyorum bilgili bir hocamiz dedi ayrica soylebirseyde var Allah imam nikahini kabul etseydi hic kimse resmi nikah yapmazdi imam nikahinda kadinin sahidi yok bir seyi yok ve bu kadin icin onu kotu dusurecek bir durum cunku erkek ben bununla evlenmedim diyerek birakabilir bu yuzden Allah imam nikahini degil resmi nikahi kabul ediyor
- +1 yıl
Ömründe senin kadar cahilini vallahi görmedim.
https://m.sorularlaislamiyet.com/index.php?oku=2909
Hz. Aişe radıyallahu anha anlatıyor: Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki:
"Nikah benim sünnetimdendir. Kim benim sünnetimle amel etmezse benden değildir. Evleniniz! Zira ben, diğer ümmetlere karşı siz (in çokluğunuz) ile iftihar edeceğim.´´ Kütüb-i Sitte. - +1 yıl
Asil sizz cahilsiniz be benn evlenmeyin mi dedim sen hadisi bir dogruu okuu ondan sonra konus yaa cahilmis sen cok bildginden hoca oldun sanirim tutturmusunuz var diee koyun gibi guduluyorsunuz arastirda gell ya bir tarafimdan uydurdum sanki !!
- +1 yıl
Nikâhı duyurun ve onu camilerde yapın. Hadis-i Şerif. Dini kuralları senin hocan koymuyor.
- +1 yıl
Bak hadis ne diyor cahil arkadaşım.
- +1 yıl
Nikahın kuralları vardır attığım siteyi okursan cehaletin gider.
- +1 yıl
Hii hiristiyanim tabii bir gidin Allah askiniza yaa imamm nikahinin Allah katinda gecerii yokkk anlamaniz icin ya da algilamaniz icin 100 defami demem lazim !!!
@keepsake - +1 yıl
Kardeşim tövbe et kafir oldun dini nikahı inkar hadisi inkaf küfürdür. Senin hocan Müslüman değil galiba.
- +1 yıl
Bir kere akil var mantik var camilerde nikah yapilsaydi simdi ne diye resmi nikah yapiyorlarrr ! Bana goree yokk hadislerde de imam nikahi gecerli die bir sey okumadim ben benim gorusum sizi ilgilendirmez!!
- +1 yıl
Senin görüşün beni ilgilendirmez istediğine inanırsın ama İslamin emirlerine burnunu sokamazsın. Hadis ve Ayetlerde geçen bir şeye yok diyemezsin sen. Neyse araştırıp öğrenmen dileğiyle.
- +1 yıl
Imam bikahi yok diyince kafir olunmaz ne sacmaliyorsunuz ya diyorumm ki Allah katinda imam degil resmi nikah gecerle nie anlmamakta diretiyorsunuz!
- +1 yıl
Kardeşim bak sen anlamamak için direniyorsun. Diyorum ki eğer Resmi nikah İslam ölçülerine göre kılınırsa sahih olur ama İslam ölçülerine göre kılınmaz ise sahih olmaz. Belediye başkanı dua okurken gördün mü ne diyor bana verilen yetkiye göre sizi eş yapıyorum diyor. Dini nikah asıldır. Neyse ben bir şey demiyorum çünkü ne kadar anlatsam da kendi bildiğini okuyacaksın.
https://m.sorularlaislamiyet.com/index.php?oku=2909 İstersen bir göz gezdir. - +1 yıl
Islam imam nikahi kiyin mi diyor cidden iyi sacmaliyorsunuz Allah kadinlari en ozenerek yaratigi bir varligi hic zor duruma dusurur mu imam nikahinda kadinlarin hic bir hakki yok ne sahadi var ne baska birsey adam onu kullanip atabilir bu yuzden resmi nikah gecerli diyorum yaa !! Imam nikahanin nasil oldugu soylememe ragmen cahillik yapan sizlersiniz ben degil
- +1 yıl
Bak cahil kardeşim sen daha dini nikahta kadına verilen hakları bilmiyorsun sen emin ol Cenab-ı Hak devletten daha çok hak veriyor kadına zaten böyle kullandığın cümlelerden de anlıyorum ki tahlidi imanın var araştır öğren. https://m.sorularlaislamiyet.com/index.php?oku=2909 yeniden atıyorum sitenin linki oku Allaha emanet.
- +1 yıl
@uysalkedicik Sizden her kim hür mümin kadınları nikah edecek bir zenginliğe gücü yetmiyorsa, ona da ellerinizin altındaki mümin cariyelerinizden efendilerinin rızası ile nikahlamak var. Allah sizin imanınızı daha iyi bilir. Siz birbirinizdensiniz. O halde sahiplerinin izni ile ve mehirlerini örfe göre vermek suretiyle cariyelerden iffetli olan, zina etmeyen, dost da edinmeyenlerle evlenin. Evlendikten sonra bir fuhuş yaparlarsa, o vakit hür kadınlar hakkında gerekli bulunan cezanın yarısı kendilerine lazım gelir. Bu hükümler, içinizden günah işlemekten korkanlaradır. Sabretmeniz ise, sizin için daha hayırlıdır. Allah Gafûrdur, Rahimdir (çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir)
- +1 yıl
Kullanip atamaz ayrilma durumunda maddi bir anlaşma oluyor yanlis hatirlamiyosam.
- +1 yıl
Ya ben anlatamiyorum ya da siz anlamiyorsunuz
- +1 yıl
Ya resmen cevap verdigim insanin laflarina bak yorumumu sildim varsayin bu seviyede birine bisey soylememis sayin
- +1 yıl
Ben onu beyfendilere dedim 2 saattir anlamiyorlar size demedim
@namütenahiiiii - +1 yıl
Offff isi nerelere getiriyorsunuzz yaaa ciddi ciddi sinir ediyorsunuz demekk istedgimm resmi nikah gecerlii offff cidden sinir edersiniz insani siz !!
- +1 yıl
İslami ölçüye göre olursa geçerli yoksa değil. Dini nikah haktır. https://m.sorularlaislamiyet.com/index.php?oku=2909 Okuyun demiştim.
- +1 yıl
Ben o sitede kimin ne yazdgini bilmem her yazilan dogru degil belki diyanetin sitesi var zaten gerek yok ona
- +1 yıl
https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1422
kurul.diyanet.gov.tr/.../Cevap.aspx
Diyanetin de sitesine bak. İslamın kuralı budur kardeşim. - +1 yıl
Imam nikahi die bir sey gormedim ben ayrica ben dini nikah yok demedim su imamlarim kiydigini nikah yani resmi bir kisinin bu nikahi kiymasi gerek bunu demeye calisiyorum
- +1 yıl
Dini nikahı İmam kıyar kardeşim.
- +1 yıl
Resmi dediğin kişiler dua okumasını bilmez Allah kelamı etmez nasıl onlar kıya bilir diyorsun aklım almıyor. Resmi Nikah şart tabi ki kıyılması lazım ama asıl olan İmam nikahıdır zaten Resmi nikah olmadan İmam nikahı olmuyor ülkemiz de.
- +1 yıl
Kafami karistirdin cidden !! Ayrica soyledginde cok sacma bilendee vardir elbett nie bilmesinler. iyi sacmaliyorsunuz gece gece Allah askina yazmayin sinirlerimi bozuyorsunuz
- +1 yıl
Bilende vardır ahaha. : ) Sen Kuran-ı Kerim okuyarak nikah kıyan nikah memuru gördün mü? : ) Cahillerle tartışmayın , çünkü ben hiç kazanamadım. İ. Gazali.
- +1 yıl
2 saattir bos konusuyorsun Kurani kerimi herkez okuyabilirr omrunda kactane nikah gordunde konusuyorsun bee tek kisiye gore yargiliyorsunn hepsini gordun sankii cahil sensin asil !!
- +1 yıl
Vallahi senin kadar cahilini görmedim ben. : ) Neyse iyi günler.
- +1 yıl
Kes be asil cahil sizin gibi insanlar imam nikahi gecerli olsaydi herkez zina yapmak icin imam nikahi yapar saklardi ama srnde dusunce olsaydi bunu dusunurdudun dahada yazma cahilmis sen don bir kendine bak 2 sey ogrenmis burada gelip bizi sorguluyor don kendine bak sen!!
- +1 yıl
Iyi dayandın ya ama değmez kardeşim @-o_O-Rıdvan
- +1 yıl
Eee cahil arkadaşım İmam nikahı yapmanın şartları var herkese duyurmak mesela bir şartı öyle imam nikahını gizli yapmak diye bir şey yok sen daha bunu bilmiyorsun. Sana sabahtan beri kaç tane kaynak attık hala yanlış bildiğini kabul etmiyorsun senle tartışmak istemiyorum sen kendi bildiğini oku daha da cevap yazma iyi günler.
- +1 yıl
@namütenahiiiii Aynen arkadaş da aşırı kibir var ya da yanlış bildiğini kabullenmek istemiyor ya da sabit fikirli. : )
- +1 yıl
Gorus benim gorusum bilmem farkinda misin imam nikahi imam kadin ve erkek var nasil herkez duyuyor ya bir gidin allah askina attigin kaynaklarda dini nikah var imam nikahi degil okuda at bari
- +1 yıl
Aileden gelen üretim hatası var anlatamazsın buna biseyi de acip okumaz birak ne hali varsa gorsun @-o_O-Rıdvan
- +1 yıl
Sizin her bildiginiz dogru zaten evet cokk biliyorsunuz yaa yuzlerce fetva falan verdiniz 2niz sanirim bukadar bildginize gore
- +1 yıl
İslamda senin benim görüşüm yoktur. Attığım kaynakların hepsinde dini nikah vardı ama neyse.
- +1 yıl
Siz 2niz cok okuyorsunuz yaaa o yuzden boylesiniz zaten aileme laf soylemek seni gibi bir haddsize dusmez haddini bil sen kimsinde aileme laf soyluyorsun !
- +1 yıl
Tamam arkadaşım sus artık.
- +1 yıl
Dini nikah demedim ben imam nikahi dedim zaten yazdigimi bir oku
- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
Gorus benim gorusun ismini etiketlemedgim halde satasan sensin bilmem farkinda misin birde sus diyor dahada yazma !
- +1 yıl
Sen inandığım bir din hakkında olmayan bir şey söylüyorsun tabi ki de karışırım ! Sen yazma sus artık tamam.
- +1 yıl
Valla engellicem hee ciddi ciddi kavga cikarmaya gelmissin ben diyorum imam nikahi sen diyorsi dini nikah sanki ben dini nikah yok dedim yazdiklarimi anlamak istedginiz sekilde anlamayin ya Allah Allah !!
- +1 yıl
Allah katında resmi nikah geçerli diyorsun ben dini nikah diyorum burada haklı olan benim neyse konu çok uzadı kimin haklı olduğunu mahşerde görürüz.
- +1 yıl
Valla gittt yaa ben senin gibi anlamada zorluk ceken birini daha gormedimm imamm nikahiii diyorumm ben immmam kitmisiniz nesiniz ya !! 1 kere daha yazarsan ciddi ciddi engeli basicam sabrimi zorlamaaa nasil anliyorsan oyle anla ya coktq umrumdaydii amannn !!
- +1 yıl
Seninlemi ugrasicam ben birsey anlamiyorsunuz insanin canini skiyorsunuz !
- +1 yıl
Ulan imam nikahı ile dinin nikah ayın şey zaten. Allah katında resmi nikah geçerli diyorsun saf mısın nesin alla alla sus dedikçe daha konuşuyorsun.
- +1 yıl
İmam nikahi diye birsey elbette ki var. Ancak Türkiye laik bir devlet oldugu icin dinin yaptirim ve sorumluluk gerektiren ilkeleri devlet icin bir baglam icermiyor. Yani imam nikahi Allah katinda gecerlidir, devlet katinda degildir. Hicbir hoca da imam nikahi Allah katinda gecerli degildir diyemez. Hocaniz imam nikahi olarak bilinen nikahin sadece imamlar taarafindan kiyilmadigini anlatmis birde.. Tam anlamiyladinlememissiniz ya da anlamamissiniz.
- +1 yıl
Off demek istedgimm sadece imam nikahi yapip ben evliyim die gezemez kimse resmi nikah da sart imam nikahinda kadinlarin hic bir hakki yokk bosanmak istese nafaka istese sen bu adamla evli degilsin diyebilirler bu yuzden resmi nikah gecerli diyorum ben sadece konulari nerelere cekiyorsunjz ya cidden -_-
@portakalçiçeği
+1 yılyaw evet doğrusunda.. kimi kandırıyorsun diye bir soru geliyor akla.. asıl olan niyettir..
10 Yorumla
+1 yılKanunı olmasada allahın katında helalın oluyorda bıkıp gıdersen olmaz onun senı boşaması lazım bjnuda bıl
00 Yorumla
+1 yılAl bide burdan yak.
G. tün aklı olsa osurmazdi mk.20 Yorumlaee peki cinsel ilişkiden sonra nolcak? 1defadan sonra bosancan mı?
012 Yorumla
SoranYok, sürekli yapıcaz... Sıkılana kadar iste
Soran+1 yılBilmemki
- +1 yıl
onun yerine niye mast yapmıyon ki? zaten zinaya yol acacak kadar kötü durumdaysa bir insan evlilik ona farz olur... ama senın yasın kac daha? canının istemesi çok normal.. ancak türk kadınları mast yapmayı bilmedikleri için böyle oluyor? yani boşalamama sorunu olabilir sende.. eski kız arkadasımda senın gıbıydı çünkü cok istiyodu bosalmayı öğrettım bosaldı rahatladı.. sende bu sorun olabilir mi acabaa?
Soran+1 yılYasım 24 ve mast yapmayı gayet iyi biliyorum sadece artık bir erkek eli değsin istiyorum
Soran+1 yılTabi eminim gerizekalımı sandın sen beni yıllardır kendim bosalıyorum
Soran+1 yılSanane be
Soran+1 yılNasıl olucan ya delmisin nesin sanal kadar sacma ve zevksiz bisey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünah değilse bile dini anlamda evlilik sonuçta.. Hoş olmaz..
00 Yorumla
+1 yılyeni bir meslek doğuyor; imam nikahlı fuckbuddy:))) bende sertifikası var yeni aldım:)))
00 Yorumla
+1 yılAllah her yerde Görüyor ne düşündüğünü ne niyetle oldugunu merak etme :)
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. evlenmek istememek kendi içine kapanmak ta şirk diye biliyorum
00 YorumlaGunah bacim, oyle sey olur mu evlilik kutsal zevkler icin, oyuncak, haline getirme
10 Yorumla
+1 yılMute nikahı diyosun yani :) peygamberimiz yasakladı
00 Yorumlatabı kı canım ne olcak yap ımam nıkahını sonra canın sıkılınca bosanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyet önemli. Sen evlilik için değilde sadece cinsel açlığın için yaparsan günah olur tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim basimdan öyle bir durum gecti. Lakin kendimizi ve kendini kandirmiş olursun...
00 Yorumla
+1 yıl29 Yıldır Dünyadayım Böyle Yangın Görmedim!
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDini konular için yetkili fetva makamı diyanet işleri değil miydi?
00 Yorumla
+1 yılimam bul kendine o zaman:)
00 Yorumla
+1 yılsizin gibiler olmasa bız nasıl geçiniriz.
00 YorumlaSE*S amaçlı İmam nikahı kabul olmaz
10 Yorumla
+1 yılo zaman seni nikahıma aldım artık helalimsin :D
00 YorumlaOlmaz din katında evlenmiş sayılırsın
00 Yorumlaİmam nikahlı fuckbuddy... İyiymiş.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlenmeyi düşünmüyorsun.
00 Yorumla muta nikahı o senin dediğin.. günah tabi ki..
00 Yorumla
+1 yılBunlar hep soğuk hava dalgasının etkisi
00 YorumlaAllah ıslah etsin millet kudurmus vallahi
00 Yorumla
+1 yılevlenmeyi niye düşünmüyorsun
00 YorumlaSen ne istediğini bilmiyosun bence
00 Yorumla
+1 yılAllah senin kalbini bilir niyetini bilir
00 Yorumla
+1 yılsaçmalame bir sie you
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldini nikah kıyman lazım o da kocan olur
00 Yorumla
+1 yılWalla bana uyar senin gibilerin sayisi artmali ^^
00 Yorumla
+1 yılBeyin yoksulu ya
10 Yorumla
+1 yılgunah tabı
10 Yorumla
+1 yılYaş kaç?
00 Yorumlamuta nıkahı yapalım
00 YorumlaGünahı boynuma
gel00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde yaşıyorsun?
015 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul neden
Cevap sahibi+1 yılBul bir imam madem takilalim bnde istyrm oyle
Soran+1 yılYorumlara göre Olmazmiş ama
Cevap sahibi+1 yılSen hayatini yorumlara goremi yasiyosun? Bu senin hayatin. Onlar sadece bir yorum. gel takilalim bnde cok doluyum isteee
Soran+1 yılYorumlara göre günahmış demek istedim, günahsa istemem zaten
Hem sen kim bilir kac kisiyle yattın
Cevap sahibi+1 yılSen hc yatmadinmi kuzun
Soran+1 yılHayırr
Cevap sahibi+1 yılPeh birak ya :)
Cevap sahibi+1 yılGunahdan soz ediyosun. Sunnettir evlenmek?
Soran+1 yılYuru git pis herif
Cevap sahibi+1 yılPisligi nerden gordun
Soran+1 yılOzur
Cevap sahibi+1 yılKarstrdn sanirim aen msjlari. Baska islerle mesfulsun sen belli
Soran+1 yılA maan
Cevap sahibi+1 yılNee m?
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği