AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
bende duyuyorumdum ve tahrik oluyordum... insan istemeden de olsa etkileniyor yani :/
Evet malesef öyle bir durumumuz olmasa da dert etmeyeceğim ama etkilenmemek mümkün değil.
lan* onlar yüzünden durduk yere annemi arzulamaya başladım :/ her seviştiklerinde, bende hooop mast olayı onlarla beraber... düşünmüyorlar yani, tahrik olup olmadığımızı falan
Evet malesef çok bencilce davranıyorlar. Eğer işin zina günah boyutuna çok takılan biri değilsen gerçeğini yap düzenli, bu kadar takılmazsın sonra.
ya yok öyle takıntılarım falan ama gerçeğini yapsanda, etkilenmemek ve tahrik olmamak mümkün değil ki
Kaçınılmaz bir durum Haklısın. ama sen etkini azaltırsın böylece
sen hiç olmazsa benim gibi tahirk olup, babanı falan arzulamamışsın, sen daha hafif atlatmışsın olayı
O kadar da abartmadım sende abartma yanı :)
:))
öptüğünü nasıl duyuyorsun ya o nasıl bir öpme seklidir annen inliyor mu :D:D
Hayır abartma da mıç mıç duyuluyor yani
Çok dert etme başka şeylere yönel. Sende masturbasyon yapabiliirsin hatta :)
Yapıyorum
İşte o anın tadını çıkar, fırsata dönüştür :)
Yapmak istemiyorum ama beni ona itiyorlar :)
Hahaha canlı p*rno işte daha ne olsun :)
:))
Çıksana gizliden 10 saniye :)
Buyur
E mesaj atamıyorum ne anladık? Tamam kapat
Özel mesaj kabul etmiyorum kimseden
Gizli Saklı yok bak istediğini yazarsın burdan
Burdan olmuyor işte.. Sadece bu gecelik konuşamaz mıyız?
Yuh ya
Ya bir sefere mahsus anlamında senin için fesat
Bu gece demenizden her gece anlamı çıkarmadım zaten yinede yuh dedim. cinsel yaşama soru atan birine niye Aranıyor Gözüyle bakıyorsunuz? Ihtiyacım yok KARDEŞ hadi başka Kapıya
Yahu şimdi ben sana herhangi bişey dedim mi? Ayrıca cinsel yaşam olup olmadığına bile bakmadım konuyu nerelere getirdin ya
Ok.
Tribine başlatma şimdi bak.. Kızdırıyorsun beni ama
Sakinleş.
Sakinim?
Güncellemelerin öyle demiyor ama..
Sakinim ben güncellemelere aldanma
Peki.. Hallettin mi problemi :)
Belli degil
Nasıl yani :)
Belli degil iste gorecegiz
Ha henüz tık yok yani :)
Yok
Bu kez de sen onları harekete geçir:)
Sapık yına basladi
Anlamadım? Baban mı?
sen tabiki !!!
Niye sapık oldum şimdi?
şimdi olmadın zaten sapıksın
Annenle babandan tahrik olan sen sapık değilsin ben mi sapığım.. Vay be :)
of ne laf anlamazsın he annemden babamdan etkileniyorum hatta babama halleniyorum ben sapığım bu yüzden he
Öyle zaten. Neyse uzatma ergen tripleri çekemem.
hahahaha pardon abi :D
Uzatma dedim çocuk.
ne yılışıksınız ya iki gün önce hallen şimdi ergen de azıcık beyin lafım size neyse hadi :D
Kızım bak mesajlar orda.. Çocuk çoluğa hallenmem ben.
belli belli :D :D
Baban gibi dwğilim ben abi deme parçalar abin seni ona göre..
hahaha klavye abisi.
Gizlesene nickini.. Ya da yazsana sen bana.
nickimi niye gizleyeyim gerek yok
Tamam bana yaz.
gerek yok ya sus artık sıktın
Defol. Suç bende çocuğu karşıma almış cevqp veriyorum.
Dusunsene onlar yan odanda iliskiye girerken senide odanda beceriyorlar cildirirsin :)
Salak salak konusma ya
Dogruyu solemek suc olmus canin cekiyor iste
sapık :/ senin gibi sapık bir kızları olduğu için üzülmeliler hala aldırma şansları var bence
Sapıklıkla ne alaka rahatsiz oluyorum dedim.
sapıksın işte
Peki
Seni tokmaklayan biri olmadığı için onları kıskanıyorsun.
Bnde çok rahatsız oluyorum şahsen ben evlenip gidene kadar yapmasinlar
:))))))
Ben aklımdan bile gecirmiyorum sende düşünmemeye çalış
Herkes yaşıyordur sana özel değil.
Sen varsın diye yapmasınlar mı birde
Evet yapmasınlar evde olmadığım zamanlar var
Neyse büyüyünce anlarsın durumu idare et
Gerizekalı Değilim her şeyin bir adabı var
Artis seni
Annene durumu söyleye bilirsin bence
Anlaması icin ertesi sabah ikisine de ima yapıyorum ama orali olan yok ki. Sinirle patlıycam bir gun o olucak kalplerini kırıcam
Hımm anladım patlama sakin öyle ama ima ederken anne gerçekten ben kötü etklenyorum bu konuyu cozemezmiyiz filan desen
Yok o kadar rahat degiliz kardeşlerine falan yetiştirir direk boyke dedi diye yuzune bakamam aonra. inan ertesi gun sinirimden ayni sofraya oturmak istemiyorum
Bilemedim ozaman ya kendince çözmeye calscaksn artk
Evden mi gitsem
Gece yatip uyuma sen sonra neden dikkatsizler sankinkapi acik yapiyorlar ne yapsinlar onlarda yat uyu biraz erken o zaman
Ben niye huzurumu bozayım keyfimi bozayım ya onlar yıllardır yaptıkları şeyden azıcık fedakarlık etsinler. bende istesem koşar biriyle Yaparım çok mu zor Allah aşkına
Yok daha neler sen niye keyfini bozacan oblar yapmasin lafa bak :D o zaman gitde koa yap biriyle sanki aybi sey hey allahim ya
peki
gidip konuşamayacağına göre yapacak bişeyin yok..
Davranışlarımdan da anlamıyorlar
yaa iyi farkettiremiyosundur ya da anlamazlıktan geliyorlardır. O gecenin sabahın da nasıl anlamazlar..
Aynı sofraya oturmak istemiyorum açık açık da söylüyorum gecenin bir Yarısı duş alıyorsunuz uyanıyorum diye hatta bir seferinde gece Yarısı kavga ettim uykumdan uyandırıyorsunuz bahanesiyle ama takan yok
O zaman dediğin gibi anlıyolar ama takmıyolar. Koca kız salak değil anlamayacak kadar. Ama işte o işte genelde gece yapılan ve aniden gelen istek dışı bişey olduğu için yeri ve zamanı belli olmuyor. Eğer alt kat üst kat komşu varsa bide onları bahane et. Dün gece tepemde çok ses yaptılar uyuyamadım diye.
Yok malesef üst katta çocuk odası var alttakiler emekli
yuh yaa bu kadar iki zıt oda komşusu olur :) Duvarların iyi yalıtımlı olmamasın da etkisi var. Benim odanın üstünde iki çift gibi mesela, sanki benim oda da görüyolar işlerini. Senin yapacağın şey artık çok nazik üslupla altta almalı tarzda anneni köşeye çekip çok açık olmayacak şeklide söylemen olacak. Kız kıza böyle sohbetler oluyor. Ayıp değil..
Senide öpüşerek yaptılar zaten.
Beni leylekler getirdi
En güzel çözüm kulaklıkla uyumandır.
Evet en iyisi bu,. sağolun :)
Rica ederim.
Dayı bildiğin makineymiş yani kısaca? :/
Hayır
Öyle işte öyle.
Müzik dinle, maalesef yapacak birşey yok.
Senin evlenme zamanın gelmiş.
Doğru. yatıp kalkmak için evleneyim
O zaman KS olarak birlik olup, sana ev tutalım. Onların doğal davranmasını, hayatın bir parçası ve evlilikte önemli bir rol oynayan, senin için rahatsız edici bu durumdan da kurtulmana vesile olmuş oluruz.
Onlar SAYGI göstermek zorundalar ben evden ayrılmak zorunda Değilim !
Sende onlara saygı göstermek zorundasın.
Odalarında ayrı bir ebeveyn banyosu yok diye birlikte olmasınlar mı?
Sessiz olsun dersende ilişki sessizlik, maske ile gül koklamaya benzer. Bunları ilerde daha iyi anlarsın. Şu anda ne dersek boş.
Senin isteğin belli etmesinler in çözümü yok.
Kendin bir düşün bakayım ne yapmaları gerekir. Ne bilim mesela duşa girmesinler mi, sırf siz anlayacaksınız diye.
Bırak aynı evin içerisini biz komşuların birlikte olduğunu duyuyoruz. Şimdi ne yapsınlar? Sırf komşular duyacak diye birlikte olmasınlar mı?
O zaman şöyle bir Açıklık getireyim bende yorumumu yapayım. Cinsel hayatta insanın kendini tutamayışı veya Erkeğin kendini tutamayışı çok arzulu olması vs vs gençlik yıllarında veya Evliliğin ilk zamanlarında falan olur bunu herkes bilir.23 yıllık evliler ve Yaşları da yerinde. Zaten biz küçükken yapacaklarını yapmışlardır fazla fazla. Bu olayın bir kaç senedir farkındayım bende daha önceleri haberim olmazdı çünkü neyin ne olsuğunu bilmezdim. artık yaşları ilerlemiş olduğu için en azından babamın bunun bir alışkanlığa dönüşmesi ve çocuklar evde yokken sabah yaparız demeleri zor bişey değil. İsterlerse olur. eğer SAYGI duyarlarsa olur. Ötesini bilmem ben. Komşularınız da yapıyorsa ilan Ede ede Saygısızlıkta sınır tanımıyorlardır. bunlar benim düşüncem. cinsel hayatın da Sınırı saygıyla çizilir kimse kusura bakmasın
Yarin bir gün sende anlarsın onları :D
Yetiskin kızlarımın oldugunu bile bile yapmam böylesini yani
bir abazanın feryadı :D
Aynen
Odanı değiştir ya da annene de gece bağırmasın.
O kadar da değil ya anlatamıyorum sanırım neyse
Kulaklık tak
Geçerli bir çözüm. bundan sonra ben müzik dinleyerek mi uyusam
Öyle yap bence.
Her gecemi yapıyolar la jsjdjdj :D
Ne bilim bu nasıl kabus l*n .
Her gece diye bişey demedim
Onlar onu yapmasa sen olmazdun.
Beni leylekler getirdi
Belli hırçınsın o yüzden.
İvit
Peki şimdi tık var mı karşı odada :)
Yok
Puhaha l*n burdan ben bile etkilendim, senin piskoloji bitmiştir.
Sorma
İşin kesat gizli napalım?
Onları görüp azıyosun? Soru bu mu?
Duyuyorum ve rahatsiz oluyorum evet
Rahatsız olacak ne var, sen leyleklere mi inanıyorsun yoksa?
Mal mal konuşacaksan yazma kardes
Ulan mal sensin. Sen sevişmelerinden rahatsızdın da sen nasıl oldun? Keyiflerinin kahyası mısın? Git evlen sen de yap. Ne insanlara çattık la gece gece.
Yorum yapma madem niye okuyorsun
Bende İğreniyorum Cinsellikten Soğuyorum :( Bacım.
Kiyamam ya :)
Hayat iste... ;) ahauaha
Neresi komik
Yaw ne alaka olgun inlar sonucta bir an hayal ettim kendimi senin yerine koydum da ;) ahau
Ne guzel koyabildiysen
Koymasina koydumda hayalimi devam ettiremeidm sonra kotu bir durum yaani ;)
Oyle
Allah yardimcin olsun ne dim ;)
Sagolun
Eyvallah
eee kapat kapını yat uyu sende ne var bunda
Yorum yok yoruldum yazmaktan
evet okudum senınde haklı oldugun yerler var kapılarını kapatabılırler sende kapını kapatabılırsın ebeveyn banyolu bir ev de yaşanabılır annen daha az ses cıkabılır ve gece s. ks yapılır gorusundeler belkide arzuları cok yuksek sen yokkende yapıyorlardır sende kapını kapatarak uyu ve annenle karşılıklı al konuş uyar
Kapım zaten kapalıdır benim. şöyle anlatayım. kapım açık uyuduğum yaz geceleri uykusu zaten çok hafif olan kızlarının kapısını kapatırlar kız uyanır. Kendi kapılarını kapatıp kilitlerler kız ne olduğunu anlar. ondan sonra öpücükler ve yatak sesi gelir. arka arkaya banyo. ben çileden çıkarım. ses çıkarmayan yataklar var ya bu kadar zor mu. uykumdan uyandırmak için ses yapmaları ve ardından işe girişmemek bu kadar zor mu. bence değil yani.
Sen nasıl oldun sanıyorsun?
Kaçıncısın bunu söyleyen. yıldım da ben okumaktan ve açıklamaktan
Laf olsun torba dolsun sorusu eğer gerçekten soruyorsan ergenlikte lvl almışsın ergen tavırlı kız.
Nasıl yorumluyorsanız Öyledir.
Peki.
Bence acilen vermen lazım
istesem veririm engelim yok ama kendime saygım var asla ödün vermem bu konuda saygıdan. teşekkürler
tamam o zaman evlenmelisin belkide haa ne dersin?
Hayır cinsel ilişki için evlenemeye gerek yok
Dini görüşün beni ilgilendirmez ama sen sadece o ise odaklanmissin o yüzden boyle soyledim annen ya da babanda sorun yok onlar sen leyken ya da sensiz yapacaklar senin aklından o isi atman lazım
Zaten yapmasınlar demiyorum ki
Sorun ne senin hormonlarin uyarılmasın diye de yatağı gicirdartmamalari beklenemezki
Beklenmeli ama. saygısızlık çünkü ötesi
hahahahaaha:D 5 yıldız, koptum!!!
Komik bir durum degil
yav bak, asıl yapmasalar bir sorun var demektir aralarında. Hem napsınlar başkalarıyla mı yatsınlar? gayet normal bir durum. Ama evet ses varsa rahatsızlık verir. yav ne bileyim bir çözümü var mıdır ki? Annene biraz sessiz olsanız psikolojim bozulacak sayenizde desen yeterli sanırım o anlar.
Ayıptır nasıl Söyleyeyim. ya kendini tutsa sabahına evde yokum.
Terapiye git bence..
Biz ne desek üzebilir seni
Sebep?
Ya anne baban yapsınlar ne olacak..
Sen nasıl dünyaya geldin?
Sen evlenince yapmaz mısın?
21 Yaşında ve 17 yaşında 2 kızım varsa ve cinsel ilişkilerine karışıyorsam çok dikkatli olurum evet
Aa karışıyosa kendi yapmamalı doğru
Annenle konus bunudami biz soyleyelim
Ne diyeyim
Beynini kullan :)
SENİN EVLENME ZAMANIN GELMİŞ
18 Yaşından beri rahatsız oluyorum keşke evlenseydim ilk önüme gelenle
iyiki o zamanlar ilk önüne gelen benn olmamışım. sen evlendiğini mahvedersin bu takıntıyla :)
Iyi ki
nie öyle dedin şimdi. şimdi de ben seni istiyorum hemde fazlasıyla annenleri
imrendircek hızlı bir seks hayatına. davetlimsin :D
Ya çok merak ediyorum kendi elini vicdanına koy ve düşün. Sen bir kız çocuğusun düzenli ilişkiye girdiğin yok, zaten yapamazsın böyle bişey çünkü adın çıkar ailen duysa neler olur yani sınırlanmak zorundasın varsayalım ama yaşın itibariyle zaten cinsel isteklerin Başlamış oluyor ama kendini tutuyorsun bastırıyorsun. Yan odanda kendini bastırmak zorunda olduğun olay yaşanıyor ve Fazlasıyla farkındasın. rahatsız olmaz mısın? Isteğin artmaz mı? Bu durumunun üstüne sana Yapılanın Saygısızlık olduğunu düşünmez misin? Lütfen gerçekçi cevap ver ve takıntı olmadığının farkına varınca da Açıkça kendine itiraf etmekten çekinme bunu.
haklısın..
Biliyorum
fazlada içine atma. bir telefona bakar :))) çirkinsende gelmem en önemli kriterimi de söyleyeyim :)
İğrençleşme ya
hahhah özür özür. geçmişler ola ben kaçarr :)
ewt ya aynısı bnde de oluyor bir özele gelsene
Hemen
bence bu normal bişey sen idare et duymamaya çalış
Normal tabiki idare etme kısmını sormak istemiştim aslında. cevaplarımı da buldum ben teşekkürler ilginize :)
çok mu rahat yapıyolaar? hiç dikkat yok mu
Hayır öyle değil ama ben Anlıyorum. kapım açıksa kapatıyor , kendi kafasını da kapatıyor öptüğünü duyuyorum yani çok yakın odalar, yatak sesi de tabii
o kadarına yapck bişe yok hadi afedersin inleme falan olsa neyse de bırak o da olsun yani
Olamaz. ben evde yokken istediklerini yapsınlar
ya sen yetişkin değilmisin senn hiç mi isteğin kabarmıyor bazen?
O Yüzden diyorum ben istiyorum ama kimseyle olmuyorum bu durumda annemle babamın benim istediğim şeyi yaşıyor oluşu rahatsızlık verir dimi
sen mast. yaparsın onlar ilişki... şimdi sen ilişkiye girsen olmaz dimi kural olarak onlar da evli o halde banyoda masturbasyon mu yapsınlar
damm az daa dikkat olabilir de pek sorun olck bişe yok sanırım
kıbar bir dille anlat onlara.
Bugün herşeyin adabı vardır dedim anlayan anlar bir daha da demem :)
en ıyısı :)
bence anneni al karşına konuş
Bugün komşumuzun yanında Herşeyin farkında olduğumu söyledim herşeyin bir adabı var dedim kızdı sadece. yalnız kaldık sonra evde konuyu açtığı yok.
kadın komşumu
Evet
yane girmeleri seni neden rahatsız etti senin demi istedi canın
Istersin tabiki istiyorum çok normal ama Yaşımı biliyolar aynı Yaşları kendileri de yaşadılar bazı şeyleri çok iyi biliyolar. neyin ne olduğunu da biliyoruz yani artık. Ben nasıl ki erkek arkadaşımı, başımdan geçenleri gidip rahat rahat anlatamıyorsam onlarında özel hayatlarını bu kadar rahat aksettirmemeleri Lazım bana. ayıp yani
ya bana mesaj atsana bişey sorcam özel
Erkenden yatki böyle bir duruma şahitlik etme :D
Uykumdan uyandığım oluyor. ayrıca onların zevkleri için niye keyfimi bozucakmışım onlar bana uyum sağlamalı
Orasıda doğru tabi
Yani..
kendine birini ayarlamalısın
O kadar large bir insan degilim
leylekler getirdi seni onlar evcilik oynuyo ki
Şimdi üreme fizyolojisini anlatıp Kapağı yapıştırıcam o olucak. çoluk çocuk muhabbetinden geçin ya
sen yetişkin bir soruydu bende küçükleştim işte -_- saçma soruya saçma cevap daha ne bekliyosun git annenle hallet bu sorununu başka eve çık madem o kadar büyüksün
Parayı napıyım? Anne sizin sevişmenizi ilan etmenizden sıkıldım artık rahatsız oluyorum para verin ayrı eve çıkmak istiyorum mu diyeyim
o zaman o kadar yetişkin değilsin o kadar yetişkin değilken de onların her çiftin yaptığı şeyleri yaptığı saatlerde senin uyuyor olman lazım ne bileyim kulaklık tak mesela ya da uyumadığını belli etmek için ışığı aç bişi yapıyomuş gibi davran yani senin sesleri duyduğunu bildikleri halde öyle yapacaklarını sanmam senin de bunları biraz da olgunlukla karşılaman gerekiyor hem bu ilan meselesi falan değil
ayrıca yorumlarıma kaba yorum yapmazsan sevinirim yani biz buna da olgunluk diyoruz :)
Kaba yorumum yok zaten. kendim gibi konuşuyorum. leylekler getirdi cümlesine ne gibi bir yorum yapmamı beklediniz ki siz? Olgunluk meselesi demek değildir yan odamda istediğinizi yapın bence problem değil demek. bişeylerden rahatsızlık duyuyo olmam ve bunun farkında olmalarını istemem olgunluktur zaten. önerileriniz için de teşekkürler
Kulaklarina pamuk tika geceleri
sonucta ıhtıyac gıdercekler bı turlu
Yapmasınlar diyen yok, evde olmadığımız bir Sürü zaman var, belli etmek zorunda değiller ben sabah uyandığımda bak annemler yine şey yapmış demek zorunda Değilim hiç hoş değil
oyle ama bunun ne zaamn olacagı bellı olmuyor nezaman azarsalar yapıyorlardır
O zaman anlamayalım yani bir zahmet. azıcık dikkat zor olmamalı
neden nasıl dıkkat edecekler sonucta zevke gelıyuorlar sen aysadınmı hıc
Yaşadım ama ben bile hatta sevgilim bile komşuya SAYGI duyduk da her hareketimize dikkat ettik. o anı kontrol o kadar güç değil
sen sevglınle yaptında zevke geledınde bagırmöadınmı bosalırken
Hayır ne o öyle bişey yapar ne ben.
neden ıcıne gırerekn zevke gelmıyormu boşalırken bagırma
Fazla detaya gerek yok. ne o ilan etmek için bişey yapar, ses tonuna dikkat eder benden de aynısını ister. ikimizde bu konuda Fazlasıyla hassasızdır.
Tahrik mi oluyorsun yanlış mı anladım?
Hem rahatsız oluyorum hemde istemediğim halde tahrik olayı da oluyo yalan söyleyemem. kim olursa olsun yan Odasında sevişen insanlardan dolayı hormonları kıpraşır zaten etkilenmem diyen yalan söyler
Haklısın galiba. Konuşmayı denedin mi annenle?
Ima ediyorum ama ya anlamıyor ya anlamak istemiyorlar memnunlar onlar demekki takmıyorlar rahatsız Oluşumu
Anladigina ihtimal vermemiş olabilirler mi?
Mümkün değil cevap vermiyor sessiz kalıyor annem anlamaması için zekâsında sorun olması Lazım o da yok
Anladım. İlişki sırasında rahatsız ettin mi hiç?
Odadan dışarı Çıktığım oldu bir kaç sefer. Aslında tam şu an kapılarını açıp anne ben korktum desem bir kıllık yapsam olay olur diyorum ama yaşım fazla bilerek olsuğunu anlarlar
Anlamalarindan sorun olmaz iyi bile olur da o anı gorsen nasıl olur ki
İğrenç olur heralde
Yani bence de. İşık falan yak tuvalete gider gibi gürültü yap bolca bence. :)
Olabilir mantıklı bu da :)
Bilmiyorum ne. kadar doğru bir tavsiye olur. ama, en olmadı madem tahrik oluyorsun sende kendi işine bak. Mast falan. :)
Yapıyorum zaten kendimi çok rahatsız hissettiğimde
Rahatlatiyorsa tamam işte.
Yapmak istemiyorum ama mecbur bırakıyorlar işte napıyım :)
Olsun. :)) Niye istemiyorsun hem?
Sonu hoş olmuyor, biraz yaralı bir insanım ondan Kaynaklı. uzak durmaya çalışıyorum
Anladım. Düşündüğüm gibi değildir umarım ortada birakilma falan. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. :)
Düşündüğünüz gibi malesef ama Önemi yok. halledeceğim Sağolun :)
Pekala. Onlarca insan var burada belki ama, dinlediğinde yazabilirsin. İyi bak kendine. :)
yani ayıp ediyorlar evde yetişmiş kız var
Aynen öyle ya anlayan insanın hali başka yeminle sağolun
yani yatak odasının yerini değiştirebilirler ya da biraz daha göstere göstere yapmayabilirler. bu kızında nefsi var
Dimi ya dimi. gel de bunu bir de annemle babama anlat
anlatamazsın var olan yok olanın halinden anlamaz. bu kız yanda yastıkla yapar şimdi demez
Hahahah Ayıptır günahtır anne :P
aynen bunu de yapmayın etmeyin senin var benim yok de :)
Tövbe Tövbe :D
evet o zaman anlar :)
:))))
kaç günde bir yapıyorlar her gün değil herhalde :)))
Yok canım. onların yaptıkları zamanlarda şeytan beni uyandırıyor ama
sende yapıyor musun :)
Istedim çoksa evet bazen rahatlatıyorum kendimi mecburen
neyle ne düşünüpo
Boşver
onların nasıl yaptığını mı :)
Ne düşündüğümü boşver dedim ama cevaplayayım ayrıldığım sevgilimle Yaşadığım ilişki anlarını düşünüyorum
ilişkiye girdin mi
Yaşın kaç?
21.
Yani çok küçükte değilsin. Rahatsız olman normal ama onlarda olgun insanlar. Şu an evli ve mutlu iseler bunun sebebi mutlu cinsel birliktelikleri. Saygı duyman gerekiyor. Tahrik oluyorsan tak kulaklığı müzik dinle hoşuna gidiyorsa başka şeyler düşünerek mutlu olmaya bak. İlla cinsel birliktelik yaşamalısın diye bişey yok
Yapicam demedim zaten ama benim yapmamin yasak oldugu seyleri ben evdeyken yapmaları hic hic hosuma gitmiyo
Onlar farkında değildir ;) çok takma.
Yaş olgunluğundan anlamıyorsunuz
Hayır anlıyorum. Senin yaşında benimde benzer yaşamışlığım var. Gizliyi özellikle açtım ki düşünme yablış bişiy peşindeyim. Bu normal şey. Senin kötü olmanda normal. Suçlama ne kendini ne onları.
Suçlamıyorum. adap var bu iş içinde. odalarımız dipdibe insan azıcık duyarlı olur
Haklısında napak ver numarayı arayayım babanı :)
ayrı bir eve çıkarak
Mezuniyete kadar mumkun degil
kaçınılmaz ise zevk almasına bak o zaman..
Olur öyle yaparım
Oha sesleri de mi duyuyosun
Yatak sesi, kapının kapanması her turlu seyi anlıyorum artik
Ama bu normal bir şey canım her evli çift gibi onların da cinsel hayatı var. Rahatsiz olman normal ama duymazlıktan gel
Çocuk olsam anlamasam ok. yaş 21 Ayıptır ys
Kötü durum :) azdırır senide tabiki
Aynen oyle ve sinirimden agliyorum artik.
Bir şey değil senide farkında olmadan hataya sürükleyecekler gidip evlenmeden. Vericeksin birine :)
salonda yat...
Onların 23 yıllık keyifleri için niye rahatımı bozacam?
tamam... haklısın... yarın söyle sizinkilere de salonda yatsınlar bundan sonra... fantezi işte onlara... :D
Mümkünse çok iyi olur
Ayni sıkıntıyı yaşıyoruz
Butun kızlar bundan dertli. Napsak :(
Sana nasıl ulasabilirim
bir saniye
mesaj atabilirsin şimdi
attım
çok ses geliyom :) en çok kimden nasıl ses geliyo
yok öyle bir durum
sen neden rahatsız oluyosun ki kaç yaşınada annn baban
43-55 belli etmelerinden rahatsız oluyorum. adabıyla olsa ilan etmeseler hareketleriyle sorun yok
Nasıl biliyorsun
Hala var mı biseyler?
sen fazla ergen olmuşsun. görmemezliğe vuracan
Ergenlikle alakası ne. bişeyden rahatsız olmak ne zamandan beri ergence bir durum sayılıyor?
Ergen dediysem o anlamda. Yetişkin olmuşsun. Doğal olarak rahatsız olun ama annene anlat sende
sorma bizimkilerde aynı midem bulanıyo :D
Kalplerini kırmadan anlamayacaklar galiba :)
anlamazlar tatlı bir dille soylemeye calıssan sen bizi mi dinliyosun der :D
Dinlemiyorum kulaklarımın duyması imkansız de
anlamazlar :D
O zaman sende rahatsız olmaya mahkumlardansın :)
atın bunuda dışarıya..
yorma kafanı
Benimde istediğim o
ozaman yorma olsun bitsin
Bedensel yanı da var
nasıl
Yan odada senin de istediğin ama yapmadığın bir olay oluyo. isteğin su üstüne çıkmaya başlamaz mı? Başlar. kafanı yormamaya çalışsan bile
peki ne olacak böyle
Kulaklık iyi gelir
Uyku modundan kalkıyorum diyorum
Yuh baban anne ni boboguyo mu npyo
Odanızı değiştirin.
3 oda bir salon ev. biri kardeşimin biri annelerin biri benim. dipdibe hepsi
Yaşın küçük değilse yapacak bir şey yok ya konuşman gerekiyorki böyle bir şey konuşulmaz ya da katlanman.
22 sayılırım. katlanma yolu Aradım bir Sürü insan da yardımcı oldular burada. etkili olucak bence söyledikleri. deneyeceğim
Ne dediler okumadım ama hakkınızda hayırlısı.
Müzik dinle kulaklarını dış çevreye kapat dediler. teşekkürler
Deneyin rica ederim.
boşver
Kulaklık tak kanka
muzık dınleyerek uyu
En güzel çözüm buymuş evet herkes aynı fikirde nerdeyse
bak sana bole bır anımı anlatım annemle bam gozkırptılar falan ben anladım bunların yapcagını cocuklar uyusun ole dedı sonra odalasına gectıler annem kontrol et s... uyumamıstır kesın dedı babam geldı yanıma oglum oglum us ıcecen mı dedı ses cıkarmadım gıttı ve sonra benım cısım geldı 13 yasındaydım daha yer yatagında yatıyorduk kalktım tam gıderken abımın ayagına bastım bır bagırdı babam soverek cıktı odadan :D
Hahahhahahahahahaha sen ne fenaymışsın ya :D
:D cıdden ole bıse yapcakları aklımdan gecmezdı
Yalanını yesinler
13yasındaydım koyde buyudum yalan soylemek ıcın bu kadar uzun yazmazdım
O zaman zamanlaman süpermiş helal olsun vallahi :D
eig sec teherkez okusun :D
Eig seçeceğim cevap başka müziği herkes söyledi :D
sen bılın ı geceler
Sağolun iyi geceler sizede