Siz geçin o işleri.
Bekaret beyindedir diyorsunuz, sonrada çıkıp bakir olmayan biri bakireyle evlenemez diyorsunuz. Bekaret beyindeyse, bu kadar önemsiz birşeyse, o zaman neden cinsellik yaşamış bir insan yaşamamış bir insanı isteyemiyor? Bekaret bu kadar önemsizse, beyindeyse o zaman herkes herkesi ister !
Artık çoğumuz evlilik çağına gelmiş, yaşını başını almış birer bireyiz. Kiminle evleneceğimize bırakında biz karar verelim.
Ben ilk kez ve yalnızca bu sitede duydum bu lafı. Bekaretini kaybetmiş biri, bekaretini korumuş birini isteyemez ! Ne kadar saçma bir cümle. Herkesin herkesi istemeye hakkı vardır. Önemli olan karşısındaki insana bu durumunu anlatması, sonra kendisini kabul edip etmeyeceğini sormasıdır. Karşı taraf kabul ediyorsa o insanı, geri kalanınında önemi yoktur. Bekaretini kaybetmiş birçok insanla, hala bekaretini korumuş olan birçok insan evleniyor. Gözünüzü açın biraz.
Alayınız boşayın eşinizi. Siz bekaretinizi korudunuz, eşiniz korumamış. Bakın bakın, burada yasa var. KızlarSoruyor yasası bu, cezayı yersiniz haa !
Evlenen insan özgür iradesiyle karar verebilir buna. Bu kadarınıda düşünmekten aciz değildir. Buraya mı kaldı milletin kiminle evleneceğine karar vermek? Evlenen adam gerizekalı mı? Kendi karar veremiyor mu kiminle evleneceğine? Kabul ederse o eder, sizin lafınıza mı kaldı o kadının evliliği?
Burada uydurmuşlar kendi kafalarına göre böyle bir yasa, benimsetmişler insanlara. Azıcık düşünün ya, lütfen azıcık düşünün. Kimin kimi isteyeceğine bu uyduruk yazılı olmayan, bu sitede konulmuş olan kanun mu karar verecek? Yoksa insanlar özgür iradesiyle mi karar verecek?
Bakın Pazartesi birçok çift evlilik için başvuru yapacak belediyeye? O zaman o insanlar gerizekalı ! Çünkü aralarından mutlaka birileri birbirinin bekaretini biliyor. E adam kabul etmiş, bize ne?
Bu yazdıklarım kişisel algılanmasın. Ancak birazda hak verin yahu !
HERKES KENDİ KARARINI VEREBİLECEK YAŞA GELDİ. KİMSE ÇOCUK DEĞİL !
https://i.hizliresim.com/7VA06P.jpg1210 Yorumla
Soran+1 yılBakir değilsen bakire almaya hakkın yok. NOKTA. Boşuna destan yazmışsın, ilk cümleden sonra okumadım. Ofsayt düşünce. Başka yerlere çarpıttın
- +1 yıl
Benim düşüncemi dahi okumuyorsun, sonra benim düşünceme karşı çıkıyorsun.
Ben bakirsem bakirim derim, değilsem değilim derim. Benim kadınım beni kabul ettikten sonra senin buradaki uydurduğun dandiri zürtük yasanın ne önemi kalacak? Ben onu kabul ediyorsam, o beni kabul ediyorsa bizim şeyimizin derdi size mi kaldı?
Ben çocuk değilim, evleneceğim insanda öyle. Kimin kiminle evleneceğine bireyler kendileri karar verebilir. Buna sen karar veremezsin.
Bak etrafına. Cinsellik yaşamış bir insanla, daha hiç yaşamamış birçok insan evleniyor. Hergün böyle tonlarcası evleniyor. Siz hala kendinizi kandırın.
Olmaz dersin, bal gibide olur.
Kimse çocuk değil, herkes kendi kararını kendi verebilir.
Herkes yaşını başını almış olgun bir birey, kiminle evleneceğinede kendi karar verir. Sizin burada uydurduğunuz yasalar değil.
Ben kabul edersem eşimi, evlenirim. Sen istediğin kadar evlenemezsin de. :D
Soran+1 yılBakir değilsen bakire almaya hakkın yok. NOKTA. :)
- +1 yıl
Bence sen bu azimle yürürsün.
Devletin evlendirmeyle ilgili bölümlerine git, seni işe alsınlar.
Evlenmeden önce herkese bekaret testi yapsınlar. Hipnozla bilinçaltatlarına girip kimin bekaretini kaybedip etmediğini incelesinler.
Sonra sen bakirsin, bu kız bakire değil. Sizin evlenmeniz yasak desinler.
Bence bu işe devlet bir çözüm getirmeli. Çok haklısın.
Evlenen insanlar daha çocuk, kendi kararını kendileri veremiyor ya. Kimin evleneceğine, kimin ne karar vereceğine buradaki koyulmuş bir yasa ve buradaki insanlar karar veriyor.
Alayınızı evlendirme dairesinin önüne bekliyorum. Memurların başında bekaret testi yapacaksınız. Eşit olmayanların nikahı kıyılmayacak ! Çünkü yasak. Kimsenin böyle birşeye hakkı yok. Kim haksız bir iş yaparsa, sonu karakol olsun ! :D
Soran+1 yılKardeşim benim tepkim bakir olmayıp bakire isteyen bakire olmayanları metalandıran kişiliklere sen neyin kafasını yaşıyorsun?
- +1 yıl
Ben düşüncemi savunuyorum, senin gibi.
O zaman bakir olmayan, bakire kadın isteyemez. Veya bakire olmayan kadın, bakir erkek isteyemez demeyeceksin.
Onca kişiyle cinsellik yaşayan, sonra çıkıp cinsellik yaşayan kadınlara o* gözüyle bakan, kaşar gözüyle bakan bir erkeğe lanet olsun diyeceksin !
İnsanlar kendi hayatlarını kiminle paylaşacağına kendileri karar verebilir. Ne sen, ne ben, nede bir başkası karışabilir buna. Herkesin kendi özgür iradesi var, kimse çocuk değil bayan.
Sen çıkıpta böylesi böylesini isteyemez diyemezsin. İsteyen istiyor, önünede geçemezsin.
Ancak bakir olmayan bir erkek, bakire isteyebilir. Kadın ben erkeğimi böyle kabul ediyorum derse ne sana, nede bana söz hakkı düşer. Kaç yaşına gelmiş insan, kendi kararını verebilecek yaşta.
Ama kadınlarla cinsellik yaşayıp, sonra kadınlara damga vuranlara ne söylesen haklısın. Ona birşey diyemem. Sen istediğin kadar kız bana. Yarın yine bakir olmayan bir erkekle bakire bir kadın evlenecek yeryüzünde. (: - +1 yıl
Teşekkürler bayan. @kripton94
Demek istediğimi anlamışsın.
İsteyen istediğini söylesin. İsteyemez diyenler, bir lafın peşine takılıp gidenler, bakın siz bu muhabbeti yaparken o olmaz dediğiniz insanlar evlenip çocuk sahibi oldular.
Ha sen istemezsin, oda senin kararındır, hür iradendir. Kimse karışamaz.
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
Soran+1 yılYanlış anlaşıldı, benim bu konuda değinmek istediğim kendileri her tür cinselliği yaşayıp karşı cins yaşanınca çamur atmaları ve damga yapıştırmaları sonra da bakire olmayan kadınları karalayıp bakire haktır demeleri. Yani asıl anlatmak istediğim kadın erkek eşitliğidir bay. Erkek kadar kadın da cinselliği yaşayabilir. Sen oldukça elit ve aydın bir kişiliksin, seni biliyorum, konuşmuşluğumuz da var. Biraz yargısız infaz yaptım sana k. bakma. Tabi ki istediğinle evlenmekte hürüz, hürsün. Bunun önüne kimse geçemez
- +1 yıl
Sorun tatlıya bağlandıysa problem yok.
O konuya bende karşıyım.
Bir erkek nikahsız bir şekilde cisellik yaşıyorsa, hiçbir şekilde karşı cinsede bu yüzden leke süremez, çamur atamaz, kötü söz söyleyemez. Bunu yapmak gerçektende karaktersizliktir, bu doğru...
Bundan sonrada yargısız infaz yapma bayan, lütfen.
En sonki anlayışın içinde eyvallah.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay anasını satayım yine bekaret yine bekaret insanların bununla alıp veremediği nedir anlamak ne mümkün
Onun haricin demem o ki tencere yuvarlanır kapağını bulur. Ama bu atasözü her zaman işe yaramaz. Gönülden isterim ama işe yaramıyor lanet olasıca :) Arkadaş kendine eşine saklayan bir insana kimse bir şey diyemez bu onun kişisel tercihidir. Ama bekaretine de önem vermeyen için de aynı şey geçerlidir. Kişinin isteği bu şekilde herkes seçimi yapar. Kimse kimseyi yargılama lüksüne sahip değil hiç kimse...
Ama Türkiye de bazen sonuçlarına katlanmak zorunda kalır.
Bende şu zamana kadar kimse ile cinsellik yaşamadım. Kendimi olabildiğince de frenlemeye çalışacağım çalışıyorum da , Yoksa bende biliyordum onsekizine girdiğim anda geneleve gitmesini ama tercih meselesi işte , ben gidenlere karışmam ama gitmeyenlere herkes karışır bu memlekette , sanki oraya gidince başın göğe eriyor. * neyse algıda bir takım sorunlar oluyor sanırım. ya da ben gittim sen gitmiyorsun falan aşağılama girişimleri olabiliyor. Birde şunu hiç sevmem çok büyük marifetmiş gibi bir kız ile duygusal bir bağ yaşayıp sonra bir takım şeylerden dolayı kendine yediremeyip onu koz olarak kullananlar var ya çok nefret ederim öylelerinden sonra gelir kızlığı ben aldım , yok fotoğraflarını internete attım , neymiş efendim numarasını dağıttım. Adamım diye geçinirler birde aynısı senin bir yakınına yapılsa ne yaparsın onu düşünsünler.54 Yorumla
Soran+1 yılaşkım ya içimi okumuşsun :) Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıliçinden geçenlere tercüman olduysam ne mutlu bana rica ederim :) Ama bu konu çok tartışılıyor şu sıralar aslında her şey apaçık ortada hemde her şey ama gelde bunu anlat insanlara
Soran+1 yılözellikle hemcinslerimin kendilerini metalaştırması çok garibime gidiyor
Cevap sahibi+1 yılbak bu linke kadın ne diyor karşısında saygı ile eğilirim böylesinin işte..
https://www.youtube.com/watch?v=qf_5-vgUqxU
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların bile kendisini mal ya da bir meta olarak gördüğü bir ülkede erkeklere bişey demek ikinci planda kalıyor. Bakire olmayanlardan patlak diye bahsedebilen kadınlar var. Ve ben bu hemcinslerimden nefret ediyorum.
Anlayacağınız gibi bakire değilim. sevgilimden ayrılalı 1 yıl oldu ve öyle sanıldığı gibi ' ohh be kızlık zarımdan kurtuldum artık beni bekleyin ateşli erkekler ' gibi bir düşüncemde olmadı. 1 yıldır kimseyle öpüşmedim bile. Kaldı ki ekonomik hayatını kazanmış, güzel bir kadın olarak sevdiğim kişinin bakire kadın araması zerre umrumda değil. defolup gitsin hayatımdan o düşünce yapısına sahip olan birisi.,
seks fizyolojik bir ihtiyaç ve maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisinde açlık, barınma gibi temek ihtiyaçlar arasında yer alır. ve bu ihtiyacını karşılayamayan kişilerde psikolojik problemler olur. bunun örneğini sana verilen çılgın bakirelerin cevaplarından anlayabiliyoruz.
beyni s. kinde atan ve bu kızı nasıl yatağa atarım düşünce yapısında olup, bakire kız isterim diye dolanan erkeklerin beyni bozuktur. bu kadar net !50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin damarına bastın yavrum ne yaparsan yap anlamazlar. ne zaman anlıyacaklar biliyormusun kızları olduğunda! kızları bekaretini kaybettiğinde ve bütün erkekler kızına o.. gözyle baktığında anlicaklar aslnda önemli olan bekaret değil insanlık olduğunu. bunun başlarına gelmesi dileğiyle ii sabahlar
4420 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
Senin basına geldi diye herkesin basına gelecek diye birsey yok ar meaelesi bu böyle beddua edeceğine oturda dua et Allah seni affetsin
- +1 yıl
Sen doğru ol ki çocuğun da doğru olsun sen o. Olursan çocuğundan namus bekleme
Cevap sahibi+1 yılben bakireyım yanlış anladınız ben sadece onune gelen yatan kızları değil ama sevip belki sadece 1 kere iliskiye girdiği için hiç bir erkegn kabul etmediği temiz kızlardan bahsediorum be bakir olmayıpta bakire kız isteyen, bakire olmayanları aşağılayan her erkeğe bedduam budur.
- +1 yıl
Ilişkiye giren ve temiz derken 😊 duldan bahsetmiyoruz demi yani evlenmeden ilişki ve temiz olmak hımm..
- +1 yıl
Ben bakirim bakir veya bâkire olmayıp bakir ya da bâkire isteyeni ben de anlamam o ayrı ama doğru veya Yanlışı Konuşuyoruz
- +1 yıl
Aynen krdesim
Soran+1 yıloff alın şunu alın şunu şu Cemkaradağı alın sorumdan, her yoruma sazan misali atlıyor, yediremiyorsun işte korkun var, korkun var karın sağlam çıkmayacak türünden korkun var :D
Cevap sahibi+1 yılAllah bile demiş bakirle bakire evlenmeli, zina ypanla zina yapmış biri. siz kim oluyorsunuzda bakir olmadığınız halde illa bakire istiyorsuınuz? ha keşke bununla bitse bari bakire istiosun da o iğrenç zina yapmış uçkurunuzla bakire olmayana o diyip geçmeyin bari.. (sözm bakir olmayan erkeklere)
- +1 yıl
Ben evlilik delisi Değilim ama olacaksa iyi olsun isterim öyle korkum yok değilse yolunu alır bu kadar basit
- +1 yıl
Bu söylediğin doğru evet o Yüzden uçkurumuza sahip çıkalım diyorum ben de temiz bir insanı haketmek için
Cevap sahibi+1 yılolan erkege deıl zaten kızın babasına olcak :D
Soran+1 yılhahaha gizliciğim helal sana sen en has adamı hak ediyorsun! Bahtın açık olsun
Cevap sahibi+1 yılamin saol canım hepimiz has adamı hakediyoruz Allah bizi böle kör cahillerle karşılaştırmasın
- +1 yıl
Sana şukular şelale hatun +1
Cevap sahibi+1 yılyazan biçok arkds ne dediğimi hiç anlamamışlar ve sadece sacmlamıslar birdaha okuyun tyek tek o beyniniz ne dediimi idrak etsin ondan snra konusun! sonda ki bedduamı da nie ettiğimi anlayın lutfen
Cevap sahibi+1 yılanlamıcaksanız yazıma yorum yapmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKastettiğin şey "Bekaret beyindedir" deyip vazinasını kanalizasyona çevirmiş olan için ise haksızsın. Evet anal ya da oral ya da elletip bakirim diyenler doğru bir şey yapmıyorlar en az senin kadar yanlışlar.
Ayrıca bu durum seni rahatsız ediyor ki gemiş burada atarlanıyorsun. belki bakirsin belki değilsin ama seni rahatsız eden ya bekaretinin şerefsizin biri tarafından bozulmuş olup bu durumu yedirememen yahut hiç bekaretini bozmamışsın ve "senin dışındaki herkesin sevişiyor" olduğunu düşünüp kahrediyorsun.
Mesele ilk açılışı ben yapayım meselesi değil. Erkek ya da kadın herkesin bir onuru vardır ve evlenmeden önce bakir olmadığını söylemezsen eşini aldatmış olursun. Evet geçmiş önemlidir.
Evleneceğin kişi "bekaret beyindedir" deyip grup seks yapacak sonra gelip senle evlenecek yok ya..
Erkekler bir kere hata yapmış olan bir kıza fahişe gözüyle bakmazlar. Hatta birçoğu kabullenede bilir eğer kız da bunu hata olarak kabul ediyorsa.
Ama bunu bir kereden fazla yapmışsan kusura bakma o kız geniş bir kızdır ve orta malı olmuştur. Evlendikten sonra da aldatır.
İnsanlar siz ne derseniz deyin kendini orta malı yapmış bir kız onları kandırıp yalan söyleyip evlenmediği sürece o kızla kimse evlenmeyecek çünkü korkacak aldatmasından. Kimin aldatacağı elbet belli olmaz ama GENİŞ kızlar ve orta malı olmayla gurur duyan kızlar buna daha çok yakınlardır.20 YorumlaÇok doğrusun. Hangimiz bakir ki bakire arayalım? çok bencilce ve insanlık dışı bu kafa yapısı. Modernize edilmekten bahsetmiyorum ama bu kafa yapısı cidden ağır cehaletin, düşünemeyen beyinlerin ürünü. Şahsen anlaşabiliyorsan, güveniyorsan dürüstlüğüne ve sana olan hislerine, bekaretin ne önemi kalır? Ve dediğin gibi oral, anal düz gitmişte olabilir senin bakire diye öpüp kokladığın hatun :) böyle erkekleri hunharca kandırın. Adete denk getirip şapşal edin. Evlenmek zorunda bırakın birde üzerine sürekli aldatın. Bunlar bundan anlar
92 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Kesinlikle, seni çok tebrik ediyorum zaten yorumlarını görüyorum oldukça aydın kişilikli birisin. Böyle erkekler kandırılmayı hak ediyor ki laiğini de bulacaklar. Benim namusuz olduğumu iddia ediyor bir kaç yobaz beyin l*n sen benim namusuz olduğumu nereden biliyorsun. Kendi tabirlerini üstüme yakıştırmaya çalışıyorlar, acınası :)
bakire olduğun zamanlar tam tersini düşünüyosundur. sekse de hep uzak bakmışsındır. bir gün birisi bekaretini alır ve ondan nefret edersin. çünkü en değer verdiğin şeyi senden almıştır. ve o en değer verdiğin şeyi değersizleştirerek bu bunalımdan kurtulmaya çalışırsın. işte senin geçmişin...
buradakilere gelince, kızın durumu ne olursa olsun, anlatış tarzı ne kadar agresif olursa olsun, söyledikleri tamamen doğrudur. ve normal hayatta sık sık karşılacağınız birşeydir aslında bahsettiği. abartıp hakaret etmeye lüzum yok. çükünüzle değil beyninizle düşünün. bakire bir kızla evlenmek istiyorsanız, kendiniz de bakire kalmalısınız diyor kız. bu kadar net.71 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılBakir degilim arkadaş erkegim !
Sapını iyi kullananlardan hani bildiginiz üzere modern bir toplum olduk yavşaklar genişler derken her tür barındırır olduk ! Bekaretin önceside vardır önemide vardır ama kaldırabılen adam vardır birde..
Ben kaldıramam benim kadınım temiz olacak arkadaş..
Varını yogunu araştırırım alcagım kızın ardımdan laf gelmeyecek mesela.. Analmış oralmış doublemış
Bekaretini veripde açıklamasına ben bir hata yaptım diyemez kimse isteyerek yaşamışsındır.
Yaşadıgındada kalacaksındır. yok ben ayrıldımda aldattıda dıyemezsın yok öyle verıyorsun sonra alınmayı beklıyorsunn yakınıyorsun buralarda bakir degilsen onun bunun altında kalacaksın 3-4-5 belkı daha fazla kısıyle yatacaksın sonra bana gelecek ve namusdan bahsedeceksın senın kapın halk tarafından zorlanmış kaç gişe kaç durak nerden bıleyım yolcu sayın kaç? Ruhunda onunla beraber olmuş falloş ! m
En kral o* bıle bilir önemini bekaretin cunku sordurtmaz kendine...
Alsın seni Kocan hadı görelim bak bahsetmıyecekmı hiç..323 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim seni sazan bu soru bakire olmayanları anlamak için açıldı, seni tınlayan yok, böyle büyük konuşuyorsun, alacağın sapasağlam olursa ben kellemi kserm bu kadar net konuşuyorum sana. Bakire olmasaydım da elit ve aydın kişi ile evlenirdim sizin gibi yobazlarla değil bakir değilsen bakire almaya hakkın yok, kadın ve erkek eşitliği var sen yaşa her şeyi oh ne ala o yaşayınca damga vur davul bile dengi dengine, allah herkese laiğini verir şimdi git sorumdan
- +1 yıl
Eşitligini milletin altına yatarak yaşa o halde !
Soran+1 yılgerçekler canını yakmış olmalı
- +1 yıl
Yavrum bekarete önem vermeyen erkek yoktur öyle diyenler seni yatağa atmak için öyle konusur
Soran+1 yılasıl siz abazalardan her şey bekleniyor, uçkur düşkünü ama bakire karı hayali kuran nah alırsın, laiğini alacaksın, ne kadar kendini yesen de. Nişanlımda benimle yatmayı düşünüyor haha hiç güleceğim yoktu cahilim demiyorsun millete çamur atıyorsun
- +1 yıl
nasıl yani senin bekaretin yok? nişanlında senle yatmayı dusunuyor?
kendisi biliyormu duurmunu? :D ( ben okadar geniş takılamam)
Soran+1 yılyobazsın tabi çok görmemek gerek :D Kendin bakir değilsen konuşmayacaksın şimdi git sorumdan
Soran+1 yılBu genişlik değildir aydın ve elit olduğunun göstergesi. Sizler anlamazsınız. neyse dediğim gibi double oral double anal denemiş bir kızımızı alırsın hadi bb :))
- +1 yıl
:D wallahi çözemedim senin derdini bir alınganlık var madem nişanlın var ne işin var burada saçma sapan aranıyorsun? kurtarmışsın işte. :)
Soran+1 yılAranmak? :D niye nişanlım var diye burada takılıp soru açamaz mıyım sana ne :D Var ya sizin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor kurtarmışsın diyor l*n ben kimi istesem o benimle evlenir, oldukça güzelim. Ha diktiririm ama ben eşimi kandırmak istemiyorum, nişanlıma da söyledim neyse o, aydın görüşlü biri kendisi zaten
- +1 yıl
:D tamam biz geri kafalıyız kızım sen avrupai takıl onla bunla yat sonra nişanlan ona aşkım de seviş aferin.
Soran+1 yılbenim ruhum bakire kaybol
- +1 yıl
oh ne ala memleket yat kalk ruhum bakire.
Soran+1 yılsen niye yatıyon?
- +1 yıl
dogruyu bulana kadar kaç yanlıştan geçtin canım
Soran+1 yılsen soruma veremiyorsun daha çarpıtıp duruyorsun :) Kendin neysen onu alırsın nokta
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search Bu sana kafi :) Artı benim yanımdan geçemezsin dediğim gibi yobaz kişiliklere tenezzül etmem. Sorularla niye rahatlamaya çalışıyım :D başım bağlı benim. Yobaz geldiniz yobaz gideceksiniz. Bir tekmeyle arabistandasın :D hadi
- +1 yıl
:D başımızda tayyip varken senin gibilerin halini görürüm canım sonunuz iran misali :D
Soran+1 yılKoyun olduğunu tahmin ettim zaten :D
- +1 yıl
:D ben ülkücüyüm olacakları söyledim sadece çok havadan gitme yollarınız kapanıyor yavaş yavaş bu modernleşmeye biri dur demeli zaten :P
Soran+1 yılçok beklersin :) Umut fakirin ekmeği tabi :D
- +1 yıl
sen sırayı saldın :D ilerdeki maçlara bak uzatma. evde oturup buraya saran karıdan bır b*k olmaz.
Soran+1 yılBir tek nişanlımla maç yapacağız, l*n yürü git yobazcık bana mı sardın ne yaptın saçmalayıp duruyorsun, kendi fink atıyor buralarda biz atınca da saçma salak konuşuyor sen ne arıyon burada :D
+1 yılAcikcasi zina edip sonra el degmemis bir kiz istemek cok sacma o zina yapanlar zina yapan kizlari ya da erkekleri hakediyor soylede bir sey burada cinsellik konusunda cirit atan beyler sanal seks isteyen tiplerr burada gelipte bakir hir kiz istiyorum sacmaligi nedir ya senin ruhun temiz defilki sen oyle bir kizi hakediyormusun ki istiyorsun bir insan ilk kendine bakmali temiz bir insani yaninda tasiyabilecek yuzu var mı ahlaki var mı ilk ona baksinlar erkek olabilirler nefisleri var ama bizde nasil bekaretini koru die diyorlarsa erkeklerde aynisi yapicak bu konuda herkez esit onunla bununla yatip ben bakire isterim kafasida neymis sen onca zinayi yap sonra bakire isterim diye feryat et boyleleri ilk bir ahlakini bir sorgulasinn ondqn sonra konussunlar herkezle yatma dusuncesine gidip sonra burada sacma sapan konusmasinlar herkez hakettigini alirr zaten..
62 Yorumla
Soran+1 yılainen canım erkek değiller, realde de cesur yürek takılırlar, acıyorum. :)
- +1 yıl
Acik sacik bir kiz gorseler pesinden kosmasini iyi biliriler sarkarlar yani erkekler oyle zaten yapsalar bile yaptik demezler hersey onlara dogru gelir birde burada ahkam keserler yok oyle yagma valla kim ne halt yiyorsa ettigi haltin aynisida hakeder yani
+1 yılKatılıyorum sana.. Bir arkadaşım vardı onunla evlilik hakkında konuşurken konu bu duruma geldi.. Neymiş evleneceği kişinin cinsel hayatı olmamalı.. Peki senin cinsel hayatın oldu mu? Zar zor söyledi.. Peki sen yapıyorsun da o neden yapamıyor? Yok o yapmamalı, evin kadını olacak, çocuk sahibi olacak vs. Peki sen neden yapıyorsun? Erkek yapıyor.. Dedim bak adaletli bir durum değil.. Senin yaptığın kız ya da kadının ailesinde akrabasında hiç erkek yok mu? Peki neden sen yapıyorsun? Bir şey söyleyemedi. Diyelim ki istediğin şekilde yaptın vede istediğin gibi evlendin. Peki sen evde yokken başkası ile cinsellik yaşarsa ne yapacaksın. Sustu..! (Şuda gariptir, adam namaz kılar ama dürüstlük konuşmaz) Namaz allahın emriyse dürüstlükte allahın emri değilmi? Herkes kendinden sorumlu, sen başkasına zarar verme..
42 Yorumla
Soran+1 yılÇakma imanlı bunlar, gusülü de abdesti de kabul olmaz. Yüreklerin de şer var. Kadın da erkek de birdir. Yorum için teşekkürler
- +1 yıl
Teşekkür ederim..
herhangi bir önemi yok.. nasilki bir erkek belli bir yasa geldikten sonra seks ihtiyaci doguyorsa bu ayni bicimde kiz icinde gecerlidir, yani erkek muhabbetinde hic bir kizla iliskiye girmemis biriyle alay eden insanlarin cogu kendisinden önce iliskiye girmis biriyle evlenmeyi kabullenemez, cünkü kadini kendine bir hayat arkadasi degilde kendine ait bir sey olarak görur, ona SAHIP olmak ister, kendisi yuzlerce farkli kisiyle birlikte olursa onun icin gurur verici olur ama evlenecegi kisi birine bakmissa bu onun namus davasidir.. daha cok cok fazla uzatilabilir ama bu kadari kafi sanirim..
31 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler
Oldu oldu, üslubundan Ankara bent deresi taraflarından geldiğin ve eig nin de iş arkadaşı olduğun Anlaşılıyor. Ben onca sene o kadar yurt dışına gidip Geleceğim yabancı bir kadına elim bile değmeyecek, benim karıma kızıma Bakmasınlar diye kimsenin karısına kızına bakmayacağım başım önde yürüyeceğim sonra bekaret beyindedir diye beni daha doğrusu kendini aVutacaksın. Kişi nasılsa karşıdakini öyle bilirmiş Double den falan baya iyi anlıyor gibisin. Ama unutma herkes sen değil ki. Evet kendini güzel teselli etmişsin ama olmamış. Sen ve eig körler sağırlar birbirini ağırlar oynayın. Züürt tesellisi ile avunun.
75 Yorumla
Soran+1 yılTIN. İlk cümleden sonra okumadım, etkisizsin :)
- +1 yıl
Off cok fena yazmissin valla cuk oturmus.
Soran+1 yılaha destan yazmış ulan okumuyorum ki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini saklamak isteyen sakla ama abartanlari gercekten sevmiyorum. kendini hediye paketi sanan surekli bana sahip ciksin diyen kendini mal olarak gorenleri. Bekaretinizi koruyabilirsiniz ama kendinizi kocaniza sunulmus bir mal olarak gormeyin arkadaşlar benimde bakis açım bu
81 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
Bekaretin bu kadar onemsendigi baska bir sosyal platform daha gormedim. Burada ya insanlar buna takik ya da rol kesiyorlar. Hele ki hemcinslerimin "ben bakirim kismetimi bekliyorum" kafalari beni cok gulduruyor. Sevisecek birilerini bulsalar fizana giderler. Zavallilarim benim. Gercekten cok komiksiniz. Birliktelik yasaya bilecek maddi manevi sosyal statuye sahip olsalar bekaretin adini dahi anmazlar.
52 Yorumla
Soran+1 yılİŞte bu. Bu tür aydın kişiliklerin var olması ve hüküm sürmesi benim için başka bir mutluluk kaynağıdır. Çoğalmamız dileğiyle
O konuda sana katılıyorum. Artık nerdeyse bakire kadın ve bakir erkek bulmak çok zor Banu için önemli olan bu güne kadar ne yaptığı değil dir önemli olan benle birlikte ne yapacağı dir. Ben ne bakireler gördüm ama ruhu o. ruspu önemli olan bakire olup olmadığı değil belki zamanında hata yapmış tir olabilir önemli olan ben yarin onunla evlendigim zaman kafam rihat ise gitmek isterim. (Bende bakirim)
42 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol, teşekkür ederim yorum için, sonuna kadar haklısın
Kendinde eksik olanı konuşur insan.. bakireliği bu kadar önemseyen toplumun nedense sokakta birbirine saygısı kalmamış. herkes borç içinde. selam versen kavga edecek herkes. yuruyecek yollarımız yok. çukur yıkık su içinde. az para kazanabildiği için kendi de ucuzlamış, ruhunu ucuzlatmış, yaşamını, kalitesini ucuzlatmış. ayranı yok içmeye, atla gider... demiş kadim büyüklerimiz..
40 Yorumla
+1 yılSoylediklerin dogru ama seni hakli cikarmaz. yani sen bakire degilsin diger kiz herseyi yapmis ama bakire. sen demissinki o kiz bakire benimde beynim bakire. o isi gececeksin. iki cesit kizda bakire degil. bu arada sen pisman degilsen diyecek bisey yok. bari iyi biriyle sevisseydin. buna degseydi. yani oglan yarin obur gun yok su kizi bu pozisyonda sukadar siktim diye saga sola anlatmisin. erkeklerin bakirlik olayina gelince ordada haklisin. ama bakir olmayan erkekleri seçmeyeceksiniz. erkekler nasil onem veriyorsa sizde onem verceksini
20 Yorumlabekaretin bir önemi yok bence. insan sevdiğiyle sevişin. bu onun özel hayatıdır. benden sonrası beni ilgilendirir, öncesi ise kimseyi ilgilendirmez. sevişmekle vücuttan bişey eksilmez. yeter ki ahlak eksilmesin. her taraftan verip de bir önden vermeyenler var. işte o zaman ahlak bozulmuş oluyor. bekaret bence tam bir ortaçağ kavramı. her alanda geriden gelen türkiyeye çok yakışan bişey
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTezini çürütecek kişi geldi. İyi oku. Bak güzelim ben bakireyim, bu zamana kadar ne elleştim, ne öpüştüm. Hatta hiç erkek arkadaşım bile olmadı. Biraz görgüsüzlük olacak bu dediğim ama hayatında görüp görebileceğin en güzel kızlardan biriyimdir emin ol ama sanırım fazla kibirliyim. Ben en iyisini isterim. En karakterli, en zeki, en başarılı kişiye ait olmalıyım ve o da bana... Ben orta malı olmam. Ben tek ve özel bir erkekle bedenimi ve ruhumu paylaşırım ancak. (Buna ister duygusallık ister kibir de. Umrumda değil.) İşte buraya dikkat!! Fakat bir gün olur da evlenirsem deneyimli, tecrübeli bir erkek isterim. Bakir olmayanı yani... Hatta sırf bu yüzden evlenip boşanmış bir erkekle evlenmeyi düşünüyorum. Ha evlilik dışı ilişkilere de girmiş olabilir tabii. Buradan da anla ki bakirelik sadece din ve imanla alakalı değil. Hani double anal? Hani double oral? Hahha sen herkesi kendin gibi iradesiz ve motor zannediyorsun. İşte buna gülerim :)
182 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılBekarete önem veriyorum. İnsan kendisini eşine saklamalı. Tamam, birisine çok aşık olabilirsin. Güvenebilirsin de. Fakat bu onunla cinsel ilişki yaşayacağın anlamına gelmez. Cinsel ilişki yaşadığında ne değişiyor peki? Çocuk istediğini almış oluyor. Sonrası mühim.. Ayrılık gelir dayanır kapıya. Demek istediğim gelip geçici aşklar için bekaretinizi vermeyin. "Namus beyindedir" diyenler, o zaman her gelen erkeğe bacak aramızı açalım. Sonra da "Namus beyindedir" diye gezinelim. Olacak iş değil...
Kendinizi helalinize saklayın.2612 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun iste bu
- +1 yıl
Teşekkür ettim balım peteğim :)) @balpetegim
- +1 yıl
Millet cozutmus valla rica ederim :))
Soran+1 yılyav he he
- +1 yıl
Tebrik ederim seni 👏 @MerveSinem
- +1 yıl
Seni alnından opmek istiyorum @merveainem
- +1 yıl
İste cevap bu... tesekkurler... @MerveSinem
- +1 yıl
@MerveSinem yorumlara baktim da soran arkadas kizligi bozulmamis olanlara hemen sen de arkadan vermissindir kesin diye saldirmis. olayi cok iyi ozetledigin icin sana pek bulasamadan aklinca gecistirmis. cok begendim cevabini
- +1 yıl
Teşekkürler arkadaşlar internet yoktu bir kaç gündür yeni gördüm cevaplarınızı. Sağolun.. @Kurtarıcımelek @BazendeOylesine @romeoalfonso @aşırısolcu
Soran+1 yılsenin yorumunu hiç kaaleye almadım o yüzden cevap vermedim tartışamadı diyenlere ithafen söylüyorum kaç kişi ile tartıştım küçük düşünenleri daha fazla muhatap almayacağım
- +1 yıl
Sen benimle tartışmak istesen bile ben seninle tartışmam. Beynini ortaya koy öyle tartışalım.
Soran+1 yılSeninle tartışmam için beynimi çıkarmam lazım ki eşitlik sağlansın
Sana aynen katılıyorum gizli.
Anal, oral her şeyi yaşayıp, " bakireyim" diye geçinenlerle dolu ortalık.
Bekaret ya da namus, iki bacak arasında değil, kalpte, ruhta ve beyindedir.42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler, ainen öyle, inanır mısın bayım adam gelip özelde bana ahlaksız mesajlar yazıyor burada bakireliği savunuyor, bu nasıl bir eseme
Kesinlikle sana katiliyorum, gerçekten haklisin bu nedir yaaa. bir bekaret tutturmuştur millet gidiyor.
Zamanı geldimi delinecek o zar bukadar, nedir yani bir iki damla kanlı olayı cöÜyor yani? Dimi?32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler, sizin gibi aydın ve elit kişiliklerin olması da bir mutluluk kaynağı
+1 yılBir erkek bir kadına bakire misin diye sorsa bile saygısızlıktır bu ne saçma bir sey ya. İnsan bu dar zihniyetlere tahammül edemiyor.
110 YorumlaBakireler bakire olmayanları koruyunca hemen damga vuruyolar onlarda insan ben bırsuru bakıre olmayan kız tanıdım bakirelerden daha karakterli bakire olmayınca karaktersiz olmuyo bu bir seçim meselesi istediğini yasar onların hayatı her koyun kendi bacagından asılır ama günahını aldıgını her kıZın sizin basınıza gelmesini temenni ediyorum cunku onlarda insan ayıp yaptıgınız hepiniz sütten cıkma ak kaşıksınız ya :)
20 Yorumla
+1 yılŞu mevzuyu meşrulaştırmaya çalışmayı bırakın bir artık ya. Her ne halt yemissen yemissin bide bununla hava mı atıyorsun? Arkadaşım bu toplumla ilgili bişey değil. Günah günah. Hemde büyük günah. Allah yasaklamis bu kadar basit. Nokta. Isyanın kime Allaha mı!
110 YorumlaNe yaparsan yap küçük beyinlilere bişey anlatamazsın sen onları savunursun ama anlamazlar
44 Yorumla
Soran+1 yılsalaklar, bunlar var oldukça bu ülke gelişmez canım
Soran+1 yılHepsi bakire ve çok temiz tatlım o yüzden, boş ver, hiç sinirlenme
Bakir kalmakda bakire kalmakda saçmalık, insanız sonuçta hormonlarımız var, yani canımız istiyor. İki tarafta seksten memnunsa, diğer insanlar b. k yemek düşer açıkçası. Namus bekçiliği de son derece gereksiz...
59 Yorumla
Soran+1 yılyobazlar bitmiyor aşağıdaki üyenin zihniyetine bak, kendi bakir değil bakire olmayan kadınları karalıyor
Soran+1 yılbir tanesi de p*rno yıldızı olacaksan bakire kalmayabilirsin demiş :D
- +1 yıl
güzel kardeşim sende öylesini al madem bu kadar açık görüşlüsün 3-4 kısının altında yatmış karıyı al:D eş yap !
Soran+1 yılsen niye yatıyorsun l*n @nestroyers
- +1 yıl
Şeriata karşıydım ama sizin gibi entelleri görünce gelmesi gerekdiginden yanayım :)
Güzelim sen fazla açılmışsın açılacak korunacak bır tarafın kalmadıgından sorularla rahatlatmaya calısıyorsun kendını 30 üzeri adamlar ancak anlayabılır seni cunku o yaştada bakir kızı bulamadıklarından ancak patlamış mısır modunda yaşayanlardan haz almak işleri. ! - +1 yıl
senin gibi hatun denk gelirse affetmem canım :) yatarım neden yatmım :=
- +1 yıl
banane ne yaprasanız yapın.
+1 yılBakirelik bence bir namus olcutu. Benim dinim ve lugatimdaki namus olcutu kizligini verip kendini kullandirtanlara namuslu demez. Umrumda degilsin. Tabi feryat figan edeceksin. Baskasinin sumuklu pecetesiyle niye burnumu sileyim. Ha senin namusunda beni ilgilendirmez cok saldirgan sordugun icin cevapliyorum. Bu bunye boyle bir pisligi kaldiramaz. Ben temizsem karsimda da temiz insan isterim.
31 Yorumla- +1 yıl
Ha ayrica madem bakre olmamak normal hicbir kusur icermeyen bir olgu neden gizlidssiniz sayin bakire olmayan hanim ¿
Hamdolsun bakirim, öyle de bir kız arıyorum. Hatta arkadaşlarım o kadar gel olum parası bizden herşeyi bizden gel seni milli yapalım diye o kadar ısrar ettiler, çoğu erkeklerde öyle durum var, belli yaşın varsa bir de milli olmadıysan sanki erkek değilsin. Yine de onlara aldırmadan temiz kalabildim , evlenene kadar böyle gidecek ınş.
60 YorumlaCinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Bu gibi sorularda ç varım hep budur. Namus denilen kavram iki bacak arasında deildir. Nelerin görüyoruz. Bakire evleniyor 1 ay sonra başka birinin altında.
31 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler, yorum için :)
Helal l*n . Helal işte bunları yüzüne vurunca kem küm ediyorlar.
41 Yorumla
Soran+1 yılainen, yorum için teşekkürler
+1 yılbu bekaret konusunu aşırı büyüttüldü büyütmeye devam ediyor herkes istediği gibi yaşamakta özgür olabilirler bekarette böyle bu muhabbeti uzatmak çok mantık dışı bekaret beyindedir o düşüncelerdenim saygılar iyi günler diliyorum bu konuyu çok fazla lastik gibi uzatmanın alemi yok olmadığını düşünüyorum yıl olmuş 2015 biz hala bekaret muhabbeti konuşuyorsak bunda anormallik vardır iyi günler tekrardan...
30 Yorumlakız haklı her haltı yıyen erkek ıle her haltı yıyen kadın arasında ucurum yok ahlak aynı ahlak kafa aynı kafa cınsıyet yuzunden farklılık gozetmek mantıklı degıl
32 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakır erkekleri geçelim ama bakire olmayan erkekler bekaret kaybetse ne olucak o zar gitmeden ilişki yaşanmıyor mu? Zar gitti dikimi olmuyormu size göre şimdi namus nerde acaba
30 YorumlaÖnemli olan bedenin bekareti değil, ruhun f*hişe olmasın yeter ;)
42 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle, haklısın, teşekkürler yorum için
Evleneceğim kişi bakire olmak zorunda değil bakire değilim oda benim için sorun değil
42 Yorumla
Soran+1 yılgel alnından öpeceğim :D. d
bekaret ölcütü olan kızlık zarının amacını neden kadın vücudunda olduğunu bilmiyor işte insanlar...
bekaret ölcütü olsun diye değil, kadınlar adet görene kadar yumurtalıklara mikrop bulaşmasını engellemek için...
ama dediğin gibi erkek baskın bir toplum olduğumuzda bekaret denilen şeyin beynen kafada olduğunu çarpıtıp tamamen kadının bacak arasına konulmuş... kadın bakire olsun erkek her boku yesin... oldu tabii :) dünya zaten erkekler için yaratıldı :)20 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBirilerinin altına girip sonra bekaret beyindedir diyenlere iyi gözle bakmıyorum bekaret hem beyindedir hem iki bacak arasında hemde ruhtadır bunlar bir bütündür insanın eşi olucak kişinin birinin altında inlediğini düşünmesi sanmıyourmki bu kadar geniş insanlar olsun
60 Yorumla - Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılZevkine göre seksini yaşıyorsanız işim olmaz...
Amaa...
Evlenip ayrılmıuşsınızdır
Şeytana uyup 1 kereliğine bir hata yapıp sonra pişmanlıktan tövbe edip evlenene kadar bir daha yapmamak üzere söz vermişsinizdir...
Gibi sebeplerle gelirseniz bende seversem KABULÜMSÜNÜZ
Yoksa onun-bunun kucağında kaç erkekle yattığının sayıs belli değil sonrada bakire değilim nan ben bakirelik beyinde diye nara atman sadece kendi suçunu bastırmaya çalışmandır...20 Yorumla Böyle diye diye bitirdiler kızlardaki bekaret kavramını, neymiş namus iki bacak arasında değil kafada beyinde olurmuş. Sokaklar namuslu beyinlerden geçilmiyor, o zaman kimse bana rus kadınlarına o. pu demesin, onlar sizden daha namuslu sayın beyin bakirleri
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım problem yok herkesin bakireliği, bakirliği kendisine.. bence bunları polemik haline getirme kendinde psikoljik baskı hissettiğini düşünüyorum ama bunları aşmalısın..
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa tamam bazı yerlerde haklısın bu işi yapan erkekler bakir istiyo diye bunu lafımız yok. Kadınlar yapsa ruhunuz duymaz duyosun hadi bizi kandırdı kendinide kandırdı Allah görmryecek mi bunları herkese hesabını sorar sen kafana fazla takma bunları vicdan denilen duygu körerirse insanlıkta unutulur merak etme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireyim.
Dolayısıyle kendim gibi bir erkek isterim.
Madem ben kimseye dokundurtmadım kendimi kimseye.
O da kimseyi altına almamış olacak çok net.223 Yorumla- +1 yıl
Düşünce Sabit Konu Kilit! Helal olsun bunu bayandan duymak harika..
- +1 yıl
Dogrusuda bu. guzel yorum...
Bakirim, Bakire İsterim, Bu Kadar.
Beni de Senin Ne Düşündüğün İlgilendirmiyor !92 Yorumla
Soran+1 yılsenin de yorumun umrumdışı. Güncellemeyi iyi oku, bakirlere sözüm yok dedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirim
Bakire Kız arıyorum
Gerisi beni ilgilendirmez
Ayrica dayanamadım diyenlere de kapak olsun.
Yaşım 34 ve inancim gereği zina yapamam..
Olursa helalim olacak
olmazsa da diyecek birsey yok. ..120 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTamam ok bakire olmayabilirsin önemli olan sonrası beraber olduğun erkekler sonra tadınızı kaçırsa ne yapıcan hadi söyledin eşine sevgiline onları sonra birtanesi mesaj atsa iki kadeh içip sosyal medyada yazsa ona buna söylese onunla şöyle yatar kalkardık diye eşin duysa ne diyeceksin adam senin hakkında ne düşünecek bu işten midesi bulanmazmı bakirelik önemdeğil sonrası kötü olan bence bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNede olsa açılmışın bana da gel bari?
Ama bide şöle düşün ben şimdiye kadar evlenmeden önce veren kızları dikmiş oldum yani ben kullandım onları kendi dertleri banane ben mi zorladım? Hani bunlar sınıf sınıf bide diken ve dikilen taraf var eşitlik olayını bir geçin yaa sonra kadına el kalkmaz hani eşittik :D11 Yorumla
Soran+1 yılnişanlım emniyette çalışıyor senin bu yazdığını okutuyum da ıp adresinden tespit edip bir ağzınla burnunun yerini değiştirsin :) Sen bakir değilsen bakire almaya da hakkın yok. Nokta. ya he abaza kız bulamıyorsunuz burada hayal atıyorsunuz kız diktim diye. daha cevap yok hadi az öte de bayıl :D
Ben çok şey yaşadım. Ama bakire kiz istiyorum. var mı l*n , istiyorum. Size ne. Bakirelik beyinde falan değil. Yani gidip biriyle defalarca ilişkiye giren biri ben bakireyim demesin bana. Aynı şekilde bekaretini kaybetmemiş ama Onun harici kulak arkasına bile dokundurilmus kişide ben namusluyim demesin. Oh ne güzel dünya. Bekaretini kaybet, ya da obemseme o senin tercihin. Sonra bakire kiz isteyen erkeklere dil uzat. Herkesin kendi terterci, senin Bekaretini kaybetmende, benim bakire kiz istememde.
22 Yorumla
Soran+1 yılRuhun duymayacak :)
- +1 yıl
İstanbul da doğdum. Cok insan tanıdım. Bir bakisindan anlarım, emin ol. Ama eğer farklı bir şey olursa ilahi adalet derim. Hakettigimi buldum derim.
Ama diğer arkadaşın dediği gibi. Olayı meşrulaştırmaya çalışmayın. Yaptığınızın doğru olmadığını bildiğinizden midir bilmiyorum by itirafkar hep gizli lerden geliyor. Bu arada I eksiyi Kim verdiyse Geri alsin, incisozlik mu l*n burazi :)
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. "Sen bakirsen açılmamış gül gonca arzu etmeye hakkın yoktur". bu yanlis olmus bacim...
turkiyede her konuda etiket onemli bacim, bunlarda iste zari etiket goruyor.11 Yorumla
Soran+1 yılsoruda tümceyi yanlış yazdım, güncellemeyi okuyabilirsin
+1 yıleğer pornstar olacaksan hayır bekaretin bir önemi yok
23 Yorumla
Soran+1 yılhoşgeldin yobazcığım :D
Soran+1 yılibretlik yorum olduğundan artı veriyorum :D
- +1 yıl
yobaz olduğuma nerden karar verdin
- 42 Yorumla
Soran+1 yılHiç de tehlikeli değil valla totoma sahibim :)
+1 yılBir omur boyu kimse kimsenin yalani ile yasamak zorunda degil hayat oyle bir hayat ki ne yaptiysan ne yasadiysan ileri ki zamqnlar sizi buluyor sen bakire isen bakire ile karsilasirsin ama sunu yapmak cok sacma sen birinin gunahina gir sonra cik ortaya namuslu kiz derdine dus peki o gunahini aldiginne olcak
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun vala
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirim kendimi eşime sakladım hep eşimin de bakire olmasını isterim. Başkalarının koynunda inlemiş bir kişiyi kendime eş olarak alamam kusura bakma.
70 Yorumlaben bakirim, eşimde bakire olmalı kesinlikle.
yoksa tarih boyunca kimse seks hasretinden ölmemiştir.50 YorumlaHiç kusura bakma beyindeymis peh yok öyle bir dünya anal oral yapandan tabiki bahsetmiyorum ama beyinde falan değil git önüne gelenle yat o zaman evlenincede benim zarim beynimdeydi dersin. Ciplak kadin görse olan durum erkeksi hormonlarla alakali biraz indan fizyolojisini öğren ne alakasi var abazalikla bu kadar hastalikli bir zihin bilemiyorum
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılHer insan hata yapar o yüzden benim için önemli değil ;)
30 Yorumla
+1 yılEvet olay beyinde biter ama bir kere sevmiş birlikte olmuş bir yanlış yapmış ardından evlenene kadar yapmamıştır ok eyvallah iyidir
Ama dk başı onune gelen erkekle yatan kalkan yol geçen hanı olmuş biriyle de işim olmaz30 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki namus iki bacak arasında değil orda bir sıkıntı yok. Ruhu fahişe olmasın. Ama bazı kızlar, o club senin bu club benim gezip ertesi sabah tanımadığı erkeğin yanında uyanıp bana namus beyinde derse bir sktir git derim ben o kıza.
50 Yorumla
+1 yılHerkesin namusu bekareti kendine... Ben bakireyim ve boyle mutluyum beni cekemeyip cemkiren kizlari ilgilendirmez.. onla bunla yatanda beni ilgilendirmez.. herkes kendi isine baksın
10 YorumlaDusuncende haklilik payi olsa da uslubunu begenmedim. Herkesin kendi dusuncesi, sen kendi dusunceni yaymak zorunda degilsin. Bu konular cok farkli ve degisken sonucta ask 2 kisilik.
20 Yorumla
+1 yılValla takmayan biriyim herkes doyasıya sevişsin evlenen kadar ama benim anlamadığım şurası var her haltı yiyip te ben bakireyim diyenin amacı ne.
30 Yorumla
+1 yılİnsanın içinde Allah korkusu yoksa ondan her kötülüğü, her pisliği bekleyebilirsiniz
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkçası ne kadarda anlatmaya çalışsak anlamayacaklar bekaret daha önce dokunulmadığının işareti sanki
40 YorumlaNeden bu kadar kafana taktin içine dert olmuş gibi bir halin var sen yapmışın nefsine yenilmişin bari başkasına dil uzatma
512 Yorumla
Soran+1 yılkimseye dil uzattığım yok gerçek neyse onu yazdım, , içime dert olması mümkün değil nişanlıyım çok gücüne gitti belli son cevap
Soran+1 yılhakikat sizlerin işinize gelmiyor neyse :)
Soran+1 yılYorumların hepsini okudun mu? ha çoğunluğa bakarsak bu ülkenin % 70 yobaz, o yüzden bu durum gayet naturel. Nasıl vatandaşın çoğunluğu açılımını yapmayacağım Ak parti gibi bir partiye oy veriyorsa bu durum pek bir anormal sayılmaz, beyinleri körelmiş
Soran+1 yılBen örnek verdim nispeten çoğunluk senin düşünceni onaylamıyor dedin, ben de misal ak partiye de çoğunluk oy veriyor dedim :) Lakin bu partinin doğrucu olduğunu mu gösteriyor :) Benim tümcelerim eseme barındırıyor ama siz işinize gelmediğinden idrak edemiyorsunuz. Yobazlık tabi. İnanç ayrı kendi her haltı yiyip bakire olmayan kadını karalayanlarda yobaz unsurlarını barındırıyor keza cahilce bir tutum Kafa yapınızı değiştiremem. tartışmaya gerek yok.
Soran+1 yılOnlar benim durumuma ne kadar itibar gösteriyorlar? onların benim özelime ne kadar saygısı var? Yorumları göz gezdirdin de bazılarını es geçtin ya da görmezden geldin besbelli. namussuz yakıştırmasını yapıyorlar. Kendileri çok mu temiz? hak ettikleri tutumla karşılaşıyorlar
Soran+1 yılben miyim cahil bu durumda?
- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne