Dal odadan içeriye, yeter l*n bizde insanız de.
Haydi ben kızınızım, hayal dünyasına dalıp gidiyorum sizin zevk çığlıklarınızla. Ama komşularda duyuyor sesinizi, sabah işe giderken onların yüzüne nasıl bakacaksınız de. Utandır kız biraz, acıtasyon yap.
Zevklerini kursaklarında bırak.
Hatta annee diye bağır, 10 saniye sonra dal odadan içeriye. Bana mı seslendiniz de. Yok derlerse, ses duydumda bana seslendin sandım de. Belki baban cebine üç beş kuruş daha fazla harçlık koyarda bu hafta sonu arkadaşlarınla eğlenmeye git der sana.
E herşeyin bir bedeli vardır.
Olmadı her hafta tekrarla bunu. Babandan gelen paralarla oyuncak alırsın kendine.
Fiki fiki.
Yine tozuttum ha, kafamda deli düşünceler.
Uuu beybi !
İşte bunlar hep yalnızlıktan bayan.
https://i.hizliresim.com/l0vN7r.jpg89 Yorumla
Soran+1 yılHepinizden tiksiniyorum sandalyesi değil mi bu :P
- +1 yıl
Hayır bayan.
Bu fotoğraf, yalnızlığı en güzel anlatan fotoğraflardan biri.
Yani senin şu anki halini anlatıyor.
Ayrıca çok sevdiğim bir fotoğraftır.
İllede sizden tiksiniyorum masası falan diyeceksen buna, adını değiştirelim bence. Yine senin mantığınla birşey koyalım.
Sizin o mıç mıç öpüşmelerinizi, sevgilinizle kırıtmalarınızı izleyeceğime, döner duvarı izlerim diyenlere özel bir masa bu. :D
Soran+1 yılWoow sevdim ben bu masayı o zaman aynen beni anlatıyor.
Soran+1 yılIstemsiz bir üzüntü duygusu geldi fotoğrafa bakınca :((
Soran+1 yılBen ilan etmelerini istemiyorum. her gece mutlu olabilirler yoksa bence sakıncası yok
- +1 yıl
Tabi, rahatsız edici olabilir anlıyorum. O zaman bu durumu annenle açık biçimde konuşmalısın. Sonuçta o senin annen ve bu şikayetini dile getirmende normal.
En azından babanın kanına girsin, hafta sonu baban cebini parayla doldursun. Sen dışarıda eğlenirken, onlar evde sefasını sürsün. Bence gayet mantıklı.
Kendilerini kısıtlamadan, doya doya yaşasınlar arzularını. İki taraf içinde gayet uygun bir çözüm. Yoksa ne yaparlarsa yapsınlar illaki sen rahatsız olacaksın aynı ortamda.
Soran+1 yılAynen öyle ve çok mantıklı bir çözüm. Denemeye değer
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta yetişkin bir insansın ve bunu böyle yapmaları saygısızlık oldugundan zoruna gidiyor ve hem istek dışı tahrik olmak ise rahatsız edici ama düşünülmeli bu bence çünki sen erişkin ve reşit bir kızsın seni bu pskolojik baskı altında bırakmaları cinselleğe yöneltebilir seni He tabi birde senin irade söz konusu ve geriye kalan 2 sey var sanırım mast. Ve müzik..
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle baştan sonuna doğrusun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim dilerimki bu durum atlatılır
Soran+1 yılUmarım
Rahatsz olmani anladim da evde olmadgim zaman yapsnlar ya da sinir koysunlar diyorsan sacmaliyorsun senn buna sevinmen bile gerek annle babanin arasi iyi :)) sadece snnene odani degstrmek istedigini syle oda yoksa mecbursun dikkatini baska seylere ver ;) annenle babanin cinsel hayatini sinirlamak onlara yaptigin en büyük haksızlıklardan biridir
15 Yorumla
Soran+1 yılOnlar benim cinsel hayatıma sınır koyuyorlarsa istediklerini şeyleri bende istiyorsam aynı istek bende de varsa onların da kendilerini Düzenlemeleri gerekir.
Soran+1 yılAma evlilik olmasa da istek istektir hormon Hormondur onlarda olan şey bende de var. her şeyi evliliğe bağlamaya gerek yok ki.
Soran+1 yılSöylememe gerek yok. teşekkür ederim yorum için :)
+1 yılKulaklik tak tatlim hafif bir citirti duydugunda bile hemen kulakligini tak sevdigin sarkilarla uyu :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDenerim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılHayatta aslında ne derin meseleler var, bazı arkadaşlar seni anormal görmüş. Ama olmaz da değil, insan aklı olan bir varlık kimisi hayvan gibi yaşar, kimisi iyi olur, kimisi kötü. Sen sorgulamaya ve düşünmeye meraklı birisine benziyorsun. Bu durum beynini irdeler hale gelmiş. Ama bu bir ihtiyaç ve onlar senin annen baban birbirlerine zarar vermiyorlar. Beynini bazı konularda serbest bırak. Bu da senin elindedir. Neler var seni ben iyi anladım. İnsanlar saçma dediği, oysa özünde saçma olmayan sadece beynin muazzam eğlencesi olan bazı oyunlara takılır kalır. Sende ilerde evleniceksin aynı şeyleri yaşayacaksın. Bu basit birşey bunları düşünme, daha üst düzey şeyleri düşün. Unutma neyi ne kadar düşündüğün kadarsındır.
216 Yorumla
Soran+1 yılDert değil ki bu. ben neler yaşamış ne Acılar çekmiş ve hepsinin üstesinden gelmiş bir insanım, burada sadece bana, yaşıma, isteklerime yapılan bir Saygısızlık var ve ben bundan rahatsız oluyorum. bu kadar
- +1 yıl
Çok mu kütürtü yapıyorlar? Direk söyle annene.
Soran+1 yılSöyleyemem ayıptır
- +1 yıl
Onlar patır kütür yaparken ayıp değilde, sen diyince mi ayıp. Unutma sende yaşamak için varoldun ve bir insansın.
Soran+1 yılÇok doğrusun da ne diyycem. Anne siz sevişiyosunuz tamam da adabıyla yap ben anlamayayım bari rahatsız oluyorum mu diyeyim
- +1 yıl
Gece fazla kütürtü yapmayın de hafif tebessüm et :)
Soran+1 yılSonra terbiyesiz desinler
- +1 yıl
Hayat korkakları her konuda affetmez. Geri adım atarsan bu hayatta hep kaybedersin.
Soran+1 yılKorkaklık sayılmaz başkası plsa söylerim ama annem yani
- +1 yıl
Kim olursa olsun düşüncelerine veya söylemek istediklerine sınır getirme. Bu kendi özgürlüğünü kısıtlamak olur.
Soran+1 yılHaklısınız sizde ama malesef
- +1 yıl
İnanır mısın? Ben kim olursa olsun bu hayatta hep yapmak istediklerimi veya söylemek istediklerimi söyleyememekten kaybediyordum. Şimdi o kadar rahat bıraktım ki kendimi herkes kabullendi artık ve kimse birşey diyemiyor pat diye söylüyorum. Utanma, pes etme, korkma, itaat etme, dik dur ve gülümse.
Soran+1 yılbir gün tutamazsam kendımı belki söylerdim. belki
- +1 yıl
Kafan bu tarz şeylere takılırsa mesaj atmaktan çekinme, sandığın insanlar gibi sıradan değilim sana zarar vermem sadece mercek tutarım.
Soran+1 yılYazarım tabıkı çok teseklurler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılO nasıl bir kulak.www.google.com.tr/search
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnce hareketlerden Anlıyorum kulağım otomatik duyuyor zaten
- +1 yıl
Yok normal değil
Soran+1 yılPeki
Yorumlarını okudum da
Ev onların yatak onların... 22 yaşına kadar sana bakmışlar... işine gelmiyorsa ya gider kendine ayrı ev tutarsın.. ya da koca bulur gidersin.. işine geliyorsa kızım... seni doğuran bu yasa getiren insanlara bu denli saygısızlık yapamazsın... haddini bil otur yerine... sende hormonlarında!!!38 Yorumla
Soran+1 yılIşime gelmiyor evet. Ayrı ev tutsunlar aynı fikirdeyim
Soran+1 yıl22 Yaşında bir insan var evlerinde yaptıkları ayıp ve saygısızlıktır hiç kusura bakmayın
- +1 yıl
ayrı ev tutacak olan sensin lafı kulagınla anla.. anlamak icin bel altı organlarını kullanmaktan vazgec... 22 yasına gelmiş reşit olmussun sana bakmak zorunda değiller. git kendine ev tut.. git calıs.. ya da daha guzelini yapalım madem bu kadar dilbazsın... Baba annemi daha sessiz becerirmisin ya da ben yokken yaparmısın desene? hadi bakalım bel altı organların bunu yapabiliyor mu?
Soran+1 yılParamı veren onlarsa eğer şu an okuyorsam bana ayrı ev tutacak olan da onlar bu bir
Ben her şeyi algılamam gereken yerimle Anlıyorum problemin ne olduğunun farkında olanlar çoğunlukta sorun bende değl sizde bu 2
Ben kimsenin cinsel hayatına karışmıyorum ama bir adap bir usül bir saygı boyutu vardır her işin. evde reşit iki genç kız daha var neyin ne olduğunun farkındalar ve hoş bir durum değil bu her ne kadar siz geniş olsanız da benim SAYGI anlayışıma ters bu durum.
Siz 22 ve 18 yaşlarındaki kızlarınıza ilan Ede ede sevişin eşinizle, kızlarınız bu sebepten gıtmek isterse de sıktırın gıdın dersınız ok- +1 yıl
22 yasında olan bir kızın annesi en kucuk 40 babasıda 42- yasındadır... bu yaştaki insalar bizim girdiğimiz kuvvetteki ilişkiye zaten giremezler.. sen paranoyak sizofreni olmuşsun.. Hormonlarına sahip cıkmayı öğrenirsen hicbirşey seni rahatsız etmez kızım. onların ilişkileri 5 dakikadan fazlada sürmez ayrıca 40 yasını gecen bir adamdan bahsediyoruz burada.. ben 33 yasındayım ve emin ol yanında olmasamda yasananları senden iyi görebiliyorum... ergen olmaktan vazgec azcık uyu Hormonlarına sahip mi cıkarsın önüne gelene verirmisin orasıda sana kalmıs... ayrı ev meselesine gelince cıkacaksın tabi bugun imkanın olsa anne ve babanı sokağa atacak kadar gereksiz bir evlatsın sen... bu kadarsın yani fazlası değil!!!
Soran+1 yılOf ne salak salak yorumlar ya bende oturmuş okuyorum. peki geniş insan peeki
Soran+1 yılÖyle yoruma ancak böyle cevap verilir fazla şey beklemeyin
rahatsız olman oldukca normal. bunu anne-babanın düşünmesi gerekir aslında. düşünüyorum da çözüm olarak sadece annenle konuşman ima yerine direkt konuyu söylemen ve bundan rahatsızlık duydugunu ifade etmen gerek. sıkıntını burada çok iyi ifade etmişsin. annene de aynı sekilde ifade edebilirsin. yaş itibariyle uygun kelimeleri bulmakta zorlanmayacaksındır.
232 Yorumla
Soran+1 yılYuzune nasil bakicam sonra.
- +1 yıl
bakarsın. konuştuktan sonra normal hayatına geri döneceksin. kendi içinde konuştuktan sonra birseyleri buyutmene utanmana gerek yok. zaten bu konuları konusacak anlayacak yastasın. zaten konustuktan sonra dikkat edecekleri için zamanla düzelecektir. hemen herkesin evin de yasadıgı seyler bunlar aslında. ann-babanın cocuklarına bu durumu yasına uygun zamanlarda anlayacagı sekilde bilmesi gerektiği kadar acıklaması ve konusması gerekir ama maalesef herkes kendi başının caresine bakıyor. anneninde sana temel bilgileri vermesi ve kendi yasamını da senin buyudugunu görerek duzenlemesi gerekir. onlar farkında değiller galiba sen sadece anımsatacaksın.
Soran+1 yılBen hemşirelik okuyorum Herşeyden haberim var. onlardan fazla şey biliyorum ama umurları değil. çıldırıcam. konuşucam ama artık ben çok rahatsız oluyorum babamdaki hormon sendeki hormon bende de var SAYGI Duy ve rahatsızlık vermeyin diyycem yani
Soran+1 yılOlabilir denerim
Soran+1 yıl43-55
Soran+1 yılYüz göz olmuşuz der annem Konuşmak çok zor
Soran+1 yılMüzikle deneyeceğim yine olmazsa konuşucam
Soran+1 yılHahaha sonra annemin Surat ifadesi bu o. O
Soran+1 yılZaten yıllardır yapıyorlar azıcık daha dikkatli olsalar ölmezler dimi :)
Soran+1 yılHahahhahahahahahaha kesin :D
Soran+1 yılBu soruyu sormam iyi oldu hem sinirim geçti hem çözüm buldum :)
Soran+1 yılAynen öyle oluyo biliyo musun ve inan elde olan bir durum değil o cinsel istek insanı mahvediyor aslında. geçen seferinde annemi o sinirle baya azarladım kahvaltıdan Kalktım düşün. tutamıyor insan kendini
- +1 yıl
işte bu söylediğini burada çoğu insan anlamıyor. bilmiyor. şeytana şuna buna bahane buluyor. oysa vucudundaki hormonlardan kaynaklı seyler. insan kendi bedenini tanıdığında onun neleri istediğini bildiğinde çok daha rahat oluyor ve bilincli kararlar verebiliyor. burada pek cok soruda kadınların kendilerinden tabiki erkeklerinde haberleri yok. kendi kendine veya seytan tarafından birseyler yapıldıgını sanıyorlar.
Soran+1 yılHormonlarım mı hissettiriyor yani
Soran+1 yılEvet biliyorum onun etkisini. lanet olsun ya östrojene :D
Soran+1 yılAllah korusun be :D
- +1 yıl
hormonları küçümsememek lazım. seni kadın gibi hissettiren östrojen bizi erkek gibi hissettiren testesteron hormonudur. sende östrojen hormonu olduğundan cinsel olarak erkeklere yönelirsin onlardan hoşlanırsın bizde de testesteron olduğundan kadınlar hoşumuza gider bu hisleri bu hormonlar sağlar. peki bir kadına testesteron hormonu verilince ne olur sence?
Soran+1 yılTestosteronun kadın vücudunda fazla salgılanması erkeklerle özelliklerin gelişmesine sebep olur tek bildiğim o. cinsel kimlik değişimini bilmiyorum
Soran+1 yılAnladım
+1 yılannenle konuş rahatsız oluyorum de daha sessiz olsunlar mümkünse odanı değiştir o da mümkünse aksıt tıksır kapılarının önünden geçip yaptıkları şeyin nasıl gaddarca ve acımasızca bir şey olduklarını anlasınlar o da mı olmadı o zaman başka bir yakının da müsait yer varsa deki böyle böyle ben her gece sizin iniltilerinizi dinleyemem ben gider de.
03 Yorumla
Soran+1 yılKapılarını açacam bir gün yeter diycem
- +1 yıl
seni tam olarak rahatsız eden nedir?
Soran+1 yılIlişkiye girdiklerini davranışlarıyla ilan etmeleri
Son güncellemede ki açıklamaya katılıyorum. Ebeveynleriniz de olsa böyle bir durumda sizi de düşünerek hareket etmeleri gerekir.
35 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama malesef anlamıyorlar. kendi 22 yaşlarındaki hallerini akıllarına getirmiyorlarsa demek ki.. Empati eksikliği işte ama bişey diyemiyorsun anne baba diye
Soran+1 yılOnların zamanında da 22 Yaşında hormonlar Kontrolü ele geçirirdi ve cinsel istek vardı. insanlığın başından beri olan bişey.
Soran+1 yılGeçmişi bilmiyorum ama annemin anne babası da yapıyordur yani. belki evin konumundan dolayı rahatlardır veya belli etmiyorlardır
Annen tam çağlarındaymış yaş olarak, yani menapoza kadar sıkılmadan yapar, babanda anca 2yada 3 sene daha yapar sonra artık oturma odasında kanapede uyumaya baslar ozamanlar rahat edersin hacı, sende aynısını onlara yap madem eve erkek arkadasını getır seslı sevısme olayına gir :-)
05 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa'daki modern family'lerde bile yok o kadar yani daha neler :) onlar işi bitirdiğinde zaten ben yuvadan uçmuş olurum kısmetse mezun olucam anlamı kalmayacak keşke azıcık daha yaşlı olsalardı :D
Soran+1 yılKaçınılmaz son :D
Soran+1 yılSenin Varlığın onları hassas davranmaya itmiş demekki bu çok güzel bişey
Boş boş işler insan mutlu olur ailem birbirini seviyor diye baban gidip onunla bununla gizli saklı işler çevirip anneni mi aldatsaydı veya annen aynı durumumu yapsaydı bence iyi bir olay en azından birbirlerini seviyorlar sende milleti araştırmayı bırak duymak istemiyorsan tak kulaklığını takıl kafana göre
017 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli cinsel ilişki yaşayan erkekler yorum yapmasın
Soran+1 yılBen ailem karşı olduğundan kimseyle istediğim halde Yatıp kalkmıyorsam eğer, benim huzuruma SAYGI göstermeleri gerek
Soran+1 yılKarşılarına geçip lütfen seviştiğinizi daha çok ilan edin bana diyeyim bence
Soran+1 yılGece Yarısı kavga ettim iki yıl önce sanırım ama değişen bişey yok
Soran+1 yılBükerim de anadır babadır kalpleri kırılır
Soran+1 yıl1) Cinsel ilişki için evlenilmez bir partner bulmak çok zor değil kendime saygım olmasa
2) öğrenciyim ayrı eve çıkmak için sebebim yok izin de vermezler
3) 2,5 yıl Müzikle kulaklıkla durumu geçiştirmek en ideal çözüm galiba onu anladım
Soran+1 yılUykulu kafayla anlamadım iyi bişey mi dedin kötü bişey mi? :D
Soran+1 yılIyi bakalım öyle olsun :))
Soran+1 yılSağolasın sanada tatlı rüyalar
Son cümlene bayıldım, hayvanlık yapmalarına gerek yok, iki kız cocugu ana babasının daha cok dikkat etmesi gerekir, ahlaksızlıktır bu!!!
316 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle. teşekkür ederim
Soran+1 yılçok geç onun için.
Soran+1 yılGecmise care yok malesef önümüze bakmamız lazim
Soran+1 yılOyle yapıyorum
Soran+1 yılNolduu
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yıl:((
şu var bu normal sendeki utanmak mı yoksa istek duygusumu kimi birey , anne babasını kıskanır bu durumları onları yakıştıramaz, sizde duygu istek yani canın çekmesi degilmi
16 Yorumla
Soran+1 yılYa seninde annen baban veya baskasi olsa ayni durumda hissetmek bile o durumu hormonları etkiler direk. Yetiskin insanim hos olmuyor. Kiskanmak falan degil rahatsiz oluyorum
Soran+1 yılEvden temelli cıkana kadar gecmeyecek
Soran+1 yılIstemez meleklik falan. hissetmeyeyim yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat etmiyorlarsa onların ayıbı şarkı falan dinle o vakit veya film izle öyle dalmaya çalış. Olmadı al bir sopa tam ses yaparlarken tavana vur onlarda komşular vuruyo falan sanıp keserler :D Bu arada ilişki için evlilik önemli değil demişsin ama ilişkiye girmem saygım var kendime demişsin bu nasıl bir ironi? :D
021 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki için evlenmek Saçma bence. bir kişiyle beraber oldum ama bir yıldır ayrıyız o zamandan beri de kimseyle bişey yasamadım yaşamayı da düşünmüyorum dedim. engelim yok diye yapayım rahat rahat demiyorum çünkü kendime saygım var ve ilerdeki eşime de tabiki. benim düşünceme göre
Cevap sahibi+1 yılHayır evlenmeden yapmam mı diyorsun yoksa yaparımdamı diyorsun buna karar ver bence ilk önce :D onun dışında ilişkiye girerlerken belki yalnız olduğun içinde üzülüyo olabilirsin bunu sen bilirsin ben ne desem boş :D
Soran+1 yılBir kere Yaptım bir daha yapmam diyorum. neyse
Cevap sahibi+1 yılsen kirlenmişsin zaten bundan sonrada kasma kendini seni almayan böyle almayacak zaten :)
Soran+1 yılbir kere yapmissin o. Da olabilirsin diyosun oyle bir dunya yok cok istiyosan kendin ol.
Cevap sahibi+1 yılben istesemde o. pu olamam zaten boşa umutlanma :D
Soran+1 yılOlursun olmuşsun da bence :D
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma burada mk o. pu nun ne olduğunu öğren öyle gel
Soran+1 yılBenim için kendi pisliğine bakmadan başkalarına çamur atan insanlar o. nun önde gidenidir. en Kral'ı da sensin. iyi Akşamlar
Soran+1 yılAllah'a cok sukur ki ne kendi zevkime biriyle beraber oldum ne senin gibi serefsiz oldum bu hayatta. Pisman olacagim hic bir durumum olmadi sukurler olsun. Ama sen kendi cocuklarına anlatırsın bir zamanlar bu kadar alcak ve adiydim, elimdeki kire annenizden once zevkim icin yattığım kadınları dusunup herkesi onlar gibi sanan bir pislikten baska bisey degildim der gerinirsin ok :)
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir faıseyle asla evlenmem zaten sen başkalarının hayatını düşünmeden önce kendi hayatını yoluna sok bence. pisman olacağım birşey yapmadım diyorsunda seni olurda çıkarsa alan bir keriz onunla gece yatağa girdiğinde hiçmi pişman olmaacaksın gelmeyecekmi aklına? ruhsuzsan gelmez tabi alışmışsındır sen sonuçta evlenene kadar daha neler görüceksin değilmi ablam :D
Soran+1 yılKucucuk beynin ancak cevrendeki fahişelerin hayatını algılıyorsa ve her hayatı her bakire olmayani oyke sanıyorsan bosa yasiyosun demektir. beni isteyen cok hemde oyle insanlar ki kendinden utanırsın. kimseye kendimi ispatlamak gibi bir çabam olmadi bilmesi gerekenler beni de hayatımı da bilir senin gibi dis mandallara oturup hikayemi anlatacak degilim. kocam alnı ak bir koca olucak benden yana sen merak etme :)
Cevap sahibi+1 yılçin seddi gibi diktirirsen olur tabi alnı ak neden olmasın :) seni isteyen alsın kendimden utanıcak bir yanımda yok isteyen istediğini alır he ayrıca isteyen çok diyede böbürlenme ucuz malın talipliside çok olurmuş :D Ben 2 tekerli motorlara binmeyi tercih ediyorum 2 ayaklı değil o yüzdende herkes alır birşeyler sen kafanı yorma, kalite farkı diyim canım iyi geceler :D
Soran+1 yılKendin kadar ucuz cümlelerine takılacak degilim ya senin kadar düşmedim düşmem. Ama bu laflarının acisi ya evladından ya esinden cikar tasalanma. Bana benimle uzaktan alakasi olmayan kinayici ve basit cümleler kurduğundan dolayı şu an Allah'a dua ediyorum dilerim Rabbimden senin bana soyledigin gercek dısı seyleri esın ya da kizin gercekten yapar ve baskaları da onlara bu cümleleri kurar sende bol bol beni anarsın. Bilirsin kul kınadığını yasamadan ölmez. Simdi iyi aksamlar :)
Cevap sahibi+1 yılitin duası kabul olsaydı gökten kemik yağarmış gerizekalıya bak ne oldu herkesin kendin gibimi olmasını istiyorsun? çokmu battı gerçekler sana? ben evlenirsem öyle birşey olmadığı için evlenirim zaten merak etme gerçi senin gibi faıselerı gördükçe evleneesimde gelmiyo ya :D sana inat evlenmicem tamammı kes sesini hadi
Soran+1 yılValla eger ben elime tek bir adamin eli degdi ondan baskasını da sevmedigim sevemiycegim icin hem beni seven hem kızların hayalini kurduğu kadar zengin hemde gercekten evlenmek isteyen adamdan bile yürekten sevmedigim icin ayrılıyorsam boyle biri olarak fahişe oluyosam yaz kenara en birinci fahişe benim. Ama dilerim cok icten en icten rabbim sana oyle bir evlat versin ki yataklardan topla fahişeler gibi. sonra da bu cümlelerine ağla.
Cevap sahibi+1 yılhahahaha tam o. pusun işte dua ederken öl inşallah şerefsiz :D gıcık oldum sana
Soran+1 yılAllah sana kınadığını yaşattığında sen neden Allahim diye aglarken insallah bende dua ederken ölmüs olurum. etme bulma dunyası ;) ben size gıcık bile olmadım karaktersiz insanlara karsi bir his geliştirmem bile. şu an oturup bunu yazıp karaktersizliginizi ödüllendirmiş oluyorum. neyse sizde sevinin nasil olsa bol bol ağlayacaksınız ilerde
Cevap sahibi+1 yılhahaha ne kadar gocuntun var senin ya etme bulma dünyası değil seni ben s. kmedim tamammı o yüzden bana değil seni s. kene git et bedduanı kendin patlak oldun diye herkes patlak olsunmu istiyosun kappeeee :D daha fazla beddua etme bana burada yoksa ileride babası belli olmayan çocuğunda senin gibi olur birlikte piyasa yaparsınız hadi uza :D
Soran+1 yılSeviyesiz seviyesiz bos yorumlar ya he he :D
+1 yılKulaklık takmanda bir fayda vermez. Çünkü aklın orad kalcak kulaklığının birini çıkarcaksın acaba ne yaptılar bittimi diye meraklanıp bakacaksın. Oluruna bırak. Eğer varsa azgınlık yap sende mast rahatlar uyuyrsun derin bir uykuyla.
219 Yorumla
Soran+1 yılKendimi tutamazsam öyle yapıyorum zaten. mecburen
- +1 yıl
En olmadı iyi bir fuckbody edin sanaldan. böyle zamanlar için mesajlaşırsın. Yapabilceğim tek tavsiyem bu. En azından aklını dağıtır.
Soran+1 yılSanaldan öyle birini bulmakla, hayalen tek başına yapmak Arasında bir fark yok bence. teşekkür ederim ama görüşleriniz için :)
- +1 yıl
Anlaşılan hiç yapmamışsın. O halde denemeni tavsiye ederim aradaki farkı deneyince anlarsın ;)
Cinsellik tamamen piskoloji ile alakalı.
Mesela erkek Mast ile aldığı zevki kadınla aldığı zevk arasında büyük bir fark var. Ama işleyiş fizik kurallarına göre hiçbi fark yok. hatta masttan daha çok zevk alması gerektirğini söylüyor fizik kuralları. Ama bir başka duygu ile birleşme ortaya çıkan duygu haz bu insana zevk veren şeydir. Kısacası ilişkiye girmekte masttan farkı yok ama ilişkiye girmek daha fazla haz veriyor.
Kadınlar içinde aynı fizik kuralları geçerli. sen mast yaparken boşalıyorsun. ama her erkek seni bşaltamayabilir bunu evlendiğinde anlıycaksın. Eğer partnerin yii değilse sen boşalmadna o boşalmış olur.
Eğer partnerin iyiyse de sen 2 kez boşalrısın o hala boşalmamış olur devam ediyor olur. Gerçi sen zaten bunları biliyorsundur. Neyse Her zevk farklıdır ve tartışılmaz. kolay gelsin sana ;)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim ;) en iyi cevap içinde tşkler :p
Soran+1 yılEn iyi cevap değil bence :)
- +1 yıl
Olsun canın sağolsun :D en kötü cevap seç bari :D
Soran+1 yılEn kötü cevap hiiiiç değil :)
- +1 yıl
Sağolsın bak buna sevindim :D
- +1 yıl
Neyse kendine iyi bak lichen sana az gürültüsüz geceler şimdiden :d gerçi bu gün pazar karşı odada deprem olabilir :D az sarsıntısız gecelerde dileyim bari :p
Soran+1 yılTerbiyesizleştirme istersen cümlelerini
- +1 yıl
Saçmalama bişey demedim bile neye alındın sen?
Soran+1 yılAlınmadım yazdığını bir daha böyle hoş olmayan tabirlere gerek yok
- +1 yıl
Hangisi olduğunu söylesen anlıcam
Soran+1 yılDeprem Sarsıntı vs erkek Erkeğe ok ama bayana söylenmemesi gereken Şeyler
- +1 yıl
hımm anladım peki bakalım ;) Kusura bakma.
Soran+1 yılÖnemli değil
+1 yılannele konus bu sorunu. iyi degil tabi hadi komsulardan olsa sorun degilde anne baba olmaz ki onlarda biraz akil etsinler
11 Yorumla
Soran+1 yılNerdeeeeee
Bu Durum İçin Yapabileceğin Fazla Bir şey Yok Ne Yazık ki,
Sonuçta O da Bir İhtiyaç Yapmalarını Engelleyemezsin,
Ama O Sırada Başka Bir şeylerle İlgilenerek Dikkatini Başka Bir Yere Verebilirsin Bence.09 Yorumla
Soran+1 yılMüzik dinlemek dediler denemeye değer geldi bana. Cinsel Hayatları tabiki olucak insan ihtiyacı da zamanı, Şekli düzenlense sorun yok
Soran+1 yılHiç bişey olmuyormuş gibi davranamıyorm malesef denesem bile beynim algılıyor bir kere olayı
Soran+1 yılGece saat 1 sularında nereye gideyim :(
Soran+1 yılSağolun :(
Soran+1 yılSağolun iyi geceler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnlar senin annenle baban. Bazı şeyleride mümkünse görme ve duyma. Onlarda böyle olmasını istemezler. Zaten bir süre sonra kendiliğinden azalarak biter diye duydum böyle şeyler. En azından bu kısıtlı zamanlarında onları idare et.
05 Yorumla
Soran+1 yıl23 yıl olmuş ya ben evde yokken napıyolaesa yapsınlar okulumuz var çekip gidiyoruz evden beklemek zor mu
Cevap sahibi+1 yılSen okuldayken onlar evdemi yani. Çalışmıyolar mı?
Soran+1 yılBen ve kardeşim genelde 8 de evden çıkıyoruz 3 saat beraberler uyuyacaklarına yapsınlar banane yani
Cevap sahibi+1 yılO dediğin çok zor. Bu haydi bakkala gidelim der gibi olan bişey değil. Bazı zamanlarda istek olunca olur sadece. Zorlamayla olmaz. Bence sen ses felan duyduğun zaman müzik dinle ya da duymazdan gel.
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık
+1 yılGit ses yalıtımı broşürleri falan bul koy önlerine anlarlar heralde :D belkide yaptırılar hepiniz rahat edersiniz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılMaybe
+1 yılTabi ya, haklısın..
Ona bakarsan, insan insani.. ker mi hiç, yazık valla...03 Yorumla
Soran+1 yılEmpati eksikliği olan yazmasa bisey kaybetmez aslinda
- +1 yıl
Ha bir de empati kurucaz?
asdagsdaga : )
Soran+1 yılKeyfin bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün kızların yorumunu okudum da maşallah herkes şikayetçi siz evlendiğiniz de görürüm aynı şeyleri bir çoğunuz yaşayacaksınız ve bu durumu çok yadırgamayınnn
09 Yorumla
Soran+1 yılIki Yetişkin çocuğun olduğu evde dikkat hat safhada Olmalı kusura bakmayın, hayat cinsel isteklerden ibaret değil
Cevap sahibi+1 yılTamam haklısın dikkat hat safada olmalıda diyelim ki kendini tutamadın bir anda çığlık attın ve buna çocukların şahit oldu peki bu olmuşa çare bulabilir misin yani anneler babalar da keşke buraya girse de sizin şikayetlerinizi okusa da kurtulsanız bu durumdan.
Soran+1 yılSorun bir anlık mesele değil malesef ben her seferinde annemle babamın iş üstünde olduğunu anlıyorsam bu onların hatasıdır. bildikleri halde umursamıyorlar üstelik. şu an anneme karşı bitmek bilmeyen bir öfkem var mesela yüzüne baktıkça söyleyesim geliyo çocuk içinde zor bir durum onların yaptığı dikkatsizlik ve bence saygısızlıklara katlanmak zorunda olmak. keşke okusalar evet
Cevap sahibi+1 yılbak madem sürekli aynı şeyleri yaşıyorsun anneni al karşına mantıklı bir şekilde konuş en azından seni anlayışla karşılayacağını düşünüyorum öfkeyle bakman bir şeyi değiştirmez kesinlikle karşına alıp konuşman lazım
Soran+1 yılBu durumun farkında olduğumu ve her şeyin bir adabı olduğunu söyledim anlamışsa anlamıştır
Cevap sahibi+1 yılEy Allamm Nasıl Anne Babalar Var. Allah Kolaylık Versin Sana , Bulunduğun Durum Seni Yıllar Boyunca Psikolojik Olarak Etkileyecek Belki de Eşine Karşı Çok Soğuk Olacaksın.
Soran+1 yılGeçmiş yaşantım da beni cinsellikten soğutmuştu annemle babam cabası oluyor eşime Allah sabır versin
Cevap sahibi+1 yılSana da sabır versin allah neyse umarım hayatın düzene girer.
Soran+1 yılUmarım teşekkürler
Mümkünse o odadan uzak bir odaya transfer olman senin için daha ideal olacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılOdaların ucu de komsu uzakta oda yok
+1 yılOnlarda bir çiftler bu gayet normal yani. dogal karşılamalısın çok rahatsız ediciyse kulaklık tak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğal karşılıyorum.
+1 yılgetiremezsin.. onlarında bir hayatları var.. ilerde seninde olucak.. ve bir düzenleme getiremeceğini o zaman sende farkedeceksin
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bu benim huzurumu bozuyo hos degil
- +1 yıl
haklı olabilirsin.. ancak yapabilecğeğin bir şey olduğunu düşünmüyorum.. görmezden gelmek dışında
Soran+1 yılYa acik acik bir gun suratlarına soyliycem ya da gidicem yani iyice rahatsiz oluyorum
- +1 yıl
herşeyin bir uslubu vardır.. uslubunca bunu söyliyebilirsin tabiki.. düzelmiyorsa gidebilirsin tabiki tercih bu
Soran+1 yılÖyle olacak sonunda. eşyalarımı toplayıp gidecem o zaman anlayacak
+1 yılAlan razi veren razi helali degilmi ister yapar ister yapmaz rahatsiz oluyorsa pamugu tika kulagina ya da muzik dinle sende yasiyacaksiz boyle seyleri.
03 Yorumla
Soran+1 yılSorunu anlamamışsınız neyse sağlık olsun
- +1 yıl
Anladim ben seni merak etme sen rahatsiz oluyon diye yapmasinlarmi ayrica alismaktan baska caren yok ya da evden ayril.
Soran+1 yılYapmasınlar demiyorum işte.
+1 yılinsanın kafasında kötü şeyler oluyor sanki gibi bir psikoloji oluyor evet ama onlarda insan yani. birazcık yaşlandılar diye cinsel hayatları olmayacak diye bir şey yok.
023 Yorumla
Soran+1 yılEvde olmadıgımız süreler var ama bunu düşünmeleri gerekir
- +1 yıl
o anı kendileri belirleyemiyor demek ki aniden gelişiyor her şey. saygı duymak lazım
Soran+1 yılBenim cinsel hayatım olamıyorsa saygi duymuyorlarsa bana bu konuda onlara da ben saygi duyamiyorum. elde degil
- +1 yıl
oo çok sert yerden girdin konuya. bak işte ona bir şey diyemicem onda haklısın.
Soran+1 yılHaklıyım tabi. evden göndersinler ayrı ev tutsunlar rahat edelim yani
- +1 yıl
eline ekonomik özgürlüğünü al ayrı eve çık
Soran+1 yıl2,5 yıl daha buna katlan diyorsun
- +1 yıl
bu kadar bıktın yani o kadar çok yapıyorlar yahu
Soran+1 yılYıllardır farkettiriyorlar evet
- +1 yıl
bizimkilerin yaptıklarını ben çok böyle iki aydan iki aya falan farkedebiliyorum o arada yapıyorlar bana denk gelmiyor ama senin cinsel hayatını da kısıtlamışlar yani
Soran+1 yılBiriyle oldum ama bir yıl oldu ayrılalı sonra da asla dedim hiç yapmamış birine göre daha çok rahatsız oluyorum.
- +1 yıl
neden böyle düşünüyosun? başından talihsiz olaylar geçmiş heralda
Soran+1 yılEvet geçti. onları da Hatırlıyorum. oturup ağlıyorum yani sinirimden ama bu kadarını açıklayamam. sinirlerim yıpranıyor ötesi yok yani asabi oluyorum bütün gün
- +1 yıl
başından her ne geçtiyse sinirlerini çok yıpratmış
Soran+1 yılEvet öyle oldu
- +1 yıl
belkide bundan dolayı annenlerin sana bunu farkettirmesine çok kzııyorsn
Soran+1 yılYok daha önceleri de kızardım
- +1 yıl
o zaman bu yaşadığın talihsiz olaylar tuzu biberi oldu
Soran+1 yılEvet siniri artırdı istek çoğaldığı için sinir de çok fazla oluyor
- +1 yıl
zor bir hayatın var
Soran+1 yılFazlasıyla
- +1 yıl
iki buçuk sene kalmış sık dişini artık :)
Soran+1 yılÖyle yapıyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende fark ediyorum malesef gece uyanırım lavaboya ya da su içmeye ama kalkamıyorum olmaz böyle iş emekli olsunlar :D
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok ya emeklilik yok 50 küsür yaşında dayım yengem hala fıkır fıkır emeklilik yok sanırım bu işte pufff
Soran+1 yılBen bir gun kapıyı acip rahatsiz oluyorum diycem o zaman anlayacaklar
Cevap sahibi+1 yılahaahahah :D :D :D diyemem o kadar da sen nasıl oldun sanıyorsun çık dışarı tepkisi alabilirim :D
Soran+1 yılO zaman ben yokken yapın de
Cevap sahibi+1 yılkarışamayız o kadarına yaaa :D
Soran+1 yılBen karışırım onlar benim cinsel ilişkimi engelliyorlarsa bende karışırım hakkım var
Karışma, zamanı gelince sende yapacaksın. Kavga etmelerinden iyidir.
014 Yorumla
Soran+1 yılKarışacak degilim ama sinirleniyorum diyorum
Soran+1 yılBen yasamıyorum kurallar vs ama ben evdeyken odamda dahi olsam anlıyorum uykum hafif uyanıyorum bazen. gelip kapamı kapatiyo aptal miyim yani
Soran+1 yılIma ediyorum anlamaması için zekâsında sorun Olmalı insanın ki yok.. Ama etkili olmuyor
Soran+1 yılYoo baktım Müzikle de olmuyo o esnada basar yeteeeeer derim bir gün hiç acımam
Soran+1 yılBazen öyle yapıyorum
Soran+1 yılAynen ondan açtım soruyu da
Soran+1 yılUyuyacağımşimdi
+1 yılsenide görecez evlenince acaba sen nezamanlar yapcan bırak insanlar özgür yaşasın kapat kapını ac müziği yat:) onlar ilişkiye girmeseydi sen olmucaktın
02 Yorumla
Soran+1 yılSorunu anlamayan sen olmazdın diyor. he he
- +1 yıl
:) sen cok kurcalıyorsun can
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanlaşılan bu akşam seni iyi rahatsız etmişler canım ama bunlar normal canım idare etceksin canım
131 Yorumla
Soran+1 yılEdemem edemiyorum rahatsızlık hat safhada
Cevap sahibi+1 yılçokmu ses cıkarıyolar
Soran+1 yılYatak gıcırtısı, Kapılar kapanır, öpücük duyarım. hissettirmeseler problem yok 24 saat yapsınlar banane ama kocaman insanım yani hoş değil
Cevap sahibi+1 yılanladım canım haklısın ama onlarda biraz anlayışlı olmaları lazım yan odada yetişkin kızımız var diye bu ara yaşları annenle babanın çokmu inliyolar
Soran+1 yılHayır öyle inleme falan yok. ama uykum çok hafif annem bunu bilir. kapı açıksa gelir kapatırlar varan 1 kendi kapılarını kapatırlar varan 2 yatak gıcırtısı öpücük sesi varan 3 arka arkaya duş varan 4. Hadi hiç duymadım diyelim uyuyakaldım farketmedim sabah kalkınca anlarım seviştiklerini. banyo darmadağın duş alındığı belli. ne olursa olsun insan rahatsız oluyor
Cevap sahibi+1 yılanladım canım sende bu olayı çok takmışsın onlarda daha dikkatli olmaları gerek yaşları kaç ailenin
Soran+1 yılAnnem 43-44 vae babam 55
Cevap sahibi+1 yılanladım canım yaşlarına göre sık olmaz o iş sende o olaya odaklanmışsın gibi geliyor bana
Soran+1 yılŞeytan dürtüyor artık nasıl bir hissiyatım varsa onlar iş üstündeyken otomatik uyanıyorum ve uyku tutmamaya başlıyor
Cevap sahibi+1 yılanladım ama sen saplantı yapmışsın bide ergenlik seninkisi ve dürtüler galiba zamanlada bu olay seni huzursuz etmeye başlamış anladığımca bu arada ne sıklıkta yapıyolarki o işi
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılneyi bilmiyosun?
Soran+1 yılSıklığını
Cevap sahibi+1 yılanladım o yaşta sık olmaz o iş ama sende anladığımca artık bu gece olcakmı diye her gece aynı düşünceye kapılıp uykun kaçıyor. o olayı düşünmemeye çalış hiç böyle bişeye şahit olmamış gibi düşünmeye çalış
Soran+1 yılmüzikle halledicem. isteğim çok rahatsız ederse de kendimi rahatlatır uyurum başka çözüm yok gibi
Cevap sahibi+1 yılanladım en mantıklısı onların iş yaptığını anlayınca canın çokmu istiyor o işi
Soran+1 yılBir Yıldır cinsel ilişkim yok ilk sevgilimle yaşadım ilişkimiz bitti cinsellik bitti e yan odada yapan var isteğim atıyo otomatik. elimde olsa keşke
Cevap sahibi+1 yılanladım sende haklısın o işin tadını almışsın ya seni dahada tetikliyor bu galiba canım
Soran+1 yılAynen öyle abla
Cevap sahibi+1 yılanladım onların seks yapması seni etkiliyor onları kıskanır olduğun için sınır olmaya başladın onlar o yaşta yapıyor ben neden yapamıyorum diye. sen onlar o iş üstündeyken sevgilinimi hayal ediyorsun
Soran+1 yılOnu özlüyorum hayal etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım ama sizinkiler o iş üstündeyken onu hayal edip masturbasyon yapmıyormusun canım
Soran+1 yılİş bittikten sonra tutamazsam kendimi Yaparım, o esnada çok sinirli oluyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılanladım canım peki masturbasyon yaparken sevgilini hayal etmiyormusun
Soran+1 yılEderim
Cevap sahibi+1 yılanladım sen bu olayı anlattınya bir arkadaşım aklıma geldi onun başındanda buna benzer bir olay geçmiştide
Soran+1 yılO ne yapmis
Cevap sahibi+1 yıleşinden ayrılmıştı baba evine dönmüştü yaz ayları balkon kapısı acık dışardan inleme ahlama bağırma sesleri geliyomuş oda ilk birine bişeymi yapıyolar falan demiş balkona yaklaşmış yan binadakiler balkonda iş üstünde kadın resmen çığlık atıyomuz acıdan yeter diye bağırıyomuş arkadaşımın ailesi bile duymuş sabah mevzusu olmuş utanmazlar diye arkadaşım diyor resmen oracıkta kendimden geçtim çok etkilendim
Soran+1 yıletkilenmeyen yalan söyler ve saygısızlık ya ne kadar ayıp birşey
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle bide balkonda yapıyolarmış arkim diyordu ses tam ordan geliyodu. ama resmen yankılanıyodu kadının sesi
Soran+1 yılolabilir var böyle vakalar
+1 yılben kulaklık takıp müzik dinliyorum olay olcağını anladığım da :D
00 Yorumla
+1 yılo sorunu çözemen zor :) gel bana taşın evde kimse yok hatda ben bile yokum :))
013 Yorumla
Soran+1 yılAy hemen.
- +1 yıl
çıkarken ocağı açık unutma emi :)
Soran+1 yılUnutmam unutmam merak etme
- +1 yıl
üç beş ayda bir ben gelince de annenin babanın yanına gidersin :) ya da ben gidinceye kadar idare edersin. ben zaten akşamdan akşama gelirim.
Soran+1 yılHangi il ora
- +1 yıl
karadeniz. ili onemlimi :) sen nerdesin
Soran+1 yılEge :D
- +1 yıl
yakında orada da bir mekanım olacak. aydına yakınmısın.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tamam kız kurtaracam seni bu sıkıntıdan. ama başka bir sıkıntı daha var :) ben orda kalıcı olacam :( ya bana katlanacan ya da annenin ve babanın o haline :)
Soran+1 yılKendi evime çıkana kadar sıkarım dişimi daha iyi :D
- +1 yıl
ya çıkamassan kendi evine :) benimde canım sıkılmazdı en azından yalnız başıma ya :(
Soran+1 yılKısmet değilmiş :)
annenle konuş bu durumu cıdden aılesınız sız yanı odaları degıstırebılırsınız ya da baska bısey senın pskolojıne zarar verıyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılEn sonunda konuşucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yanlışlıkla ortaokuldayken odalarına girmiştim ya benimki daha beter :D
07 Yorumla
Soran+1 yılHadi canımmmmm ne oldu sonra :D
Cevap sahibi+1 yıleşyamı alıp çıktım tabi babamın işi yarıda kalmıştı ama neyseki yorgan vardı pek göremedim :D
zaten şuanda escort kadın arayıp yakın oteller arıyo bilgisayar geçmişinden gördüm artık bir şey demiyorum
Soran+1 yılAnnen biliyor mu
Cevap sahibi+1 yılhayır. zaten ofisteki bilgisayardan.
Şantaj felan mı yapsam acaba :D
Soran+1 yılPara koparırsın kızım çok akıllıca olur her istediğini yapar
Cevap sahibi+1 yılAhhh bilmiyorum yaa
Soran+1 yılBenim elime öyle bir fırsat geçse sömürürdüm galiba :D
+1 yılonlar yapmasaydı sende olmazdın bunu bılıyorsun dımı :)
daha uzak bı oadaya gec anne babayla cocugun yatak odasının karsılıklı olması sorun.
annenle babanın bırlıkte olması degıl012 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorn değil ki olsunlar isterlerse her gece olsunlar yeterki ilan etmesinler
- +1 yıl
odanı degıstır
Soran+1 yıl3 oda var yan yana hep bir de salon. salon öyle yatak olabilecek tarzda mobilyalarla döşeli de değil. nerede kalayım :(
- +1 yıl
uykusuz gecelere devam ozaman
Soran+1 yılDananın kuyruğu bir gün sinirle kopar onlar uykusuz kalacak artık :D işin şakası tabi. bakalım mecbur susucam
- +1 yıl
evlen sende :)
Soran+1 yılSadece cinsel ilişki için evlenilir mi sence?
- +1 yıl
cınsellık evlılıkte cok onemlıdır ama tek bunun ıcınde evlenılmez.
Soran+1 yılAynen öyle yani evlen o zaman demek biraz Saçma kalıyor :)
- +1 yıl
:) bak bak laf sokmanın alt yapısını yapmıs soruyla bıde
Soran+1 yılAnlamadım ne demişim ki :)
- +1 yıl
mesaj yazsana burada zor oluyor
Sen tam bir ergensin. Git kendini tatmin et. Anan babanla yapmasa sen yoktun. Kadin adamla gayet normal bişey yapıyor senin keyfine başlarım ama Allah'in ergeni
07 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 21 ünv 2 keyif değil rahatsızlık söz konusu. yapmasınlar diyen yok bunu ilan etmeleri Lüzumsuz ve rahatsızlık verici, kapiş Yetişkin
Soran+1 yılYan odanda sevişen insanlar seni etkilemiyorsa doymuşsun sen olmuşsun hacı tamam
Soran+1 yılEn iyisi düzenli partner bencede. o* oluruz sonunda sorarlarsa da sebep sizdiniz derim :D
Soran+1 yılNe terbiyesizsin ne ucuzsun ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ya bende senin gibi dusunuyorum. Valla ilgini degistir o an.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeytan dürtüyor ya ne zaman uyku tutmasa o gece olacagi tutuyo sinirleniyorum cok fazla
Cevap sahibi+1 yılO zaman annenle konus bu konuyu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılniçin rahatsız oluyorsun seni leyleklermi getirdi onlar işine bakarken sende müzik dinle onları dinleme
03 Yorumla
Soran+1 yılUyku saati ya
Cevap sahibi+1 yılne bu 1saat mi sürüyor en fazla 10dk katlanacaksın
Soran+1 yılIliski yasayan yorum yapmasın desem daha iyi açıklamış olurdum sanirim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. pekı siz iki reşit kız hiç bunlar başbaşa kalsın dıye amcanıza teyzenize gıttınız mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah Allah neden evimden gidecekmisim
Soran+1 yılEminim. her ssyin adabı vardır ben daha once hic annesiyle babası yalniz kalsin diye kardeşlerini alip evden giden birine rastlamadım
Soran+1 yılUyarmayı ben akil etmedim zaten
+1 yılBundan daha doğal olan birşey varsa mustafatopaloğlu'dur
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğal değil demedim ki
+1 yılne konuştunuz ki ne oldu :))) anlat merak yaptım :)) sen nasıl golü attın annen ne dedi :)
09 Yorumla
Soran+1 yılZaten sabaha kadar sakinleşmek için burada takıldım çok geç uyandım ki annem gürültüyle uyandırdı sinirim başladı yine geceden kalan. komşu geldi kahvaltıya ben uykusuzum kaçta uyudunuz ki diye sordu annem 12 1 falandı dedi bende uydurma dedim babam 3te ayaktaydı uyutmuyorsunuz insanı dedim. komşu anladı annemden ses yok. olabilir dedi karı koca birbirlerini anca gece görüyorlar, ona lafım yok Herşeyin adabı vardır dedim. hem utanıyorum gülüyorum hem kızıyorum bir yandan. Annemde Güldü komik mi bu söylediğim dedim komik değil kızıyorum dedi. herkes sustu konu kapandı
- +1 yıl
akşama da komşun yapar evleri yakın değildir umarım :) bu arada sinir olma ya bu doğal olabilecek birşey ama sende genç kızsın ihtiyaçların oluyodur kesinlikle ama evlendiğinde seninde başına gelebilir. o zaman dersin ki bu ihtiyaç evlendiğinde kızımda/oğlumda yapacak diyebilirsin. annene kızma fazla onlar yapmasaydı sen olamazdın. baban eve gece geliyor sanırım sende akşamları evde oluyorsan başka yapacak zamanları yok ki :/ bir hafta sonları var onda da o anki zevk ateş geliyodur ya da gelmiyodur orasını bilemiyecem. diğer arkadaşların dediği gibi tak kulaklığını her akşam gir yorganın altına miss kimseyi ne duyar ne de hissedersin.
Soran+1 yılKomşunun Kocası uzun zaman önce öldü. durum doğal evet Fazlasıyla farkındayım ona lafım yok. onlar evli ise Eş ise zaten bunu yapacaklar. Yapsınlar da.. Ama aynı evin içinde karşı odada iki kocaman kız yaşıyor. Küçük olsak neyse ama yaşımız itibariyle bize ilan etmeleri ayıp geliyor bana. Evde olmadığımız zamanlarda yalnızlar zaten istediklerini yapsınlar karışan yok, evdeysek de rahatsızlık vermesinler başka bir beklentim yok.
- +1 yıl
anladım canım :/ peki kardeşin ne diyor bu duruma
Soran+1 yılOnunla iletişimim yok bilmiyorum
Soran+1 yılIletişimim yok derken çok iyi anlaşamayız, ergenlik çağında zaten yanına yaklaşılmaz pek sinirli. bu konuyu da konuşamam ki gidip
- +1 yıl
anladım canım :/ peki üniv falan okuyor musun? Evden biraz uzaklaşsan falan belki bir nevi iyi gelir :/ ya da evliliğe kendini hazır hissediyorsan evlilik yoluna yavaş yavaş gir derim :/
Soran+1 yılSevgilim yok kimle evleneyim :D üniversite okuyorum ama ailemle kalıyorum malesef keşke başka yere gıtme ımkanım olsa
- +1 yıl
hangi bölümü okuyorsun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOpucuk sesleri diyosun ya bence onlar opucuk sesi degil ((: ayrica senin anne babada performans fazlaymis, kac gunde bir yapiyolar ki bu kadar rahatsiz olmussun
09 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ne zaman uykum kaçsa o zaman
Cevap sahibi+1 yılBence senin kizdigin nokta, sen iliskiye giremedigin icin, onlarida iliskiye girerken duyuyosun, sonucta seninde istegin var, bunye istiyor, bise soyliyim senin anne baba hard iliski seviyo sap sap ses geldigine gore
Soran+1 yılÖpücük sesi o
Cevap sahibi+1 yılO ses opucukten cikmaz oyle, ama sen bilirsin, diger yazdigima bise demedin, onlar iliskiye giriyor diye kiskaniyor olabilirmisin, iliski sirasinda gidip direk kapiyi acip desene biraz yavas yapin ((:
Soran+1 yılKıskanmak değil annemle babamı mı kıskancam da tahrik oluyorum tabıkı istem dışı. engelleniyor olmak da sinirimi bozuyor
Cevap sahibi+1 yılNeden engelleniyorsun, annenmi diyor kimseyle iliskiye girme diye soyledimi oyle bise, iste o zaman sende soyleyebilirsin, sizde girmeyin diye (:
Soran+1 yılKendime saygımdan girmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEn dogrusunu sen yapiyorsun, onlarin sesini duyunca sende masta basla unutursun onlari ((:
Soran+1 yılDenerim, çok Sağolun yardım için
evlenince dikkat edilecek konular ;) şahsen senin yerinde ben olsam bende rahatsız olurdum
12 Yorumla
Soran+1 yılIster istemez rahatsiz olunuyor. tesekkur ederim :)
+1 yılGit ve onlara de ki: yeter ya olan var olmayan aa sizde ama :-)
01 Yorumla
+1 yılNe kadar dikkat edilsede ses ve hareketler oluyor. seks özgürce yaşanılan birşey.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde iki yetişkin cocuğunuz varsa oyle yapamazsınız ayıptır
La nasıl yetiştiniz siz anlamiyomki iliskiye girmeden seni sporlamı yapcaklardi
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlamayan yorum yapmadan çıksın beni yormayın -.-
Soran+1 yılAnlamadığın şeylere yorum yapmaya devam ediyorsun üstüne de Saygısızlığı ekliyorsun. çirkin bişey
Soran+1 yılHıhı tamam ondan
Soran+1 yılYapacağın başka ergen yorumun var mı
Soran+1 yılPeki
+1 yılduymazdan gelcen yapcak bişi yok annene diyemessin ki şaapmayın anaaaaa D:dD:D:
05 Yorumla
Soran+1 yılÜstü kapalı diyorum da Yorumsuz kalıyor :P
- +1 yıl
ozaman hiç hiç yapcak bişi yok :DD
Soran+1 yılOdalarına girivericem bir gün Kökten kesilir diye tahmin ediyorum
- +1 yıl
hahahaa utandırcanmı :DD
Soran+1 yılAynen başka türlü anlamazlarsa onu yapıcam :D
Kulagina ya pakuk tika ya da kulaklikla sarki ac dinle
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim artık teşekkürler
+1 yılProblem ne tam olarak? Bu sesleri duyunca canının çekmesi ve yapamaman mı yoksa utanmak falan mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılCan çekmesi istem dışı oluyor zaten o elde, ikincisi de rahatsızlık duyuyorum
- +1 yıl
can çekmesini mastürbasyonla idare edersin de rahatsız olmayı kulaklikla falan idare edicen artık
Soran+1 yılOyle olucak artik tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın bencede ben gece 3 4 lere kadar oturmama rağmen 1 kere duymadim hissetmedim olmasi gereken senin dediğin ama konusmalusin kendini yiyip bitirme
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin ailenden istiyorum ya :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kaç senin_?
onların odasına okadar kulak verme mesela025 Yorumla
Soran+1 yılAltta açıklayıcı bir yorumum var kulak verme olayı değil hareketleriyle anlatıyorlar her şeyi. ondan sonra o kulak ister istemez duyuyo yani yaş dolu dolu 21 22 sen gün alıyorm
Cevap sahibi+1 yılister istemez kulak duyar yaşın itibariyle sende cinsellige ihtiyaç duyuyorsun istemesende hormonların senin dikkatini o tarafa yöneltiyordur mesela bazen bende komşumuzun seviştiyini görüyorum düşüncelerim birden deyişiyor cinsellik ihtiyacı normal birşeydir cinselligini bastırma mast falan yap rahatlarsın onların sesleri dikkatini okadar çekmez :)))
Soran+1 yılArtık ona başvurucam bir de müzik tamamdır.
Cevap sahibi+1 yılannenle babanın yaşları kaç ya merak edtim okadar sıklıkla banyo falan :))) tıpkı yeni evliler gibi:)))
Cevap sahibi+1 yılmesela biri beni çok etkilediginde aklımdan çıkmaz düşünür dururum ve bir mast yaparım üstümden tonlarca yük kalkmış gibi rahatlarım ve o düşünceler kafamdan giderler:)) şeyine dokunmaya çekinme oyna onla:))
Soran+1 yıl43-55
Cevap sahibi+1 yılo yaşlarda yavaşlamaları lazım ama kesin küçük mavi haplardan kullanıyorlardır:))
Soran+1 yılO nedir
Cevap sahibi+1 yılme saj atsana sen bana
Soran+1 yılBurdan yaz lütfen :)
Cevap sahibi+1 yılküçük mavi haplar insanın cinsellik gücü nü ve cinsel istegini kat kat daha fazlalaştırır:)) nasıl bilimiyorsun kız sen bunu :))
Soran+1 yılKüçük mavi hap diye denince garip geldi anladım şimdi
Cevap sahibi+1 yılsenle evli olsaydık da senin odadada biz ses yapsaydık ozaman sizinkiler anlardı hatalarını:)))
nasıl çözüm:))
Soran+1 yılAbaza moduna geçtin iyi geceler uzatmadan
Cevap sahibi+1 yılabaza modu deyil sadece öyle sine bir düşünceydi :)))
sizinkiler seni bu akşamda uyutmadılar anlaşılan bagri yatagı gıcırdatmasalar dimi:))
Soran+1 yılHe he
Cevap sahibi+1 yılokadar çokmu yatagın gıcırdama sesi ve iniltileri geliyor senin odana_?
Soran+1 yılUzatma ya
Cevap sahibi+1 yıltamam kızma :))
ama bence sen onların sesinden deyilde kendi yanlızlıgından rahatsızlık duyuyorsun yani kısacası her normal insan gibi sende cinsellige ihtiyaç duyuyorsun bunu kendinede itiraf edemiyorsun sanırım:)
Soran+1 yılYo ediyorum var gayet normal.
Cevap sahibi+1 yılmesela en son nezaman mast yaptın
Soran+1 yılSizi ilgilendirecek bir soru olsa cevaplarım
Cevap sahibi+1 yılgit bir mast yap sizinkilerini kulagın duymaz okadar belkide uyuya bilirsin bile rahatlayınca:))
Cevap sahibi+1 yılnezaman mas yaptın diye sordum utanılcak bir soru deyil neden utandın ki
Soran+1 yılUtanmadım. sizi alakadar edecek bir soru değildi cevaplamak istemedim bu kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten rahatsız edici bir durum. Annenle konuşmayı denedin mi?
015 Yorumla
Soran+1 yılHayır ima ettim hatta bir gece Yarısı uykumdan uyandırıyorsunuz diye kavga bile ettim uyumayıp o sinirle ama değişen bişey yok
Cevap sahibi+1 yılAçık açık konuşsan tepkisi ne olur sence?
Soran+1 yılYüz göz olmuşuz der
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum çok saçma ve bir o kadarda çaresiz bir durum.
Soran+1 yılErkek için Saçma olabilir özellikle düzenli ilişkiye giren hiç anlamaz abes bulur ama yapamayan bir bayan için sürekli bu duruma maruz kalmak çok rahatsız edici
Cevap sahibi+1 yılSaçma olan seks yapmaları değil doğal. Saçma olan bu durum.
Soran+1 yılNesi Saçma.
Cevap sahibi+1 yılAyy baydın.
Soran+1 yılEmpati kuramayacaksan baydıysan yorum yapmazsın olur biter
Cevap sahibi+1 yılEmpati mi? Aynı şeyi yaşadım bir dönem.
Soran+1 yılO zaman sana da mutlaka bir dönem rahatsızlık vermiş bir şeyi (eğer ki cinsel ilişkiye girmediğin dönemlerdeyse tabi bu durumun) başkasının yaşıyor ve rahatsızlık duyuyor Olmasını en iyi senin anlaman gerekir
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum. Fakat aramızda fark var çünkü ben eşcinselim onların yaptığı seks bana mide bulandırıcı geliyor yani. :S
Soran+1 yılCinsel tercihin önemli değil içerde iki erkek de olabilirdi ve tepkim değişmezdi. anladık biz birbirimizi sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılYani sen istek ben tiksinme duygusunu hissetsem de anladık biz birbirimizi. ,)
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTak kulakligini müzik dinle belli bir saatten sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de odam bizimkilerin yaninda. Kapi kilitlendiginde anliyorum ben hemen kulakligimi takiyorum. Sen de öyle yap :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy yalnız Değilim kızlar mutlu ettiniz beni :D
l*n bırak iste birbirlerini seviyorlar ki yapiyorlar bosanmalarini istermisin
05 Yorumla
Soran+1 yılKendileri bilirler 22 yaşındayım sayılır boşansalar boşandılar diye ağlayacak değilim
Soran+1 yılAlakası yok evli olan ikisi boşanmak isteyen yine ikisi olur benden ayrılacak biri yok kendileri bilirler hayat onların hayatı
Soran+1 yılTanışmış oldunuz
Duyunca sendemi aziyorsun? Bence rahat birak sevissinler ayri olsalar dahami iyi olacakti
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılO da günah.
Soran+1 yılÖyleymiş geçen gün biri öyle dedi
Soran+1 yılEğer öyleyse iyi yine o zaman
Soran+1 yılGüzel bir Yöntem, teşekkürler
Soran+1 yılTeşekkürler iyi geceler
Soran+1 yılYaparım bir gün :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbendede oldu böyle bir şey :D yanlışlıkla odalarına girdim girmez olaydım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gördün hahah
Soran+1 yılTamam ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sure sonra takmazsin sen de. Neyi degistirebilirsin ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılDavranışları evde yaşayan iki kıza göre şekillenebilir, zamanı da.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende odanda seviş inle biri bişey derse al işte sonunda halimi anladınız her gece sulandım hain insanlar dersin :D
013 Yorumla
Soran+1 yılANLADINIZ MI ŞIMDI HA !!
Cevap sahibi+1 yılya da mast yap inleyerek haha :D
Soran+1 yılAllah'ım sana geliyorum :D
Cevap sahibi+1 yılSen genç değilmisin olan gençlere oluyor kötü bişey mi dedik sanki sevişemicrğini bildiğim için öyle dedim :D
Soran+1 yılYok yok biliyorum takılıyorum bende :)
Cevap sahibi+1 yılKışın yine iyide yazın tavan yapıyor bu hormonlar :)
Soran+1 yılSıcaklardandır :P
Cevap sahibi+1 yılHaha alemsin sende :D
Soran+1 yılBiliyorum :D
Cevap sahibi+1 yılProfilini açmışsın :D
Soran+1 yılAyıp bir konu değil saklamanın lüzumu yok dedim
Cevap sahibi+1 yılHeee ben esprisini yaparım ama rahatsız etmem ama rahatsız eden olur yani bnce
Soran+1 yılKapalı mesaj alımım sıkıntı yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapcak bişi yok ev onların. kulaklık tak müzik dinle ya da daha erken yat uyu. Onlar onu yapmasaydı sen olmazdın.
03 Yorumla
Soran+1 yılDefolup gideyim ev onlarınsa. Ben ve kardesim evde degilken yapmak zor olmamalı
Cevap sahibi+1 yılOnun vakti saati olmuyor. Bilmediğin için normal. Bambaşka bisi o ilerde anlıcagına emınım. Kulaklığını tak muzık dinle zor olmamalı
Soran+1 yılZor
ne konuda rahatsızsın sen tahrik olma filan oluyor mu yani öyle bir istek?
012 Yorumla
Soran+1 yılOluyor haliyle
Soran+1 yılYapıyorum
Soran+1 yılEvet olsun yeterli zaten
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılanladım normal bir şey :)
Soran+1 yılhayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:-D :-D :-D olur öyle şeyler takma. öyle olduğunu anlayınca hemen uyu bence
024 Yorumla
Soran+1 yılUyuyabilsem zaten takilmazdim ya :)
Cevap sahibi+1 yıl:amannn boşver :-D sen nasılsın iyi misin?;-)
Soran+1 yılİyiyim sen nasilsin
Cevap sahibi+1 yılbende iyiyim, şey arkadaş olabilir miyiz? ama yanlış anlama lütfen.
Soran+1 yılardından gelecek şeyi yanlış anlama deseniz de anlıyorum başka kapıya
Cevap sahibi+1 yılsanki yedik seni dimi :-( ergen şey ne olacak
Soran+1 yılkendinize bakın da siz bana ergen demeden önce
Cevap sahibi+1 yılhiç olgun değilsin çünkü, sanaldan bile çekiniyorsun yani
valla pes...
Soran+1 yılhhahaha evet çok çekiniyorum sizden peki
Cevap sahibi+1 yılmedeni cesaret olsa zaten öyle yapmazsın, biraz olgunlaş ya yazık gerçekten.
Soran+1 yılmedeni cesaret tanımadığım insanların bel altı sohbetlerine karşılık vermem mi. ben medeni değilim olmak da istemem teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılmadem öyle soruyu en başından neden soruyorsun peki :-) senin sorun da bel altı, ne olacak. ayrıca ben sana adam gibi dedim ki arkadaş olalım dedim → sen bunda mı bel altı cevap gördün :-D güldürme beni
Soran+1 yıl. sorum da bel altı ama senin yamanmaya çalışacağın tipte bir soru sdeğil seviyeyi düşürme. ne karakterde olduğunu anlamayacak adam yok burada uzatma istersen :)
Cevap sahibi+1 yıl;-) sen beni tanısan zaten bu sözleri neden söyledim diye pişman olup keşke derdin
benim nasıl biri olduğumu sen bilemezsin Allah bilir...
Soran+1 yılbu sorunun altına tanışalım diyen birinin hangi niyetle söylediğini anlamayacak adam var mı sence burada onu söyle sen :)
Cevap sahibi+1 yılhanımefendi ne yapayım lütfen anlayın beni, öyle denk geldi, eğer ki sizi tanısam başka sorunuz olsaydı o sorunun altında size arkadaşlık teklif ederdim yeminle
mesela hiç sevgilim olmadı neden? diye sorunuz olsa vallahi de öyle size yazardım
siz beni neden anlamak istemiyorsunuz. hemde ben bugüne kadar hiçbir pislik olaya Karışmadım. yani Bakirim. beni siz ne zannediyorsunuz lütfen ama :-(
Soran+1 yılbanane ya :D
Cevap sahibi+1 yılyaaa demek öyle :-D gülersin hee, bende seni öpüyorum o zaman
Soran+1 yılsana sapkın hayatında mutluluklar dilerim bende
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler güzel kız ;-) ellerinden öpüyorum kendine iyi bak.
Soran+1 yılbbyee
Soran+1 yıl@hilmibote sorma sorma cok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de ayni durum var canim hic sormaa ya :(
Deli oluyorum!04 Yorumla
Soran+1 yılkadının halinden kadın anlıyor anam. kurban olurum size ya.
Cevap sahibi+1 yılNapcagiz :(
Soran+1 yılbilmiyorum vallahi. ayrı eve çıkana kadar direncez galiba
Cevap sahibi+1 yılAynn canim..
- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım