Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım tek orgazm vardır klitoristen olur. başka yerlerde arayışa girmeyin.
uygulama vajinal ya da anal olabilir ama orgazma taşıyan klitoristir. bitişik kaslar ve iç dudaklar sayesinde klitoris uyarılır öyle olur. genelde sevişme yoksa sadece gir çık şeklinde analdan orgazm yaşanamaz01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet vardır.
Anal yapması kesinlikle hazırlık yapmalı, öyle birden vajina gibi kolayca giremez
Hazır olduktan sonra penisi sertce kaygan olmalı, tecrubesizler sana anal orgazmını getiremez hele 2 dk sürse de yetiştiremez , o kadar sıkışık ki 2. ci penetrasyonu bosalta bilirsin onu
Tecrübeli biri , güzelce penisi kunlansa ve de iyince tutabilse, anal orgazmını yetistirebilirsin ama beyinde de aktivite yaparak
Anal orgazmı, vajina orgazmını daha yüksektir
Vajina orgazmı hem klitoris, hem vajina, hem tüm vücuduna, hem beyine de, hem meme üçü hissettirir, yüksek bir vajina orgazmını, hem orgazmını yaşarsın hem vajinan yüksek zevkten istemiyerek çiş çıkartırsın zevk seviye göre (çift orgazm de dahil)
Anal orgazmı, hem anal, hem vajina, hem klitoris, hem vücut, hem meme üçü, hem beynine zevk hisseder.. DE...
Birinci anal orgazmını alırken kendini serhoş gibi hissediyorsun, tüm vücudunda kontrol edemiyorsun, vajinan istediğin zaman kısa çiş çıkıyor zevkten , anal yapmaya sürece sarhoş gibi davranırsın, popona sertce tokatlasak, yüzüne hafif tokatlasak , saçlarını sertce tutsak , acıyı hissetmezsin sarhoş olarak12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Teşekkürler ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılVar bence. Ben çok yakındım ama dayanamadım vajinal devam ettim 😂
67 Yorumla- +1 yıl
Sende de her şey var masallah 😁😁
- +1 yıl
@AddrenaliN aaa nerden çıktı bu
- +1 yıl
Ne nerden çıktı 😅
- +1 yıl
@AddrenaliN her şeyin bende olması yani
- +1 yıl
Dur daha dur kim bilir sende neler var neler 😀
Soran+1 yılÇok acı verdi bana ve zevki yoktu. İçimde gidip geldikçe o his berbattı yaa
- +1 yıl
ben de merak ediyorum analdan sokmayı
+1 yılorgazm beyinle ilgili bir aktvitedir. her insanın çok farklı şekillerde çok farklı şeylerle orgazm olması mümkündür.
37 Yorumla- +1 yıl
Buna imzamı atabilirim
- +1 yıl
@_BELLADONNA_ anlaştık o zaman :)
Soran+1 yılNasıl mesela örnek verir misiniz
- +1 yıl
ne örneği istiyorsun?
Soran+1 yılDüşünce gücüyle beyin aktivitesiyle ilgili
- +1 yıl
insanın beyninde haz neye karşılık geliyorsa onu tam bulduğunda orgazm gerçekleşir. bu bazen bir kelimedir, bazen bir noktaya temastır, bazen bir nefestir, bazen bir kokudur, bazen bir sestir, bazen bir ritimdir bazen bunların kombinasyonudur
- +1 yıl
+1 yılAnal orgasm analdan orgazm olduğun anlamına gelmez, analdan girince vajinanın alt tarafına yapılan baskı sonucu vajinal orgazm yaşanır ama analdan girildiği için adı anal orgazmdır😉
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerde daha mümkün bu. g noktamız prostatta çünkü. kadınlarda mümkün değil denilemez, analdan zevk alan var kadınlar da var tabi, bu biraz acıdan zevk almayı sevenlerde daha çok görülür.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız diye düşünüyorum analdan zevk alıp vajinal orgazm olabilirsin anca
12 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum olabilir
- +1 yıl
Prof muşum gibi konuşamam ama düşüncem bu
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBizlerde var, yani ben boşalabiliyorum anal ilişkide
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet, aynı zamanda klitoral okşama ile olabilirsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. dogru pozisyonda dogru şekilde yapılrsa kadın anal dan boşalıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet var. Partnerim oluyor. Önceki de oluyordu. Qncak hiç yapmadıysan yapma veya alışma derim. Başka kapıları aralamış oluyorsun.
20 Yorumla
+1 yılPeki senin partinerin anüsünden zevk alsa yalamanı istese yalar mısın?
00 Yorumla
+1 yılvardır ama erkeklerde.
210 Yorumla- +1 yıl
Altindaki kizi oku da bilgilen. Belki at gozluklerinden kurtulursun
- +1 yıl
@HAYATAheyecanGEREK gey olmak utanç verici bir şey değildir. anal sevebilirsiniz.
- +1 yıl
Algi kapaditrn kıt belli ki burada kadınin anal seksle orgazmindan bahsediliyor. Ama sende bunu anlayacak kapasite nerdeee
- +1 yıl
@HAYATAheyecanGEREK xdhjadhs sana sağlamından anal gerek knka be. iyice açılırsın.. zihnen.
- +1 yıl
Sana da ssglamindan bir beyin gerek otonom sinir sistemiyle ancak bu kadar oluyor demek ki. Embesil yaa
- +1 yıl
@HAYATAheyecanGEREK yaşamak istediğiniz zevke dair bazı gerçekleri kabullenmeden geberip gitmeyin diye diyorum ben ya nolur nolmaz aklının bi köşesinde bulunsun
- +1 yıl
Onlarca kadina yaşattığım zevkleri bana mi öğreteceksin cahil. Asla ve asla zerre kadar kendimde anala bir istek olmadi olmayacak da. Neyse senin gibi alt seviye bir tiple daha fazla muhatap olamam
- +1 yıl
@HAYATAheyecanGEREK hahaha g*tümle gülmek hiç bu kadar anlamlı olmamıştır herhalde
Soran+1 yılKadınlarda mümkün değil midir
- +1 yıl
@priashairp Doğru söylüyosun erkekler anüs bölgesinden çok zevk alır ama bizim ülke de kaç kadın erkeğin anüsünü yalamak ister ki sorun orda😀😀 bunu yapacak kadın yok denecek kdr az
- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapılırsa elbette.
22 Yorumla
Soran+1 yılKadında?
- +1 yıl
Evet
Evet var yaşamak istiyirmormusun
23 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVar ve mümkün titreyerek orgazma ulaştırır
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Benim inkar edemeyeceğim bir gerçek doğru hazırlık adımlarla uygulanınca acele etmeden davranınca bitmesini istemiyor gibi oluyor
+1 yılİşi bilince elbette mümkün. Sok çıkarla olmaz tabi
10 YorumlaYoktur boşuna uğraşma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Zevkten patır patır
01 Yorumla
Soran+1 yılKadında?
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. eved var
02 Yorumla
Soran+1 yılKadında var mı
+1 yılEvet var
02 Yorumla
Soran+1 yılKadında var mı
- +1 yıl
Tabi ki var bakma şu s*lak embesil karıya. Dogru partnerle doyamazsın o zevke. Ama yanlış partnerle de pişman olabilirsin ona göre.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet mümkün
02 Yorumla
Soran+1 yılKadında mümkün mü
- +1 yıl
Evet oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evett
02 Yorumla
Soran+1 yılKadında mümkün mü
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabii ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var ama bencil olmayan erkek tarafından
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar evet mümkün
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Tövbe
00 Yorumla
+1 yılEvet mümkün denemesi bnden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olduğu söyleniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ama kadında mümkün mü
Evet var
20 Yorumla
+1 yılMümkün...
00 Yorumla
Detaylı bilgi