anal orgazm olan var mı ya da yapan yaşayan var mı nasıl bişey bilenler soyleyebilr mi?
anal iyi bisey değil nedeni?
anal iyi bisey nedeni?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Temizlik şart !
İlişkiye girecek olan bayan önce temizliğini yapmalıdır. Lavman olabilir. Eğer lavman bulamazsa anal pompası var onunla yapabilir ama ben denemedim hiç anal pompası. Son yöntem ise parmağını sabunlayıp anal bölgene sokup dışkıları çıkarmandır. Sok çıkar sok çıkar o şekilde dışkıları boşalt.
Yalnız şunu unutma eğer dışkın sıvı ise kesinlikle yapmayın başka güne erteleyin. Eğer dışkın sıvı değilse eğer ilişkiye girebilirsiniz temizlik şartı ile.
Erkeğin mutlaka ama mutlaka kondom takması gereklidir. Çünkü bakteri vs. gelip hastalık bulaştırmamalıdır. Diğer husus ise erkeğin baştan o bölgeyi esnetmesidir vazelin ile biraz sürülür o bölgeye ve ovuşturduktan sonra 1 parmak sokulur ardından 2 parmak sokulur ve esnetilir. Sonrasında penisi, anal bölgesine sokarken ilk olarak penisin ucunu sokmalı yani yavaş yavaş yapmalı birden köklememeli. Yavaş yavaş içeri girip yapmalıdır. Başta yavaş yapmalı tempoyu bozmadan sonra ara sıra hızlanıp kökleyebilir.
Acı ve zevkin aynı anda yaşandığı muhteşem bir pozisyondur.
Temizlik, önlem ve erkeğin işini bilmesi yeterlidir.
Not: Anal ilişki sık sık yapılmamalıdır senede 2 ila 4 civarı olabilir. 2 kez yapılacaksa 6 ayda 1 kez. 3 veya 4 kez yapılacaksa 3-4 ay arayla yapılmalıdır. Anal deliği genişlememeli yoksa tuvaletini tutamazsın.
bayan olsaydım anal için kıçımı parmaklayıp bokumla oynamazdım ne gerek var
Bahaneyle temizlenmiş oluyor. Ama ben lavman tercih ediyorum daha iyi temizlik oluyor böylelikle. Aslında anal pompası da denenebilir.
Her seyden once mekrur kardesim gunahi buyuk zevk alcaz diye herkes sasirmis ya
İkisi de değil nedeni ise şu;Eğer iki insan arzu ederek cinsellikte bir şeyleri yaşıyorlarsa o zevkde veriyorsa gayet doğaldır.. Bunu uzmanlar böyle söylüyor.. Tabi anal seks de en önemli kural temizlik ve kurallara uymak.. En önemli madde ise arkadan çıkıp vajinaya girmemek.. Anal seksi arzu ederek isteyerek yapan kadınların %85 i orgazmı yaşadıklarını söylemişler.. Şahsen benim sevgilim anala seks de çılgınca orgazm oluyor ve kucağımda deli gibi kendini benim üstüme bastırıp sanki daha derine almaya çalışıyor dudaklarımı koparacakmış gibi emiyor..
E. Ünv. Tıp. Fak. Uzamanım;anket sonucu ne çıkarsa çıksın merak edip deneme burdan yazılmıycak biçok sakıncalar var. teorik yazılar farklı karşılaştığım vak'alar çok farklı
ne gibi biraz söyleyebilir misnz?
bir site önerin varsa bu kadar nasıl bir bilgi merak ettim
Cevap
16Cevap
anal, öğrenilmiş zevktir. epey tecrübe gerektirir. erkeğin g noktasına sürtünebilmesi kesinlikle şarttır. aksi taktirde en kral analcı kadına bile işkence gibi gelir. fakat erkeğin ne yaptığını bilmesi ve kadının da nasıl zevk alacığını bilmesi, bu çifti izleyen duvarları bile boşaltır. duvarlar ağlar ağlar. mendil açar burunlarını silerler. prof olmak gerek. aksi taktirde dediğim gibi, işkenceden farklı birşey değildir.
Doğru şekilde ve ara sıra hazırlıkları da güzel yapılınca acele etmeden alıştırarak yapıldığında farklı bir orgazm keyfi olduğu inlar edilemez
kesinlikle berbat ölürsün acıdan ambulansla anca yetişir yırtık popo hastaneye
öyle bir ilşki yaşadnz mı?
analdan zevk alınmaz sinirler yok zevk sinirleri bayanın göğüslerinde vajinasında klitorisinde ayaklarında boynunda ensesinde kulak memesinde yoğundur buralar sevilir okşanır yalanırsa daha çok zevk verir bayana
Bir nevi şudur
img136.imageshack.us/img136/9449/dovmeeexu5.jpg
evet doğru partnerle kesinlikle yaşarsın kim ne derse desin defalarca şahit olduğum bir olay.
Anal orgazm diye bir şey yok lanetli acı verici dışkı bulaşıyor etraf b*k kokuyor üstüne zina bir kere yaptım sayesinde doğru yolu buldum evlenene kadar ilişkiye bile girmem :S
Sevmiyorum, kusarım kıçına valla onun, benden öyle şeyler istemez umarım.
Ben partnerlerimle anal yapmym isteyenlere olmam hak deliği varken b*k deliğiyle ugraslr mı
İşini bilen erkekle yaparsan orgazmı yaşar bir daha yapmadan duramazsın.
anal dan erkekler zewk alır çünkü o bölgede alt tarafta prostat vardır oraya yapılan baskı sadece erkeklere zevk verir
ssahane bayılırım ben hele o deliği yalarken kapanıp acılısına
boşveeer b. ktan bir mevzu
Bir kız arkadaşım analdan orgazm olmuştu..
Kaslarlar ilgili sonra ossurunu tutamazsn
o ne la ilk defa duydum
Bence iyi birşey değil!!!
fkrm yok
bazen zevkli oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar