AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Haklısın anlamayız biz kalin kafayla bekaret benim gözümde Oruçlu biri nasıl iftarı bekliyorsa kadın da Kocasını o şekilde beklemeli Yatıp Yatıp sonra yok beyin de yok burada dememeli
Yirtik paraşütle uçaktan atlamam ben:)
Jelatini acik biskuvit bile almiyorum
Sifiri varken neden ikinci el kullanayim
başkasini yedigi kasiktan yemezken başkasinin sittigi kizi midem bulandi ak
hadi l*n sen bakir değilsen hakkın var yoksa dışarı
bakirsen hakkın var
kendi bakirliğini kaybetmiş onu bunu karalıyor hadi l*n oradan
Swnin ruhun benim ruhumun onunde diz çöker tövbe ister:)
yaş aralığı 25 34 tavır ergenus. Benden daha ergensin. Tanrı yardım etsin sana :D
Açildin serbestsin artik=)
Bakir biri olarak bakire bir bayan istemek en büyük hakkın. ;)
Herkes dengini bulur bence buda ilahi adalet. Ben bakir olmayan bir erkege bakire bir kadin denk gelecegini dusunmuyorum ki gelmemelide.
Mikeyim bakireliğide kezbanlarıda
senin bu aydın görüşlü yapına bayılıyorum
Öyle miymişim sağol
Önceden tanışmışız izlenimi verdin?
rica. yorumlarını görüyorum
Anladim tkrrdn tskler
insan olman yeterli namus iki bacak arasında değil namus beyindedir
Siz keyfinize göre davranın, yiyin için hesabı bize kitle.. O zar sana koyulduysa korumak zorundasın. Gerisi hikaye.
çılgın bakire konuştu, dağılın
Ben iradesiz değilim.
Çarpıtma seni çılgın. d
Canım günahı senin sevabı senin. Ben sana olan durumu söyledim. Allah ıslah etsin.
Şöyle diyim, çok sevdiğin bir kadın var deli gibi aşıksın ve evlendiniz. Gerdek gecesi onun patlak olduğunu anladığın zzamanki hayal kırıklığı nasıl bir duygu biliyor musun sen? Kendinizi düşünmüyorsunuz bari evleneceğiniz adamı çocuklarınızı düşünün ben bakire değilim derken
sen bakir misin bro :d
Evet bakirim bir kızla en fazla öpüştüm ve 20 yaşında bir erkeğim. Utan biraz
hehehehe
bakir seni abaza patlakmış kırolar ettikleri laflara bak önce insan olun. ZKmde değilsin, çatla havaya konuş havaya
Senin insanlığını da gördük :D
kimisi de illa laf yiyince yola gelir, insaniyetten bahseder :d
Aynen senin insanlık konusunu başlatman gibi :D
Allah hayırlısını versin. En başta bunu dememiz gerek.
Helal be bacım sonuna kadar destekliyorum seni.
sağ ol tatlım
Çekecekler canım merak etme fazlasıyla görecekler babayı !
Şu 5 kişi çıksın karşıma bir cesaret var mı acaba?
Niye erkeler milli olunca bakire kız ister utanmadan. Biz kızlara neden negatif ayrımcılık yapılıyor anlamam?
Ben evlenmeden sevişmeyi savunmuyorum ayrımcılıktan nefret ediyorum sadece. :P
Ülkenin kızları bile ayrımcılıktan yanaysa ben boşuna konuşuyorum.
namus dediğin 2gr akan kan değildir... 2 bacak arasındaki organla olmaz namus kavramı... bir bayanın beyni namusluysa nefsine sahip bir beyni varsa sadık ve fedakarsa... benim icin en namuslu kadındır...
her önüne gelenle sevişmiyorsa sevdiğine sahip çıkıyorsa ona değer verdiğini hissettiriyorsa sıkıntı yoktur...
Ben zina yapmadım hamd olsun ve karşım da ki insanında öyle olmasını isterim. Şu hayatta HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR ! . : )
kardeş sen kendini kandryosun böyle söylerek.. emin ol kimin yaptğı kmin yapmdağda siyahla beyaz kadara aşikar.
tm bro
Kusura bakma ama saçmalamışsın. Kendi içinde tutarlı değilsin.
işine mi gelmedi cantın dağıldı değil mi
Ne diye jantım dağılsın? Benim yaram yok canım. Ama senin var belli.
yobaz olmak çok kötü, benim amacım sizleri aydınlığa kavuşturmak. Ama görüyorum mümkün değil. Yaram olması mümkün değil, bakireyim. Bu soru onları anlamak ve hissetmek için açıldı. şimdi çatla bakalım :)
Bakireliği önemsiz bulup da bakireyim diye övünmek de nasıl ağır bir kezbanlıktır. Kendi içinde tutarlı değilsin derken bunu kastetmistim :) Bakireym çatla yazmış bir de :D Ne diye çatlayacaksam hayırdır nikahıma mı gireceksin? Benim tercihlerim farklı cınım ya ötede oyna hadi.
of senin gibi bir yobaz beyin sorumda bulunmasın lütfen kezban sensin de yüzüne vurmadım
Yobaz beyin? burada "bakireyim çatla" yazan sensin ben değil. Hem eleştirip hem de bunla övünmek nasıl bir gerikafalılıksa artık. Yazdiklarimi idrak edecegini sanmiyorum. Hadi şimdi güle güle. Bir daha da elestirdigin seylerle övünme :D
Çırpınma yobaz beyin kendini meta olarak görenden ne beklersin ikile sorumu kirletme
Uf kızım ben kendinle çelişiyorsun diyorum hala takmış bekaret diyor. Ben nerde bununla ilgili birsey yazmisim? Benim elestirdigim hem bu konuyu elestirip hem de hemde övünmen. Komiksin. Daha ne dedigimi idrak edemiyorsun hala konusuyorsun. Keske gizlenmeseydin de bana bu hem anlama sorunu olup hem hakaret eden kisiyi engelleme firsati verseydin.
Tabii ki artiladim
çok gücüne gidiyor ki hala sorumdasın uza, seni tınlayan yok
anlayan anladı algılayan algıladı mesajı, senin beyin idrak etmiyor şimdi sus sorumdan git
Tınlamiyorsun madem ne diye cevap veriyorsun? Tam kezbansın. Ne dedigimi anlayacak kapasite yok malesef. Daha da yazma.
Hakarete sardik simdi de :D Madem bu kadar aydinsin aç gizliliği engelleyelim. İstedigim yorumu da yaparım. Bu seni ilgilendirmez. Madem rahatsizsin acarsin gizliyi karsilikli engel atariz. Daha da yazma.
senin bakire olmanda olmamanda beni ilgilendirmez benim umrumda olmaz. herkesin günahı sevabı kendine.
Benim bakire olup olmamam zaten seni ilgilendirmez, konuya değineceksen yorum yap. ANA TEMA
bekaret iki bacağın arasında başlar beyinde biter. ikiside olmalı. kızlık zarı bayanlar için bir tabudur o tabu yıkıldımı ha 1 olmuş ha1000 olmuş farketmez. çünkü 1 i yaban 2-3-4-5... yapması daha kolay olur. bu arada erkek yapar demiyorum, iki cinsiyette evlenmeden yapmamalı görüşünü destekliyorum. bayanda erkekte evlenmeden önce yaşadığı zaman eşleriyle yaşayacak bişeyleri kalmıyor ve boşanmaların çoğu sebeplerinden önemli olanıdır.
Genelde bekareti bozulmuş her kızın standart savunmasıdır bu :D Rabbim herkesin dengine göre verir ablacım merak etme sen hakkın neyse bulursun ;)
Ruhun duymayacak :) Sizin gibi zihniyetlere bunu yazıyorum. Bakir değilsen bakire istemeye hakkın yok. NOKTA
Bakirim bakire istemeye hakkım var dedim ya Allah herkesin gönlüne göre verir gönlün kaşar olmuşsa yapacak birşey yok. evlendikten sonra bile akıllı durmayacağını düşünüyorum ve bunu sana değil vicdanına soruyorum çoluğunun çocuğunun yüzüne bakabilecekmisin?
Sen böyle basitliklerle kendini kandırmaya devam et namus ahlak yoksunu bir bayanla olacağımı sanmıyorum inşallah Rabbim de izin vermez. önce insanın içinde Allah korkusu olacak ;) ruhum duymayacakmış :D ya yazık sana gerçekten yazık :D ben seni ve senin gibileri iyi tanıyorum merak etme kocana acırım sadece ;) benim geçmişimi açsan eline sadece orta parmak geçer başka birşey değil ;) asıl tanıyamayan sensin namus nedir bilmezsin çünkü o yüzden bunu çok görmüyorum sana :D son olarak da ALLAH tanrının belasını versin ;)
Bâkire aldatır bâkire olmayan aldatmaz Söze bak nasıl bir Çelişki nasıl bir Saçma savunma bu 😊
Sen insanları böyle mi tanımlıyorsun soran yobazlar bakireler aldatır kötüdür bakir bâkire olmayanlar iyidir aldatmaz iyi kadın iyi adam olur 😊
Kuyruk acısı kötü tabi anlıyorum :D ama sen artık ne kadar da zorlasan 4/4 lük biri olamazsın :D taş çatlasın 4/3 bunlardan biri olan namusu kaybetmişsin çünkü ;) evet ben yobazım ve bununla gurur duyorum senin gibi 2 paralık insanlar için bundan utanç duyamam sorry :D
Muaneden iyi geçir :) Beni tanımıyorsun, bik bik et dur hade. Ooo yobazlığını da kabul etti, şimdi gidebilirsin :)
Pişman değilim :) SEvdiğim adam beni böyle kabul ediyor, size de ne düşer ha :D?
Sevdiğin adam seni öyle kabul edip evlenecek mi hayır 😊
Hayatından memnunsan burada kendini savunmana gerek yok.
Aynen keşke tam anlamıyla bunların deyiminde yobaz olabilsek
25 yaşlarında anlar ne b*k yediğini neyse iyi geceler 😊
Tamam hadi biz seni kendi namusunla yargılarınla başbaşa bırakıyoruz biz yobazlar olarak :D laf yetiştiremeyince anne bacı gidebilecek kadar basit olduğunu da kanıtladın sayın soran teşekkürler iyi geceler :D
Aynen kardeşim kuyruk sıkışınca ana bacı giderler diyorum ya bebek daha kafa basmıyor kafa Çalışınca anlamak abisi
Anlıcak 😊
Yok abicim bunlar bekaret ve din üzerine 38 master yapmış insanlar biz ondan daha mı iyi bilcez :D @CemKaradağ ;))
Kiminle evleniyon kadın😊
@CemKaradag ;))
Diyorum ya doğru bildiğim bir şeyi doğru göstermeye uğraşmam 😊
Onların kendi dinleri var İslâm yobazlık onlar için😊
Bu gibiler bize namus dersi vermeye çalışıyo iste kiz hizini alamadi bakirle bilene polemige girmeye calisiyor
Aynen abicim aynen milyonlarca insan haksız yobaz bir bunlar doğru neyse fazla önemseyipte değer biçmeyelim buna kapatalım konuyu ;D @CemKaradag :D
Soran 100 tane kelime yazdın hiçbiri bir anlam ifade etmiyor cahil olan bizleriz evet 😊 Müslümanım diyorsan al kuranı eline oku Müslümanlık yobazlık diyorsan al budayı karşına yoga yap
:D Bakir önce haddini bilsin, benim namusuma dil uzatmasın. Herif ermiş geleceğin de kocanı aldatacaksın diyor müneccim misin l*n sen? Ne ara erdin
Aynen orda o yapılanlar yobazlıkta ondan yapmadım diyecek 😊
Valla az önce cem arkadaşımız akıl yaşı 1 2 dedi yok o kadar da değildir demiştim demekki öyle hemen konuşmamak gerekiyomuş :D
ağır gelmiştir beynim siz yara bantlarına :d kaç saattir sorumdasınız l*n , millete eğlence çıkıyor ben gizliyim no problem sen ezildikçe ezildin gizlen bari :( . d. d. byee
Ya hee tamam :D
Yorumlarımız aşırı koymuş anlaşılan :D
hahah tanıdığım modlar sağ olsun kaybol
Akıl yaşı önemli tabi :D
Ben bakire istiyorum çünkü bende öyleyim. Hemde erkeklik gururu var bizde kullanılmış kızı almayız.
Alan erkek de gurur kalmamış demektir
Nedense bu konuyu da bakire olmayanlar sürekli irdeliyor herkes kendinden sorumludur sende o na göre birini bulucan
bakire biriyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum cinsel ya da duygusal fark etmez
Böyle şeylere ancak ahmak insanlar takılır.
kesinlikle, acıyorum şunlara. Doğaya tepki olarak doğmuşlar
Bıraksana. Seni et parçası olarak görenle evlenip veya birlikte olacağına, yalnızlıktan kedi besle. Başın ağrımaz en azından.
Hay zarinizada zar meraklilarinada en iyi zar tavla zari : )
Ben bu yaşıam dek bakirliğimi hala koruyabildiysem oda korumalı
O Yataktan Bu Yataga takıLıp Sızmışsın Bu ZihniyetLe '' aşkı '' Yorgan aLtında Aramışsın.
Anlatamazsın anlamazlar.
Bir kez Ruslara gittim sayılır mi :)
hakkın bakir kız :D :D
bakire :D
Aşk bacak arasında yaşanmaz kalpte ve beyinde yaşanır aşkı bir rt parçasına bağlayan taaa aklinin yolunu dikeyim
helal sana, gel alnından öpüyüm asd
Biz zamanında fırsat olduğunda yapmadı kta ne oldu mk
:) ...
Aşk kutsal bir duygudur. Duygu kalpte yaşanır. Iliskiyi daha iyi nasıl yurutebilirim bu kıza nasıl layık olurum düşüncesi beyinde yaşanır. Eğer kızın 2 damla kanı ufacık bir et parçası senin kalbini ve beynini korletiyorsa dikeyim öyle zihniyeti Deer vicdanı da
bende bakire deilim alan böle almayan yol alır :)
ainen öyle :)
bende Bakirim vede kendim gibi birini istemek ve elde etmek hakkım sonuna kadar. kaç yıldan beri dişimi sıka sıka diş kalmadı ;-) o gün gelsin 10 yataktan çıkmam
Ben de bekaretin beyinde olduğunu düşünüyorum. Beyninde bekaret olan bacak arasına da sahip çıkar. yoksa bekaret benim beynimde değil her s*ke a* açmak kolay :)
belli :) ya ha doğru deyip geçeceksin sizin gibilere
sen ne dersen de benim düşüncem bu :) he görüşlerine önem verilecek bir insan olsaydın burada kızlara sen bana diyorsun da sen de benim gibisin diye kendini örnek göstererek hakaret etmezdin ^^
Bu arkadas dogru yazmis ornek al gizli :)
Bak hala yaziyo :D eminim ki devam da edecek yazmaya
sen istediğin kadar si*iş sonra buraya gelip bekaretin ne önemi var diye konuş ben senin önceki hayatını nereden bileyim eskort muydun oro*pu muydun öyle herkese güvenirsek ohhoo işimiz yas arkadaş
Bakir değilsen bakire almaya hakkın yok. NOKTA.
Yaş 20 kimsenin kanına girmedim ve bakire istiyorum hakkım yok mu buna?
İyi, kendini falafoş yaptır ve "bekaret beyindedir"diye çıglık at.
Yani. Diyordun ben o.. Senin seçimin saygi duyariz artistlik yapma bari ama unutma bir Kadinin Kocasinan verebilecegi en güzel şey masumlugudur. 2 3 abaza önemi yok diyipte biyrrin kalkmasn iyi günler..
o abazalar sizsiniz yobaz kişilikler. O önemi yok diyenler aydın görüşlü insanlar sizler yobaz hangisinin sözü ciddiye alınır tabiki onların. Annen o. Ben değil
vermeden önceki düşüncen neydi acaba bekaret gitti şimdi senin için önemsiz ne önemi var yaa olması normal canım sen full boyalı arabasın malesef tercih edilmiyorsun ama her malın olduğu gibi seninde bir alıcın çıkar elbet hayırlı işler :)
Ben memnunum., önemsiz tabi :) Yobaz beyinler gözünde haddinden fazla büyütür. Benim peşimde köpek oluyorlar köpek abaza yolda görsen dibin düşer. İstesem de şu an diktiririm kızlığımı :) Lakin nişanlım beni kabul etti size de ne düşer :) senin bu boş lafların var ya ben de o kadar etkisiz ki :) Şu gerçeği oku Bakir değilsen bakire almaya hakkın yok. NOKTA.
canım o peşinde olmaları filan o olayları karıştırma ordaki amaç cinsellik seninle bir ömür geçirme, aşk vs. değil ;)
pardon kapağı unutmuşum qapaq :)
Nişanlım var zaten hiç birine tenezzül etmiyorum inan :)
umutsuzprenses anana bacına sahip çık sen, nişanlım sana dalar, ananı bacını da götürür yanı sıra. Analı orala sizin karılar girecek kaybol şimdi
o kapak mı kapaktan anlasa saf :D :d
Valla diğer erkekleri bilmem ama benim hakkim abi..
Acikcasi bakire olmayan bir kizla ciksam ve yatsam onunla evlilik hayali falan kurmam bakire bir kizla birlikteysem zaten bana gelip yalvarda belaretini bozmam bakir degilim
Oğlum ne kadar boş konusmussunuz l*n iktidarsizlar
Bu konuda kimse kimseye laf edemez özlük haklarına saldırı olur. her koyun kendi bacağından asılır
Bekaret beyindedir ama beyin nerededir o bilinmez işte kişiden kişiye değişir.. bakirim 40 bakire tapınağında tapmaya bal yanaklardan bal almaya hakkım var değil mi?
Bakirsen sorun yok, hakkın tabi
insanların şahsi düşüncesi istekleri hiç kimseye bişey diyemezsin sen sen kendi doğrularını kendine sakla kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez belki 40 kişiyle yattım ama bakire istiyorum arkadaş sanane yani?
alamayacaksın
aldım bile rahat ol sen.
biz de inandık :D
köylüler hahah
köylüler kovalasın seni :)
sonuna kadar katılıyorum sana
teşekkürler :)
ben teşekkür ederim. kolay bulunmuyor senin gibi dürüst kız.
Ya nasıl yapıyosunuz o işi neyinize guveniyorsunuz. turkiyede evlenilcek erkeklerin yüzde 95 i bakire ister yüzde 5 zaten evlenmez diktir bari
eşimi kandıracak kadar kişilik yoksunu değilim, artı sevdiğim adam biliyor, nişanlım oluyor kendisi. Bakir erkek tiplemeleri bakire istesin dediğim gibi kızlığı sağlam olsa bile bir takım deneyimleri olacak keza hakları değil hak etmiyorlar
neyin kafasını yaşıyor bu abla patlaşmışsan bizene a. q
bakireyim çatla
https://www.youtube.com/watch?v=ZRk-ayKz_0o
.
hahaha
İnşallah çok fazla kişi yoktur senin kafa yapında dünya kıyamete doğru yaklaşıyor. Pislikler le övünür hale gelmişiz..
bakir değilsen konuşma l*n
Bakınız herkesin başına kötü şeyler gelebilir. İnsanlık hali herkes birini bulur evlenir. Ama bekaret gitti diye önüne gelenle yatanlara ne demeli. Yani övünülecek birşey gibi de bahsetmeyin. Belki tek önemli şey bekaret olmayabilir ama okadar basit olmasa da olur diyemezsiniz. Allah herkese hayırlısını versin.
Ben önüme gelenle yatmıyorum 20 yaşındayım 3 yıldır elime erkek eli değmedi ki bakireliğimi kaybetmemin nedenini de burada açıklayacak değilim
Film seyrederken olur genelde. Söylemene gerek yok anladık zaten :)
"Bazi abazalar bekaret diye feryat ediyo " oldu herkes seni siksin istediginle catir cutur sikis sonra baskasiyla evlen.
Haa evlenip bosanmis olursun o zman bakire olmassin sevlenmis olmus olursun. ama diger turlusunu? Ailene gidip diyomusun sen anne ben patlagim baba ben bakire degilim diye? Once onlara gidip de bakip erkeklere sira gelmeden once ailen ne diyo bu duruma?
sana ne l*n :D
"Sanane lan" derken? Bu benim görüşüm. Kalkipda spam yapma burada isine gelmeyinxe yilisiyosun boyle. herkesin görüşü kensine ortaya attim ustune alan kazanir.
vay :D
bekaretini kaybetmissin laga luga yapiyorsun. bekaretini kaybedeni namuslu bekareti olani namussuz yaptin bravoo vallahi
Bakir değilsen bakire almaya hakkın yok. NOKTA.
istesem şu an diktiririm, nişamlım da beni kabul ediyor ne kaldı :)
Kabul ediyorsa o onun sorunu ama degerin olmayacak merak etme her firsatta yuzune vuracak sana sahip olduktan sonra anlayacaksin her koyun kndi bacagindan asilir. benimse evlnmek gibi bir niyetim yok.
Cunku bakire olmayan senn gibi kac kiz gecti elimden hicbirinin gozumde evlilik namina degeri yoktu
Değerim var, nişanlım elit kesimden sizin gibi yobaz değil, hiç önemi yok bekaretin, büyük konuşma oturursun şişeye dikkat et. bu tiple mi :D bu tiple mi altından geçtiler başka yer de maval oku hadi. sana bakacak kızı :)
Zorunami gitti hadi hadi elitler sksin seni sen bnim gibi birisini bulsan :) laf bulamayinca
Senn lafina gore gore butun bakirler birilerinin altinami yatacak safkan gerizekali
elitten kastın ne açiklarmısın lütfen.
tipe bak ya sen kim kızları altından geçirmek kim hahah
sana mı bakacağım onca nice erkek varken
Ayrica bu tipemi diyorsun ya yaz bana özelden butun kizlarla ozel resimlerim duruyor hala sana gosterecegim. oke. birde senn tipini gorelim hadi ben tipim yoksa bile senin bekaretin yok.
Guleyimde :) bosa gitmesinn
Yatmissin iste onun bunun altina dahami yatacaksin :)
hahah ben istersem şu an diktiririm ki benim nişanlım var ama sen ne yapacaksın bu tiple? Yüz nakli mi? haha kızlarla özel foto imiş, biz de inandık
Oldukça da güzelim kapa çeneni şimdi
:)) gülüyorum sana doğrusu benim hayatım hakkinda megersem ne kadar bilgin varmiş. ben turkiye guzeli oldugumu idda etmiyorum. zaten kuzum sana sunu soleyim sen kendini cok yukseklerden ucuruyorsun guvenme gencligine idda ettigin guzelligine bir çirpida yanarsin. fazlada zorlama yanarsın elit insan:)
Hadi benim herseyim ortada hodri meydan sen gizli kullanicisin ortafa tipin bile yok
Yorum kaldirmiyorsan neden soru soruyorsun.
Herkez krndine gore guzeldir erkkler seni elde etmek için güzelsin güzelsin diye çok şişirmişler doğrusu hemcinslerime çok kızıyorum bu konuda
tartışmaya gerek yok bak başkalarına eğlence çıkarmayalım, seni kafa yapını değiştiremem bb
Nyse sana burada laf yetistiremiyecegim umarim diledigin gibi mutlu bir hayatin olur ben kimsenin kotu olmasinj istemem.
Bb özür dilerim bir bayanla böyle konusmazdim bn asla sinirlendirdin sende kusura bakma hoscakal
umarım senin de mutlu bir hayatın olur :)
Benim mutlu hayatim var zaten tesekkur ederim iyi dilegin icin :)
Tipsiz falan değilsin, beni her kızdırana tipsiz derim sen de hoş çakal k. bakma
Hadi hoscakal en guzel asklar kavgayla baslar derler ;)
Arkadas olacagiz biraz dHa konusursak
Estagfrullah sende hoscakal bakma bana bnde senn soruna kizdim sende temiz ce solemissin zaten durumunu insan elbette hata yapabilir bnde cok hatalarim oldu su hayatta onemli olan hatandan donmk sende kusuruma bakma hoscakal
işte son zamanlada duyduğum en kral yorum ;)
Napalım senimi teselli edelim seks yaparsınız haykıra haykıra sonra bu olmadı tamam bunu unutalımm yapmaa madem istemiyodun
Umrumda değil! bahis benim bakire olup olmamam da değil. Senin teselline kalmadım
Ee ne merakın ne bakire bilmem ne sorusu ne almıyoruz öyle biz kucak kucak gezen karıyı
ben kucak kucak gezmiyorum kapat çeneni, laf çarpıttığını mı sanıyorsun
Vermişin işte kocana da kızım diyemi varcaksın acı geldiyse bir daha sorma kendin gibi birini bulursan varırsın tabii ahlaktan yoksun namus bilmez
Ya lütfen bayansın uzuluyorum sizler için ondan kızıyorum keşke beyin zarım zedelense, zar mı sadece hayır değil kendinizde olanın değerini bilin koruyun Allah yanlış insanlarla karşılaştırmasın
Benim üzülecek bir yanım yok ki. Evde mi kalacağım? Boş mu kalacağım? Hayır
Kendi açından bakıyorsun eşin istemez mi sence ilk onunla olmanı, bak bazı duygular bıçak gibidir doğru yer zamanda kullanmazsan korelir insan beyni kalbide böyledir tövbe et Allahtan hayırlısını iste seni tabiiki dışlayamayız hatalı yazdığım yazım varsa kusura bakma kırmak değildi amacım
Beni seviyorsa istiyorsa kabul edecek! Ben diktiririp ona yalan söyleyip onu kandıramazdım. neyse anlattım, o da beni kabul etti.
Amacın ne? Doğru olanın ispata ihtiyacı var mıdır doğruyu bilmek için Şahide gerek varmıdır? Yalan olan için lahit Lazım.
senin bu kuyruk acın ağır abaza olmandan dolayıdır. Kudurdun yorumlarda, açsın, yokluktasın, gücüne gidiyor. Dehalar sönük kalır yanımda, yaşta da başta da seni üçe beşe katlarım şimdi yıkıl !
Haklisin uzun yazmissin baya okudum walla ^^
Bakirelik zarla olmaz zaten kucuk kuş. Dedigin gibi beyindedir ama bu benim bakire istediğim gerçeğini değiştirmez.
bakire olmayan kadınla evleneceğim diyen sendin hahah ulan peşmergeler
Salla anasini satayim.. vermissin bir kere artik dönüşü yok.. saga sola vurma kendini..
Ben nişanlıyım sen kendine yan sanal seks peşinde koşan abaza
yavrum sen bir erkekle beraber olduysan sorun olmaZ ama konu başlıgındaki gibi her önüne gelene içime gir dediysen o sıkıntı
bakireyim çatlayın :D
Çok doğru yazdıkların
teşekkürler :)
Saçma bir takıntı bekaret
kesinlikle, öyle. Anlamıyorum şu kişilikleri
Pek çok örnek durum ve diyalog var bildiğim. Kendisine bile iki yüzlü davranan çok kişi var , yalanı bilen ve bildiği halde kabul etmeye hazır. En doğrusu karşılıklı dürüstlük ve cinsel hayatın özgür olması.
Seni almayacağım için hiçbir problem yok ister bakire ol ister olma
sana bakmam zaten
Çokta şeyimde
Zilliye bsk senn halkı modernlik konusunda bilinçlendiriyo.
Düzgün konuş l*n apaçi, seviliyorsun yerini bil
Peki hanım abla.
Hayir yani bize ne milleti niye galyana getiriyosun ki
yazma o zaman yorum yapma sana ne :D
yapma bunu burada abaza çok dikkat et saran çok olur :D
gizliyim hehehe
0o değilde bu sitede bakireligi erkeklerden daha cok kizlar sorun ediyo
Ben sorun etmiyorum, değinmek istediğim kadın erkek eşitliğidir
Konuya esitlik olarak bakmakda degisik bir psikoloji
garip olan sensin, bu tavırlarınız
Garip olabilirim.. ben gecmise bakmam benle birlikteyken olan tavirlarina bakarim.. benleyken bana olan sadakatine.. ben su kadar yaptim oda yapsin ben yapmadim oda yapmasisn demem.. garip olan fikirler herkesin farkli fikri vardir.. baskasinin fikri sana garip gelmesin.. kendi fikrinde olani bul
okey
Bu daha cok züğürt tesellisi.
haha kim bilir neler yaptın neler öpüşmedim de deme bana
Yoo ben birsey yapsaydim senin soylediklerinin aksini savunmazdim senin sorunun ne biliyor musun erkekler yapiyor bende yapmaliyim kisasa kisas diyorsun ama insanin once kendine saygisi olmasi lazim erkeklerin ne yaptigini dusunene kadar
entellektüelim, elit kesimdenim, züğürt tesellesine sen düşersin ben değil. Ha yarın istesem diktiririm lakin ben evleneceğim adamı kandırmak istemiyorum. Neyse o dile getireceğim. Lakin sen fazla namuslu havalarına girme, biliyoruz bu ezik gizli butonunun arkasında kim var Tanrı bilir.
Niue bu kadar panik yaptin? Herkes senin gibi olmak zorunda mi? Bir soru sormussun illaki olumlu yorum mu alacaksin zit fikirler alinca neden zoruna gidiyor birsey sorduysan aksi fikirleri goze alacaksin zoruna gitmesin.
Guldurme beni boyle bir yoruma bunu yazman buyuk sacmalik arti benim gizliligimi sorgulayana kadar once gizlilikten cik.
Yalan sanki :D :d
He he sizin köy daha buyuk bunu bu kadar tartisma konusu yapmis olman gereksiz bu konu seni bayaga yaralamiş herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda mi.
4. yorumdan sonra sarmadı okumadım ahada cennet mahallesi ahada mahalle kavgası :D
Gizli kullanicidan cikamaz o elit elit :))
Tutturmus bir ellittir gidiyor.
Çok dolmuşsun sen ne bu sinir :)
katılıyorum
herkes dengini bulur. ben buna inanıyorum