Kızlara sorum :)
Penise ilk dokunduğunda ne hissettin, o anki heyecan, sıcaklık, beklenti ve his nasıl bir şey ?
Penise ilk dokunduğunda ne hissettin, o anki heyecan, sıcaklık, beklenti ve his nasıl bir şey ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ilk elime aldığımda aklıma hemen mastürbasyon yaparken aşağı yukarı çekmeleri geldi ve bende öyle yaptım çokta hoşuma gitti ama alttan tertislerini elime almak çok daha güzel geldi bana. Kalkmamışken elime alıp kalkmasına yardım ederken bir taraftan da tertislerin dolması falan penisin yavaş yavaş canlanması süper :) boşaldıktan sonra da boynunu büküp bir tarafa yıkılması ise çok komik :) sanki kedi yere uzanıyor :)
guzel kalmasına yardım kelımen cok anşlamlı ıdıbenım ıcın
p*rnolarda o kadar büyük görüp ilk onu elime aldığımda filmlerdekinden ufak olması beklentimin altında olan bir durumdu:) sımsıcak olması iç gıdıklayıcı bir histi
P*rnonun zaraları. Erotik izlemek lzım demekki :)
Tıpkı oral sekste olduğu gibi, elle dokunmada her kadının becerebileceği iş değil. Bazıları okadar mahareti yapıyorki iş bittiğinde ayakta alkışladığım olmuştur. ...
Cevap
1Cevap
ben depikledimdi.. hissedemedim..
ben çok korkmuştum...
ben görüncede korktum elime aldığımda da korktum :)) ilk öpüşmemde bile korktum :)
O kadar sıcak olabileceğini düşünmezdim
Bence güzel bi et parçası yani :D
yok yumuşak dediğim şu üstünde ki deri gibi bi şey böyle pürüzsüz yumuşak ya o yoksa yapı olarak tabii ki demir gibiydi
bir de şu nemlendirici kremlerden sürdün mü tadından yenmez ya :) peki ufak iken eline alıp büyümesini izledin mi hiç, o nasıl bir şey, komik mi mesela :)
uffakken ne kadar komik olduğunu biliyorum 2 saat gülmüştüm çok bozulmuştu erkek arkadaşım :D ama yavaş yavaş büyümesinde tuhaf bi şey yoktu
2 saat güldün mü?Adam da moral kalmaz ki zaten o gülme esnasında sonra nasıl devam ettiniz ki?
oy benim bitanecik sevgilim kıyamaz kızamaz bana bi şey demedi :) Sonra devam ettik zaten
Kimseye elletmem arkadas.
evlenince bakacaz, ellemesem direk ben içime alsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar